Επισκέπτης
Φτιάχτηκα τώρα,μύστη μου....
Μιλάμε τα κωλομάγουλά της ήταν μπασμένα σε σημείο που έκαναν λακάκια-τα κοίταζα και τα ξανακοίταζα για να το πιστέψω...
Φτιάχτηκα τώρα,μύστη μου....
Μιλάμε τα κωλομάγουλά της ήταν μπασμένα σε σημείο που έκαναν λακάκια-τα κοίταζα και τα ξανακοίταζα για να το πιστέψω...
Αν θυμηθώ και κάτι άλλο ενδιαφέρον, εδώ είμαστε...
ΥΓ: Θρεντάρα ο Σχολιασμός της Ημερήσιας Ενημέρωσης...
Εδώ θα τα γράφω όλα...
Δεν μου πέφτει λόγος αν τη ''βρίσκετε'' με τα παιδιά της... Μπιάφρας,αλλά από υπηρεσίες,μετριότατες,μια φορά στο Κολωνού και Λεωνίδου.Ίσως τρόμαξε που της φανέρωσα ότι γνωρίζω κάποιους απ'τα μέρη της...Και εγώ όταν την είχα δει πριν λίγο καιρό - χωρίς να περάσω - είδα να αχνοφαίνονται κάτι κόκαλα/παΐδια....
Δεν μου πέφτει λόγος αν τη ''βρίσκετε'' με τα παιδιά της... Μπιάφρας,αλλά από υπηρεσίες,μετριότατες,μια φορά στο Κολωνού και Λεωνίδου.Ίσως τρόμαξε που της έκανα ότι γνωρίζω κάποιους απ'τα μέρη της...
Όχι,καταυλακιώτης,αλλά έχω φίλο κολλητό στην περιοχή.Κρητικός και εσύ τύπε...?
Εννοείται,ότι γουστάρω στυλιάρια... ;)
Eric εμένα η Λάνα μου είχε πει οτι είναι 33 ετων
Δύο φορές,τίποτα το ιδιαίτερο.Τυπικά ευγενική,ίσως λίγο ξεπέτα,μπορεί λόγω Σαββάτου...Τώρα που το λες δεν έχεις άδικο-εκεί γύρω στα 35 το πολύ την έκανα.
Μουνάρα η τύπισα και στανταράκι-τουλάχιστον για εμένα, δεν ξέρω εσένα ποιες είναι οι εντυπώσεις σου...
Όχι,καταυλακιώτης,αλλά έχω φίλο κολλητό στην περιοχή.
Έχεις απόλυτο δίκιο!Με χαιρέτησε Κρητικά,έκανα τον ανήξερο,μου είπε από που είναι,τσίμπησα και την πάτησα...Μια συμβουλή/φιλικά...δεν πάμε να το παίξουμε πονηροί στις κορασίδες...
Μάλλον αυτό είναι,της είπες και καλά ότι ξέρεις από που είναι κτλ....λογικό ήταν να ξενερώσει!
για να θυμούνται οι γνώστες και να μαθαίνουν οι νέοπες...
Για να καταλαβω.... Εγώ ο άσχετος... Καστελ και Νεασμυρνης έχουν διαφορές? Εξού και η αραίωση του δευτέρου απο τότε που σχεδόν ολοκληρωτικά κατέλαβε το νήμα ο πρώτος?
Και η εύλογη απορία.... Ο Καστέλ πως που και πότε τα προλαβαίνει και τα ξέρει όλα? Μήπως είναι Ζούπερμαν?
Τι θες να πεις,φίλε...τους ξέρω και τους 2 εγώ...άρα τελειώνει εδώ το όποιο θέμα...
Και όντως ο Eric Castel...είναι Ζούπερμαν..
Έχεις απόλυτο δίκιο!Με χαιρέτησε Κρητικά,έκανα τον ανήξερο,μου είπε από που είναι,τσίμπησα και την πάτησα...
Δε στενοχωρήθηκα!Περισσότερο πέρασα από περιέργεια,ακούγοντάς τη στο σαλονάρισμα να μιλάει Ελληνικά με Κρητική προφορά.Τα'θελε ο κώλος της τότε... ;)
Αλλά και πάλι,στην θέση σου θα έκανα τον χαζό...κλασικό σύστημα...αντιμετώπισης κορασίδας...
Δε στενοχωρήθηκα!Περισσότερο πέρασα από περιέργεια,ακούγοντάς τη στο σαλονάρισμα να μιλάει Ελληνικά με Κρητική προφορά.