Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είμαι μαλάκας.Ναι.

Ολο λέω θα κάνω μια λίστα με 3-4 υποψήφιες και όλο πάμε σε ανύποπτη στιγμή. Γουστάρω λίγο αυτό το σεμνό...παρθενό...όπως θέλετε πείτε το...
Ούτε να γλύψεις μπορείς...έχει 200 κιλά κρέμα στο μουνί της...τα βυζιά συλικονάτα...άλλα κάτι με τραβάει συνέχεια και μπαίνω...

τυπε μηπως φτιάχνεσαι με τις χυλόπιτες?  :grin:
μηπως εισαι λιγο χυλοπιτάκιας?(με την καλή έννοια που ειπε και ο χοντρος)

Επισκέπτης
dirtyliving η νέα προσέγγιση στην ενημέρωση :rockon:
:headbang2: Ευχαριστώ τον συναγωνιστή με το μυστηριώδες πρόσωπο και τα 2 ονόματα :headbang2:

Έτσι στην ψύχρα;
Μια κατηγορία μόνη της η κυρία...
Δεν καταλαβαίνει τίποτε φίλε! Αυτή πάντως παίζει να μη την πιάνει και τίποτε :2funny:

Ο maris θα 'τανε τύπε... ξέρει τρόπους αυτός να μην τον πιάνει τίποτε...
ο maris μαζί με λιοντάρη (αν και τώρα τελευταία ζητάει μόνο καλές προτάσεις και όχι τολμηρές)

Επισκέπτης
τυπε ειδες την τελευταια μου κριτικη? :grin:
Την διάβασα, απλά η Εύα δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Δεν θα πήγαινα ούτε τσάμπα μαζί της για να καταλάβεις. Όσο για τις υπηρεσίες της δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κανένα συναγωνιστή, ούτε εσένα ασφαλώς.

Επισκέπτης
Αληθεια πως και απομακρυναν τις μαυρες απο τα σπιτια ? Μεχρι πριν 2 χρονια οι μαυρες ηταν στο 70%
Φίλε θα διαφωνήσω για το 70%, είναι εξωφρενικό νούμερο, ούτε στο μετάξι δεν ήταν σε τέτοιο ποσοστό.
Τις μαύρες τις απομάκρυναν γιατί δημιουργούσαν συχνά-πυκνά προβλήματα γιατί είναι τρελές ξεπέτες και επιπλέον ήταν αποδεκτές σε ένα μικρό ποσοστό μπουρδελιάρηδων.

Επισκέπτης
Μοναδικο ισως αξιοσημειωτο απο αυτα που ειδα οτι πετυχα στο Ιασωνος 30 υπογειο την ξανθια τσιγγανορουμανα Ντενιζ η οποια προ τριμηνου εκδιδοταν στην αλυσιδα Βριλησου 42 κ Βουλιαγμενης 68!
Απο τα ψηλα στα χαμηλα λοιπον κ απο τα πολλα στα λιγα...15 το απλο προγραμμα(δεν εχει εξτρα)αλλα προσφερθηκε να μπει κ με 10!
Τους τελευταίους μήνες έπαιζε αρχικά στο ιάσωνος 30 πάνω, μια όμορφη ξανθιά τσιγγανορουμάνα (δεν ξέρω όνομα), λεπτή με καλλίγραμμο σώμα, μεσαία προς μικρά βυζάκια με καβλιάρικες ρώγες και ωραίο κωλαράκι. Στη συνέχεια πήγε στο ιάσωνος 30 υπόγειο όπως αναφέρεις. Λογικά μιλάμε για την ίδια, απλά δεν πηγαίνω σε studio και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή. Επίσης όσες φορές την έχω δει στο σαλόνι πάντα ανακοινώνονταν βασικό στα 10.
Φίλε PIATSA μήπως έχεις προσωπική άποψη (έστω και στουντιακή) για την κοπέλα γιατί ενδιαφέρομαι;

Επί τη ευκαιρία να πω ότι ειδικά οι κοπέλες που έχουν αφήσει τα στούντιο για τα βρωμερά μπουρδέλα του 10άρικου, είναι από τις πλέον χρηματόδουλες (δεν πειράζει...να τις χαιρόμαστε με λιγότερα.)

Επισκέπτης
To ξέρει και ο γέρος τσάτσος του Φυλής 71Β.
Μπαίνω χθές το μεσημέρι, και είναι μέσα 5,6 άτομα. Κάθομαι, σε λίγο μπήκανε άλλοι δυο, τρείς.
Βγαίνει μετά από λίγο η Ρενάτα, σηκωνόμαστε όλοι να φύγουμε, και ο τσάτσος φωνάζει:
Ρε δεκαπέντε άτομα δεν αρέσει σε κανένα ! Καλό ταξίδι παιδιά !!!

Από κάτι τέτοια μποϋκοτάζ στις μουνάρες, θα γεμίσουν τα οικήματα με υπερήλικες και μπάζα ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απύθμενε Ροκαβλόν ...  

:2funny: :2funny: :2funny:

respect.jpg

Θα με παρεξηγήσουνε στρατηγέ :S

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας. Δες παρακάτω    ;)

Απλά χθες ήταν αργά και πήγαινα και εγώ ... "αργά" για αυτό σου απάντησα με ένα ...[size=11pt]"τεράστιο και ανεξάντλητο τραγούδι"[/size]

[size=11pt]bottomless -> απύθμενος, χωρίς πυθμένα, χωρίς πάτο, άπατος, τεράστιος, απεριόριστος, αχανής, αβυσσαλέος, ανεξάντλητος[/size]

Επισκέπτης
Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας. Δες παρακάτω    ;)

Απλά χθες ήταν αργά και πήγαινα και εγώ ... "αργά" για αυτό σου απάντησα με ένα ...[size=11pt]"τεράστιο και ανεξάντλητο τραγούδι"[/size]

[size=11pt]bottomless -> απύθμενος, χωρίς πυθμένα, χωρίς πάτο, άπατος, τεράστιος, απεριόριστος, αχανής, αβυσσαλέος, ανεξάντλητος[/size]

Ένιωθα ότι υπήρχε κάποιου είδους μεγαλείο σ' αυτή τη λέξη αλλά παρά ήταν αργά και για 'μενα :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Πηγα σημερα στο Λελας 35...ονομα Χριστινα....εχω ετοιμασει κριτικη....για τα υπολοιπα!!!!!!!!!!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το μεταφέρω απο μόνος μου το ποστ μου σε αυτό εδώ το θρεντ για να μην σπαμάρω την ημερήσια ενημέρωση στα στούντιος ...  

..απειρο σαλοναρισμο με σωληναριο ανα χειρας τι παιρνουμε?
Τα αρχιδια μας στο πιατο ως γνωστον aka ενα μετριοτατο σερβις!
:2funny:

Κατα τα αλλα η Αντζελινα tsuli οταν κανει τα απαραιτητα χιλιομετρα του στρωσιματος πιθανοτατα να εξελιχθει σε κατι καλο!
Εμφανισιακα εχει ολα τα φοντα..
Mεχρι τοτε...στην αναμονη :thumbsup:
Μέχρι τότε θα έχουμε πάει ... φαντάροι  :cheesy:

μπορει να ειναι ηλιθια η ερωτιση . αλλα γιατι στα 15 χρονια που παω σε μπουρδελα και σε στουντιο τα μουνια στα απλα μπουρδελα μου φαινονται ποιο γλυκα ?? ισως να με πιανει αγχος , να ειναι ψυχολογικο που σκαω μια μικρη περιουσια ...?

Μαλλον αυτο !στα μπουρδελα νοιωθω ποιο ανεμελος . χμμμμ....
Μπα! Μην προβληματίζεσαι. Και εγώ τα ίδια παθαίνω...
Χωρίς με αυτό να θέλω να πω ότι δεν περνάω καλά  και στα στούντιος ;)

Μάλλον συνάδελφε το πρόβλημα (μας) είναι γεωπολιτικο-κοινωνικο-οικονομικό ...  :cheesy:

Επισκέπτης
Απογευματινή στη φυλής.  

:rockon: :rockon: :rockon:
Γίγας!!!!
Το τερπνό μετά του ωφελίμου!
Μου αρέσουν και τα επεισόδια που περιγράφεις. :rockon:
(Τώρα που δεν έχουμε λεφτά ούτε για ηλιόσπορους -που τρώγανε παλιά στα πεζοδρόμια-, θα μας ψηχαγωείς εσύ με τις -κολοσιαίες- ενημερώσεις σου)
Που τα θυμάσαι όλα αυτά; Εγω μέχρι 5 να θυμάμαι και αν...

«Ρώτα τον Δρ.Σουγκράνιες, (Πολυεθνικός μπουρδελολόγος – πορνοψυχίατρος, 1748 - ) αυτός θα ξέρει να σου πει...» (ναι άλλα που είναι ο Δρ. Σουγκράνιες όταν το χρειάζεσαι;)

Χαίρομαι που το γνωρίζεις:
1). Θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση: Δεν γενίθηκε το 1748 ο άνθρωπος. Του φόρτωσες 200 χρόνια!!!!!
2. Πράγματι δεν τον βρίσκεις πάντα. Αυτό συμβαίνει από την ημέρα που αποκατέστησα τη θέση του τασακίου (καλά το είπα;), επειδή το είχε στο τραπεζάκι και μου ερχόταν -έντονη- η μυρωδιά, όπότε -δικαίως- σκέφτηκα ότι η θέση του είναι στα μούτρα του και συγκεκριμένα στις μασέλες του, που στριφογυρίζει τα βρωμοπούρα του. Υπήρξε αγενής. Επί μέρες κυκλοφορούσε με επιδέσμους για να εκφράσει την αποδοκιμασία του και να μου δημιουργήσει ενοχές, αλλά εγώ δεν έδωσα σημασία. Κατά τα άλλα, μερικές φορές γίνεται πολύ καλός και κερνάει κοκα-κόλες, ή στέλνει την -ωραία- Ανχελίτα Δεκλέρ να μας πασάρει χρωματιστά δισκία, τα οποία -διακριτικά- θάβω στις γλάστρες. (τα φυτά -μέχρι τώρα- δεν έπαθαν τίποτα).

Πάντα καλές και αποδοτικές τσάρκες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Υ.Γ. Πολλά γράφω· ελπίζω να μη μαζεψουνε πάλι...)

Συνημμένα

• jpn2.gif
    jpn2.gif
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
Που τα θυμάσαι όλα αυτά; Εγω μέχρι 5 να θυμάμαι και αν...

Χαίρομαι που το γνωρίζεις:
1). Θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση: Δεν γενίθηκε το 1748 ο άνθρωπος...

Πάντα καλές και αποδοτικές τσάρκες.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Υ.Γ. Πολλά γράφω· ελπίζω να μη μαζεψουνε πάλι...)
Κάποιος με είχε ξαναρωτήσει που τα θυμάμαι. Οφείλεται σε μια πορνοτεχνική που προέκυψε εντελώς ασυναίσθητα. Θα την περιγράψω κάποια στιγμή. Δυστυχώς τα έχω παίξει τώρα! Πάντως είναι κάτι που το κάνω σχεδόν 20 χρόνια τώρα. 
Ο Δρ. Σουγκράνιες είναι ακριβώς όπως τον φανταζόμουν, εκκεντρικός και συνήθως αντιπαθητικός.
1748 -  :2funny: :2funny: :2funny:

Συναδελφικούς χαιρετισμούς και από εμένα

Επισκέπτης
Τελικά δεν μας είπες dirtyliving, ποια τσατσά πρέπει να ευγνωμονούμε γι' αυτήν τη θεσπέσια ενημέρωση;

Επισκέπτης
Τελικά δεν μας είπες dirtyliving, ποια τσατσά πρέπει να ευγνωμονούμε γι' αυτήν τη θεσπέσια ενημέρωση;
Μα ασφαλώς την τσατσά στο διδύμου 8 πάνω. Αυτή με τσίγκλισε! Αυτή έχυσε το πρώτο αίμα! :2funny: :2funny:

ΑΣΧΕΤΟ
Η τσατσά που αναφέρει ο Picker στο Κων166 συμφωνώ ότι είναι πολύ ωραία γυναίκα! Όσο για τη Ρουσλάνα και τη Σοφία επίσης συμφωνώ, πολύ ανώτερες σε εμφάνιση από την Εύα_Κων166. Έχω περάσει μαγικές στιγμές και με τις δυο! :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom