farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Αλήθεια, τι γίνανε;
Τι έγινες, Farkeli;
Πολύ καλή επιλογή τραγουδιού
Αλήθεια, τι γίνανε;
Τι έγινες, Farkeli;
Είμαι μαλάκας.Ναι.
Ολο λέω θα κάνω μια λίστα με 3-4 υποψήφιες και όλο πάμε σε ανύποπτη στιγμή. Γουστάρω λίγο αυτό το σεμνό...παρθενό...όπως θέλετε πείτε το...
Ούτε να γλύψεις μπορείς...έχει 200 κιλά κρέμα στο μουνί της...τα βυζιά συλικονάτα...άλλα κάτι με τραβάει συνέχεια και μπαίνω...
Ευχαριστώ τον συναγωνιστή με το μυστηριώδες πρόσωπο και τα 2 ονόματαdirtyliving η νέα προσέγγιση στην ενημέρωση
Δεν καταλαβαίνει τίποτε φίλε! Αυτή πάντως παίζει να μη την πιάνει και τίποτεΈτσι στην ψύχρα;
Μια κατηγορία μόνη της η κυρία...
ο maris μαζί με λιοντάρη (αν και τώρα τελευταία ζητάει μόνο καλές προτάσεις και όχι τολμηρές)Ο maris θα 'τανε τύπε... ξέρει τρόπους αυτός να μην τον πιάνει τίποτε...
Μάλλον τίποτε δεν είναι αρκετά τολμηρό πλέον γι'αυτόνο maris μαζί με λιοντάρη (αν και τώρα τελευταία ζητάει μόνο καλές προτάσεις και όχι τολμηρές)
Την διάβασα, απλά η Εύα δεν είναι καθόλου του γούστου μου. Δεν θα πήγαινα ούτε τσάμπα μαζί της για να καταλάβεις. Όσο για τις υπηρεσίες της δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κανένα συναγωνιστή, ούτε εσένα ασφαλώς.τυπε ειδες την τελευταια μου κριτικη?
λες να ηταν ο γνωστος........
Έχει πολλούυυυς... ουυυυυυ... της πουτάνας γίνεται!
μα ποιος άλλος;
Ένας είναι ο μερακλής!
Φίλε θα διαφωνήσω για το 70%, είναι εξωφρενικό νούμερο, ούτε στο μετάξι δεν ήταν σε τέτοιο ποσοστό.Αληθεια πως και απομακρυναν τις μαυρες απο τα σπιτια ? Μεχρι πριν 2 χρονια οι μαυρες ηταν στο 70%
Τους τελευταίους μήνες έπαιζε αρχικά στο ιάσωνος 30 πάνω, μια όμορφη ξανθιά τσιγγανορουμάνα (δεν ξέρω όνομα), λεπτή με καλλίγραμμο σώμα, μεσαία προς μικρά βυζάκια με καβλιάρικες ρώγες και ωραίο κωλαράκι. Στη συνέχεια πήγε στο ιάσωνος 30 υπόγειο όπως αναφέρεις. Λογικά μιλάμε για την ίδια, απλά δεν πηγαίνω σε studio και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή. Επίσης όσες φορές την έχω δει στο σαλόνι πάντα ανακοινώνονταν βασικό στα 10.Μοναδικο ισως αξιοσημειωτο απο αυτα που ειδα οτι πετυχα στο Ιασωνος 30 υπογειο την ξανθια τσιγγανορουμανα Ντενιζ η οποια προ τριμηνου εκδιδοταν στην αλυσιδα Βριλησου 42 κ Βουλιαγμενης 68!
Απο τα ψηλα στα χαμηλα λοιπον κ απο τα πολλα στα λιγα...15 το απλο προγραμμα(δεν εχει εξτρα)αλλα προσφερθηκε να μπει κ με 10!
To ξέρει και ο γέρος τσάτσος του Φυλής 71Β.
Μπαίνω χθές το μεσημέρι, και είναι μέσα 5,6 άτομα. Κάθομαι, σε λίγο μπήκανε άλλοι δυο, τρείς.
Βγαίνει μετά από λίγο η Ρενάτα, σηκωνόμαστε όλοι να φύγουμε, και ο τσάτσος φωνάζει:
Ρε δεκαπέντε άτομα δεν αρέσει σε κανένα ! Καλό ταξίδι παιδιά !!!
Απύθμενε Ροκαβλόν ...
Θα με παρεξηγήσουνε στρατηγέ :S
Ένιωθα ότι υπήρχε κάποιου είδους μεγαλείο σ' αυτή τη λέξη αλλά παρά ήταν αργά και για 'μεναΔεν θα σε παρεξηγήσει κανένας. Δες παρακάτω ;)
Απλά χθες ήταν αργά και πήγαινα και εγώ ... "αργά" για αυτό σου απάντησα με ένα ...[size=11pt]"τεράστιο και ανεξάντλητο τραγούδι"[/size]
[size=11pt]bottomless -> απύθμενος, χωρίς πυθμένα, χωρίς πάτο, άπατος, τεράστιος, απεριόριστος, αχανής, αβυσσαλέος, ανεξάντλητος[/size]
Και πολύ σωστά το κατάλαβες.Ένιωθα ότι υπήρχε κάποιου είδους μεγαλείο σ' αυτή τη λέξη αλλά παρά ήταν αργά και για 'μενα
..απειρο σαλοναρισμο με σωληναριο ανα χειρας τι παιρνουμε?
Τα αρχιδια μας στο πιατο ως γνωστον aka ενα μετριοτατο σερβις!
Μέχρι τότε θα έχουμε πάει ... φαντάροιΚατα τα αλλα η Αντζελινα tsuli οταν κανει τα απαραιτητα χιλιομετρα του στρωσιματος πιθανοτατα να εξελιχθει σε κατι καλο!
Εμφανισιακα εχει ολα τα φοντα..
Mεχρι τοτε...στην αναμονη
Μπα! Μην προβληματίζεσαι. Και εγώ τα ίδια παθαίνω...μπορει να ειναι ηλιθια η ερωτιση . αλλα γιατι στα 15 χρονια που παω σε μπουρδελα και σε στουντιο τα μουνια στα απλα μπουρδελα μου φαινονται ποιο γλυκα ?? ισως να με πιανει αγχος , να ειναι ψυχολογικο που σκαω μια μικρη περιουσια ...?
Μαλλον αυτο !στα μπουρδελα νοιωθω ποιο ανεμελος . χμμμμ....
Απογευματινή στη φυλής.
Χαίρομαι που το γνωρίζεις:«Ρώτα τον Δρ.Σουγκράνιες, (Πολυεθνικός μπουρδελολόγος – πορνοψυχίατρος, 1748 - ) αυτός θα ξέρει να σου πει...» (ναι άλλα που είναι ο Δρ. Σουγκράνιες όταν το χρειάζεσαι;)
Κάποιος με είχε ξαναρωτήσει που τα θυμάμαι. Οφείλεται σε μια πορνοτεχνική που προέκυψε εντελώς ασυναίσθητα. Θα την περιγράψω κάποια στιγμή. Δυστυχώς τα έχω παίξει τώρα! Πάντως είναι κάτι που το κάνω σχεδόν 20 χρόνια τώρα.Που τα θυμάσαι όλα αυτά; Εγω μέχρι 5 να θυμάμαι και αν...
Χαίρομαι που το γνωρίζεις:
1). Θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση: Δεν γενίθηκε το 1748 ο άνθρωπος...
Πάντα καλές και αποδοτικές τσάρκες.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Υ.Γ. Πολλά γράφω· ελπίζω να μη μαζεψουνε πάλι...)
Μα ασφαλώς την τσατσά στο διδύμου 8 πάνω. Αυτή με τσίγκλισε! Αυτή έχυσε το πρώτο αίμα!Τελικά δεν μας είπες dirtyliving, ποια τσατσά πρέπει να ευγνωμονούμε γι' αυτήν τη θεσπέσια ενημέρωση;