Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Υποθέτω με την γλώσσα ...   :2funny:
:2funny:
Απ΄την απάντηση σου και το άβαταρ με τον μοίκάνα bob de niro καταλήγω στο συμπέρασμα ότι εσύ Farkeli ήσουν ο πιτσιρικάς που είδα χθες! Ποιος ξέρει ίσως να κουβαλούσες και κανένα "κουμπούρι" κάτω απ'το τζάκετ σου με σκοπό να καθαρίσεις το μεταξουργείο απ'τη βρωμιά των νταβαντζήδων και των τσατσάδων!  :2funny: :2funny:

ΦΩΚΑΙΑΣ 27 ΟΡΟΦΟΣ
Μιράντα μελαχρινό πορνο-κόριτσο με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά προσώπου, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με καλές αναλογίες, μάλλον μέτρια βυζιά και συμπαθητικό κώ(ο)λο
Το μιραντάκι απ'το 71 πάνω είδες;;

ΦΥΛΗΣ 84 ΟΡΟΦΟΣ
Ιρίνα ή Ειρήνη με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου με (κάπως) γαμψή μύτη, μέτρια προς ψηλή, κανονικό σώμα με ενδιαφέρουσες αναλογίες και καλοτεντωμένο κώ(ο)λο
Για τη συγκεκριμένη ξέχασες να γράψεις το "ικανοποιητικά βυζιά", γιατί έχει πράγματι πολύ ικανοποιητικά βυζιά! :cum:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί, προλάβαμε να βγούμε για να το διαπιστώσει;
Απλά, λέω το αυτονόητο: πληρώνω μια υπηρεσία και ΤΕΛΟΣ. Δεν νομίζω να μου έδωσε έξτρα χρήματα μαθητής μου επειδή είχε καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

τυπε φαινονται αυτα.  :grin:
ΕΙναι θεμα ανθρωπου αν θα σου δωσει εξτρα χρηματα
οπως και θεμα ανθρωπου αν εκτιμησει τα εξτρα χρηματα που του εδωσες.

Σε γαιδουρια μην κανεις τον γαλαντομο και σε γαλαντομους μην κανεις το γαιδουρι  ;)

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:
[...] πρωκτικό, μάλιστα αποφεύγω όσο μπορώ γενικώς τις κοπέλες που το κάνουν
Ακου σύμπτωση!!! Κι εγώ το ίδιο. :)
(Ροκαβλόν μη γελάς ή μη βρίζεις... :2funny:)

:2funny: :2funny:
[...] με τα μικρά σταφυδιασμένα στήθη, αποτελούν 2 φοβίες τις οποίες ανέπτυξα σε μεγάλη ηλικία [...]

Ακου σύμπτωση!!! Κι εγώ το ίδιο. :)  Είναι casus beli (μεταφορικά). Όσο για το «φοβίες» μη σε απασχολεί. Έχω, κατά διαστήματα, συζητήσει το θέμα με τον Δρ. Σουγκράνιες και δεν έδειξε να ανησυχεί.
(Εμένα βέβαια με εκνευρίζει αφάνταστα όταν με τραβάει παράμερα (ο Σουγκράνιες), κάθε φορά που τα μάτια μου δεν ξεκαρφώνονται απο τη λευκή μπλούζα της Ανχελίτας, αλλά αυτό είναι άσχετο).

[...] όσο πιο πίσω γυρνάμε στο παρελθόν τόσο καλύτερα ήταν μου φαίνεται. Νομίζω το ιδανικό ήταν στα μέσα του '90, όπου από άποψης πορνών, είχαμε πολλές κορυφαίες επιλογές απ'την πρώην ΕΣΣΔ, ενώ παράλληλα μπορούσαμε πλέον να αποφεύγουμε και τις φόλες ελληνίδες. Από άποψης ασφάλειας, ήταν πάλι καλά καθώς δεν είχαν έρθει ακόμα τα μεταναστευτικά κύματα από Ασία και Αφρική. Είχαμε μόνο αλβανούς.

Golden Age. H καλύτερη εποχή.

Επισκέπτης
Πλέον σιχαίνομαι πολύ να κάνω πρωκτικό, μάλιστα αποφεύγω όσο μπορώ γενικώς τις κοπέλες που το κάνουν.
Απλά στενοχωριέμαι, επειδή μάλλον δεν τύχατε στους κατάλληλους κώλους...
Όπως λέει και το γνωστό γνωμικό άλλωστε "τόσοι πολλοί κώλοι, τόσος λίγος χρόνος" :dunno:

Το πρωκτικό με μερέντα, μαζί με τα μικρά σταφυδιασμένα στήθη, αποτελούν 2 φοβίες τις οποίες ανέπτυξα σε μεγάλη ηλικία. Μακρυά!
Ακου σύμπτωση!!! Κι εγώ το ίδιο. :)  Είναι casus beli (μεταφορικά)
Αλληλένδετα πολλές φορές δυστυχώς, καθώς ο κώλος αποτελεί ίσως το μοναδικό επιχείρημα τους ώστε να μην αφήσουν τα σπίτια και πάνε μια και καλή σπίτι...

Μου είχε πει πολλές λεπτομέρειες τις οποίες όμως βαρέθηκα να γράψω. Εξαιρετικό φαινόμενο χρηματοδουλίασης!
Ώπα! Εδώ υπάρχει "ψωμί με μερέντα"!
Λέγε!  :s&m_3:

Επισκέπτης
.
.
.
Ακου σύμπτωση!!! Κι εγώ το ίδιο. :)  Είναι casus beli (μεταφορικά). Όσο για το «φοβίες» μη σε απασχολεί.
Οι συγκεκριμένες φοβίες δυστυχώς μου προκαλούν άμεση πτώση τάσης πέους, ακόμη κι αν η κοπέλα είναι καλή και όμορφη.

Έχω, κατά διαστήματα, συζητήσει το θέμα με τον Δρ. Σουγκράνιες και δεν έδειξε να ανησυχεί.
(Εμένα βέβαια με εκνευρίζει αφάνταστα όταν με τραβάει παράμερα (ο Σουγκράνιες), κάθε φορά που τα μάτια μου δεν ξεκαρφώνονται απο τη λευκή μπλούζα της Ανχελίτας, αλλά αυτό είναι άσχετο).
Ναι κι εγώ δεν ανησυχώ πλέον, παλιά ντρεπόμουν και θύμωνα (ah...those were the days  :2funny:)
Σαν να την έχω μπροστά μου την Ανχελίτα. Σφιχτή, απαλή και όμορφη σαν τη Ρουσλάνα! :smitten:

Απλά στενοχωριέμαι, επειδή μάλλον δεν τύχατε στους κατάλληλους κώλους...
Όπως λέει και το γνωστό γνωμικό άλλωστε "τόσοι πολλοί κώλοι, τόσος λίγος χρόνος" :dunno:
Μπορεί Ροκ, δεν ξέρω...πάντως είναι αργά πλέον για πρωκτικά!
"You can't teach an old brothelman to fuck new holes" ~ Dirtyliving (ξέρω είναι μαλακία...δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο :2funny: :2funny: :2funny:)

Ώπα! Εδώ υπάρχει "ψωμί με μερέντα"!
Λέγε!
:2funny:
Με λίγα λόγια μου είχε πει ότι είχε 2 πελάτες οι οποίοι τα έσκαγαν χοντρά για να την πέρνουν χεσμένη. Συγκεκριμένα έπινε καθαρτικό και κατά τη διάρκεια του σεξ τα αμολούσε όπου έβρισκε. Επιπλέον μου είχε πει ότι έκανε και άλλα τολμηρά πράγματα με το κατάλληλο αντίτιμο. Δεν μου είχε πει άλλα συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά άφηνε με το ύφος της πολλά υπονοούμενα. Προφανώς για να κάνει κοπρολαγνείες μάλλον δεν θα κολλούσε και πολύ σε άλλες φάσεις οποιεσδήποτε και αν ήταν.

Επισκέπτης
Με λίγα λόγια μου είχε πει ότι είχε 2 πελάτες οι οποίοι τα έσκαγαν χοντρά για να την πέρνουν χεσμένη. Συγκεκριμένα έπινε καθαρτικό και κατά τη διάρκεια του σεξ τα αμολούσε όπου έβρισκε. Επιπλέον μου είχε πει ότι έκανε και άλλα τολμηρά πράγματα με το κατάλληλο αντίτιμο. Δεν μου είχε πει άλλα συγκεκριμένα παραδείγματα αλλά άφηνε με το ύφος της πολλά υπονοούμενα. Προφανώς για να κάνει κοπρολαγνείες μάλλον δεν θα κολλούσε και πολύ σε άλλες φάσεις οποιεσδήποτε και αν ήταν.
Άβυσσος ο κώλος της πουτάνας ρε γμτ :-

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Στρατηγέ, βλέπω ότι πήρες το σημειωματάριό σου μαζί σήμερα και επέστρεψες στα παλιά ρεκόρ σου ;)
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον από τους νέους ή τους παλιούς ενημερωτές, νομίζω οτι το μεγαλύτερρο ρεκορ το έχει PIATSAS που έγραψε για εκατόν τόσα μπουρδέλα!

:rockon: :rockon: :rockon:

Μα καλά πως κάνουν γλυφομούνι αυτά τα παιδιά;  :think:

Υποθέτω με την γλώσσα ...  :2funny:

Συμπλήρωση : Συμφωνώ με την ανησυχία σου για τα γλυφομούνια. Η προηγούμενη απάντηση μου (σαφώς) ήταν χάριν αστείου ...

Επισκέπτης
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιον από τους νέους ή τους παλιούς ενημερωτές, νομίζω λοτι το μεγαλύτερρο ρεκορ το έχει PIATSAS που έγραψε για εκατόν τόσα μπουρδέλα!
Άξιος!
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι :rockon:

Επισκέπτης
Η τσατσά που αναφέρει ο Picker στο Κων166 συμφωνώ ότι είναι πολύ ωραία γυναίκα! Όσο για τη Ρουσλάνα και τη Σοφία επίσης συμφωνώ, πολύ ανώτερες σε εμφάνιση από την Εύα_Κων166. Έχω περάσει μαγικές στιγμές και με τις δυο! :rockon: :rockon:

Φιλαρακι εχουμε πολυ κοινα γουστα.  :thumbsup:  Πες τα να μη τα λεω μονος μου. Η γυναικα πρεπει να ειναι μεσα στη γλυκα, να σταζει το προσωπακι της μελι. Αυτες που μας αρεσουν εμας ειναι ετσι, οχι σκυλια του πολεμου με μουτρακλες που τις βλεπεις και φοβασαι. Σοφια και Ρουσλανα και τσατσα Μαγια απο Κων166, αυτες ειναι γυναικες ρε!  :rockon:  Αλλα οταν ο αλλος σου λεει οτι θελει να γαμαει κωλους ή οτι γουσταρει να τραβαει μαλακια  :jerking: μπροστα στη γκομενα και να χυνει στα βυζια της... Ε, ειναι επομενο σε τετοια ατομα να αρεσουν τα κωλοσκυλα.  Γαβ, γαβ!  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλαρακι εχουμε πολυ κοινα γουστα.  :thumbsup:  Πες τα να μη τα λεω μονος μου. Η γυναικα πρεπει να ειναι μεσα στη γλυκα, να σταζει το προσωπακι της μελι. Αυτες που μας αρεσουν εμας ειναι ετσι, οχι σκυλια του πολεμου με μουτρακλες που τις βλεπεις και φοβασαι. Σοφια και Ρουσλανα και τσατσα Μαγια απο Κων166, αυτες ειναι γυναικες ρε!  :rockon:  Αλλα οταν ο αλλος σου λεει οτι θελει να γαμαει κωλους ή οτι γουσταρει να τραβαει μαλακια  :jerking:  μπροστα στη γκομενα και να χυνει στα βυζια της... Ε, ειναι επομενο σε τετοια ατομα να αρεσουν τα κωλοσκυλα.  Γαβ, γαβ!  :2funny:

τυπε 1000 χρονια θα ζησεις
την καλη σου την κουβεντα εχουμε δικιε μου  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Φιλαρακι εχουμε πολυ κοινα γουστα.  :thumbsup:  Πες τα να μη τα λεω μονος μου. Η γυναικα πρεπει να ειναι μεσα στη γλυκα, να σταζει το προσωπακι της μελι. Αυτες που μας αρεσουν εμας ειναι ετσι, οχι σκυλια του πολεμου με μουτρακλες που τις βλεπεις και φοβασαι. Σοφια και Ρουσλανα και τσατσα Μαγια απο Κων166, αυτες ειναι γυναικες ρε!  :rockon:  Αλλα οταν ο αλλος σου λεει οτι θελει να γαμαει κωλους ή οτι γουσταρει να τραβαει μαλακια  :jerking:  μπροστα στη γκομενα και να χυνει στα βυζια της... Ε, ειναι επομενο σε τετοια ατομα να αρεσουν τα κωλοσκυλα.  Γαβ, γαβ!  :2funny:
Τα καθαρόαιμα είναι ευγενή ζώα Picker!
Πάντως, έχω διαπιστώσει ότι και τα πιο γλυκά προσωπάκια, μπορούν να πάρουν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και όλα τα σχήματα της ευκλείδιας γεωμετρίας, μόλις ο πούτσος σφηνώσει στον κώλο :sunglasses:

Επισκέπτης
...Η γυναικα πρεπει να ειναι μεσα στη γλυκα, να σταζει το προσωπακι της μελι. Αυτες που μας αρεσουν εμας ειναι ετσι, οχι σκυλια του πολεμου με μουτρακλες που τις βλεπεις και φοβασαι. Σοφια και Ρουσλανα και τσατσα Μαγια απο Κων166, αυτες ειναι γυναικες ρε!
:rockon: :rockon: :rockon:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Φιλαρακι εχουμε πολυ κοινα γουστα.  :thumbsup:  Πες τα να μη τα λεω μονος μου. Η γυναικα πρεπει να ειναι μεσα στη γλυκα, να σταζει το προσωπακι της μελι. Αυτες που μας αρεσουν εμας ειναι ετσι, οχι σκυλια του πολεμου με μουτρακλες που τις βλεπεις και φοβασαι. Σοφια και Ρουσλανα και τσατσα Μαγια απο Κων166, αυτες ειναι γυναικες ρε!  :rockon:  Αλλα οταν ο αλλος σου λεει οτι θελει να γαμαει κωλους ή οτι γουσταρει να τραβαει μαλακια  :jerking: μπροστα στη γκομενα και να χυνει στα βυζια της... Ε, ειναι επομενο σε τετοια ατομα να αρεσουν τα κωλοσκυλα.  Γαβ, γαβ!  :2funny:

κωλο δινουν τυπε μου ?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Uriah Heep = Russ Ballard (ο αρχηγός) = EasyLiving --> dirtyliving

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ήταν επίτηδες λάθος, το έκανα για να σας δοκιμάσω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom