Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και εκτός από τον πεοθηλασμό να σημειώσουμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα ότι οι επίγονοι δεν είναι πάντα το ίδιο "συγκινητικοί" ...  :2funny:

Μάλλον είναι ελαφρώς πονηροί, ωφελιμιστές και προσχηματικά έξυπνοι ...  ;)

Οι αντιστοιχίες (που λέει και κάποιο μεγαλο-μπουρδελο-μέλος) ...δικές σας

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
χαχαχαχα !!!

Αυτό έλειπε να μην παραδεχτείς τον Καζαντζίδη !!!  :2funny:

Πέρα από τις οποιεσδήποτε δικές του αδυναμίες (τυχερά παιγνίδια κλπ), αποτελεί αξιόλογη παρακαταθήκη του Λαϊκού τραγουδιού ...  :rockon:

Για αυτό Νταλάρα ... και κάθε Νταλάρα

είσαι σκάρτος έτσι όπως τα λες ...  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μίκη με όλο τον σεβασμό να σου σημειώσω ότι δεν χρειάζεται να ρωτήσεις τον κουτοπόνηρο (κατα την γνώμη μου) Νταλάρα για τις σχέσεις των Λαϊκών Δρόμων γιατί υπάρχει (ήδη) μελέτη για τους τρόπους της Ανατολικής Μεσογείου από τον Μάριο Μαυροειδή ...

Λοιπές πληροφορίες εδώ ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παρεμπιπτόντως ...

Η σύζυγος του κ. Νταλάρα είναι υπουργός στην τωρινή Κυβέρνηση ;

:2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αχού ...

Σας αγαπάω ...  :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Και συνέχεια ...

Ξεφτίλα Δημοσιογράφε, σε παρακαλώ κράτησε την αξιοπρέπεια σου στο ελάχιστο !!!

Αν πεινάς δεν σημαίνει ότι θα ξεφτιλίζεσαι για να "εξαγοράζεις" το ψωμί σου ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Άραγε, μπορώ να πω την άποψη μου ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και συνέχεια ...

Ξεφτίλα Δημοσιογράφε, σε παρακαλώ κράτησε την αξιοπρέπεια σου στο ελάχιστο !!!

Αν πεινάς δεν σημαίνει ότι θα ξεφτιλίζεσαι για να "εξαγοράζεις" το ψωμί σου ...

χαχαχαχ τον πηρε στο δουλεμα τον γλετσο
λεει επηρεαστηκες απο τα σιριαλ που επαιζες  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ευτυχώς, όχι πια...

Που την πέτυχες με τον μάυρο; :2funny: :2funny: :2funny:
Είχε και συνέχεια το έργο; :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχουμε κάποια πληροφορία προς το παρόν για την συνέχεια ...  :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχ τον πηρε στο δουλεμα τον γλετσο
λεει επηρεαστηκες απο τα σιριαλ που επαιζες  :2funny:

Μα καλά! Τι σχέση έχουν τα μπουρδέλα με τον Νταλάρα, την σύζυγο του, τον Γκλέτσο και τα λοιπά συναφή, συνάφια και τιμαλφή ; ... :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[size=10pt][size=10pt]Απογευματινή στο μετάξι μετά τις 18:00[/size][/size]
Ωραίος! :rockon: :rockon: :rockon:

Νοσταλγικές νότες από το παρελθόν.
Στη Μυλλέρου δουλεύουν ακόμα γυναίκες;! (Ρητορικό ερώτημα).
Τελευταία φορά πριν 2-3 χρόνια που το είχα επισκεφθεί, ήταν ένας νταρντανοτράβελος. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και άνοιγε αφού χτύπαγες πρώτα το κουδούνι. Μετά είχε κάγκελα. Πιο πολύ με κλουβί έμοιαζε και λίγο με κελί. Είπα: θα με αφήσει να φύγω ή θα με κλειδώσει εδώ; Φεύοντας, άκουγα πίσω μου τις κατάρες του: «Μαύρη ψυχή, μαύρη...» «Κατράμι!», γυρισα και του είπα, με χαμόγελο και με  επιβεβαιωτικό ύφος.

Κολωνού 11: Άκου σκατούλες....
Ο Λιοντάρης ο λίγδας θα ήτανε ή κανένας του συναφιού του. Ας κάτσουν στα σκατά τους.
Κάτι τέτοια ψάχνει ο λίγδας και οι συνοδοιπόροι του και όχι μόνο ακάποτα που νομίζουν μερικοί.

Αλλάζουν οι δρόμοι του Μεταξιού, αλλάζουν και τα μάτια μας που τα βλέπουν.

Επισκέπτης
Μυλλέρου 23 ...Μερικές μέρες αργότερα που πήγα με κάποια άλλη κοπέλα, η γιαγιούλα του μαγαζιού μου είπε ότι ή Λίνα διέθετε και μαγκούρα! Ουσιαστικά είχα γαμήσει άντρα δηλαδή! Η αλήθεια ήταν ότι μου είχε κάτσει βαρύ εκείνη την εποχή. Δε βαριέσαι όμως, ο χρόνος απαλύνει όλες τις πληγές.
...(τότε τον αποζητούσα τον κώλο)...
...Μετά από λίγο καιρό μου απονεμήθει το 1ο και ελπίζω τελευταίο παράσημο της ζωής μου...
...δεν ξαναπλησίασα από τότε τα 2 σπιτάκια στη μυλλέρου.
Και μαζί με τα σπιτάκια εγκατέλειψες οριστικά και τις χαρές του πρωκτικού έρωτα... επιπόλαια κίνηση :2funny:

3ος προορισμός η οδός Ακομινάτου...
...Ο συναγωνιστής που μόλις είχε βγει, είχε αφήσει μια kinder έκπληξη κάτω απ’το μαξιλάρι!...
...Μου είπε λοιπόν ότι με το κατάλληλο αντίτιμο έκανε πολύ επικίνδυνα πράγματα, μεταξύ άλλων και κοπρολαγνεία!...
Μπουρμπουάρ ήτανε τύπε :2funny:

Ιάσωνος 31 – Μπουρδέλο HOSTEL ή σπίτι του Leatherface – Η γνωστή πλέον καστανομάλλα με το σπαστό μάλλι και το μάγκικο ύφος μιλφ, καλό σώμα, με το πρωτοποριακό πρόγραμμα των 10 ευρώ σε βασικό και αυταρχικό και 100 ευρώ σε πρωκτικό!
:new_shocked: :new_shocked:
Αυτό είναι ό,τι πιο extreme έχω ακούσει ποτέ... :huh:

Κοινώς είχε καρφάκι μισού μέτρου!

Μα καλά πως κάνουν γλυφομούνι αυτά τα παιδιά;  :think:
Μπρος 'τα κάλη, τι είν' η στέρηση :2funny:

dirtyliving!
Ενημέρωση 20ου κ 21ου αιώνα κυρίες και κύριοι :headbang2:

Επισκέπτης
Ωραίος! :rockon: :rockon: :rockon:

Νοσταλγικές νότες από το παρελθόν.
Στη Μυλλέρου δουλεύουν ακόμα γυναίκες;! (Ρητορικό ερώτημα).
Τελευταία φορά πριν 2-3 χρόνια που το είχα επισκεφθεί, ήταν ένας νταρντανοτράβελος. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και άνοιγε αφού χτύπαγες πρώτα το κουδούνι. Μετά είχε κάγκελα. Πιο πολύ με κλουβί έμοιαζε και λίγο με κελί. Είπα: θα με αφήσει να φύγω ή θα με κλειδώσει εδώ; Φεύοντας, άκουγα πίσω μου τις κατάρες του: «Μαύρη ψυχή, μαύρη...» «Κατράμι!», γυρισα και του είπα, με χαμόγελο και με  επιβεβαιωτικό ύφος.

Κολωνού 11: Άκου σκατούλες....
Ο Λιοντάρης ο λίγδας θα ήτανε ή κανένας του συναφιού του. Ας κάτσουν στα σκατά τους.
Κάτι τέτοια ψάχνει ο λίγδας και οι συνοδοιπόροι του και όχι μόνο ακάποτα που νομίζουν μερικοί.

Αλλάζουν οι δρόμοι του Μεταξιού, αλλάζουν και τα μάτια μας που τα βλέπουν.

Είχα να πάω απ'το '99 στο μυλλέρου 33. Τότε θυμάμαι έπαιζαν οι ίδιες με το μυλλέρου 23. Δηλαδή χοντρές, γριές, τραβεστί, τρανσφόρμερ και βυζαρούδες μιλφ. Και τα 2 μπουρδελάκια είχαν εσωτερική καγκελόπορτα.
Χθες στο 33 ούτε κουδούνι χρειάστηκε να πατήσω, αλλά και η καγκελόπορτα ήταν ορθάνοιχτη. Εγώ όποτε πήγαινα σκιαζόμουν τον πούστη τσάτσο που έπαιζε και στα 2, μη με κλειδώσει μέσα... :'( :'(
Τα βρισίδια ασφαλώς ήταν πάγια πολιτική απ'τις πόρνες, οι οποίες μετέπειτα ως τσατσάδες τα κληροδότησαν στις αλλοδαπές πόρνες.

Για κολωνού 11 το είχα σκεφτεί για τον Λιοντάρη, όταν άρχισε να αποκαλύπτει τα ενδιαφέροντα του στο φόρουμ. :2funny:
Όσοι έχουν τέτοια επικίνδυνα φετίχ, έχουν τη συμπάθεια μου, ΑΛΛΑ μόνο αυτοί που θα είχαν το θάρρος να πουν "πήγα στην τάδε, της έδωσα 100 και την γάμησα χεσμένή"...να ξέρουμε να την αποφεύγουμε. Και λέω τη συμπάθειά μου γιατί εμένα το μόνο που μου χρειάζεται για να ερεθιστώ, είναι ένα γλυκό κοριτσάκι με καλή διάθεση ενώ αυτοί πρέπει να χέσουν, να κατουρήσουν και να κάνουν ένα σωρό περίεργα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια τα οποία μάλιστα δικαιολογούν με την εξής ηλιθιότητα: "στο σεξ όλα επιτρέπονται"
-Ααα...πείτε μας ρε παιδιά απ'την αρχή ότι μιλάτε για σεξ!

"Πονέσανε τα μάτια μου όνειρα να θυμούνται..."  (δεν είναι δικό μου)

Επισκέπτης
Και μαζί με τα σπιτάκια εγκατέλειψες οριστικά και τις χαρές του πρωκτικού έρωτα... επιπόλαια κίνηση :2funny:
:2funny: :2funny:
Έκανα πρωκτικό τελευταία φορά αρκετά χρόνια αργότερα, κάπου στο 2007 με μια σάπια μαυριδερή μιλφ (ίσως και νέγρα), ξημερώματα, στο ιάσωνος 36. Πλέον σιχαίνομαι πολύ να κάνω πρωκτικό, μάλιστα αποφεύγω όσο μπορώ γενικώς τις κοπέλες που το κάνουν. Το πρωκτικό με μερέντα, μαζί με τα μικρά σταφυδιασμένα στήθη, αποτελούν 2 φοβίες τις οποίες ανέπτυξα σε μεγάλη ηλικία. Μακρυά! :2funny: :2funny:

Μπουρμπουάρ ήτανε τύπε
Μου είχε πει πολλές λεπτομέρειες τις οποίες όμως βαρέθηκα να γράψω. Εξαιρετικό φαινόμενο χρηματοδουλίασης!

Αυτό είναι ό,τι πιο extreme έχω ακούσει ποτέ...
Η συγκεκριμένη μάλλον το λέει ψαρωτικά, μπας και βρεθεί κανένας αρκετά αυνάνας για να τσιμπήσει. Περιέργως το λέει πάντα όταν είμαι μπροστά! :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom