Διέσχισα την Ιάσωνος, μηπως και βρω τη Ρουσλάνα, αλλα ατύχησα.
Σας ζηλεύω, εσάς και τον κύριο
Picker, γιατί μπορείτε να κάνετε ακόμα έρωτα μ’αυτό το τρυφερό πλασματάκι. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ξαναπατήσω εκεί, γιατί η άσχημη συμπεριφορά έχει και τα όρια της. Έγινα στόχος ειρωνίας και κοζάκικων βρισιών από τις τσατσάδες και τις πόρνες του μαγαζιού (πλην
Ρουσλάνας ασφαλώς) επειδή ήθελα μόνο αυτή, ενώ τις άλλες τις είχα πάρει μόνο από μία φορά. Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον, είναι καμιά κανταδίτσα με τους πάκηδες (
τον Γιώργο και Γιάννη Πάκη) έξω απ’το ιάσωνος 1. Πάντα βέβαια περνώ απ’εξω και αφήνω ένα δάκρυ να κυλήσει στα σκαλοπάτια, ένα δάκρυ το οποίο δεν στεγνώνει ποτέ. Προσέξτε κύριοι
μην γλυστρίσετε ανεβαίνοντας, το αφήνω επίτηδες μπας και το πατήσει η τσατσά playmobile και ανοίξει την υδροκεφάλα της!
Χάθηκε και η Λάουρα, το ξανθό καυλομουνάκι με τις βυζάρες, στο Ροζ Μουρδέλο της Κολωνού.
Πτώση, πτώση. Σαν την ευροζώνη γίναμε...
Άλλη μία εξαιρετική πόρνη! Η
Λάουρα η ψευτοολλανδέζα. Τι θεεικά βυζιά! Θυμάμαι όταν τη πρωτοπήδηξα στο Λεωνίδου 6, ήδη είχε γραφεί κριτική για την συγκεκριμένη απ’τον
Spiderdom, ο οποίος της είχε μιλήσει ολλανδικά και η φουκαριάρα δεν ήξερε τι να πει. Πάντως δεν είναι και τελείως σίγουρο ότι ήταν ρουμάνα, γιατι στο κολ30 πάνω που δούλευε πολύ συχνά με τον χοντρό αλβανό τσάτσο
Ρομπέρτο, τους άκουγα πολλές φορές να ανταλάζουν κουβέντες σε κάποια ξένη γλώσσα (ίσως αλβανικά). Η Λάουρα ανήκε στην
περήφανη βυζοτριανδρία της σεζόν 2007-2008, τότε που κατέβηκαν απ’τα βουνά οι πρώτες ρουμάνες.
Επόμενη ήταν η
Μιρέλα η μαυρομάλλα με το όμορφο πρόσωπο, τα 2,5 άρια ωραία στήθη και το καλό σφιχτοδεμένο σώμα με τις ωραίες καμπύλες. ‘Επαιζε σε πάρα πολλά σπιτάκια όπως Κολ 27 πάνω, Κολ30 πάνω, Κερ 15 πάνω, Ιας 20 κ.α. Και η Μιρέλα και η Λάουρα ήταν τα στανταράκια μου για πολύ καιρό με κάπου 30 επισκέψεις στην κάθε μία.
3η και φαρμακερή ήταν η
Μαρία η ψευτοπολωνέζα που εμφανίστηκε κι αυτή το 2008. Ήταν κατάξανθη με κατάλευκο δέρμα, σωματάκι αδύνατο μοντέλου, μικρό ωραίο κωλαράκι και τα πιο απίστευτα βυζιά που έχω δει ποτέ σε γυναίκα σε μπουρδέλα, στο δρόμο, στο ιντερνετ, παντού...(στητά 3 άρια φυσικά και σφιχτά). Πραγματικά ήταν εξωφρενικά όμορφα! Ντρέπομαι να πω πόσες φορές την έχω πάρει, πάντως ήταν πολύ παραπάνω από 30 φορές. Έπαιζε και αυτή σε πολλά όπως λεων 28, κολ27, ιας19 και τελευταία πριν εξαφανιστεί πριν 1,5 χρόνο ήταν μεταμεσονύχτια στο ιας20 πάνω.
Το Μαράκι την έχει κάνει σίγουρα απ’το μετάξι, τη Λάουρα και τη Μιρέλα έχω καιρό να τις δω...ίσως την έχουν κάνει κι αυτές.
Κρίμα, τέτοιες κουκλάρες και πέρασαν σχεδόν απαρατήρητες, λόγω της υστερικής μεταξουργειοφοβίας και των κρυφοαγαπούληδων. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι εκθειάστηκαν κάτι σιχαμένες κουραδόγριες με εξειδίκευση στην κατάποση σπέρματος και τις γλυφοκωλάδες!
"
...We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found
The same old fears.
Wish you were here."