Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Uriah Heep = EasyLiving --> dirtyliving
:2funny: :2funny:
Παρόμοιο συλλογισμό είχε κάνει κι ο Τζόκερ όταν πρωτοέγραψα στο φόρουμ.
Τελικά έπρεπε να εμπνευστώ απ'το "easy livin" και όχι το "Dirty Livin' " των KISS

Οι Uriah Heep είναι φοβερή μπάντα. Αν κι έχουν πολλά ωραία κομμάτια, ξεχωρίζω τυχαία το παρακάτω:

Ταιριάζει και στην περίπτωση σας κ.Πύραυλε

Τελικά το thread έγινε αφιέρωμα στους Uriah Heep.  :2funny: :2funny:
Όπως ασφαλώς και το θρεντ της λεγάμενης έγινε αφιέρωμα στους Lynyrd Skynyrd. Σ'αυτό βέβαια ευθύνεται ο bakalhs κι αυτός ο ανεπρόκοπος o dirtyliving.  :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Χωρίς να έχω την ψευδαίσθηση ότι είμαι κάποιος ήρωας ή άφθαρτος ή κωλόφαρδος, συνεχίζω στο μετάξι 20 χρόνια σχεδόν, πάντα με προσοχή και με την ελπίδα να μη χρειαστεί ποτέ να μετανοιώσω για τις επιλογές μου!
Να συμφωνήσω ότι και εγώ δεν μετανοιώνω για την αέναη παρουσία μου στο Μετάξι, παρότι μου την έπεσαν πριν οκτώ μήνες, τέσσερα Μαροκινο-Πακοστινάκια (ή κάτι τέτοιο).

Σαφώς δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία γιατί έφαγα και ορισμένες ξόφαλτσες ...

Ευτυχώς γλύτωσα τα χειρότερα γιατί ο ένας κράταγε μαχαίρι.

Η μαχαιριά είναι πολύ πιο δυσάρεστη "εμπειρία". Ακόμη και μεθυσμένος δεν την αντέχεις ...

Επισκέπτης
Να συμφωνήσω ότι και εγώ δεν μετανοιώνω για την αέναη παρουσία μου στο Μετάξι, παρότι μου την έπεσαν πριν οκτώ μήνες, τέσσερα Μαροκινο-Πακοστινάκια (ή κάτι τέτοιο).

Σαφώς δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία γιατί έφαγα και ορισμένες ξόφαλτσες ...

Ευτυχώς γλύτωσα τα χειρότερα γιατί ο ένας κράταγε μαχαίρι.

Η μαχαιριά είναι πολύ πιο δυσάρεστη "εμπειρία". Ακόμη και μεθυσμένος δεν την αντέχεις ...
Αν και δεν έγραφα τότε στο φόρουμ (μόνο διάβαζα), το θυμάμαι πολύ καλά το περιστατικό και η αλήθεια είναι ότι με είχε επηρρεάσει αρκετά! Μου έχουν τύχει κι εμένα διάφορα περιστατικά αλλά πολύ πιο light απ'τα δικά σου. Φαρκέλι έχεις ζήσει αρκετά επικίνδυνες καταστάσεις απ'ότι βλέπω και ελπίζω κανείς να μην χρειαστεί να ξαναζήσει τέτοιου είδους εμπειρία!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Απογοητευμένος και περισσότερο συγχυσμένος κίνησα προς τη γωνία που παίρνω τις σωστές αποφάσεις, ασφαλώς μιλάω για την γωνία διδύμου-αχαρνών. Όπως περπατούσα άκουσα μια μακρινή φωνή να μου λέει:
-Όχι εκεί!
Ένιωσα σαν το μωυσή όταν του μίλησε ο θεός. Η φωνή δεν ήταν άλλη απ’του Farkeli.
-Δάσκαλε, τι γυρεύεις εδώ; Πάλι τυχαία βρέθηκες στη φυλής;
-Ναι πάλι, αλλά αυτό δικό μου θέμα! Κάνε ότι σου πω και δεν θα χάσεις
-Σ’ακούω δάσκαλε
-Πήγαινε στη γωνία φυλής-φωκαίας!
-Εκεί θα πάρω τη σωστή απόφαση;
-Όχι ηλίθιε! Εκεί πηγαίνουμε για κατούρημα! Μόλις κατουρήσεις θα σου αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Λέγοντας αυτό ο Φαρκέλι χάθηκε από μπροστά μου. Θα ορκιζόμουν πάντως ότι τον είδα να τρυπώνει στο φωκ24.
Ανέβηκα λοιπόν στη φυλής-φωκαίας όπου και αρχισα να κατουράω. Ένιωθα τόσο ωραία, τόσο χαλαρά ώσπου σε κάποια φάση ο αέρας άρχισε να παρασέρνει το κάτουρο μου προς τα δεξιά (δηλ. προς φυλής 84 στην Ιρίνα). Ήταν το σημάδι που περίμενα. Ήμουν τόσο χαρούμενος που σχεδόν δεν πρόσεξα ότι είχα κατουρήσει το παντελόνι μου απ’το γόνατο και κάτω μέχρι το παπούτσι. Κατευθυνόμενος προς φυλ84 κατάφερα και έσπασα το γρίφο του Φαρκέλι. Το μύνημα ήταν τόσο απλό και παράλληλα τόσο ιδιοφυές:

«Όσο προβληματισμένος και συγχυσμένος να είσαι πάντα έχεις καιρό για ένα καλό κατούρημα

Υ.Γ: Η επιλογή των παραπάνω συναγωνιστών έγινε ασφαλώς εντελώς καλοπροαίρετα!
Μου ξέφυγε αυτό το (καταπληκτικό) ποστ σου! Πλάκα έχει, και θα είχε, να τα σκεφτόμουνια και να τα έλεγα ...  :2funny:
Πάντως δεν αισθάνομαι "δάσκαλος" αλλά κλασσικός μαλακο-μπουρδελιάρης (με ότι σημαίνει αυτό)  :grin: και να συμπληρώσω ότι δεν έχω χαρακτηρίσει κάποιον από τους συναγωνιστές ως ηλίθιο (ούτε για αστείο)  :booty:  εκτός και αν είναι αφόρητα ενοχλητικός χωρίς μάλιστα να έχει προσφέρει και στο μπουρδελο-θρεντ (μας)  :grin:
Σαφώς και η δική μου παράθεση είναι καλοπροαίρετη!

Έλαβες χρησμό από τον "ήξεις αφήξεις" farkeli.
dirtyliving, συνέχισε να γράφεις όπως είσαι.Δεν έχει σημασία ο τίτλος του τιμημένου.
Το ξέρεις...
Τι ενοείς ότι μασάω τα λόγια μου και ότι λέω το παίρνω πίσω ;  :think:   

Παρεμπιπτόντως να ξαναγράψω ότι ο dirtyliving αξίζει το τίτλο του τιμημένου (και πολύ μάλιστα) γιατί προσφέρει στο θρεντ χωρίς να στεναχωρεί ή να έχει στεναχωρήσει κάποιον από τους συμπουρδελιάρηδες, γεγονός το οποίο είναι εξίσου ή και περισσότερο σημαντικό από τις καταπληκτικές του ενημερώσεις ...

Επισκέπτης
Πάντως δεν αισθάνομαι "δάσκαλος" αλλά κλασσικός μαλακο-μπουρδελιάρης (με ότι σημαίνει αυτό:grin:
Οι περισσότεροι σε φωνάζουν στρατηγό, αλλά εγώ προτιμώ το "δάσκαλος", γιατί είσαι μέγας πορνο-φιλόσοφος! Όσο για το "κλασικός μαλακο-μπουρδελιάρης" για μένα σημαίνει πολλά.
Σημαίνει ότι δεν είσαι νάρκισσος (πνευματικά), αλλά προσιτός, δεν γράφεις μόνο, αλλά διαβάζεις...όπως θα πρεπε να είναι ο κάθε αγνός μπουρδελιάρης.

Μου ξέφυγε αυτό το (καταπληκτικό) ποστ σου! Πλάκα έχει, και θα είχε, να τα σκεφτόμουνα και να τα έλεγα ...  :2funny:
Η παραπάνω ιστορία ανήκει στην κατηγορία γ' των αφηγήσεών μου, η οποία είναι οι φανταστικές ιστορίες.
Η β' κατηγορία είναι ιστορίες με ρεαλιστική-ιστορική βάση, αλλά με μεγάλη ή μικρή δόση υπερβολής (αναλόγως την περίσταση), κατάλληλες για θέατρο ή όπερα  :2funny: :2funny: και
η α' κατηγορία περιλαμβάνει τις ιστορίες που είναι σκέτη αφήγηση πραγματικών γεγονότων.

Επισκέπτης

Σε όλους τους αγνούς μπουρδελιάρηδες
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

"I'm dirty, mean and mighty unclean
I'm a Wanted man
Public Enemy Number One
Understand
So lock up your daughter
And lock up your wife
Lock up your back door
And run for your life
The man is back in town
So don't you mess around
..."

Επισκέπτης
[size=22pt]MINI METAΞΩΤΑ[/size]
Φρέσκα και ζωντανά. Δευτεριάτικα, με τρύπιες τσέπες αλλά παπούτσια γερά.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Είχα αρχίσει να ανησυχώ, νόμιζα ότι τα είχες κόψει τα μπουρδέλα και είχες γίνει κρυφοστουντιάκιας, η ακόμα χειρότερα κρυφο-ctτουράκιας  :2funny: :2funny:
Άμα έχεις γερά παπούτσια δεν έχεις ανάγκη από τίποτε άλλο. (ε...εντάξει ίσως και γερό πέος  :2funny:)

Ιάσ 46 (αριστερά όπως τα κοιτάμε): Μελαχροινή νεαρά, με καρέ (μαύρο) μαλί, και οβάλ καυλιάρικη (όχι όμως ωαρία) φατσούλα. . Καλό σώμα, με μικρομεσαία βυζιά και σουλουπωμένο κωλαράκι. 15 €, άκα και κώλο. Παρακάλια από τη τσατσά. Υψηλή δόση προστυχιάς στο βλέμα.
Συνήθως εκεί είναι μια συμπαθητική τσιγγανούλα, η οποία δεν φαίνεται για ξεπέτα. Την προόριζα για τον Ρόκαβλον.

Ιάσ 1γ ή 1β αριστερά. Νεαρή με περμανάντ κοντό μαλί (καθόλου δε μου άρεσε, αυγουλωτά μάτια,χαζό ύφος, αδιάφορο πρόσωπο και αρκετά καλό σώμα. 15 ευρώ.
Στέλλα κι αυτή. Έχει και αρκετή κυτταρίτιδα και χοντρά κωλομπούτια!

Κολωνου 32β υπόγειο: Σαμπρίνα. Καστανή με άσχημο πρόσωπο, «ως κάτι στιφό νά 'χε φάει». Ικανοποιητικό σώμα, μεσαιά βυζιά. Βασικά, όλες τις στάσεις. Πέρασα, παρόλο που δεν διαλέγω τέτοιες φάτσες. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου (μόνο ο κ. Πύραυλος θα με καταλαβαίνει -ελπίζω-). Βασικά, 10 €. Σκυλοβαριέται τα πάντα, εκτός από το να σου παίζει το πούτσο με το χέρι.
Νομίζω ότι ήθελες να τεστάρεις τα όρια σου. Ο κάθε μπουρδελιάριης πρέπει να το κάνει αυτό ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μπορεί να επαναπροσδιορίζει τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Εμείς βεβαίως, ανήκουμε στην κακή κοινωνία στο «dirtyliving» ...

Ευελπιστούμε στην κατανόηση των συναθλητών... To γέρικο σώμα μου, το κουρασμένο μυαλό μου και η -συνήθως- βιαστική βόλτα μειώνουν τις επιδόσεις μου στο ευγενές αυτό πεδίο.
Την ευχή μου να έχεται.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Η παραπάνω ιστορία ανήκει στην κατηγορία γ' των αφηγήσεών μου, η οποία είναι οι φανταστικές ιστορίες.
Η β' κατηγορία είναι ιστορίες με ρεαλιστική-ιστορική βάση, αλλά με μεγάλη ή μικρή δόση υπερβολής (αναλόγως την περίσταση), κατάλληλες για θέατρο ή όπερα  :2funny: :2funny: και
η α' κατηγορία περιλαμβάνει τις ιστορίες που είναι σκέτη αφήγηση πραγματικών γεγονότων.
:cool2:
Μπράβο νέε μου! Μου αρέσει (εκτός των άλλων) η θεωρητική σου συγκρότηση.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Είχα αρχίσει να ανησυχώ, νόμιζα ότι τα είχες κόψει τα μπουρδέλα και είχες γίνει κρυφοστουντιάκιας, η ακόμα χειρότερα κρυφο-ctτουράκιας

Ήμαρτον κύριε. Τώρα ενα βήμα πριν το τέλος, και έν μέσω κρίσης θα γίνω σιτιτουράκιας;  :2funny:
Γεγονός είναι ότι δε σουλατσάρισα. Ήθελα κάτι σε μουνάρα, πως περασα σε αυτή;...
Στο τέλος θα πάω και με την milfάννα, την ξυνομούρα της Κολωνού.

(ε...εντάξει ίσως και γερό πέος  :2funny:)
Νομίζω ότι είναι το μόνο μου εξάρτημα που λειτουργεί χωρίς να θέλει ρεκτιφιέ. :dancing:

Συνήθως εκεί είναι μια συμπαθητική τσιγγανούλα, η οποία δεν φαίνεται για ξεπέτα. Την προόριζα για τον Ρόκαβλον.
Δεν ξέρω αν λέμε την ίδια. Αυτή που είδα έιναι γύρω στο 1,60, σχετικά λεπτή, αλλά όχι μοντελέ. Με καρέ μαλί. Δεν τη θυμάμαι άλλη φορά. Μια άλλη που πάιζει είναι πιο ψηλή με πιο γεμάτο σώμα στητά 2-2,5 βυζάκια με ωραία μπουτόκωλα. Δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει.
Πάντως όταν ακούω ότι τα κάνουν τα πάντα, κωλώνω. Μάλλον δεν το αντέχω.

Επισκέπτης
Ήμαρτον κύριε. Τώρα ενα βήμα πριν το τέλος, και έν μέσω κρίσης θα γίνω σιτιτουράκιας;  :2funny:
Γεγονός είναι ότι δε σουλατσάρισα. Ήθελα κάτι σε μουνάρα, πως περασα σε αυτή;...
Στο τέλος θα πάω και με την milfάννα, την ξυνομούρα της Κολωνού.
Ναι μωρέ παιδί μου...είπα κι εγώ...ο μπαρμπα-Τζοπίνο δεν γίνεται να το 'ριξε στις ντόλτσες-βίτες  :2funny:
Τίποτα, η μόνη γιατρειά για μας τους πορνόγερους είναι τα νεαρά πιπινάκια! [αλήθεια η Ανχελίτα σε ποιο μπουρδέλο να δουλεύει(ρητορικό)  :think: ]

Δεν ξέρω αν λέμε την ίδια. Αυτή που είδα έιναι γύρω στο 1,60, σχετικά λεπτή, αλλά όχι μοντελέ. Με καρέ μαλί. Δεν τη θυμάμαι άλλη φορά. Μια άλλη που πάιζει είναι πιο ψηλή με πιο γεμάτο σώμα στητά 2-2,5 βυζάκια με ωραία μπουτόκωλα. Δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει.
Πάντως όταν ακούω ότι τα κάνουν τα πάντα, κωλώνω. Μάλλον δεν το αντέχω.
Αν και τα γνωρίζω όλα τα βρωμοθήλυκα της γειτονιάς, έφαγα κόλλημα τώρα. Τελοσπάντων, σημασία έχει ότι δεν μιλούσες για την βρωμερή άσχημη βουλγάρα Άννα με το μικρό σταφυδιασμένο βυζί. :o

Επισκέπτης
Ναι μωρέ παιδί μου...είπα κι εγώ...ο μπαρμπα-Τζοπίνο δεν γίνεται να το 'ριξε στις ντόλτσες-βίτες  :2funny:
Τίποτα, η μόνη γιατρειά για μας τους πορνόγερους είναι τα νεαρά πιπινάκια! [αλήθεια η Ανχελίτα σε ποιο μπουρδέλο να δουλεύει(ρητορικό)  :think: ]
Αν και τα γνωρίζω όλα τα βρωμοθήλυκα της γειτονιάς, έφαγα κόλλημα τώρα. Τελοσπάντων, σημασία έχει ότι δεν μιλούσες για την βρωμερή άσχημη βουλγάρα Άννα με το μικρό σταφυδιασμένο βυζί. :o

Dirtymind έπρεπε να σε λένε... Ακου η Ανχελίτα πουτάνα... (Αν και τώρα που το σκέφτομαι... :think: :think: Δν ξέρεις καμιά φορά...)
Διάγει βίον έντιμο και ιδρώνει να βγάλει το ψωμί της (εγώ πάντως προσδοκώ να βγάλει το βυζί της). Νοσοκόμα είναι το κορίτσι, στο ίδρυμα που με κουράρει (όταν δεν την κοπανάω δηλαδή...). Με κερνάει και κοκα-κόλες κατά καιρούς:
:2funny: :2funny

Επισκέπτης
Ελπίζω να μην κκκκεκεδίζει... :sunglasses:

Μπράβο νέε μου! Μου αρέσει (εκτός των άλλων) η θεωρητική σου συγκρότηση.
Μα δεν το έχετε παρατηρήσει κύριε jopino; Το μπουρδελίζειν εστί φιλοσοφείν :rockon:

Ήμαρτον κύριε. Τώρα ενα βήμα πριν το τέλος, και έν μέσω κρίσης θα γίνω σιτιτουράκιας;  :2funny:
Το βέβαιο είναι ότι αν ήταν ένα βήμα μετά, θα τρέχαμε να σας μαζεύουμε από το 104 :sunglasses:

MINI METAΞΩΤΑ
Φρέσκα και ζωντανά. Δευτεριάτικα, με τρύπιες τσέπες αλλά παπούτσια γερά.
Ξεκινήσατε καλά την βδομάδα κύριε jopino! Εύχομαι να σας γίνει συνήθειο :headbang2:

Επισκέπτης
Dirtymind έπρεπε να σε λένε... Ακου η Ανχελίτα πουτάνα... (Αν και τώρα που το σκέφτομαι... :think: :think: Δν ξέρεις καμιά φορά...)
Διάγει βίον έντιμο και ιδρώνει να βγάλει το ψωμί της (εγώ πάντως προσδοκώ να βγάλει το βυζί της). Νοσοκόμα είναι το κορίτσι, στο ίδρυμα που με κουράρει (όταν δεν την κοπανάω δηλαδή...). Με κερνάει και κοκα-κόλες κατά καιρούς:
:2funny: :2funny
Έχεις δίκιο. Το πρόβλημα είναι ότι, συνειρμικά όταν ακούω "Ανχελίτα" το μυαλό μου πάει
1) σ'αυτήν και
2) Στη Ρουσλάνα

Είμαι πειραγμένος, το 'χουμε ξαναπεί!  :2funny:

...Ελπίζω να μην κκκκεκεδίζει... :sunglasses:
...Το βέβαιο είναι ότι αν ήταν ένα βήμα μετά, θα τρέχαμε να σας μαζεύουμε από το 104 :sunglasses:
:thumbsup:
Μάλλον είναι καλή κοπέλα, θα μάθω περισσότερα βέβαια γιατί δεν την έχω πάρει και ούτε πρόκειται λογικά!
Τον ρώτησα κι εγώ πριν αν είναι κρυφοστουντιάκιας και οφείλω να πω ότι ήταν ειλικρινής!  :2funny:

Επισκέπτης
Μα δεν το έχετε παρατηρήσει κύριε jopino; Το μπουρδελίζειν εστί φιλοσοφείν :rockon:
Σωστό!
Έξω στους δρόμους, όχι μόνο στα μπουντουάρ (σαν τον Σαντ)
(Σχόλιο: It's lonely at the top!)

Ξεκινήσατε καλά την βδομάδα κύριε jopino! Εύχομαι να σας γίνει συνήθειο :headbang2:
Δεν ειμαι πλούσιος.

Έχεις δίκιο. Το πρόβλημα είναι ότι, συνειρμικά όταν ακούω "Ανχελίτα" το μυαλό μου πάει
1) σ'αυτήν και
2) Στη Ρουσλάνα
Καλά πάει το μυαλό σου. Εξακολουθείς να ακολουθείς τον Ορθό Δρόμο, τη Ευθεία Οδό.

Έχε, τέκνο μου, υπομονή και πίστη και θα αμοιφθείς! (συμφεροντολογικό μού ακούγεται... :think:)

Διέσχισα την Ιάσωνος, μηπως και βρω τη Ρουσλάνα, αλλα ατύχησα.
Χάθηκε και η Λάουρα, το ξανθό καυλομουνάκι με τις βυζάρες, στο Ροζ Μουρδέλο της Κολωνού.
Πτώση, πτώση. Σαν την ευροζώνη γίναμε...

Είμαι πειραγμένος, το 'χουμε ξαναπεί!  :2funny:

Κανείς δεν είναι τέλειος. :)

Επισκέπτης
Διέσχισα την Ιάσωνος, μηπως και βρω τη Ρουσλάνα, αλλα ατύχησα.

Σας ζηλεύω, εσάς και τον κύριο Picker, γιατί μπορείτε να κάνετε ακόμα έρωτα μ’αυτό το τρυφερό πλασματάκι. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να ξαναπατήσω εκεί, γιατί η άσχημη συμπεριφορά έχει και τα όρια της. Έγινα στόχος ειρωνίας και κοζάκικων βρισιών από τις τσατσάδες και τις πόρνες του μαγαζιού (πλην Ρουσλάνας ασφαλώς) επειδή ήθελα μόνο αυτή, ενώ τις άλλες τις είχα πάρει μόνο από μία φορά. Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον, είναι καμιά κανταδίτσα με τους πάκηδες (τον Γιώργο και Γιάννη Πάκη) έξω απ’το ιάσωνος 1. Πάντα βέβαια περνώ απ’εξω και αφήνω ένα δάκρυ να κυλήσει στα σκαλοπάτια, ένα δάκρυ το οποίο δεν στεγνώνει ποτέ. Προσέξτε κύριοι μην γλυστρίσετε ανεβαίνοντας, το αφήνω επίτηδες μπας και το πατήσει η τσατσά playmobile και ανοίξει την υδροκεφάλα της!

Χάθηκε και η Λάουρα, το ξανθό καυλομουνάκι με τις βυζάρες, στο Ροζ Μουρδέλο της Κολωνού.
Πτώση, πτώση. Σαν την ευροζώνη γίναμε...

Άλλη μία εξαιρετική πόρνη! Η Λάουρα η ψευτοολλανδέζα. Τι θεεικά βυζιά! Θυμάμαι όταν τη πρωτοπήδηξα στο Λεωνίδου 6, ήδη είχε γραφεί κριτική για την συγκεκριμένη απ’τον Spiderdom, ο οποίος της είχε μιλήσει ολλανδικά και η φουκαριάρα δεν ήξερε τι να πει. Πάντως δεν είναι και τελείως σίγουρο ότι ήταν ρουμάνα, γιατι στο κολ30 πάνω που δούλευε πολύ συχνά με τον χοντρό αλβανό τσάτσο Ρομπέρτο, τους άκουγα πολλές φορές να ανταλάζουν κουβέντες σε κάποια ξένη γλώσσα (ίσως αλβανικά). Η Λάουρα ανήκε στην περήφανη βυζοτριανδρία της σεζόν 2007-2008, τότε που κατέβηκαν απ’τα βουνά οι πρώτες ρουμάνες.
    Επόμενη ήταν η Μιρέλα η μαυρομάλλα με το όμορφο πρόσωπο, τα 2,5 άρια ωραία στήθη και το καλό σφιχτοδεμένο σώμα με τις ωραίες καμπύλες. ‘Επαιζε σε πάρα πολλά σπιτάκια όπως Κολ 27 πάνω, Κολ30 πάνω, Κερ 15 πάνω, Ιας 20 κ.α. Και η Μιρέλα και η Λάουρα ήταν τα στανταράκια μου για πολύ καιρό με κάπου 30 επισκέψεις στην κάθε μία.
    3η και φαρμακερή ήταν η Μαρία η ψευτοπολωνέζα που εμφανίστηκε κι αυτή το 2008. Ήταν κατάξανθη με κατάλευκο δέρμα, σωματάκι αδύνατο μοντέλου, μικρό ωραίο κωλαράκι και τα πιο απίστευτα βυζιά που έχω δει ποτέ σε γυναίκα σε μπουρδέλα, στο δρόμο, στο ιντερνετ, παντού...(στητά 3 άρια φυσικά και σφιχτά). Πραγματικά ήταν εξωφρενικά όμορφα! Ντρέπομαι να πω πόσες φορές την έχω πάρει, πάντως ήταν πολύ παραπάνω από 30 φορές. Έπαιζε και αυτή σε πολλά όπως λεων 28, κολ27, ιας19 και τελευταία πριν εξαφανιστεί πριν 1,5 χρόνο ήταν μεταμεσονύχτια στο ιας20 πάνω.

Το Μαράκι την έχει κάνει σίγουρα απ’το μετάξι, τη Λάουρα και τη Μιρέλα έχω καιρό να τις δω...ίσως την έχουν κάνει κι αυτές.

Κρίμα, τέτοιες κουκλάρες και πέρασαν σχεδόν απαρατήρητες, λόγω της υστερικής μεταξουργειοφοβίας και των κρυφοαγαπούληδων. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι εκθειάστηκαν κάτι σιχαμένες κουραδόγριες με εξειδίκευση στην κατάποση σπέρματος και τις γλυφοκωλάδες!

"...We're just two lost souls
                                                      Swimming in a fish bowl,
                                                         Year after year,
                                                  Running over the same old ground.
                                                         What have we found
                                                         The same old fears.
                                                          Wish you were here.
"

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom