Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ρε μαλακα, σιγα το προνομιο να εισαι μελος του bourdela. Ο,τι γουσταρω θα κανω. :2funny:  
Καλά αυτό κατάλαβες ότι είπα; :jerking:

Τέσπα... το pm που σου είχα στείλει λίγο πριν διαγραφεί ο λογαριασμός σου πρόλαβες να το διαβάσεις;

Επισκέπτης
Καλά αυτό κατάλαβες ότι είπα; :jerking:

Τέσπα... το pm που σου είχα στείλει λίγο πριν διαγραφεί ο λογαριασμός σου πρόλαβες να το διαβάσεις;

Οχι, δεν το διαβασα. Καταλαβα καλα τι μου ειπες. Βασικα δεν σκοπευα να ξαναγραψω αλλα δεν αντεξα με αυτες τις μαλακιες που διαβασα για παρτη μου. Εγω καληνυχτακιας? Τι αλλο θα ακουσω ρε πουστη μου... Εγω αν δε γαμησω δε λεω ποτε καληνυχτα.  :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πικερ μιας και σε βλεπω και σου αρέσει η αυστηρότητα και αυθεντικότητα στους ορισμούς
ελα να γίνεις συνεργάτης προγραμματιστης  :sunglasses:
Στον προγραμματισμο υπάρχει η ακρίβεια που αποζητάς και οχι τωρα στο να συζητας
για πουτανες και να προσπαθεις να τα βρεις με τους ορισμους κτλπ.

Οσο για τις εξω γκομενες αφηστε τες στην ησυχια τους. Δεν ασχολειστε και τελειωνει.
Τι σχεση εχουν με τις πουτανες , δεν εχουν καμια... ειναι ΑΛΛΟΣ κοσμος.
Δεν μπορεις να συγκρινεις 2 κοσμους διαφορετικους .. οπως ακριβως δεν μπορεις να συγκρίνεις κιλά με γραμμάρια πρεπει να κανεις την μετατροπη πρωτα . Μπορεις να συγκρινεις εναν κυκλο με ενα άνυσμα?
Εχω και καιρο να ασχοληθω με αναλυτικη γεωμετρια  :sunglasses:
ειναι εις βαρος καποιου να λεει πως παει στις πουτανες λογω των εξω γκομενων  :boobies: :boobies:
δειχνει οτι νικήθηκε ή οτι ειναι επικοινωνιακά ανικανος.

ΜΟυ μπλεκεις εξω γκομενες με πουτανες , τα χεις κανει μπουρδέλο!
Τραβα κανε την δουλεια σου και μην λες πολλα.

Επισκέπτης
[size=16pt]ΠΡΟΣΟΧΗ!!![/size]
Μην μπερδευόμαστε.
Το παρκάτω δεν είναι [size=16pt]ΜΟΥΤΣΟΣ[/size]
Είναι [size=16pt]ΛΟΥΤΣΟΣ[/size]

Συνημμένα

• LOUTSOS.jpg
    LOUTSOS.jpg
    40,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχα μακαρι, παντως τυχερος ειμαι που βρηκα δουλεια, τα αλλα ειναι πολυτελειες  :grin:

ΔΟΥΛΕΙΕΣ υπάρχουν για όσους θέλουν  :)

χθες τα λέγαμε ή μαλλον τα έλεγα γιατι οι άλλοι 2 (φαντάρος25 & παπαζολ)
λέγανε τα δικά τους!

Επισκέπτης
Τωρα κατεβηκα μια βολτα και δεν είδα κάτι απο αυτα που λες, ιδιαιτερα στο υπογειο, ηταν μια σχετικα ψηλη, οποτε μαλλον πρεπει να παω αλλη μέρα. Κάλα τα λές πάντως αλλά σ'ευχαριστω διοτι και το 4αρι ειναι καλοδεχουμενο.  ;)
:thumbsup:
Αυτή απ'το υπόγειο η Αντζέλικα στα μπουρδέλα της κεραμεικού παίζει συνήθως, αλλά η βάρδια της δεν είναι σταθερή.

Τετάρτη ξημερώματα στο Μ. Αλεξάνδρου 15, είχε μια μικρούλα, χοντρούλα με τεσσάρια+. Δεν τα είχε έξω αλλά τέτοιο στήθος είναι δύσκολο να κρυφτεί.
Να προσθέσω ότι σε πρωινή βάρδια το περασμένο Σ/Κ είδα κι εγώ μια μικρούλα χοντρούλα με κοντό μαύρο μαλλί με 4αρια στο κολωνού 53.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στα καινουρια στην Περδικα παιζει τπτ καλο ρε παιχτες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Συνημμένα

• imagesCAVJB304.jpg
    imagesCAVJB304.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • imagesCABNYYCT.jpg
    imagesCABNYYCT.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 20

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτοι ειναι καλοπαιδα δικε μου :grin:
κατι τετοιοι
mug-shot-big1-300x221.jpg

image_2361306.jpg

τους ειχε στειλει η ξανθια τραβελοτσατσα
να ξεκαθαρισει λογαριασμους με την νεα τσατσα?  :2funny:

p.s Ο ενας (απο τους δικους μου) εκτος απο καλοπαιδο ειναι μαλλον
και πουστροπαιδο τυπε  :2funny:

Επισκέπτης
Ιασ.46 (δεξιά):[/color] Νεαρή ημίξανθη, με καμπυλωτό σφιχτό σώμα, κανονικών αναλογιών, με ολόστητα, πεταχτά  και αρκετά καυλωτικά  3+ βυζιά. Το απελπιστικό «μαστουρωμένο» ύφος και το αδιάφορο, άχρωμο και όχι ωραίο πρόσωπο συμπλήρωναν το τσουπωτό επαρχιωτικό σύνολο. Προφέρει ακάποτο.
Φίλε Jopino σουρεαλιστή,
αν είχε κοντό μαλλί τότε πρόκειται για μια αλβανίδα της οποίας το όνομα δεν ξέρω, ξέρω όμως ότι την έδιωξα στα πρώτα 2 λεπτά της συνεύρεσης (όταν την είχα πάρει προ μηνών) ενώ με παρακάλαγε να μην το κάνω. Νομίζω την είχα κατατάξει στο Νο5 των χειρότερων εμπειριών. Πάντως η περιγραφή ταιριάζει: αγελαδίσιο μαστουρωμένο ύφος, φυλακισμένο σε πρόσωπο βλαχοπούλας. Δυστυχώς τα βυζιά της είναι πολύ λαχταριστά!

Ιωάννα όμορφη καλοστημένη μελαχροινή ρουμάνα με βασικό πρόγραμμα. Καλό σώμα με όμορφες καμπύλες, 2,5 βυζιά και καλή επιδερμίδα. Πέρασα και σήμερα-αύριο θα ανεβάσω κριτική. Ελαφρά βιαστική στο δωμάτιο, άνετη στην αλλαγή στάσεων, χωρίς περεταίρω μπαγαποντιές.
Την είχα πάρει στο κερ13υπογειο. Δυστυχώς σε μένα ήταν αισθητά βιαστική αλλά πιο πολύ με πείραξε το απίστευτα ξινισμένο ύφος της (το αναφέρω και σε πρόσφατη ενημέρωση)

Επισκέπτης
Κατ' αρχή καλώς ήρθες στο club ;)

Για το Ι.46, νομίζω μιλάμε για την ίδια. Την έχω ξαναδεί εκεί. Το μαλί ήταν κοντό και πιασμένο πίσω.

Για την Ιωάννα, τώρα. Προφανώς άστατη συμπεριφορά, ως συνήθως. Όπως σου κάτσει. Δεν είναι και έυκολο, ξέρεις. Νέες κοπέλες, κλεισμένες σε σκοτεινό δωμάτιο, να τις γαμάει όποιος λάχει. Σε μένα δεν είχε ξυνισμένο ύφος. Την πήρα βέβαια με το καλό, γιατί είναι κρίμα ή λίγη ώρα που καθόμαστε στο δωμάτιο να περνάει με γκρίνιες κσι τσιτώματα. Εγώ έμεινα 7'-8' στο δωμάτιο με 10-11 λεπτά αναμονή.

Επισκέπτης
Κατ' αρχή καλώς ήρθες στο club ;)

Για το Ι.46, νομίζω μιλάμε για την ίδια. Την έχω ξαναδεί εκεί. Το μαλί ήταν κοντό και πιασμένο πίσω.

Για την Ιωάννα, τώρα. Προφανώς άστατη συμπεριφορά, ως συνήθως. Όπως σου κάτσει. Δεν είναι και έυκολο, ξέρεις. Νέες κοπέλες, κλεισμένες σε σκοτεινό δωμάτιο, να τις γαμάει όποιος λάχει. Σε μένα δεν είχε ξυνισμένο ύφος. Την πήρα βέβαια με το καλό, γιατί είναι κρίμα ή λίγη ώρα που καθόμαστε στο δωμάτιο να περνάει με γκρίνιες κσι τσιτώματα. Εγώ έμεινα 7'-8' στο δωμάτιο με 10-11 λεπτά αναμονή.
Ευχαριστώ

Σίγουρα η διάθεση τους μεταβάλλεται ενδεχομένως ακόμα κι από πελάτη σε πελάτη. Είναι πάγια τακτική μου να παίρνω τις κοπέλες με το καλό και συμφωνώ με όσα είπες. Αν έχει κακή διάθεση τότε δε λέω τίποτε και προσπαθώ να τελειώσω όπως μπορώ (όπως συνέβει με την Ιωάννα). Όταν είναι όμως αγενής , απότομη και έχει κακές υπηρεσίες (όπως η ξανθιά αλβανίδα του Ι46) τότε τη διώχνω άμεσα στα πρώτα 1-2 λεπτά. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom