Επισκέπτης
Αν είσαι όντως ο Picker και διαγράφηκες γι' αυτούς τους μαλάκες που λες, δεν σε τιμάει καθόλου πάντως!
Ναι ρε μαλακα, σιγα το προνομιο να εισαι μελος του bourdela. Ο,τι γουσταρω θα κανω.
Αν είσαι όντως ο Picker και διαγράφηκες γι' αυτούς τους μαλάκες που λες, δεν σε τιμάει καθόλου πάντως!
Καλά αυτό κατάλαβες ότι είπα;Ναι ρε μαλακα, σιγα το προνομιο να εισαι μελος του bourdela. Ο,τι γουσταρω θα κανω.
Καλά αυτό κατάλαβες ότι είπα;
Τέσπα... το pm που σου είχα στείλει λίγο πριν διαγραφεί ο λογαριασμός σου πρόλαβες να το διαβάσεις;
Εγω αν δε γαμησω δε λεω ποτε καληνυχτα.
χαχαχα μακαρι, παντως τυχερος ειμαι που βρηκα δουλεια, τα αλλα ειναι πολυτελειες
Τωρα κατεβηκα μια βολτα και δεν είδα κάτι απο αυτα που λες, ιδιαιτερα στο υπογειο, ηταν μια σχετικα ψηλη, οποτε μαλλον πρεπει να παω αλλη μέρα. Κάλα τα λές πάντως αλλά σ'ευχαριστω διοτι και το 4αρι ειναι καλοδεχουμενο. ;)
Να προσθέσω ότι σε πρωινή βάρδια το περασμένο Σ/Κ είδα κι εγώ μια μικρούλα χοντρούλα με κοντό μαύρο μαλλί με 4αρια στο κολωνού 53.Τετάρτη ξημερώματα στο Μ. Αλεξάνδρου 15, είχε μια μικρούλα, χοντρούλα με τεσσάρια+. Δεν τα είχε έξω αλλά τέτοιο στήθος είναι δύσκολο να κρυφτεί.
ποια καινουργια?ποια περδικα?στα καινουρια στην Περδικα παιζει τπτ καλο ρε παιχτες?
οχι το ουισκι παντωςποια καινουργια?ποια περδικα?
τυπε εξω απτο μπουρδελο την ειχαν στησει κατι σκοτεινοι τυποι
κατι μουτρα δικε μου
σε θυμηθηκα
αυτοι ειναι καλοπαιδα δικε μουτετοιοι τυπε?
αυτοι ειναι καλοπαιδα δικε μου
κατι τετοιοι
ποια καινουργια?ποια περδικα?
Φίλε Jopino σουρεαλιστή,Ιασ.46 (δεξιά):[/color] Νεαρή ημίξανθη, με καμπυλωτό σφιχτό σώμα, κανονικών αναλογιών, με ολόστητα, πεταχτά και αρκετά καυλωτικά 3+ βυζιά. Το απελπιστικό «μαστουρωμένο» ύφος και το αδιάφορο, άχρωμο και όχι ωραίο πρόσωπο συμπλήρωναν το τσουπωτό επαρχιωτικό σύνολο. Προφέρει ακάποτο.
Την είχα πάρει στο κερ13υπογειο. Δυστυχώς σε μένα ήταν αισθητά βιαστική αλλά πιο πολύ με πείραξε το απίστευτα ξινισμένο ύφος της (το αναφέρω και σε πρόσφατη ενημέρωση)Ιωάννα όμορφη καλοστημένη μελαχροινή ρουμάνα με βασικό πρόγραμμα. Καλό σώμα με όμορφες καμπύλες, 2,5 βυζιά και καλή επιδερμίδα. Πέρασα και σήμερα-αύριο θα ανεβάσω κριτική. Ελαφρά βιαστική στο δωμάτιο, άνετη στην αλλαγή στάσεων, χωρίς περεταίρω μπαγαποντιές.
ΕυχαριστώΚατ' αρχή καλώς ήρθες στο club ;)
Για το Ι.46, νομίζω μιλάμε για την ίδια. Την έχω ξαναδεί εκεί. Το μαλί ήταν κοντό και πιασμένο πίσω.
Για την Ιωάννα, τώρα. Προφανώς άστατη συμπεριφορά, ως συνήθως. Όπως σου κάτσει. Δεν είναι και έυκολο, ξέρεις. Νέες κοπέλες, κλεισμένες σε σκοτεινό δωμάτιο, να τις γαμάει όποιος λάχει. Σε μένα δεν είχε ξυνισμένο ύφος. Την πήρα βέβαια με το καλό, γιατί είναι κρίμα ή λίγη ώρα που καθόμαστε στο δωμάτιο να περνάει με γκρίνιες κσι τσιτώματα. Εγώ έμεινα 7'-8' στο δωμάτιο με 10-11 λεπτά αναμονή.