Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν υπηρχε στρωμα τυπε :grin:
τα αμαξια ηταν και καλα το στρωμα  :grin:

Οχι εγω σκεφτηκα οτι εννοουσες να εχει στρωμα και στο πεζοδρομιο πανω στο οποιο βαζει την αριδα του
αλλα να ειναι το αμαξι μπροστα και να θελει να παρει φορα και να περασει
το εμποδιο του καπο και να πεσει στο κρεβατακι του με την μια
:2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι εγω σκεφτηκα οτι εννοουσες να εχει στρωμα και στο πεζοδρομιο πανω στο οποιο βαζει την αριδα του
αλλα να ειναι το αμαξι μπροστα και να θελει να παρει φορα και να περασει
το εμποδιο του καπο και να πεσει στο κρεβατακι του με την μια
:2funny: :2funny:
τυπε ηταν περαστικος
εκανε τα αλματα του και αποχωρουσε :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ηταν περαστικος
εκανε τα αλματα του και αποχωρουσε :grin:

χαχαχα τι μορφη και αυτη ρε φιλε...
απο εκει που δεν το περιμενεις να βλεπεις
λακουβες πανω στο αμαξι επειδη ο αλλος επαιρνε
φορα και κοπανιοταν . Μα τι φρικια ειναι αυτα ρε φιλε.
Πωπω γαμησετα.

Αλλα επειδη τον πηραν γραμμη του την φυλαξαν ενα βραδυ
που ηταν ετοιμος να παρει φορα παλι και τον πηραν στο κυνηγι.

Επισκέπτης
Kαλησπέρα συναγωνιστές!! Σημερινή βόλτα στις γυναίκες που δουλεύουν στους δημόσιους οργανισμούς όπερ και λέγονται δημόσιες οι κοινές γυναίκες.Παρά την οικονομική κρίση υπήρξαν κάποιες καινούριες προσλήψεις με ρουσφέτι αλλά είχαμε και αρκετές μετατάξεις καθώς και απολύσεις.Για τις απολύσεις η το καθεστώς εργασιακής εφεδρείας αρμόδιο είναι το νήμα αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων και όχι ο Ερυθρός Σταυρός οπότε οι πουτανοκαψούρηδες μην ενοχλείτε άδικα την υπηρεσία αυτή γιατί μας έχει κάνει γραπτά παράπονα οτι άνδρες πάσης ηλικίας όλο για πουτάνες μας ρωτούν!! Εμμείνατε λοιπόν στις υπηρεσίες αυτές στο site μας!! Ακολουθεί δελτίο τύπου απο τον ανταποκριτή σας...
:rockon: :rockon: :rockon:
Έξυπνη και επικαιροποιημένη υπερεπλήρης (αζ γιούζουαλ) ενημέρωση από έγκυρο ενημερωτή!
Μας είχε λείψει..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
αστους αυτους ρε τυπε,τα ατομα ειναι πολυ πισω λεμε ! τυπος εχει παρει τη μαμα του ενα βραδακι και την εχει παει να γνωρισει τη γυναικα της ζωης του μεσα στο ντελο.η πλακα ειναι οτι αφηνει τη μαμα με την τσατσα στο κουζινακι και παει για ενα γρηγορο μανικι στο δωματιο.μια φορα και ενα καιρο καπου στην παιωνιου στριτ.. :grin:

θελω να τα μαζεψουμε ολα αυτα για να κανουμε την ανθολογια του "μαλακα πουτανοαγαπουλη"
πιστευω θα γινει best seller  :2funny: :2funny:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
:rockon: :rockon: :rockon:
Έξυπνη και επικαιροποιημένη υπερεπλήρης (αζ γιούζουαλ) ενημέρωση από έγκυρο ενημερωτή!
Μας είχε λείψει..
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου λόγια!! Νομίζω κάποιες φορές επιβάλλεται να ξεφεύγουμε και λίγο απο την τυποποιημένη ενημέρωση και με αφορμή τις εξελίξεις ήταν μία καλή ευκαιρεία να σατυρίσω λίγο τα κακώς κείμενα παραθέτοντας όμως και τις αναγκαίες πληροφορίες της ενημέρωσης.

Επισκέπτης
υπαρχουν ακομη juke-box?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε λίγο καιρό καθώς γαμάμε μόλις συμπληρώνεται το 10 λεπτο θα χτυπάει ένα buzzer και η κοπέλα αυτόματα θα "σβήνει". Για την επανανεργοποίησή της θα απαιτείται άλλο ένα 20αρι. Γι'αυτό να το έχουμε πάντα ανά χείρας!!

Αναφορά για Ρεμούνδου 21/Ισόγα. Διαβάζοντας τις κριτικές για την Ίρις/ρουμάνα, κατέφθασα για επιθεώρηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Εμφανίστικε  μία αδύνατη κανονικού ύψους κοπέλα, ηλικίας περί τα 25 ή ίσως και νεότερη.
Την Ίρις από ρεμούνδου δεν την γνωρίζω καθόλου, αλλά επειδή έπαιξε το όνομα της Ίρις από την αλυσίδα Φωκ.25πάνω και Φυλ.84-86 να πω ότι τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχα πετύχει πριν 1,5 χρόνο περίπου στο Κολ.27ισ και Κολ.32ισ. Τελευταία φορά την πέτυχα πριν αρκετούς μήνες καθώς κατηφόριζα για μετάξι. Έκανε πιάτσα στη ζήνωνος στον πεζόδρομο.

Έχω ξανακούσει το ψευδώνυμο αλλά δεν γνωρίζω γιατί και σε ποιαν Αλίνα προσδόθηκε. Οδηγεί παπί μήπως;
Βασικά μια Αλίνα γνωρίζω. Λεπτό κοντοπούτανο με μαύρο μαλλί, δυαράκι ωραίο βυζί και όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιμότατη κοινώς.
Αυτό είναι το παπάκι;
    Επειδή την αλυσίδα Φωκ.25πάνω και Φυλ.84-86 την έχω κόψει θα μιλήσω εντελώς υποθετικά. Η κοπέλα που είδες παίζει να ήταν η Αλίνα που ήταν ξανά στην αλύσίδα πριν μερικούς μήνες και είχε μαύρο μαλλί λίγο μπουκλωτό, 2αρι λίγο πεσμένο βυζάκι με ωραίες θηλές και λίφο φαρδοκάπουλη (όχι χοντρή). Νομίζω ο τζόκερ την χαρακτήριζε ως γυναίκα της μινωικής περιόδου. Η συγκεκριμένη τους τελευταίους μήνες έπαιζε μπάλα στα Ιασ.46 πάνω-κάτω. Εγώ προσωπικά την έχω διώξει απ'το δωμάτιο με επιστροφή χρημάτων. Αν δεν απατώμαι υπάρχει κριτική του xilnik στο Φυλ.86 πάνω όπου κ αυτός την έστειλε πριν την αρχή της συνεύρεσης.
    Όσο για το παπάκι πρωτοεμφανίστηκε κάπου τον απρίλη του 2009 στο φ84 πάνω και την είχα πάρει κάποιες φορές τότε. Μετά από αρκετό καιρό έφυγε από την αλυσίδα και πήγε Φωκ.17κάτω-πάνω και γενικά έπαιξε κα σε άλλα...Αν δεν απατώμαι ο opeth έγραψε πριν λίγο καιρό ότι πήγε στο studio Ιερά οδός 66 (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει). Το παπάκι είναι αρκετά λεπτό 0% με ωραίο στητό βυζάκι με απαλές θηλές (Της άλλης Αλίνας είναι σκληρές). Επίσης το παπάκι έχει πιο μικρό, πιο σφιχτό και πιο ωραίο κώλο. Επίσης πιο ωραίο δέρμα
Ελπίζω να βοήθησα

Υ.Γ. Σε τσάρκα πρωινή στο μετάξι το προηγούμενο Σ/Κ πέτυχα στο Κολ.27πάνω την Μόνικα την λετονή από Φ80 και Φωκ17πάνω με έλευθερο στοματικό τελειωτικό(για όποιον την ψάχνει).

Επισκέπτης
Δε γυρνάμε.
Δε γαμάμε.
Δεν πληρώνουμε.

Επισκέπτης
     Επειδή την αλυσίδα Φωκ.25πάνω και Φυλ.84-86 την έχω κόψει θα μιλήσω εντελώς υποθετικά. Η κοπέλα που είδες παίζει να ήταν η Αλίνα που ήταν ξανά στην αλύσίδα πριν μερικούς μήνες και είχε μαύρο μαλλί λίγο μπουκλωτό, 2αρι λίγο πεσμένο βυζάκι με ωραίες θηλές και λίφο φαρδοκάπουλη (όχι χοντρή). Νομίζω ο τζόκερ την χαρακτήριζε ως γυναίκα της μινωικής περιόδου. Η συγκεκριμένη τους τελευταίους μήνες έπαιζε μπάλα στα Ιασ.46 πάνω-κάτω. Εγώ προσωπικά την έχω διώξει απ'το δωμάτιο με επιστροφή χρημάτων. Αν δεν απατώμαι υπάρχει κριτική του xilnik στο Φυλ.86 πάνω όπου κ αυτός την έστειλε πριν την αρχή της συνεύρεσης.
Αυτήν είχα κι εγώ υπ' όψιν μου και γι' αυτό της είπα ότι είναι κομοδίνο!
Δεν πρόσεξα αν είναι φαρδοκάπουλη αλλά είχε μαύρο, μπουκλωτό μαλλί, λίγο πεσμένο βυζάκι όπως λες αλλά μου άρεσε πολύ το πρόσωπό της και το δέρμα της.
Ήτανε αρκετά μελαχροινή παρεμπιπτόντως.
Μαλακία μου που δεν ανέβηκα και σήμερα να δω τι παίζει.

Επισκέπτης
Αυτήν είχα κι εγώ υπ' όψιν μου και γι' αυτό της είπα ότι είναι κομοδίνο!
Δεν πρόσεξα αν είναι φαρδοκάπουλη αλλά είχε μαύρο, μπουκλωτό μαλλί, λίγο πεσμένο βυζάκι όπως λες αλλά μου άρεσε πολύ το πρόσωπό της και το δέρμα της.
Ήτανε αρκετά μελαχροινή παρεμπιπτόντως.
Μαλακία μου που δεν ανέβηκα και σήμερα να δω τι παίζει.
Μην φανταστείς τίποτα τεράστια κωλομέρια, απλά κάνουν μια αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο. Μετά το δικό μου πάθημα ασφαλώς και δε την συνιστώ για κατάθεση. Όταν την έδιωξα απ΄το δωμάτιο, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση, μου είπε το εξής:
"Εγώ δεν είμαι πουτάνα σαν τις άλλες
ζηλεύω όταν πηγαίνεις με άλλες"
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μην φανταστείς τίποτα τεράστια κωλομέρια, απλά κάνουν μια αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο. Μετά το δικό μου πάθημα ασφαλώς και δε την συνιστώ για κατάθεση. Όταν την έδιωξα απ΄το δωμάτιο, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση, μου είπε το εξής:
"Εγώ δεν είμαι πουτάνα σαν τις άλλες
ζηλεύω όταν πηγαίνεις με άλλες"
:2funny: :2funny: :2funny:
Το κακόμοιρο μωρέ!
Του ράγισες την καρδιά :2funny:

Επισκέπτης
Καλα, το τι μαλακια εχει γραφτει για μενα δε λεγεται... Μιλανε ατομα που πανε στα μπουρδελα 5 φορες το μηνα και τις υπολοιπες τραβανε μαλακια παρακαλωντας Ελλεηνιδες, τη στιγμη που εγω γαμαω διαφορες πουτανες 15 φορες το μηνα και δεν ασχολουμαι καθολου με τις υπολοιπες γκομενες ουτε παρακαλαω ποτε καμια. Αμα αυτοι με λενε καληνυχτακια και αγαπουλη εγω τους λεω απλα ΜΑΛΑΚΕΣ. (Μια μικρη επισημανση για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους. :tooth:)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλα, το τι μαλακια εχει γραφτει για μενα δε λεγεται... Μιλανε ατομα που πανε στα μπουρδελα 5 φορες το μηνα και τις υπολοιπες τραβανε μαλακια παρακαλωντας Ελλεηνιδες, τη στιγμη που εγω γαμαω διαφορες πουτανες 15 φορες το μηνα και δεν ασχολουμαι καθολου με τις υπολοιπες γκομενες ουτε παρακαλαω ποτε καμια. Αμα αυτοι με λενε καληνυχτακια και αγαπουλη εγω τους λεω απλα ΜΑΛΑΚΕΣ. (Μια μικρη επισημανση για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους. :tooth:)
καλα και εδω μεσα αν το σκεφτεις πολλοι ειναι πορνοδημοσιογραφοι και εχουν ξεχασει τον ρολο τους στο να παραθετουν ενημερωση και εγιναν πορνοσχολιαστες των γαμησιων των αλλων....οποτε οπως φαινεται ο ιος ειναι ευκολο να καλλιεγηθει......ειναι ο ιος της αλαζονειας και της ξερολιασης ...... :2funny:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
δεν το ξερω αυτο το περιστατικο
τι εγινε?  :think:

Ητανε που λέτε ένας νεαρός πρεζάκιας , κοντα στα 25.Εγώ τότε να ημουν 10 χρονώνε?
Εκεί που καθόσουν στο ήρεμο Φυλιανό σπίτι σου , ακουγες γκαπα γκουπα και πεταγόμουν στο μπαλκόνι και τι να δω?

Ο πρεζάκιας έτρεχε και όπως ο αθλητης κανει αλμα εις ύψος , ακριβώς την ίδια κίνηση και έσκαγε πάνω στα αμάξια.Μιλάμε για λακούβες όχι μαλακίες.Το εκανε σε 2-3 αμάξια και έτρεχε και χανόταν.

Στήνουν οι πατεράδες μας μια μέρα καραούλι και τον περιμένουν και με το που σκάει στο πρώτο αμάξι τον μαγκωνουν και τον ισοπεδώνουν.

Επισκέπτης
Αν είσαι όντως ο Picker και διαγράφηκες γι' αυτούς τους μαλάκες που λες, δεν σε τιμάει καθόλου πάντως!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom