Σε λίγο καιρό καθώς γαμάμε μόλις συμπληρώνεται το 10 λεπτο θα χτυπάει ένα buzzer και η κοπέλα αυτόματα θα "σβήνει". Για την επανανεργοποίησή της θα απαιτείται άλλο ένα 20αρι. Γι'αυτό να το έχουμε πάντα ανά χείρας!!
Αναφορά για Ρεμούνδου 21/Ισόγα. Διαβάζοντας τις κριτικές για την Ίρις/ρουμάνα, κατέφθασα για επιθεώρηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Εμφανίστικε μία αδύνατη κανονικού ύψους κοπέλα, ηλικίας περί τα 25 ή ίσως και νεότερη.
Την Ίρις από ρεμούνδου δεν την γνωρίζω καθόλου, αλλά επειδή έπαιξε το όνομα της Ίρις από την αλυσίδα Φωκ.25πάνω και Φυλ.84-86 να πω ότι τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχα πετύχει πριν 1,5 χρόνο περίπου στο Κολ.27ισ και Κολ.32ισ. Τελευταία φορά την πέτυχα πριν αρκετούς μήνες καθώς κατηφόριζα για μετάξι. Έκανε πιάτσα στη ζήνωνος στον πεζόδρομο.
Έχω ξανακούσει το ψευδώνυμο αλλά δεν γνωρίζω γιατί και σε ποιαν Αλίνα προσδόθηκε. Οδηγεί παπί μήπως;
Βασικά μια Αλίνα γνωρίζω. Λεπτό κοντοπούτανο με μαύρο μαλλί, δυαράκι ωραίο βυζί και όμορφο πρόσωπο. Εμφανισιμότατη κοινώς.
Αυτό είναι το παπάκι;
Επειδή την αλυσίδα Φωκ.25πάνω και Φυλ.84-86 την έχω κόψει θα μιλήσω εντελώς υποθετικά. Η κοπέλα που είδες παίζει να ήταν η Αλίνα που ήταν ξανά στην αλύσίδα πριν μερικούς μήνες και είχε μαύρο μαλλί λίγο μπουκλωτό, 2αρι λίγο πεσμένο βυζάκι με ωραίες θηλές και λίφο φαρδοκάπουλη (όχι χοντρή). Νομίζω ο τζόκερ την χαρακτήριζε ως γυναίκα της μινωικής περιόδου. Η συγκεκριμένη τους τελευταίους μήνες έπαιζε μπάλα στα Ιασ.46 πάνω-κάτω. Εγώ προσωπικά την έχω διώξει απ'το δωμάτιο με επιστροφή χρημάτων. Αν δεν απατώμαι υπάρχει κριτική του xilnik στο Φυλ.86 πάνω όπου κ αυτός την έστειλε πριν την αρχή της συνεύρεσης.
Όσο για το παπάκι πρωτοεμφανίστηκε κάπου τον απρίλη του 2009 στο φ84 πάνω και την είχα πάρει κάποιες φορές τότε. Μετά από αρκετό καιρό έφυγε από την αλυσίδα και πήγε Φωκ.17κάτω-πάνω και γενικά έπαιξε κα σε άλλα...Αν δεν απατώμαι ο opeth έγραψε πριν λίγο καιρό ότι πήγε στο studio Ιερά οδός 66 (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει). Το παπάκι είναι αρκετά λεπτό 0% με ωραίο στητό βυζάκι με απαλές θηλές (Της άλλης Αλίνας είναι σκληρές). Επίσης το παπάκι έχει πιο μικρό, πιο σφιχτό και πιο ωραίο κώλο. Επίσης πιο ωραίο δέρμα
Ελπίζω να βοήθησα
Υ.Γ. Σε τσάρκα πρωινή στο μετάξι το προηγούμενο Σ/Κ πέτυχα στο Κολ.27πάνω την Μόνικα την λετονή από Φ80 και Φωκ17πάνω με έλευθερο στοματικό τελειωτικό(για όποιον την ψάχνει).