Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Μα ρε τυπε ειδες τι μαλακιες γραφει για αγαπες και ταχυπαλμιες, ακου εκει, λεει προξενει ερωτικο σκιρτημα και ταχυπαλμια στις πουτανες! Ο αλλος εγραφε οτι κανει λεει τις πουτανες να χυνουν! Οι αλλοι στο Φ.104 γραφουν για τσιπουρες που σπαρταρανε, βιολια, βαλς και πιρουετες! Τι πουτανοκαψουριαση ειναι αυτη που εχει κατακλυσει το site! Λες να ναι κολλητικη γιατρε μου?
Και μετα κατηγορουμε τους καληνυχτακηδες που κακομαθαινουν λεει τις Ελλεηνιδες  :jerking:
τυπε κι εμενα με χυνουν οι πουτανες φου και φου :tooth:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο σταματης πως δεν εχει γραψει εδω.... :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μα ρε τυπε ειδες τι μαλακιες γραφει για αγαπες και ταχυπαλμιες, ακου εκει, λεει προξενει ερωτικο σκιρτημα και ταχυπαλμια στις πουτανες! Ο αλλος εγραφε οτι κανει λεει τις πουτανες να χυνουν! Οι αλλοι στο Φ.104 γραφουν για τσιπουρες που σπαρταρανε, βιολια, βαλς και πιρουετες! Τι πουτανοκαψουριαση ειναι αυτη που εχει κατακλυσει το site! Λες να ναι κολλητικη γιατρε μου?
Και μετα κατηγορουμε τους καληνυχτακηδες που κακομαθαινουν λεει τις Ελλεηνιδες  :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny:

φιλε εχω αποθηκευσει καποια ποστ για να γελαω στους δυσκολους καιρους
νταξει οι καρδουλες και τα φιλακια στις πουτανες...αλλα υπαρχουν ακραια φαινομενα εδω μεσα
ελεηνιδοπληκτων που κατεληξαν φανατικοι πουτανοκαψουρηδες

απλα διασκεδασε το  ;)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τυπε μου στην Γελλάδα μέχρι και οι πουτάνες εχουν καληνυχτάκηδες :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:
φιλε εχω αποθηκευσει καποια ποστ για να γελαω στους δυσκολους καιρους
νταξει οι καρδουλες και τα φιλακια στις πουτανες...αλλα υπαρχουν ακραια φαινομενα εδω μεσα
ελεηνιδοπληκτων που κατεληξαν φανατικοι πουτανοκαψουρηδες
απλα διασκεδασε το  ;)
Τυπε και γω το διασκεδάζω οταν τους τρέχουν οι Ελληνίδες.Καλά τους κάνουν :grin:
Το θέμα δυστυχως παυει να ειναι διασκεδαστικο οταν κάνουν τις ιδιες μαλακίες με τις πουτάνες :huh:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τυπε μου στην Γελλάδα μέχρι και οι πουτάνες εχουν καληνυχτάκηδες :grin:
Τυπε και γω το διασκεδάζω οταν τους τρέχουν οι Ελληνίδες.Καλά τους κάνουν :grin:
Το θέμα δυστυχως παυει να ειναι διασκεδαστικο οταν κάνουν τις ιδιες μαλακίες με τις πουτάνες :huh:

οσο καιρο ειμαι στο site τα ιδια λεω

απλα , χαλαρωσε , και διασκεδασε με το θεαμα , δεν μπορεις να το αλλαξεις ... ετσι ειναι αυτο το παιγνιο  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α οχι φιλε, τις καλες πληροφοριες δεν τις μοιραζεσαι.

Aπεναντιας. Τις μοιραζεσαι για να μην εχει μετα ο αλλος
να σου πει τιποτα... βαζεις ενα στοιχημα οτι ακομη και
καλη δικια μου γκομενα να σου πλασαριζα δεν θα εκανες τιποτα?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω δεν εχω προβλημα πλεον να μοιραζομαι καλες πληροφοριες επειδη εχω καταλαβει 2 βασικα πραγματα για
τους ανθρωπους.

α) Σε γενικες γραμμες γραφουν στα αρχιδια τους αυτους που θα τους συμβουλεψουν , ειτε λογω αλλων εγνοιων στο κεφαλι τους , ειτε λογω αλαζονειας (σιγα ο μαλακας μην εχει καλυτερες λυσεις απο εμενα -ναι και ομως-) , ειτε λογω απροσεξιας , ειτε επειδη δεν εχουν μαθει να ακουνε και να συνεργαζονται κτλπ κτλπ

β) Δεν μπορουν να διακρινουν την καλη πληροφορια απο την αδιαφορη!!!!!!

Σε γενικες γραμμες ελαχιστοι θα εκμεταλευτουν την πληροφορια για να σε απειλησουν επομενως τους την δινεις για να εισαι παντα απο πανω  :2funny: :2funny: :2funny:

παντως πολυ παρτακιας φαινεσαι με αυτο που λες... στην ημερησια ενημερωση κανουν μια σοβαρη προσπαθεια να κρατησουν το σπορ σε υψηλα επιπεδα... και κατι τετοιο μπορει να γινει μονο μεσω της πληροφορησης και εσυ ξηγιεσαι ετσι? Γιατι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσο για τα γλωσοφιλα και τις πουτανες και τις αγαπες... δεν θα πω κατι
γιατι ο καθενας εχει φτιαξει μια κατασταση μεσα στο μυαλο του για αυτο που κανει

Παραδειγματα

- Ο σχεσακιας πλεει σε πελαγη ευτυχιας και νομιζει πως ειναι προνομιουχος που εχει δικια του καλη γκομενα και γαμαει

- Ο μπουρδελιαρης τα ιδια... νιωθει απελευθερωμενος και ανεξαρτητος

Τωρα το ποιος ειναι οντως ο σωστος ουδεις το γνωριζει!

Γενικα ο καθε μαλακας ζει στον κοσμο του και στην θολουρα του...

Παντως πικερ μην παθιαζεσαι πολυ με αυτες τις παπαριες που λες... (ειπα οτι δεν θα σε σχολιασω στην αρχη και οτι θα σου κρατησω τυπο αλλα τελικα δεν θα αντεξω φιλε και θα σου ριξω ενα χερακι ξεχεσιμο γιατι την ειδες πολυ μαλακας και εχουμε θεμα)

μην παθιαζεσαι πολυ με αυτες τις μαλακιες που γραφεις γιατι σε βλεπω στο τελος να παιρνεις φορα σαν τον αλλον στην φυλης τον σαλταρισμενο και να σκας με δυναμη πανω στα παρκαρισμενα και να γελας σαν μαλακας. Το πιασες μωρη λουμπινα? Κατσε φρονιμα γιατι μας εχεις πρηξει τους ορχεις με τον εγωκεντρισμο σου εδω μεσα... δεν ειναι το κονακι σου εδω περα... αντε μπραβο.

αντε με τον καθε τρελο εδω μεσα

ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
γιατι σε βλεπω στο τελος να παιρνεις φορα σαν τον αλλον στην φυλης τον σαλταρισμενο και να σκας με δυναμη πανω στα παρκαρισμενα και να γελας σαν μαλακας.
δεν το ξερω αυτο το περιστατικο
τι εγινε?  :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φλασια...

τον ιουνιο...στο ιασωνος 20α νυχτα...ηταν ενας τυπος που ειχε παρει τη μιρελα και της ειχε κανει μονο μασαζ

και μπηκε η μιρελα μετα στο φιλο μου και γελαγε και του το πε

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.813
Πόντοι
496

:2funny: :tooth:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν το ξερω αυτο το περιστατικο
τι εγινε?  :think:

χαχαχχαχαχα τα ελεγε ο χειρογλυκανος τυπε
ρωτα αυτον στην γειτονια του γινονται τα βλεπει
απο το μπαλκονι οταν πινει καφε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά ρε παιδιά, γίνονται τέτοια και δεν μας το λέτε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και οχι μονο εδω σφαζονται οι γκευ απο τα διπλανα μπαρ λεει
:2funny: :2funny:
μαχαιρωνονται επειδη ο ενας εφαγε τον γκομενο του αλλουνου
χαχαχχαχ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο φυλιανος το ειχε δει αυτο το σκηνικο τυπε
αλλα μετα μαζευτικαν ατομα και τον εδειραν αυτον που εκανε το αλμα εις υψος :S

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Ρε συ πας καλα? Συνελθετε πια εδω μεσα ολοι οι αγαπουληδες! Τι τσαμπουνας για αγαπες και μαλακιες? Σαν τους αλλους τους καμενους στο Φ.104 που ξημεροβραδιαζονται να στελνουν καρδουλες και φιλακια στις πουτανες! Ξυπνηστε ρε σεις, πουτανες ειναι οι κοπελες, αυτη ειναι η δουλεια τους κι εσεις γινεστε απλα γραφικοι!
αστους αυτους ρε τυπε,τα ατομα ειναι πολυ πισω λεμε ! τυπος εχει παρει τη μαμα του ενα βραδακι και την εχει παει να γνωρισει τη γυναικα της ζωης του μεσα στο ντελο.η πλακα ειναι οτι αφηνει τη μαμα με την τσατσα στο κουζινακι και παει για ενα γρηγορο μανικι στο δωματιο.μια φορα και ενα καιρο καπου στην παιωνιου στριτ.. :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom