Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
καλα ρε τυπε πως τις προλαβαινεις?ηρωας εισαι δικε μου
πως προλαβαινει τις αναληψεις εννοεις???
αμα εχεις κανα φρικοπουρο να σπρωξουμε γιατι οχι τυπεΑμα κουραστώ θα βοηθήσεις;
αμα εχεις κανα φρικοπουρο να σπρωξουμε γιατι οχι τυπε
Τυπε αμα σε ακουσει ο άλλος ο σαλταρισμένος οτι απατάς τις πουτάνες την έβαψεςαμα εχεις κανα φρικοπουρο να σπρωξουμε γιατι οχι τυπε
Κάτσε φρόνιμα ρε...που θα βρεις χειρότερα;Πες του το εσυ... Εγω απλα θα πατησω "διαγραφη λογαριασμου" (για νιοστη φορα).
Μεγάλη κουβέντα είπες...Οι μπουρδελιάρηδες απο την άλλη για το καλό τους πρέπει να φροντιζουν για την εξαλειψη του βλαβερού ειδους των αγαπούληδων απο τα μπουρδελολημερια τους
Τυπε αμα σε ακουσει ο άλλος ο σαλταρισμένος οτι απατάς τις πουτάνες την έβαψες
Και που να δεις τι εχω να πω ακόμα...ντιρλα θα γίνειςΜεγάλη κουβέντα είπες...
Άνοιξα τσίπουρο...
Τυπε εχεις μπερδεψει τη πουτσα με τη βουρτσα μου φαίνεται.Το οτι η αποψη του πικερ δεν βρισκει απηχηση απο την πλειοψηφια δεν σημαινει πως ηθικα αυτο που διατυπωσε δεν ειναι σωστο.
Καποια στιγμη ολα πληρωνονται να θυμασαι ειτε εσυ ειτε αλλοι οσοι νομιζουν πως κοροιδευουν.
Ή πουτανες θα εχεις ή γκομενες οτιδηποτε αλλο ειναι πλεονεξια.
Τι θα μου απαντησεις? Οτι εφοσον μπορεις γιατι να μην τα εχεις ολα?
Οκ και ο πολιτικος τοτε εφοσον μπορει γιατι να μην σου γαμησει τον κωλο?
Αμα το παμε ετσι... εκει τι κλαιγεσαι? ;)
εχεις μπερδεψει τη πουτσα με τη βουρτσα μου φαίνεται.
Ο πολιτικος παιρνει κατι που δε του ανηκει χωρις να με ρωτησει.
Αντιθετα τη πουτανα τη γαμαω με τη θέληση της αφου ευτυχως ακόμα στο μουνι της κουμαντο κάνει αυτη και οχι ο Picker ;)
[size=14pt]boldemort ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ[/size]Ποιος εχει μπερδεψει την πουτσα με την βουρτσα μωρε τσουτσεκι
και σενα ο πολιτικος με την θεληση σου στα παιρνει... επειδη κανεις σαν πουτανακι?
απλα το παιζεις λιγο δυσκολη στην αρχη . Ανοητε ε ανοητε
παλι σε επομενες εκλογες τα ιδια θα ψηφισετε και μου λες εμενα παρα την θεληση σας
αντε χασου απο τα ματια μου τωρα τραβα βρες κανα μπαζο απεξω
να του πεις μερικες ψευτιες να το γαμησεις και τραβα μετα και στο μπουρδελο
να πηδηξεις και εκει.
Πας να κραξεις κιολας καραγκιοζη.
[size=14pt]boldemort ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ[/size]
[move][size=16pt]ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ[/size][/move]
Και που να δεις τι εχω να πω ακόμα...ντιρλα θα γίνεις
Ασε ρε μη το γρουσουζευεις
Εμπρός!....Χείμαρος!....
Πως τό'πάθε ο Αντισθένης και ήρε το "warned";
[size=14pt]Τυπε μου Bodemort ξεχασα να σου πω [/size]
[move][size=16pt]ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΜΩΡΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΤΖΟΥ [/size][/move]
86B Έρρικα. Διάβασα μια κριτική για πορνογαμήσια και είπα να δοκιμάσω. Μηχανικά τα πάντα και μια απερίγραπτη ΜΠΟΧΑ απο τα πόδια της.
Μιλάμε δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα...αφού σε μια φάση για να το εξακριβώσω,όπως την είχα στα 4, κάνω ότι σκύβω να της φιλήσω τον κώλο και μου έρχεται ένα πράγμα που μου έπεσε κατευθείαν...ήταν και οι πατούσες της κατάμαυρες.
Τσάμπα το 20αρικο...
Μεγάλη κουβέντα είπες...
Άνοιξα τσίπουρο...
Tι να πω ρε τυπε,εδώ ο άλλος ο μαχλεπας στην ενημερωση μας ζαλισε τα ριπαπα με τα ερωτικα καβγαδακια του με το Τερεζουλίνι
E για αυτο σου λέω οτι εισαι αγαπούλης και κάνεις ζημιά.Ρε μαλακα εισαι πολυ ζηλιαρης τελικα...
Σου εχει γυρισει πολυ μαγουλο το Τερεζουλινι ε?