Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
ρε ριγκομορτη ξεκολλα ρε συ λιγο με τον πικερ εκατσα και διαβασα τα ποστ σας ο πικερ μιλαει σουρρεαλιστικα και παραλληλα συμβολικα κανει την υπερβαση πραοσπαθωντας να δωσει σαρκα και οστα στην πουτανια των γυναικων γιατι ως γνωστον πολλες φορες η φαντασια θα μπορουσε να ειναι πιο πειστικη απο την ιδια την πραγματικοτητα θελουμε δε θελουμε μας αρεσει δε μας αρεσει ζουμε μεσα σε ενα συμβολικο κοσμο αλλωστε αυτη ακριβως ειναι και η εννοια των ιδιων των συμβολων να κανουν δηλαδη το ενα πραγμα να αντικαθιστα το αλλο

δε νομιζω οτι μιλαει συμβολικα ,πιστευω οτι πιστευει τα "συμβολα" του
προσπαθω να του δειξω οτι δεν εχουν νοημα τα "σημεια" αλλα τα "σημαινομενα"

βλεπω οτι θεωρητικολογεις εκ του ασφαλους

γιατι δεν εχεις κορη ουτε γυναικα

παρολαυτα δηλωσε αυριο το πρωι ως πορνες την ανιψια σου , την ξαδερφη σου , τη μανα σου ή οποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο (θηλυ ανω των 18) και ανεβασε φωτογραφιες τους , τα τηλεφωνα τους και την τιμη τους στο site...για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα σου  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
...

παρολαυτα δηλωσε αυριο το πρωι ως πορνες την ανιψια σου , την ξαδερφη σου , τη μανα σου ή οποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο (θηλυ ανω των 18) και ανεβασε φωτογραφιες τους , τα τηλεφωνα τους και την τιμη τους στο site...για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα σου  ;)

Σωστές αλλά πολυ αιχμηρές (νομίζω) οι επισημάνσεις σου ...  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Επισκέπτης
δε νομιζω οτι μιλαει συμβολικα ,πιστευω οτι πιστευει τα "συμβολα" του
προσπαθω να του δειξω οτι δεν εχουν νοημα τα "σημεια" αλλα τα "σημαινομενα"

παρολαυτα δηλωσε αυριο το πρωι ως πορνες την ανιψια σου , την ξαδερφη σου , τη μανα σου ή οποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο (θηλυ ανω των 18) και ανεβασε φωτογραφιες τους , τα τηλεφωνα τους και την τιμη τους στο site...για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα σου  ;)

Δεν μιλαω συμβολικα, οντως. Μιλαω πραγματικα. Θα ημουν πολυ περηφανος αν η μανα μου και η αδερφη μου ειχαν περασει απο μπουρδελο, πως αλλιως θελεις να σου το πω? Τελος.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν μιλαω συμβολικα, οντως. Μιλαω πραγματικα. Θα ημουν πολυ περηφανος αν η μανα μου και η αδερφη μου ειχαν περασει απο μπουρδελο, πως αλλιως θελεις να σου το πω? Τελος.

Δεν σε πιεζω αλλο δεν εχει νοημα η συζητηση ,
εχει ηδη εγκλωβιστει σε θεωρητικολογιες που δεν γινονται πραξη.

γιατι οι μονο οι πραξεις πληγωνουν , οσο δεν πραττεις δεν πληγωνεσαι και αρα μπορεις να λες οτιδηποτε θες αναιμακτα ...

Καλοβραδυ  ;)

Επισκέπτης
Δεν σε πιεζω αλλο δεν εχει νοημα η συζητηση ,
εχει ηδη εγκλωβιστει σε θεωρητικολογιες που δεν γινονται πραξη.

γιατι οι μονο οι πραξεις πληγωνουν , οσο δεν πραττεις δεν πληγωνεσαι και αρα μπορεις να λες οτιδηποτε θες αναιμακτα ...

Καλοβραδυ  ;)

Δεν με ξερεις καλα γι' αυτο ασ' το φιλε. Πουτανες ολες ειπα και το εννοω! Και πρωτα απο ολες η μανα μου και η αδερφη μου! Και τους το λεω στα ισια συνεχεια οτι ειναι καριολες! Μην το κουραζεις αλλο γιατι απλα δεν με ξερεις. Αντε bye!  :sunglasses:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
μα τα συμβολα αυτη την δουλεια κανουν ακριβως ειτε μεταφορικα ειτε κυριολεκτικα παιρνουν την υποσταση τη δικη μας και ειναι ταυτοχρονα σημαινομενα και νοηματα δηλαδη ο πραγματικος κοσμος αντικατοπτριζει και αντικατοπτριζεται απο τον συμβολικο και οτι κανουμε και πιστευουμε στον φυσικο κοσμο εχει προεκταση και στον συμβολικο-υπερβατικο παντοτε με αυτην την βασικη προυποθεση πιστευω οτι δεν μπορει παρα να τα εννοει αυτα που λεει και τιποτα περισοοτερο η λιγοτερο καληνυχτα

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μα τα συμβολα αυτη την δουλεια κανουν ακριβως ειτε μεταφορικα ειτε κυριολεκτικα παιρνουν την υποσταση τη δικη μας και ειναι ταυτοχρονα σημαινομενα και νοηματα δηλαδη ο πραγματικος κοσμος αντικατοπτριζει και αντικατοπτριζεται απο τον συμβολικο και οτι κανουμε και πιστευουμε στον φυσικο κοσμο εχει προεκταση και στον συμβολικο-υπερβατικο παντοτε με αυτην την βασικη προυποθεση πιστευω οτι δεν μπορει παρα να τα εννοει αυτα που λεει και τιποτα περισοοτερο η λιγοτερο καληνυχτα
σου απαντησε και ο ιδιος αν το εννοει συμβολικα ή οχι, μπορεις εξαλλου να τον ξαναρωτησεις...

κατα τ'αλλα μ'αρεσει πολυ ο τροπος σκεψης σου , και απλα θελω να τονισω οτι τα συμβολα ειναι καλα οσο καταλαβαινεις οτι ειναι συμβολα και οχι πραγματικοτητα, στην καλυτερη περιπτωση μπορουν να διαμορφωσουν μια πραγματικοτητα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

πχ ο Εκο , αυτος ο μεγαλος συμβολιστης στο Ονομα του Ροδου , δεν ηθελε να εστιασει στη μαλακο ιστορια με το παπαδαριο , αλλα κατι πολυ πιο βαθυ που λεγεται Βολταιρος

και κατι τελευταιο πολυ σπανια ενας ανθρωπος στην κοινωνια μας εχει να πει κατι πιο βαθυ απο το επιφανειακο/κυριολεκτικο νοημα των λογων του

Επισκέπτης
Rigomortis, μου αρέσει που το ψάχνεις. Βρίσκω, όμως,ότι έχεις την φόρα του νεοφώτιστου (δικαιολογείται γιατί είσαι τζόβενο). Με το καιρό θα ζυγιάζεις καλύτερα τα πράγματα. Ο λόγος που στο λέω είναι όχι για να "στην πω" αλλά για να σε παροτρίνω σε μεγαλύτερο ψάξιμο. Μην υποτιμάς, όμως, τους ανθρώπους. Μπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να βαριούνται να αναρρωτηθούν πως και γιατί (ακόμα και όταν η ζωή του εξαναγκάζει, σχεδόν, να το κάνουν) αλλά δεν είναι ρομπότ. Φιλικά πάντα. :)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Rigomortis, μου αρέσει που το ψάχνεις. Βρίσκω, όμως,ότι έχεις την φόρα του νεοφώτιστου (δικαιολογείται γιατί είσαι τζόβενο). Με το καιρό θα ζυγιάζεις καλύτερα τα πράγματα. Ο λόγος που στο λέω είναι όχι για να "στην πω" αλλά για να σε παροτρίνω σε μεγαλύτερο ψάξιμο. Μην υποτιμάς, όμως, τους ανθρώπους. Μπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να βαριούνται να αναρρωτηθούν πως και γιατί (ακόμα και όταν η ζωή του εξαναγκάζει, σχεδόν, να το κάνουν) αλλά δεν είναι ρομπότ. Φιλικά πάντα. :)

Νουθεσία σε μακροθυμικό περιβάλλον...

Επισκέπτης
Mα παραπαίρνει φόρα ο νεαρός...

Μακρό-(η μεγα)θυμία, έχω όταν δεν εκνευρίζομαι... :2funny:

Επισκέπτης
[...]
Τέλος πολύ σκουπιδαριό στην περιοχή,γαμώ τον Καμίνη σας γαμώ :jerking: :birdman: :birdman:

Γαμώ τον Καμίνης σας γαμώ :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Αντι να κοιτάει τα χάλια του κέντρου, έχει αμολήσει τους (σκληρά εργαζόμενους :2funny: :2funny:) δημοτόμπατσους να γράφουν τα παρκαρισμένα μηχανάκια (και αυτοκίνητα). Έτσι εξασφαλίζουν το μισθό τους... Και δεν μιλάω για πεζοδρόμια, μιλάω για δρόμους, τους οποίους έχου ν γεμίσει με σηματάκια ότι έχει στάθμευση με πληρωμή... (Ναι ισχύει αυτό). Σε λιγο, αν δεν ίπτασαι και ακουμπάς το δρόμο θα πληρώνεις.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Με τα βουνά των σκουπιδιών δεν δείχνουν, πάντως, να ενοχλούνται...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεκτο και σ'ευχαριστω για την παρατηρηση σου  ;)

Σιγουρα με τον καιρο μαθαινω να ζυγιαζω καλυτερα τα πραγματα, για την ακριβεια αυξανεται η ευαισθησια και ειδικοτητα των διαγνωστικων μου κριτηριων επι του αν καποιος ειναι απλα ενα ατομο ή ενας ανθρωπος.

Ωστοσο δεν με πειραζει καθολου που εχω πολλα να μαθω...γιατι το διασκεδαζω πολυ !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom