ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Καλά, έτσι συμπεριφέρεσθε εσείς στις κοπέλες; Τς τς τς...
Ας είμαστε ρεαλισταί...
(Τόλης Βοσκόπουλος, 70s)
Καλά, έτσι συμπεριφέρεσθε εσείς στις κοπέλες; Τς τς τς...
ρε ριγκομορτη ξεκολλα ρε συ λιγο με τον πικερ εκατσα και διαβασα τα ποστ σας ο πικερ μιλαει σουρρεαλιστικα και παραλληλα συμβολικα κανει την υπερβαση πραοσπαθωντας να δωσει σαρκα και οστα στην πουτανια των γυναικων γιατι ως γνωστον πολλες φορες η φαντασια θα μπορουσε να ειναι πιο πειστικη απο την ιδια την πραγματικοτητα θελουμε δε θελουμε μας αρεσει δε μας αρεσει ζουμε μεσα σε ενα συμβολικο κοσμο αλλωστε αυτη ακριβως ειναι και η εννοια των ιδιων των συμβολων να κανουν δηλαδη το ενα πραγμα να αντικαθιστα το αλλο
...
βλεπω οτι θεωρητικολογεις εκ του ασφαλους
γιατι δεν εχεις κορη ουτε γυναικα
παρολαυτα δηλωσε αυριο το πρωι ως πορνες την ανιψια σου , την ξαδερφη σου , τη μανα σου ή οποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο (θηλυ ανω των 18) και ανεβασε φωτογραφιες τους , τα τηλεφωνα τους και την τιμη τους στο site...για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα σου ;)
Σωστές αλλά πολυ αιχμηρές (νομίζω) οι επισημάνσεις σου ... ;)
αν κανεις μια εγχειρηση , δεν χρειαζεσαι κατι αιχμηρο για να θεραπευσεις τον ασθενη?
δε νομιζω οτι μιλαει συμβολικα ,πιστευω οτι πιστευει τα "συμβολα" του
προσπαθω να του δειξω οτι δεν εχουν νοημα τα "σημεια" αλλα τα "σημαινομενα"
βλεπω οτι θεωρητικολογεις εκ του ασφαλους
γιατι δεν εχεις κορη ουτε γυναικα
παρολαυτα δηλωσε αυριο το πρωι ως πορνες την ανιψια σου , την ξαδερφη σου , τη μανα σου ή οποιο αλλο συγγενικο σου προσωπο (θηλυ ανω των 18) και ανεβασε φωτογραφιες τους , τα τηλεφωνα τους και την τιμη τους στο site...για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα σου ;)
Πιθανόν ...
Δεν μιλαω συμβολικα, οντως. Μιλαω πραγματικα. Θα ημουν πολυ περηφανος αν η μανα μου και η αδερφη μου ειχαν περασει απο μπουρδελο, πως αλλιως θελεις να σου το πω? Τελος.
Δεν σε πιεζω αλλο δεν εχει νοημα η συζητηση ,
εχει ηδη εγκλωβιστει σε θεωρητικολογιες που δεν γινονται πραξη.
γιατι οι μονο οι πραξεις πληγωνουν , οσο δεν πραττεις δεν πληγωνεσαι και αρα μπορεις να λες οτιδηποτε θες αναιμακτα ...
Καλοβραδυ ;)
σου απαντησε και ο ιδιος αν το εννοει συμβολικα ή οχι, μπορεις εξαλλου να τον ξαναρωτησεις...μα τα συμβολα αυτη την δουλεια κανουν ακριβως ειτε μεταφορικα ειτε κυριολεκτικα παιρνουν την υποσταση τη δικη μας και ειναι ταυτοχρονα σημαινομενα και νοηματα δηλαδη ο πραγματικος κοσμος αντικατοπτριζει και αντικατοπτριζεται απο τον συμβολικο και οτι κανουμε και πιστευουμε στον φυσικο κοσμο εχει προεκταση και στον συμβολικο-υπερβατικο παντοτε με αυτην την βασικη προυποθεση πιστευω οτι δεν μπορει παρα να τα εννοει αυτα που λεει και τιποτα περισοοτερο η λιγοτερο καληνυχτα
Rigomortis, μου αρέσει που το ψάχνεις. Βρίσκω, όμως,ότι έχεις την φόρα του νεοφώτιστου (δικαιολογείται γιατί είσαι τζόβενο). Με το καιρό θα ζυγιάζεις καλύτερα τα πράγματα. Ο λόγος που στο λέω είναι όχι για να "στην πω" αλλά για να σε παροτρίνω σε μεγαλύτερο ψάξιμο. Μην υποτιμάς, όμως, τους ανθρώπους. Μπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να βαριούνται να αναρρωτηθούν πως και γιατί (ακόμα και όταν η ζωή του εξαναγκάζει, σχεδόν, να το κάνουν) αλλά δεν είναι ρομπότ. Φιλικά πάντα.
Αγόρασες τίποτα;Ημερήσια ενημέρωση από τη λαϊκή της Φυλής - ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !!!
Χόρτα άγρια γλυκά - 1 ευρώ το κιλό
[...]
Τέλος πολύ σκουπιδαριό στην περιοχή,γαμώ τον Καμίνη σας γαμώ
Αγόρασες τίποτα;
Δεκτο και σ'ευχαριστω για την παρατηρηση σου ;)Rigomortis, μου αρέσει που το ψάχνεις. Βρίσκω, όμως,ότι έχεις την φόρα του νεοφώτιστου (δικαιολογείται γιατί είσαι τζόβενο). Με το καιρό θα ζυγιάζεις καλύτερα τα πράγματα. Ο λόγος που στο λέω είναι όχι για να "στην πω" αλλά για να σε παροτρίνω σε μεγαλύτερο ψάξιμο. Μην υποτιμάς, όμως, τους ανθρώπους. Μπορεί οι περισσότεροι άνθρωποι να βαριούνται να αναρρωτηθούν πως και γιατί (ακόμα και όταν η ζωή του εξαναγκάζει, σχεδόν, να το κάνουν) αλλά δεν είναι ρομπότ. Φιλικά πάντα.