Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Κάνε μεγέθυνση (αν δεν σε βάζω σε κόπο) ...

Σου είπα (=έγραψα) ότι δεν φαίνεται ευδιάκριτα ... ;)

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Η ψησταριά γωνία Δεριγνύ και Φυλής έχει καλό σουβλάκι;

Ναι τύπε μου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με παλιά που είχε τα κρέατα στο ίδιο ψυγείο από όπου έπαιρνες τα αναψυκτικά.Τώρα είναι πολύ καλή.Ο Τσεγιέν έχει βάλει και φωτογραφίες από μασαμπούκα που έχει ρίξει εκεί.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όπως φαίνεται (μας) διαβάζεις ανελειπώς ...  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
:coffee:

Παραλειπόμενα για σήμερα 26/6/2011 στις 11.30’

43085921695317621718.jpg

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ 13 ΟΡΟΦΟΣ

Με αφορμή την ενημέρωση του ερίτιμου συναθλητού κ. Farkeli, (ξανα)κοίταξα το λήμμα για τον Τροφώνιο στην Wiki:

Ο Τροφώνιος ήταν μυθικός αρχιτέκτονας της αρχαιότητας. Mαζί με τον αδελφό του Αγαμήδη χρησιμοποίησε τον λίθο στην κατασκευή μνημείων, σε αντικατάσταση των πλίνθων και των ξύλων. Ανάμεσα στα μνημεία που τους αποδίδονται είναι ο ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς, το σπίτι του Αμφιτρίωνα και της Αλκμήνης στη Θήβα και οι θησαυροί του Υριέα και του Αυγεία. Μόνος του ο Τροφώνιος ανέλαβε το ναό του Απόλλωνα στις Παγασές και το δικό του μαντικό ιερό στη Λιβαδειά, όπου και λατρεύτηκε ως χθόνιος θεός και μάντης. Σύμφωνα με τον Παυσανία ο θνητός πατέρας του Τροφώνιου είναι ο Εργίνος και θεϊκός πατέρας του ο Απόλλων, ενώ για τη μητέρα του δεν έχουμε συγκεκριμένη αναφορά. Το όνομα προέρχεται ετυμολογικά από το τρέφω και αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που ο Στράβων και αρκετά επιγραφικά μνημεία τον ονομάζουν Τρεφώνιο.

(Μετά γράφει για τη σχέση του με τον κάτω κόσμο, αλλά ποιός έχει όρεξη για σκάλες τώρα...)
Τα κτίρια των Ιδρυμάτων Σεξουαλικής Αρωγής (ΙΣΑ) δεν ξέρουμε αν κτίστικαν από τον Τροφώνιο, πιθανόν όμως να έγιναν στην εποχή του.
Ο αδελφός του, ο Αγαμήδης, δεν γνωρίζουμε τη στάση κράτησε σχετικά με τη χρήση των κτισμάτων που φωτογράφησε ο επίμονος ενημερωτής. Ούτε αν η χρήση αυτή επιλέχθηκε ως -έμμεση- προτροπή στον Αγαμήδη να γαμήσει -επιτέλους- και αυτός.

Παρεμπιπτόντως σε παλαιότερη εκπομπή του Δίεση (ή άλλου σταθμού;) παρουσίαζαν αστεία ονοματεπώνυμα από τηλ. καταλόγους μεταξύ των οποίων και το «Παρθένα Αγαμίδου».

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Jopino :thumbsup:

Με μεγάλη μου χαρά σε ξανάδα στο μέγαρο μιας και δε κινούμαστε στα ίδια καλντερίμια. Θα ήθελα πολύ να ακολουθήσω την ενδιαφέρουσα παρέα σας αλλά δεν ήταν φρόνιμο να αφήσω τον φίλο που ήρθαμε μαζί. Εύγε για το φωτ/κό υλικό που πάντοτε πρωτότυπα αναρτάς. Με την ευχή να περπατήσουμε κάποτε παρέα τ'αμαρτωλά σοκάκια.....Καλό ξημέρωμα. ;)
Με μεγάλη μου χαρά συνάδελφε ...  :)

Άρα διαβάζουν πολλοί το bourdela και ας λένε ...

Με την ευκαιρεία να σημειώσουμε την σωστή λεζάντα της φωτογραφίας
ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ - ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ - ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΕΣ / ΠΟΡΝΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ  :2funny:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
μαγκα η τζενουλα πυ για εμενα ειναι τοπ απο εμφανιση (ειναι ακριβως ο τυπος γκομενας που με καβλωνει) το ειχε παραγαμησει στην φυλης... ολο ζηταγε εξτρα και αναθεμα αν εκανε αυτα που υποσχοταν επισης ηταν και ειναι πολυ κουτοπονηρη στο δωματιο και προσπαθει να σε ξεπεταξει, αρχιζε να λεει οτι εχει κοσμο στο σαλονι και να πρεπει να τελειωνει ο εκαστοτε πελατης στα 3-4 λεπτα ασε που δεν αφηνε καλα ουτε χουφτωμα στις βυζαρες τις οσο για τον κωλο που τουλαχιστον παλια τον εδινε χωρις αντιρισεις στα τελευταια της ζαλιζε αρχιδια για να την γαμησεις και οταν της τον εβαζες στον κωλο στα 30" σου ελεγε να βγεις....

για αυτο εχασε και την πελατεια της επισης επειδη σαν χαρακτηρα την εχω ψυχολογισει μαλλον θα εκανε καμια μαλακια και θα την τιμωρισανε με το να μην την παιρνει κανενα σπιτι στην φυλης για δουλεια και ετσι αναγκαστικε να παει στο μεταξουργειο με 10€!!!

τωρα οσο για την τωρινη της αποδοση στο 10αρικο ειναι πραγματικα το πιο επιπλο που εχω γαμησει ασε που στο λεει κιολας "με 10€ τι περιμενες!!!" αλλα αμα θες να κανεις μια τσαρκα μεταξι και εχεις αποφασισει να μπεις σε καποια αξιζει να γαμισεις της τζενουλα για ζεσταματακι και αυτο οχι λογο συμμετοχης (πραγματικα δεν εχω δει πουτανα πιο αρνητικη απο αυτην τωρα που παιρνει 10€) αλλα λογο εμφανισεις γιατι οπως και να το κανουμε την καβλα που βγαζει το σωμα της δεν στην βγαζουν πολυ πιο μουναρες...

αυτα για την τζενη που της ειχα πει καποτε πως αμα ηταν λιγο πιο δεκτικη θα αφηνε εποχη αλλα αυτη επελεξε να καταντισει να δινει το σωμα της για 5€ (λογικα τοσα παιρνει απο το 10ρικο)

+10000000000000000

Επισκέπτης
Τα κλιματιστικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ... "ηδονής" μας
Προϋπόθεση, πιο σωστά.
Και μια και το έφερε η κουβέντα ας σημειωθεί ότι στα "κεντρικά" της Φυλής εμφανίζονται οι παρακάτω μελαχρινές :Ειρήνη  Ειρήνα  Σελένα  Αλίνα
Ποιες αξίζουν από αυτές, farkeli;
Γαμώ το ...  :think: Πάει δεν θυμάμαι άλλα, έπρεπε να τα σημειώσω πριν ζαλιστώ  
Ήθελες να θυμηθείς κι άλλες;...φθάνουν αυτές.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Προϋπόθεση, πιο σωστά.
;)

Ποιες αξίζουν από αυτές, farkeli;
Έχω δοκιμάσει Ειρήνη. Αποδεκτή. Όμως κάποιος συνάδελφος που την πήρε μας είπε ότι στο τέλος της πράξης της έφυγαν κουραδίτσες...  :grin:

Ήθελες να θυμηθείς κι άλλες;...φθάνουν αυτές.
:)

Επισκέπτης
Farkeli καλησπέρα.
Με χαρά διαπιστώνω τα εξής:
α) Τον εμπλουτισμού του μοναδικού μπουρδελο-φωτο-ρεπορταζ. Νομίζω η πληρέστερη συλλογή όλων των εποχών!!!!
β) Την διάθεση σου για "εμπλουτισμό" της πραγματικότητας, Escher, ανάποδες φωτό, μαγικά λυχνάρια, όνειρα και άλλα πολλά!

Για τις ακάματες ενημερώσεις, δεν χρειάζεται, νομίζω, να προσθέσω κάτι. Φαίνονται.

Καλή συνέχεια.
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μια εικόνα του μεγάλου Balthus (κατά κόσμον Balthasar Klossowski de Rrol) μαζί με τη καληνύχτα μου!

Αν και ελάχιστους μπορεί να ενδιαφέρει, το σωστό όνομα του καλλιτέχνη είναι:
Balthasar Klossowski de Rola.
Aκολουθεί: Μάθημα κιθάρας

Συνημμένα

• 0002-Balthus - the lesson of guitar _1934_ .jpg
    0002-Balthus - the lesson of guitar _1934_ .jpg
    183,7 KB · Εμφανίσεις: 56

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Farkeli καλησπέρα.
Με χαρά διαπιστώνω τα εξής:
α) Τον εμπλουτισμού του μοναδικού μπουρδελο-φωτο-ρεπορταζ. Νομίζω η πληρέστερη συλλογή όλων των εποχών!!!!
β) Την διάθεση σου για "εμπλουτισμό" της πραγματικότητας, Escher, ανάποδες φωτό, μαγικά λυχνάρια, όνειρα και άλλα πολλά!

Για τις ακάματες ενημερώσεις, δεν χρειάζεται, νομίζω, να προσθέσω κάτι. Φαίνονται.

Καλή συνέχεια.
:rockon: :rockon: :rockon:
jopino σε ευχαριστώ για τις καλές κουβέντες,
Όμως (νομίζω ότι) γράφω απλά μαλακίες και τίποτε παραπάνω ... 

Βέβαια σε καμμιά περίπτωση δεν πρόκειται να "δραστηριοποιηθώ" στο σάϊτ μας ως κο(ω)λόπαιδο με ότι σημαίνει και συνεπάγεται αυτό ... 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
jockerx  πιάσε κόκκινο. Αυτό το τραγούδι σκεφτόμουνια όταν ανέβαινα στο βουνό  :rockon:
Ευχαριστώ
:)

Επισκέπτης
Kύριοι πήρατε τα βουνά!
Θα πάτε ψηλά!
Εμείς, λιγότερο φιλόδοξοι, θα παραμείνουμε στα χαμηλά!
Θα γίνει διαχωρισμός των εργαζομένων: Πεδινά μουνιά, ορεινά μουνιά.
:2funny: :2funny: :2funny:

(Η Βρηλισσού δεν ξέρω που πέφτει... εεεε... που ανεβαίνει θα έπρεπε να πω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom