Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Καλά τα λες, εξάλλου αφού σχεδόν όλη εδώ μέσα  λένε ότι από υπηρεσίες και εμφάνιση η κοπελες είναι ίδιες στο μεταξ. Και φυλ. όποτε που είναι το πρωβλημα ?  :think: Να πηγαίνετε εκεί που σας συμφέρει και εκει που μπορείτε . Διάβασα τόσααααααα παραδείγματα εδώ και συγκρίσεις ..  :vomit: Λοιπόν μαρεση ο καφές cappuxino :cum: , μαρεση όμως να πάω να τον πίνω στο Σύνταγμα όπου η τιμή είναι διπλάσια από τον ίδιο καφέ στην πλατεία αττικης , εγώ διαλέγω που θα πάω να τον πίνω, δεν θα κανω Αποχή από τον καφέ μου στο Σύνταγμα επειδή ο άλλος τον έχει ποιο φτηνό άλλου. Κατα τα αλλά σας εύχομαι καλές αποχές και να περνάτε καλά , αυτό μόνο . :tn04:

Όταν πάμε για καφέ πάμε για να απολαύσουμε τον καφέ. Προτιμούμε να δώσουμε 4ευρώ παρά να δώσουμε 1 ευρώ και να πιούμε νερόπλυμα. Τι έχει συμβεί όμως σ' αυτή την πόλη. Ο καφές όπως ξέρεις έχει πολλές ποιότητες. Οι "επιχειρηματίες" λοιπόν αγοράζουν τη φθηνότερη και σου τη σερβίρουν, όπως είπες ακριβά στο Σύνταγμα και φθηνά στην Αττική. Επιπλέον δεν τον φτιάχνουν σωστά. Πχ ο καφές άμα τον αλέσεις πρέπει να τον φτιάξεις και να τον σερβίρεις επιτόπου. Αν τον αποθηκεύσεις αλεσμένο χάνει τη γεύση του, πικρίζει και γίνεται αηδία. Στο καπουτσίνο έχει σημασία και πώς φτιάχνεις το γάλα. Το γάλα που θα στιμάρεις επίσης το σερβίρεις αμέσως, όχι μετά από 5 ώρες, ουτε την επόμενη.

Δυστυχώς, οι "επιχειρηματίες" αυτής της πόλης σερβίρουν νερόπλυμα ή δηλητήριο. Και ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεται το μαγαζί χρεώνουν.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που είναι επαγγελματίες, ξέρουν τη δουλειά και σέβονται τον πελάτη. Λίγοι, πολλοί λίγοι. Εγώ έχω βρει 2-3 μαγαζιά σ' όλη την Αθήνα. Έτσι λοιπόν, παρόλο που δουλεύω στο Χολαργό και μένω Αμπελοκήπους, το πρωί θα σηκωθώ, θα πάρω τη μπέμπα (BMW), θα πάω στη Νέα Φιλαδέλφεια να πάρω καφεδάκι και μετά στη δουλειά. Αν δεν προλαβαίνω, δεν θα πιω καθόλου καφέ. Αλλά να πάω στο μαγαζί του "επιχειρηματία" αποκλείεται.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πήγα στη λεγάμενη δυστυχώς, ρωσίδα μου είπε, 25 χρονών, με τατουάζ ιδεογράμματα στη ραχοκοκαλιά.

Είσοδος στο δωμάτιο,
καπότα σε πεσμένο πέος,
φιλιά ούτε για πλάκα, είχε στρίψει το κεφάλι της 180 μοίρες,
στα 6 λεπτά η τσατσα βάρεσε πόρτα,
στα 8 έφυγε και με άφησε άχυστο.

Είχα πολύ καιρό να φάω τέτοια πανηγυρική φόλα.
Καλά τα λες, εξάλλου αφού σχεδόν όλη εδώ μέσα  λένε ότι από υπηρεσίες και εμφάνιση η κοπελες είναι ίδιες στο μεταξ. Και φυλ. όποτε που είναι το πρωβλημα ?  :think: Να πηγαίνετε εκεί που σας συμφέρει και εκει που μπορείτε . Διάβασα τόσααααααα παραδείγματα εδώ και συγκρίσεις ..  :vomit: Λοιπόν μαρεση ο καφές cappuxino :cum: , μαρεση όμως να πάω να τον πίνω στο Σύνταγμα όπου η τιμή είναι διπλάσια από τον ίδιο καφέ στην πλατεία αττικης , εγώ διαλέγω που θα πάω να τον πίνω, δεν θα κανω Αποχή από τον καφέ μου στο Σύνταγμα επειδή ο άλλος τον έχει ποιο φτηνό άλλου. Κατα τα αλλά σας εύχομαι καλές αποχές και να περνάτε καλά , αυτό μόνο . :tn04:
1)Μάθε να γράφεις σωστά το καπουτσίνο βουρλο που πίνεις και στο Σύνταγμα που ήρθες από το βλαχοχωρι σου..
2)Φυλής και Μετάξι είναι ίδιο επίπεδο μούνια ετσι και ψάξεις και Υπηρεσίες κομπλε χωρίς αγχος
3)Πήγαινε τώρα να πίνεις καφέ στο συταγμα Γιατί σε λιγο καιρό με την αποχή από φυλής θα βουτάς το ταμπόν στο μουνι σου και θα το πίνεις για τσάι..φιλούρες.

Sproxe Garsia

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Κριτικές
22
Like
4.932
Πόντοι
9.596
1)Μάθε να γράφεις σωστά το καπουτσίνο βουρλο που πίνεις και στο Σύνταγμα που ήρθες από το βλαχοχωρι σου..
2)Φυλής και Μετάξι είναι ίδιο επίπεδο μούνια ετσι και ψάξεις και Υπηρεσίες κομπλε χωρίς αγχος
3)Πήγαινε τώρα να πίνεις καφέ στο συταγμα Γιατί σε λιγο καιρό με την αποχή από φυλής θα βουτάς το ταμπόν στο μουνι σου και θα το πίνεις για τσάι..φιλούρες.
...μου αρέσει η σιγουρία σας ότι μιλάτε σε γυναίκα...πολύ μου αρέσει... :grin: :grin: :grin:...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
κοπελιά μου, ΠΕΡΑ από τις πουτάνες του 20άρικου (που ούτε καν του 10αρικου είσαι/20άρι) υπάρχουν και άλλα που μπορούν να χουν τον χαρακτηρισμό "Σύνταγμα". Εσείς είστε κατι τις του ΣΩΡΟΥ άρα θες δεν θες, respect στο μέσο/φτωχό πελάτη

Οσο για σας που διαβάσατε το ποστ της γλυκιάς καλής κοπελίτσας, ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΜΑΣ! Ειχε και στο χωριό της "σύνταγμα" και καπουτσίνο η μαντάμ! Καργιόλες να ταν όλοι σαν εμένα 1 μήνα θα τον έπαιζα αλλά εσείς θα βλέπατε πελάτη όταν θα πάγωνε η κόλαση! Α και δω που μαζευτήκατε να ούμε!
Μίλα όμορφα

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Καλά τα λες, εξάλλου αφού σχεδόν όλη εδώ μέσα  λένε ότι από υπηρεσίες και εμφάνιση η κοπελες είναι ίδιες στο μεταξ. Και φυλ. όποτε που είναι το πρωβλημα ?  :think: Να πηγαίνετε εκεί που σας συμφέρει και εκει που μπορείτε . Διάβασα τόσααααααα παραδείγματα εδώ και συγκρίσεις ..  :vomit: Λοιπόν μαρεση ο καφές cappuxino :cum: , μαρεση όμως να πάω να τον πίνω στο Σύνταγμα όπου η τιμή είναι διπλάσια από τον ίδιο καφέ στην πλατεία αττικης , εγώ διαλέγω που θα πάω να τον πίνω, δεν θα κανω Αποχή από τον καφέ μου στο Σύνταγμα επειδή ο άλλος τον έχει ποιο φτηνό άλλου. Κατα τα αλλά σας εύχομαι καλές αποχές και να περνάτε καλά , αυτό μόνο . :tn04:

Συνημμένα

• imageproxy.gif
    imageproxy.gif
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 110

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
ναι η αποχή έχει θολώσει το μάτι μου και έχει ρίξει τα στάνταρ μου...επομένως...ΑΛΛΙΩΣ?

Μάστορα...

Δεν σου φταίει κανένας που η αποχή σε θόλωσε...

Σάλτα και γαμήσου λοιπόν, να σου περάσει η θολούρα, και βάλε και τις απειλές σου στον πάτο σου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Μάστορα...

Δεν σου φταίει κανένας που η αποχή σε θόλωσε...

Σάλτα και γαμήσου λοιπόν, να σου περάσει η θολούρα, και βάλε και τις απειλές σου στον πάτο σου.

Μάστορα θα μ έλεγες live μωρή ομορφονιά, που θα μ είχες από πίσω σου να σε σουβλίζω για πάσχα! Κάνε μου λιγάκι μπεεε  :zfuck: μωρή κότα λιράτη/alter account και τράβα πιες και συ καπουτσίνο με την τάνα στο Σύνταγμα, αντε μανάρα μου να γίνετε πολλές, για σένανε θα σπάσω και την αποχή!  :zfuck:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
Μάστορα θα μ έλεγες live μωρή ομορφονιά, που θα μ είχες από πίσω σου να σε σουβλίζω για πάσχα! Κάνε μου λιγάκι μπεεε  :zfuck: μωρή κότα λιράτη/alter account και τράβα πιες και συ καπουτσίνο με την τάνα στο Σύνταγμα, αντε μανάρα μου να γίνετε πολλές, για σένανε θα σπάσω και την αποχή!  :zfuck:

Κάτι  τσέτουλες γαμιάδες του 20ρικου, κλανιά μαγκιά και κώλο φινιστρίνι, σαν κι εσένα, τους κατουράω μόνο. Δεν ασχολούμαι παραπάνω.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Κάτι γαμιάδες του 20ρικου, κλανιά μαγκιά και κώλο φινιστρίνι, σαν κι εσένα, τους κατουράω μόνο. Δεν ασχολούμαι παραπάνω.

αντραααααααααααααααααααααααααααααααααααα  ΠΡΟΣΚΥΝΩ! Μου γέμισες το πληκτρολόγιο κατουρα! Αγιε μου ΓΑΜΙΑ αγιε μου ΒΑΡΒΑΤΕ πω πω πωπωπω (για καλό και για κακό πάντως κράτα IP κρυφές κτλ μην κλάνεις με σιγαστήρα καμιά μέρα)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.893
Πόντοι
24.596
Όταν πάμε για καφέ πάμε για να απολαύσουμε τον καφέ. Προτιμούμε να δώσουμε 4ευρώ παρά να δώσουμε 1 ευρώ και να πιούμε νερόπλυμα. Τι έχει συμβεί όμως σ' αυτή την πόλη. Ο καφές όπως ξέρεις έχει πολλές ποιότητες. Οι "επιχειρηματίες" λοιπόν αγοράζουν τη φθηνότερη και σου τη σερβίρουν, όπως είπες ακριβά στο Σύνταγμα και φθηνά στην Αττική. Επιπλέον δεν τον φτιάχνουν σωστά. Πχ ο καφές άμα τον αλέσεις πρέπει να τον φτιάξεις και να τον σερβίρεις επιτόπου. Αν τον αποθηκεύσεις αλεσμένο χάνει τη γεύση του, πικρίζει και γίνεται αηδία. Στο καπουτσίνο έχει σημασία και πώς φτιάχνεις το γάλα. Το γάλα που θα στιμάρεις επίσης το σερβίρεις αμέσως, όχι μετά από 5 ώρες, ουτε την επόμενη.

Δυστυχώς, οι "επιχειρηματίες" αυτής της πόλης σερβίρουν νερόπλυμα ή δηλητήριο. Και ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεται το μαγαζί χρεώνουν.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που είναι επαγγελματίες, ξέρουν τη δουλειά και σέβονται τον πελάτη. Λίγοι, πολλοί λίγοι. Εγώ έχω βρει 2-3 μαγαζιά σ' όλη την Αθήνα. Έτσι λοιπόν, παρόλο που δουλεύω στο Χολαργό και μένω Αμπελοκήπους, το πρωί θα σηκωθώ, θα πάρω τη μπέμπα (BMW), θα πάω στη Νέα Φιλαδέλφεια να πάρω καφεδάκι και μετά στη δουλειά. Αν δεν προλαβαίνω, δεν θα πιω καθόλου καφέ. Αλλά να πάω στο μαγαζί του "επιχειρηματία" αποκλείεται.
για ψωμι που κατεβαινεις τυπε ;Πειραια :think: :S :S :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.083
Πόντοι
25.467
αντραααααααααααααααααααααααααααααααααααα  ΠΡΟΣΚΥΝΩ! Μου γέμισες το πληκτρολόγιο κατουρα! Αγιε μου ΓΑΜΙΑ αγια μου ΒΑΡΒΑΤΕ πω πω πωπωπω (για καλό και για κακό πάντως κράτα IP κρυφές κτλ μην κλάνεις με σιγαστήρα καμιά μέρα)

Αερογαμίκουλα...

Κανένας δεν σε ανάγκασε να πηγαίνεις στα μπουρδέλα... Ούτε σε ζόρισε κανείς για να γαμήσεις την τάδε ή την δείνα πουτάνα...

Αν δεν γουστάρεις, δεν πάς.

Αντρίκια και σταράτα.

Δεν μυξοκλαίς σαν το πουστράκι για τις "μισερές" υπηρεσίες ( που δεν περιέχουν κωλοδαχτύλιασμα και στραπονάρισμα εικοτολογώ), ούτε παρακαλάς σαν την κακογαμημένη για μείωση τιμών.

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.913
Πόντοι
4.926
...μου αρέσει η σιγουρία σας ότι μιλάτε σε γυναίκα...πολύ μου αρέσει... :grin: :grin: :grin:...
Χαχαχα! Ακριβώς, παίζει να είναι εκείνος ο κοντοπίθαρος νταβαντζάκος, που καβαλούσε μία μεγάλη μηχανή και φόραγε συνέχεια μπλουζάκια με το σήμα των ΟΥΚ.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

Ο κυριος τσατσος μου παρουσιαζει την υπερστρουμπουλη μελαχρινη Αννα κ μετα απο λιγο την πετιτ Χριστινα :babycry: την Σαλονικια :wanker: :wanker:
Μην εχοντας ξεναδει τοσο μικρο πλασματακι :springsmile: :happy: δινω το 20αρικο.
Το Χριστινακι ερχεται μετα απο λιγο,στο καθαρο δωματιο επιπεδου μεταξιου :birdman: μου φοραει το σκουφι κ ανεβαινει απο πανω μου για μου παρει πιπα :pipa2:,πιπα βαθεια κ ιδιαιτερα αισθησιακη χωρις να προσπαθει να με τελειωσει,οπως καποιες κοπελες μοντελοαλυσιδας...
Εκει λοιπον μου αποακαλυπτει ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:ΟΧΙ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ :rockon: :headbaning1: :headbaning2: :undecided:
Το στηνω στα 4 κ μπαινω μεσα του με δυναμη κρατωντας το απο την μεση να μη μου φυγει :woldman: οταν θα φτανω στον πατο του.Παρολα αυτα η μουναρα του ειχε αρκετο βαθος κ τον επαιρνε ολο με παθος κ σωστο στησιμο τουρλωνοντας τον 2πω κ αποκαλυπτοντας τον τριχωτο πρωκτο του  :kneel: :kneel: :kneel:Λιγο πριν το τελος βεβαια εκανε λιγο καμπουριτσες αλλα η συμμετοχη του Χριστινακιου ηταν εντονη κ οταν σταματησα για λιγο να χωνω ανελαβε αυτο φροντιζοντας να μπαινω ολος μεσα του :worship: :respect:
Πιστευω πως ΑΝ  το Χριστινακι,το οπιο το κοβω κοντα στα πρωτα αντα,κανει μια καλη αποτριχωση στο μπικινι κ λιγη γυμναστικη,εχει πολυ πλαδαρο σωμα,θα αποκτησει πελατεια μπετον αρμε :bounce-glasses:κ οι λογοι ειναι 2 το μεγεθος της κ τα κρεμαστα της μουνοχειλα :rose:

ΚΑΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΑΓΙΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Κ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΩΘΟΤΑ :woldman: :woldman:Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΕΑ :happy:

Ελπιζω να βοηθησα.

Τυπε παιζει να λες και αυτη εδω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom