Καλά τα λες, εξάλλου αφού σχεδόν όλη εδώ μέσα λένε ότι από υπηρεσίες και εμφάνιση η κοπελες είναι ίδιες στο μεταξ. Και φυλ. όποτε που είναι το πρωβλημα ? Να πηγαίνετε εκεί που σας συμφέρει και εκει που μπορείτε . Διάβασα τόσααααααα παραδείγματα εδώ και συγκρίσεις .. Λοιπόν μαρεση ο καφές cappuxino , μαρεση όμως να πάω να τον πίνω στο Σύνταγμα όπου η τιμή είναι διπλάσια από τον ίδιο καφέ στην πλατεία αττικης , εγώ διαλέγω που θα πάω να τον πίνω, δεν θα κανω Αποχή από τον καφέ μου στο Σύνταγμα επειδή ο άλλος τον έχει ποιο φτηνό άλλου. Κατα τα αλλά σας εύχομαι καλές αποχές και να περνάτε καλά , αυτό μόνο .
Όταν πάμε για καφέ πάμε για να απολαύσουμε τον καφέ. Προτιμούμε να δώσουμε 4ευρώ παρά να δώσουμε 1 ευρώ και να πιούμε νερόπλυμα. Τι έχει συμβεί όμως σ' αυτή την πόλη. Ο καφές όπως ξέρεις έχει πολλές ποιότητες. Οι "επιχειρηματίες" λοιπόν αγοράζουν τη φθηνότερη και σου τη σερβίρουν, όπως είπες ακριβά στο Σύνταγμα και φθηνά στην Αττική. Επιπλέον δεν τον φτιάχνουν σωστά. Πχ ο καφές άμα τον αλέσεις πρέπει να τον φτιάξεις και να τον σερβίρεις επιτόπου. Αν τον αποθηκεύσεις αλεσμένο χάνει τη γεύση του, πικρίζει και γίνεται αηδία. Στο καπουτσίνο έχει σημασία και πώς φτιάχνεις το γάλα. Το γάλα που θα στιμάρεις επίσης το σερβίρεις αμέσως, όχι μετά από 5 ώρες, ουτε την επόμενη.
Δυστυχώς, οι "επιχειρηματίες" αυτής της πόλης σερβίρουν νερόπλυμα ή δηλητήριο. Και ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεται το μαγαζί χρεώνουν.
Υπάρχουν όμως και κάποιοι που είναι επαγγελματίες, ξέρουν τη δουλειά και σέβονται τον πελάτη. Λίγοι, πολλοί λίγοι. Εγώ έχω βρει 2-3 μαγαζιά σ' όλη την Αθήνα. Έτσι λοιπόν, παρόλο που δουλεύω στο Χολαργό και μένω Αμπελοκήπους, το πρωί θα σηκωθώ, θα πάρω τη μπέμπα (BMW), θα πάω στη Νέα Φιλαδέλφεια να πάρω καφεδάκι και μετά στη δουλειά. Αν δεν προλαβαίνω, δεν θα πιω καθόλου καφέ. Αλλά να πάω στο μαγαζί του "επιχειρηματία" αποκλείεται.