Ωραίο το θρεντ σχολιασμού και τώρα με τον ακέραιο παπαφίλιπς πλάι μου, έχει αξια η όλη προσπάθεια.
Έτσι κι αλλιώς τα μπουρδέλα καταρρέουν οπότε ας θυμόμαστε τις καλές εποχές να μην τυραννιόμαστε
κι άδικα μέσα στο κρύο.
Ελάτε να σύρουμε τον χορό! Αν έρθει καμιά της προκοπής, θα σας το πούμε!
Που λέτε φίλοι μου, στην παλιά Φυλής (εκτός από κάποιες μουνάρες με φοβερές υπηρεσίες
...τι να πρωτοθυμηθώ...που έχω αναφέρει άνωθεν) δούλευε κι η Τζένη Χειλουδάκη με την Άντζελα Γιάννου (εγχειρισμένες τρανς κι οι δύο όπου η δεύτερη είχε παίξει και σε τσόντες όπως γνωρίζουμε).
Η πρώτη στο 218 κι η δεύτερη στο 214.
Με την βοήθεια της google, ιδού οι δύο φωτογραφίες (πιο πρόσφατες) από το 2019
όπου βέβαια ήδη είχαν κλείσει.
Εν ολίγοις η Φυλής, ήταν σαν ντεφιλέ μεγάλων ονομάτων προς κάθε γούστο.
Τώρα είναι κωλοχανείο και φακλανάδικο.
Επίσης είχε τιγκάρει η γη στις υπερ-μουνάρες όπου κάποιες είχαν καλές υπηρεσίες
παρόλο που οι υπερ-τέλειες συνήθως δεν κάνουν πολλά. Δυστυχώς κι οι πλουσιότερες υπηρεσίες
του πρόσφατου σήμερα με τις μετριότητες, σκάρτεψαν κι έχουμε πέσει πλέον σε βούρκο βιασύνης, αχρηστίας και φολομπαζίασης.
Τέτοιες γυναίκες σαν τότε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε πουθενά πια, ούτε στην φαντασία μας.
Αχαρνών 343 δίπλα στο παλιό μου σπίτι. Κάτι μεταξύ στούντιο και κυριλέ μπουρδέλο. Υπερ-μουνάρες!
Το έφαγαν κι αυτό όπως κι άλλα. Ιδού μία φώτο του 2019 (κλειστό) με την βοήθεια της google.
Αν προχωρήσετε τώρα προς τα αριστερά στην γωνία έχει ένα σουβλατζίδικο άσχετο με το θέμα
(λέγεται grilllo s) αλλά θα αναφέρω κάτι για να δούμε πόσο πολύ πίσω πάει το θέμα.
Ιδού το τωρινό σουβλατζίδικο πάντα με την βοήθεια της google. Δεν έχει αλλάξει.
Για την ιστορία λοιπόν, εκείνη την εποχή που δούλευε αυτό το σεξάδικο, δεν υπήρχε καν αυτό
το σουβλατζίδικο εκεί αλλά ένα άλλο κοτοπουλάδικο με αμερικάνικο στυλ, αργότερα το πήρε κάποιος
που το έκανε σουβλατζίδικο, ονομάζοντάς το grillo και δίπλα ακριβώς ο ίδιος άνοιξε κι ένα ζαχαροπλαστείο
που το ονόμασε Αρχοντικόν. Ακριβώς τα ίδια μαγαζιά άνοιξε και στην Πατησιών 212 όπως βλέπετε εδώ.
Διακρίνετε την ονομασία grillo κι όχι grillo s. Στην πορεία τα έκλεισε και τα 4 (2 στην Αχαρνών και 2 στην Πατησίων) κι αυτοί που ήρθαν, κράτησαν μόνο το σημερινό με την ονομασία grillo s.
Τώρα πια σχεδόν δεν φαίνονται οι επιγραφές. Φανταστείτε ότι όλα αυτά είναι κλειστά 20 χρόνια και βάλε. Πόσο πίσω λοιπόν έχουμε πάει για να βρούμε υπερ-μουνάρες στην ιστορία του αγοραίου.
Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε το μαγαζί με τον στόλο υπερ-μουνάρων στην Αριστοτέλους 142
και Πιπίνου όπου βέβαια το έκλεισαν κι αυτό. Επίγειος παράδεισος και με καλές υπηρεσίες.
Ιδού κι η φωτογραφία που είναι κλειστό εδώ και πολλά χρόνια.
Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν σήμερα, η επιλογή είναι μία και μοναδική. Πας με μετριότητες ή φολόμπαζα μήήήήήπως και περάσεις καλά εκ των υπηρεσιών τους. Πιθανότητες για να περάσει κάποιος καλά
10% με το ζόρι. Τα υπόλοιπα είναι "χτένα" και "μάζεμα". Τελικά και τα 10-20 ευρώ είναι πολλά για αυτές
τις λινάτσες που τρώμε στην μάπα. Ας γκρεμίσουν τα μπουρδέλα να τελειώνουμε
κι ας τα ξαναφτιάξουν οι άχρηστοι!