Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Κύριοι ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους διάβασαν κριτικές μου και παραθέσεις ελπίζω να σας φάνηκαν χρήσιμες ωφέλιμες και να σας βοήθησαν θέλω να γνωρίζετε ότι είναι απόλυτα πραγματικές ήταν τιμή να μοιράζομαι μαζί σας  τις εμπειρίες μου σε διάφορα μαγαζιά.
Επειδή όμως σήμερα δέχτηκα μια συκοφαντικη επίθεση από άλλο μέλος διότι είχα κάποια άλλη άποψη διαφορετική που ίσως δεν συμφωνούσε.Και επειδή μέχρι σήμερα όσο γράφω εδώ ποτέ δεν προσβαλα η συκοφάντησα κάποιο άλλο μέλος το κλίμα πλέον δεν με εκφράζει και δεν μπορώ να δεχτώ τέτοιου είδους προσβολές αποφάσισα να αποσυρθω από την ενημέρωση και να σταματήσω την δραστηριότητα μου εδώ.
Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι καλά να περνάτε γράφετε τις εμπειρίες με κοπέλες είτε αρνητικές είτε θετικές και πάλι σας ευχαριστώ καλή συνέχεια καλό βράδυ

:jerking2:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
..... λυπάμαι που αναγκάζεσαι να αποχωρήσεις αλλά το σέβομαι

Μην κλαις τυπε δεν θα τον χασουμε, ουτε εγραψε οτι ποτέ δε θα ξαναγραψει στο σαητ ουτε το υποσχεθηκε ουτε ορκιστηκε ..

Απλα κλαψομουνιζει ... αυριο μεθαυριο θα ξαναμπει να κραξει καμμια κορασιδα.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
-Φ 84Β: η Αρίνα. Η γνωστη αδυνατη ομορφη με το μικρο στηθος. Την ξερουμε και ως Ροδίκα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.  Την ειχα παρει πριν μηνες στο Φ71α με πολύ καλές εντυπωσεις. Χθες περασα και με χαιρετησε (ταχα με θυμηθηκε). Ειχα ρωτησει την τσατσα αν χτυπουν πορτα στο 8’ λεπτο και ειπε ότι δεν ισχυει. Είναι μια χτικτιάρα γριά αδυνατη με βαμμενο μαυρο κοντο μαλλι (νομιζω περασε απο Φ71α). Εξηγησα ότι θα περασω εάν μεινω 12 λεπτα. Ειπε ότι θα το κανει.
   Σημερα λοιπόν αποφασισα να μπω και εκανα παλι εξηγηση για τα 12-13 λεπτα. Αν και ξεκαθαρισα ότι θα εχω τελειωσει και νωριτερα. Η συνευρεση με την Αρίνα εγινε. Φυσικά δεν με θυμηθηκε που με ειδε χθες. Ηταν καλη στη συνευρεση στο επιπεδο GFE. Ακα πίπα καλή βαθμου 8/10, 69, γλωσσοφιλα και σεξ σε διάφορες στασεις. Βεβαια η χτικιασμένη γριά χτυπησε στο 8ο λεπτό.:S Στο 9ο ολοκληρωσα κανονικά. Τα λεγω διοτι κοιτουσα την ωρα στο κινητό. Τα άλλα δωματια ηταν αδεια, όπως και χθες. Μυγες χτυπούσε.
   Όταν βγηκα εξω την εκραξα και της ζητησα τον λογο που ειπε ψεμματα. Απηντησε ότι η κοπελα απασχοληθηκε 14 λεπτα. Δηλαδη η γρια χρονομετρησε από την ωρα που μπηκα εγω το δωματιο, ενώ η Αρινα ηλθε μετά από 5-6 λεπτά. Και επισης, η άθλια ζητησε να πληρωσω μεγαλυτερο προγραμμα την επομενη φορά για να καθισω παραπανω χρόνο. Τόνισα ότι δεν θα ξαναπατησω και θα φροντισω να μαθευτει τι απατες κάνει. Όχι ότι συγκινηθηκε η κακομουτσουνη γριά. Χθες βεβαια στο σαλονι μου ειπε ότι για την Αρινα γραφουν στο ιντερνετ. Φαινεται επηρεαζει το διαδικτυο. Ομολογω ότι από την Αρίνα δεν εχω παραπονο διοτι τελειωσα κανονικα. Αλλά πρεπει να την βγαλουμε και αυτή από το εικονοστάσι. Εχει γνωση της κομπινας. Την ρωτησα στο δωματιο σε ποιο λεπτό φευγει και δεν αποκριθηκε. Αρα θα την κοπαναει χαλαρά στο 8-9’ λεπτό.
   Έχουν δικιο καποιοι που γραφουν ότι στη Φυλής χτυπούν στο 8λεπτο. Οποτε κυριοι, αν θελετε την ταπεινη μου γνώμη, ριξτε εμπάργο στο Φυλής 84 οροφο. Όσοι πατε, να ξερετε ότι στο 8’ θα πρεπει να εχετε ολοκληρωσει, αλλιως σας κλεβουν 20€. Ειδαλως πληρωστε παραπάνω. Θα γραψω αναλυτικη κριτικη. Αν και ηδη συναδελφοι ανεφεραν για το 8λεπτο στην πόρτα.
   Η συνουσια εχει ηδη ξεχαστει. Υπαρχουν κι άλλες κοπελες πιο ομορφες από την Αρινα και εξισου φιλοτιμες. Εγω δεν ξαναπαω. Ξερω ότι την εχω επαινεσει την Αρίνα & ότι εχει φανατικους θαυμαστές. Επιτιμώ τον εαυτο μου που δεν πηγα σε άλλη εργαζομενη. Εξάλλου, ερχονται και παρερχονται ολες οι πορνες. Προχωραμε.

@Borgia21,είναι γνωστό ότι αυτή η τσα2 είναι καθυστερημένη. Δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα. Της έχω ρίξει πάνω από 20 καραμούζες,από την εποχή που ήταν Κολωνού 23 κτλ.
Έχει βρει την Ροδίκα τώρα με 30λεπτα και έχει καλομάθει,κατάλαβες; Και το θέμα είναι ότι δεν έχουν αφεντικό που τους κάνει κουμάντο 100%
Αυτό διότι νοικιάζουν την βάρδια από τον "ιδιοκτήτη".
Αν έπαιρνες 30λεπτο θα ήταν όλα μέλι  - γάλα,απλά πράγματα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Ναι τον εχω μπανισει και στους διπλανους.

χαιρομαι που είμαι τοσο σημαντικος στη ζωη σου που με παρακολουθείς

ακομα και το τι γραφω στους διπλα.

είμαι σίγουρος οτι με θαυμάζεις  :heavymetalbig:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

εσυ ρε δουλε γιατι δεν εκανες ενημέρωση εχτες οπως ειχε πει.

δουλειά σου ειναι , είσαι υποχρεωμένος.

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
αρινα;θυμησε μου μια μελαχρινη;
warnmute.gif
 Τέλος[/URL] με τις συνεχείς ερωτήσεις.
:2funny: :tooth:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
ελα ελα, ασε τις παπαριτσες σου σε καθε thread που λες για μενα και διαλεξε χρωμα, αν και ξερω ποιο σ'αρεσει μετα τις αποκαλυψεις... ατιμουτσικο  :tooth:
paparophilips παρε την 20αρα μαυρη πουτσα σου και αντε να βρεις τη φυλακοβια να σε στραπονιασει..

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο από 2020-07-14 21-06-02.png
    Στιγμιότυπο από 2020-07-14 21-06-02.png
    109 KB · Εμφανίσεις: 77

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

τυπε παπαρο-φιλιπς μου εστειλαν ενα πμ και μου ειπαν να σε ρωτησω τι ειναι το....

"Βασω Βασω ελα να στον μπασω"   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα μας πεις το στορι ???

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

εχεις μαθει να τα λες ολα στην ημερησια ενημερωση αγορινα  :2funny: :2funny: :2funny:

τετοιο attension whore εισαι...  :2funny: :2funny: :2funny:

ελα να τα πουμ απο δω ρε φιλαρακι ...

τι προγραμμα εκανε η βασω ??? θα μας πεις το στορι η θα το πω εγω ??

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.333
Πόντοι
27.261
ρε pourboirακια μονος σου μιλας, μονος σου γελας ???
χαχαχαχα καλα ρε παπαρα, σε ποσα threads εχεις γραψει τις μαλακιες σου ???
τελικα εισαι πολυ λελος ρε φιλε λεμε.
ετσι θα σε παω απο'δω και μπρος :tooth:

Συνημμένα

• meremetis 2.jpg
    meremetis 2.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 137

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.333
Πόντοι
27.261
τετοια σου χωνουν στον αχορταγο κωλο σου ....

δε μου λες.... αυτο το να σου χωνουν παλουκια στην κωλαρα σου απο που το κληρονομησες απο τη μαμα η το μπαμπα ??  :2funny: :2funny:

διαλεξε χρωματακι λελο  :tooth:

Συνημμένα

• meremetis collection.jpg
    meremetis collection.jpg
    107,8 KB · Εμφανίσεις: 111

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.333
Πόντοι
27.261
λεγε μωρη πουστρα, απο που το κληρονομησες να σου αρεσει να σου σκιζουν το κωλαντερο ???

ποσα ξερει και κρυβει ο κωλος σου λεμε...  :tooth:
μη ξαναλεμε τα ιδια ομως ρε χαλβαδακο.
το μαθαμε και το ειδαμε.
ανα 8ωρο πας και σε μερεμετιζουν οι κοπελουδες εκει που πας και βγαινεις και μας καυχιεσαι και απο πανω... και δινεις και το pourboirακι σου κλασσικα επισης  :tooth:
οκ και ευχαριστουμε για τα documenta που μιλησαν μονα τους.
επομενως οτι και να πεις δεν το σωζεις με τιποτα.
ολοι το ειδαμε και στα 2 sites.
μηνυματα πεσανε, ριξαμε τρελο γελιο και σε ευχαριστουμε ειλικρινα.
συνεχισε ετσι... το'χεις !!!
γιατι χαλιεσαι και μας το κρυβεις τοσο καιρο δε μπορω να καταλαβω.
αλλοι εχουν κανει χειροτερα οπως σου ειπα.
chillout m8 !!!

Συνημμένα

• meremetis.png
    meremetis.png
    240,7 KB · Εμφανίσεις: 95

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Την τελευταία φορά που  πήγα λοιπόν , φέρθηκε πολύ βίαια στο πέος μου και αποφάσισα να μην την ξαναδώ !!

Υπεστη βιασμο δηλαδη το πεος σου ? Στο βιασε με το στομα της ?  :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.333
Πόντοι
27.261
λελο, η επομενη ενημερωση θα ειναι αφιερωμενη αποκλειστικα για σενα :rose:.
stay tuned μωρακι :smitten:
:tooth:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
λελο, η επομενη ενημερωση θα ειναι αφιερωμενη αποκλειστικα για σενα :rose:.
stay tuned μωρακι :smitten:
:tooth:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι τωρα που ξεμιουταρανε τον κολλητο σου το SEGOVLAX φανταζομαι θα την γαμησετε εντελως στο σπαμ την ενημερωση...

Χεστηκα εν τελει, δεν ειναι δικο μου το σαητ...

Γραψε οτι θες, κοιτα να μας κανεις να γελασουμε τουλαχιστον Μαρκο Σεφερλη του σαητ μας εσυ !!!  :rose: :rose: :rose:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.333
Πόντοι
27.261
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι τωρα που ξεμιουταρανε τον κολλητο σου το SEGOVLAX φανταζομαι θα την γαμησετε εντελως στο σπαμ την ενημερωση...

Χεστηκα εν τελει, δεν ειναι δικο μου το σαητ...

Γραψε οτι θες, κοιτα να μας κανεις να γελασουμε τουλαχιστον Μαρκο Σεφερλη του σαητ μας εσυ !!!  :rose: :rose: :rose:

γελαμε με τα χαλια σου τοσο καιρο... και αποδωθε και αποκειθε, δε χρειαζεται να γραψω κατι παραπανω.
ποσο ακομα να ξεβρακωθεις γραφοντας μαλακιες???
ομως stay tuned, γιατι θα ειναι μεγαλη εκπληξη
:blowup:  :tooth:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom