-Φ 84Β: η Αρίνα. Η γνωστη αδυνατη ομορφη με το μικρο στηθος. Την ξερουμε και ως Ροδίκα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Την ειχα παρει πριν μηνες στο Φ71α με πολύ καλές εντυπωσεις. Χθες περασα και με χαιρετησε (ταχα με θυμηθηκε). Ειχα ρωτησει την τσατσα αν χτυπουν πορτα στο 8’ λεπτο και ειπε ότι δεν ισχυει. Είναι μια χτικτιάρα γριά αδυνατη με βαμμενο μαυρο κοντο μαλλι (νομιζω περασε απο Φ71α). Εξηγησα ότι θα περασω εάν μεινω 12 λεπτα. Ειπε ότι θα το κανει.
Σημερα λοιπόν αποφασισα να μπω και εκανα παλι εξηγηση για τα 12-13 λεπτα. Αν και ξεκαθαρισα ότι θα εχω τελειωσει και νωριτερα. Η συνευρεση με την Αρίνα εγινε. Φυσικά δεν με θυμηθηκε που με ειδε χθες. Ηταν καλη στη συνευρεση στο επιπεδο GFE. Ακα πίπα καλή βαθμου 8/10, 69, γλωσσοφιλα και σεξ σε διάφορες στασεις. Βεβαια η χτικιασμένη γριά χτυπησε στο 8ο λεπτό.:S Στο 9ο ολοκληρωσα κανονικά. Τα λεγω διοτι κοιτουσα την ωρα στο κινητό. Τα άλλα δωματια ηταν αδεια, όπως και χθες. Μυγες χτυπούσε.
Όταν βγηκα εξω την εκραξα και της ζητησα τον λογο που ειπε ψεμματα. Απηντησε ότι η κοπελα απασχοληθηκε 14 λεπτα. Δηλαδη η γρια χρονομετρησε από την ωρα που μπηκα εγω το δωματιο, ενώ η Αρινα ηλθε μετά από 5-6 λεπτά. Και επισης, η άθλια ζητησε να πληρωσω μεγαλυτερο προγραμμα την επομενη φορά για να καθισω παραπανω χρόνο. Τόνισα ότι δεν θα ξαναπατησω και θα φροντισω να μαθευτει τι απατες κάνει. Όχι ότι συγκινηθηκε η κακομουτσουνη γριά. Χθες βεβαια στο σαλονι μου ειπε ότι για την Αρινα γραφουν στο ιντερνετ. Φαινεται επηρεαζει το διαδικτυο. Ομολογω ότι από την Αρίνα δεν εχω παραπονο διοτι τελειωσα κανονικα. Αλλά πρεπει να την βγαλουμε και αυτή από το εικονοστάσι. Εχει γνωση της κομπινας. Την ρωτησα στο δωματιο σε ποιο λεπτό φευγει και δεν αποκριθηκε. Αρα θα την κοπαναει χαλαρά στο 8-9’ λεπτό.
Έχουν δικιο καποιοι που γραφουν ότι στη Φυλής χτυπούν στο 8λεπτο. Οποτε κυριοι, αν θελετε την ταπεινη μου γνώμη, ριξτε εμπάργο στο Φυλής 84 οροφο. Όσοι πατε, να ξερετε ότι στο 8’ θα πρεπει να εχετε ολοκληρωσει, αλλιως σας κλεβουν 20€. Ειδαλως πληρωστε παραπάνω. Θα γραψω αναλυτικη κριτικη. Αν και ηδη συναδελφοι ανεφεραν για το 8λεπτο στην πόρτα.
Η συνουσια εχει ηδη ξεχαστει. Υπαρχουν κι άλλες κοπελες πιο ομορφες από την Αρινα και εξισου φιλοτιμες. Εγω δεν ξαναπαω. Ξερω ότι την εχω επαινεσει την Αρίνα & ότι εχει φανατικους θαυμαστές. Επιτιμώ τον εαυτο μου που δεν πηγα σε άλλη εργαζομενη. Εξάλλου, ερχονται και παρερχονται ολες οι πορνες. Προχωραμε.