You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
καλή είναι, για ειδικές κατηγορίες fetix αλλά έχει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ,θα έχει περασει μαζί της η μισή Ευρώπη κ τα περίχωρα
πολύ ισχυρό εμβόλιο η γιαγιά Ελενη ,
αντισώματα γεμάτη !!
μπορεί να παω να τις πιω τα μουνοζουμα.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.709
- Πόντοι
- 14.615
Καλά ρε τύπε, γαμάς και δεν το λες;Σιγά το πολυ καιρό τη πέρασμενη βδομάδα την επαιρνα
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Εγω την πρόλαβα στο τσακ με τα ρούχα λίγο πριν φύγει. Δεν έχασες απολύτως τίποτα.
κανε μια περιγραφη ρε τυπε
πιπινακι γαλακτος ?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Σσσωραίος!
#Θα φάει καλά η ψωλάρα μας πάλι...
Πιο καλα θα φαει η ψωλαρα μας σημερα που γυριζει η Μαγια στο κολ 30 οροφος....
Απο τωρα ακονιζω την πουτσα μου για την μικρη.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Ναι τυπε !
Επισης μια αλλη κορασιδα που με γνωριζε καλα και που της πουλουσα ερωτες και φουμαρα δε με πηρε δωματιο
οταν εμαθε οτι γαμουσα σε αλλη βαρδια και την αδερφη της.
(Χριστινα-Σονια)
φίλε Dmtrsxxx
η Σόνια έχει αδελφή τη Χριστίνα
με τα μεγάλα βυζιά, ή τη λεπτή Χριστίνα ;
Αν θέλεις απαντάς
Πέρασα με Αλεξάνδρα στο...
συνονόματο δρόμο Μ. Αλεξάνδρου 28 ισόγειο
και είναι μούνα και κάνει καλό γαμήσι !
Αν αναφερεσε σε αυτο το ποστ εννοω τις αδερφες Χριστινα-Σονια με παρουσια στο κολ 32 ονλι γκρικ καθως και σε αλλους οικους του 10ρικου..
και οι δυο τους δυνατα πιστολια ιδιως η Σονια.
Τι βαρδια παιζει το στυλιαρι?Πιο καλα θα φαει η ψωλαρα μας σημερα που γυριζει η Μαγια στο κολ 30 οροφος....
Απο τωρα ακονιζω την πουτσα μου για την μικρη.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Τι βαρδια παιζει το στυλιαρι?
Απο τις 2300 και μετα
Ωραιος,απο σημερα η απο αυριο?Απο τις 2300 και μετα
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
Ωραιος,απο σημερα η απο αυριο?
και απο χτες τυπε
Παωκαι απο χτες τυπε
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.605
- Πόντοι
- 41.129
αφου ο κοσμος πουπερναει μαζι σου .... δεν μπαινει εδω .. τοτε εσυ τι κανεις εδω ..;;;Ο νόμος είναι 10 λεπτά 20€ αυτή πολιτική υπάρχει, τώρα για μισή ώρα , κοπέλα μπορεί να ζητήσει ότι θέλει . Και εγώ για μια βάρδια ζήτησα 1000 και τα πήρα αφού μπορο .Εδω και πολύ καιρό κοπέλες που δεν έχουν πελατεία κάνουν διαφορά η αλλάζουν προγραμμα η πχ κάθονται παραπάνω , άλλες κάνουν και ακαποτο σεχ .. άστο . Επίσης θέλω να πω ότι κόσμος που περνάει μαζί μου και ξανά περνάει δεν κάθεται στο σιτε αυτό , είναι ελάχιστη δλδ , Δεν Δουλευο αρπαχτικά , δεν μαρεση . Οποίος θέλει 15 20 και παραπάνω χρόνο με 20€ το έχει βρει πριν καιρό και γαμαει, αλλά το να ζητάτε αλλαγές στα μαγαζιά είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας ,πρώτα αλλάξτε την χώρα σας , τον εαυτό σας
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Αυτά που γράφεις δεν έχουν καμμία σχέση με αυτά που έγραψα παραπάνω!
Εσύ αναφέρεσαι σε συναδέλφους σου Γερμανούς (εργάτες και κατώτεροι υπάλληλοι) ενώ εγώ έγραψα για Γερμανούς κυβερνητικούς αξιωματούχους!
Δεν περίμενα από τον Λαφαζάνη, τον Χίο ή εσένα να μάθω τι σκέπτονται και τι λένε οι Γερμανοί για τους Έλληνες. Έχω τις προσωπικές εμπειρίες μου με δεκάδες Γερμανούς και Γερμανίδες όπως και τις δικές μου πηγές πληροφοριών που μπορώ να εμπιστεύομαι διότι τις ελέγχω προσωπικά!
Οι Γερμανοί κυβερνητικοί αξ/χοι απηχούσαν τη Γερμανική κοινή γνώμη.Και αυτοί υπολογίζουν το πολιτικό κόστος.Όσο υπήρχε ανθελληνική προπαγάνδα που υιοθετούσε ο Γερμανός άκριτα τόσο και οι κυβερνητικοί έδειχναν την αντίδραση τους εναντιον της Ελλάδας.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Ο συνάδελφος σου αφού άκουσε με συμπόνια πόσα παίρνεις και πόσα είναι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα, αμέσως συμφώνησε ότι πρέπει να ανέβουν οι μισθοί στην Ελλάδα στα επίπεδα της Γερμανίας φαντάζομαι. Τι όχι?
Ρε ηλίθιε στη Γερμανία όταν πας σε ένα μαγαζάκι να αγοράσεις κάτι,όσο και φθηνό να είναι,ο Γερμαναράς δεν κάνει τον ψόφιο κοριό να μη σου δώσει απόδειξη.Πας εδώ σε ένα μπαρ να πιεις ένα ποτό και απόδειξη δε σου δίνει.Στη Γερμανία όσες φορές έχω πάει μαζί με το ποτό ή την μπύρα έρχεται και η απόδειξη.Όταν η οικονομία έχει πόρους και χαμηλό δανεισμό έχει ανάπτυξη και καλύτερους μισθούς.Εδώ που όλοι φοροδιαφεύγουν κι εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου για εργασία ποιος θα σου δώσει καλύτερο μισθό;Θέλετε μισθό Γερμανίας,Ολλανδίας κλπ και φορολογία Ουγκαντας.Δε γίνεται αυτό ρε ζώα.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.354
- Πόντοι
- 4.746
Φυσικα γιατι ο πρωτος χρωστα αποζημειωσεις, απο πολεμους φαλημεντα και αλλα.. και κανειΘέλετε μισθό Γερμανίας Ολλανδίας κλπ και φορολογία Ουγκαντας. Δε γίνεται αυτό ρε.
την κινεζα. Ενω ο δευτερος πουλαει πρεζα επισημα, χωρια τα ματωμενα διαμαντια απο αποικιες κτλπ..
Οσο για την φορολογια μας εχουν στεγνωσει.. δινοντας σχεδον το 75% σε φορους.. Για αυτο μ.λ.μ.
Ρε συ γινετε να μην γραφεις εδω τις μπουρδες σου?Εδω ειναι για να διαβαζουμε για κανα γκομενακιΡε ηλίθιε στη Γερμανία όταν πας σε ένα μαγαζάκι να αγοράσεις κάτι,όσο και φθηνό να είναι,ο Γερμαναράς δεν κάνει τον ψόφιο κοριό να μη σου δώσει απόδειξη.Πας εδώ σε ένα μπαρ να πιεις ένα ποτό και απόδειξη δε σου δίνει.Στη Γερμανία όσες φορές έχω πάει μαζί με το ποτό ή την μπύρα έρχεται και η απόδειξη.Όταν η οικονομία έχει πόρους και χαμηλό δανεισμό έχει ανάπτυξη και καλύτερους μισθούς.Εδώ που όλοι φοροδιαφεύγουν κι εκμεταλλεύονται την ανάγκη του κόσμου για εργασία ποιος θα σου δώσει καλύτερο μισθό;Θέλετε μισθό Γερμανίας,Ολλανδίας κλπ και φορολογία Ουγκαντας.Δε γίνεται αυτό ρε ζώα.
monica-helen
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Καλά τα λες, εξάλλου αφού σχεδόν όλη εδώ μέσα λένε ότι από υπηρεσίες και εμφάνιση η κοπελες είναι ίδιες στο μεταξ. Και φυλ. όποτε που είναι το πρωβλημα ? Να πηγαίνετε εκεί που σας συμφέρει και εκει που μπορείτε . Διάβασα τόσααααααα παραδείγματα εδώ και συγκρίσεις .. Λοιπόν μαρεση ο καφές cappuxino , μαρεση όμως να πάω να τον πίνω στο Σύνταγμα όπου η τιμή είναι διπλάσια από τον ίδιο καφέ στην πλατεία αττικης , εγώ διαλέγω που θα πάω να τον πίνω, δεν θα κανω Αποχή από τον καφέ μου στο Σύνταγμα επειδή ο άλλος τον έχει ποιο φτηνό άλλου. Κατα τα αλλά σας εύχομαι καλές αποχές και να περνάτε καλά , αυτό μόνο .Φιλε μου θα διαφωνησω ...
Οι περισσοτεροι πανε στο μεταξι ... λαθος , οι περισσοτεροι αλλοδαποι πανε στο μεταξι , οι ελληνες πανε φυλης και ενα μικρο ποσοστο στο μεταξι.
Οσο αφορα την εμφανιση των κορασιδων ειναι κατι μεταξυ πρωταθλημα αγγλιας και πρωταθλημα ελλαδας η διαφορα στην εμφανιση.
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Φυσικα γιατι ο πρωτος χρωστα αποζημειωσεις, απο πολεμους φαλημεντα και αλλα.. και κανει
την κινεζα. Ενω ο δευτερος πουλαει πρεζα επισημα, χωρια τα ματωμενα διαμαντια απο αποικιες κτλπ..
Οσο για την φορολογια μας εχουν στεγνωσει.. δινοντας σχεδον το 75% σε φορους.. Για αυτο μ.λ.μ.
Ας πάνε οι Έλληνες επισήμως να ζητήσουν τις αποζημιώσεις και να προσφύγουν στο διεθνές δικαστήριο αν δεν τις δώσουν.Μόνο προεκλογικά το παίζουν μάγκες όλοι τους.Μήπως επειδή οι προηγούμενοι έχουν όντως παραιτηθεί από τη διεκδίκηση;Όσο για την Ολλανδία και την πρέζα,περισσότερη πωλείται στην Ελλάδα που είναι παράνομη απ΄ότι στην Ολλανδία...Για τη φορολογία,οι φόροι επιβαρύνουν μόνο όσους τους πληρώνουν.Μισθωτοί και συνταξιούχοι και λίγοι νομοταγείς επαγγελματίες.Η πλειοψηφία φοροδιαφεύγει,όπως έκανε και προ κρίσης που ο ΦΠΑ ήταν αρχικά 18% και μετά 19%.Οπότε αυτούς δεν τους επιβαρύνει.Λίγοι πληρώνουν για πολλούς.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.243
- Πόντοι
- 17.885
Καλά τα λες, εξάλλου αφού σχεδόν όλη εδώ μέσα λένε ότι από υπηρεσίες και εμφάνιση η κοπελες είναι ίδιες στο μεταξ. Και φυλ. όποτε που είναι το πρωβλημα ? Να πηγαίνετε εκεί που σας συμφέρει και εκει που μπορείτε . Διάβασα τόσααααααα παραδείγματα εδώ και συγκρίσεις .. Λοιπόν μαρεση ο καφές cappuxino , μαρεση όμως να πάω να τον πίνω στο Σύνταγμα όπου η τιμή είναι διπλάσια από τον ίδιο καφέ στην πλατεία αττικης , εγώ διαλέγω που θα πάω να τον πίνω, δεν θα κανω Αποχή από τον καφέ μου στο Σύνταγμα επειδή ο άλλος τον έχει ποιο φτηνό άλλου. Κατα τα αλλά σας εύχομαι καλές αποχές και να περνάτε καλά , αυτό μόνο .
κοπελιά μου, ΠΕΡΑ από τις πουτάνες του 20άρικου (που ούτε καν του 10αρικου είσαι/20άρι) υπάρχουν και άλλα που μπορούν να χουν τον χαρακτηρισμό "Σύνταγμα". Εσείς είστε κατι τις του ΣΩΡΟΥ άρα θες δεν θες, respect στο μέσο/φτωχό πελάτη
Οσο για σας που διαβάσατε το ποστ της γλυκιάς καλής κοπελίτσας, ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΜΑΣ! Ειχε και στο χωριό της "σύνταγμα" και καπουτσίνο η μαντάμ! Καργιόλες να ταν όλοι σαν εμένα 1 μήνα θα τον έπαιζα αλλά εσείς θα βλέπατε πελάτη όταν θα πάγωνε η κόλαση! Α και δω που μαζευτήκατε να ούμε!