Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Το χουμε πάρει χαμπαρι πλέον στα 30 μας οτι οι ωραιες γκομενες τέτοιας φιλοσοφιας ειναι σε στυλ "Δεν φτανει που βλέπει μια μουναρα διπλα του .... δεν έχει και καύλες;;" οποτε κάνεις 2-3 σκέψεις αν οντως εισαι και εσυ αυτης της γραμμης ή αν εστω εκεινη την ωρα θές να το κάνεις ετσι και περνάς. Πχ ο βριλ ειναι καθαροαιμος μοντελοκυνηγος!

Μετά ολα τέλεια μάγκες μπηκα γάμησα πέρασα τέλεια και σε διαβαζει ο άλλος που δεν ειναι έτσι και θέλει μερικά προκαταρκτικα να ανέβει και αναρωτιεται :2funny:

τυπε δε φταινε για ολα οι κορασιδες, ειχα εξωθεσμικο γνωστο που πηγαινε να γαμησει φυλης και πριν ειχε τραβηξει 2 μαλακιες...
οταν η κορασιδα μετα απο 10 λεπτα τον αφηνε στα κρυα το λουτρου επειδη δεν του δηκωνοταν ζηταγε λεφτα πισω και ελεγε για φολα κλπ
μην κατηγορουμε για ολα τις κορασιδες, καλοι μαλακες ειμαστε και εμεις σαν πελατες

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
υγειονομικη βομβα

ALERT  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Προσοχη στο φυλης 134 A

H γνωστη ΑΝΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ η ψηλη μελαχρινη, η οποια εχει αδυνατησει

της ζητησα κατι περιεργα μια μου ελεγε ναι ,μια οχι

τεσπα,μπαινω ,ερχεται μετα απο 5 λεπτα

αρχιζουμε κατι προκαταρκτικα και μετα απο λιγο βγαζει το στρινγκ

παιδια αντικρισα ενα απιστευτο θεαμα,απλα σπυρακια εχω δει, αυτην την φορα ειδα ενα κατακοκκινο πρηζμενο μουνι,σπυρακια εντονα με πυον γυρω γυρω,και η κοκκινιλα οσο πλησιαζε στην τρυπα γινοταν ολο και ποιο σκουρα προς το φουξια

η μετρια στυση που ειχα οπως καταλαβετε πηγε στο μειον 10 ...

την εβαλα να μου παιξει μια μαλακια και της ειπα δεν εχω ορεξη

θα επρεπε να παρω τα λεφτα πισω αλλα επειδη εχω περασει καλα στο παρελθον μαζι της,και επειδη η υπηρεσια ηταν ευγενεστατη,λεω παει στην ευχη

Δεν εχυσα, σκεφτομενος το φρικτο αιδοιο που ειδα ,δεν εχω ξαναδει τετοιο πραμα μα την παναγια, ξαναλεω σπυρακια εχω δει και σε κωλο και μπροστα
αυτη την φορα μιλαμε για καποια σοβαρη μολυνση

:jerking: :jerking: :jerking:

προσοχη λοιπον

τυπε  :hi: καλα κανεις και ενημερωνεις προληπτικα, αλλα δεν ειμαστε γιατροι να ξερουμε τι ακριβως εχει, μπορει να ειναι ερεθισμος απο το ξυρισμα με μια μικρη φλεγμονη και τιποτα παραπανω.

Επισκέπτης
τυπε  :hi: καλα κανεις και ενημερωνεις προληπτικα, αλλα δεν ειμαστε γιατροι να ξερουμε τι ακριβως εχει, μπορει να ειναι ερεθισμος απο το ξυρισμα με μια μικρη φλεγμονη και τιποτα παραπανω.
πολλα μπορει να ειναι

αλλα σε τετοιες περιπτωσεις απλα δεν εργαζεται μεχρι να περασει

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Καλησπέρα συναγωνιστές. Πήρα απόσπαση Αθήνα για το υπόλοιπο της θητείας και θα εχω αύριο το μεσημέρι μετά τις 15:00 χρόνο για επίσκεψη στη φυλής. Μπορείτε να μου προτείνετε τη διεύθυνση που θα αξιποιήσω βέλτιστα το χρόνο μου με μοναδικό κριτήριο την σχετική υγειηνή? Δεν θέλω ακα και περίπλοκα σκηνικά. Αντιθέτως, ενα πούτσο απλό και λαικό να ρίξω και συγχρόνως να μειώσω την πιθανότητα να κολλήσω κονδυλώματα και τα συναφή που κολλάνε και με σκούφο.
Φίλε,θες και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Τον θες και λαϊκό τον πούτσο που θα ρίξεις και απλό και υγιεινό.Δηλαδή ψάχνεις για κοπέλα που δεν κάνει ελεύθερο στοματικό κ.τ.λ..Γιατί αν κάνει  ελεύθερο στοματικό κ.τ.λ. σε άλλους,αυξάνονται οι πιθανότητες να κολλήσεις κάτι ακόμα κι αν δεν κάνει σε σένα.
Όμως από αυτές που κάνουν αποστειρωμένο-υγιεινό πρόγραμμα,μπορεί να φας μια λαϊκή υγιεινή φόλα.

Όπου να μπεις, έχε μαζί σου δικό σου σεντόνι,οινόπνευμα και μπενταντίν.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Κατακόκκινο μουνί γεμάτο σπυριά με πύον;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
η τατιανα η γνωστη με την κωλαρα και το μετριο προσωπο?

καλα,αστο καλυτερα,η γκομενα δουλευει οταν εχει περιοδο κατι που απαγορευεται..

την εχω πετυχει 2 φορες οταν ειχε περιοδο,ειχε νευρα,δεν ειχε ορεξη  κλπ..

τυπε το μουνι με περιοδο το καταλαβαινεις και στο γλειφομουνι καθως τα μουνοζουμα εχουν μια μεταλλικη γευση.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Κατακόκκινο μουνί γεμάτο σπυριά με πύον;

τυπε  :hi: δε μπορουμε να κανουμε διαγνωση απο εδω ουτε να παρουμε τοις μετρητοις τα οσα λεει ο μυστης.
καλα εκανε και ενημερωσε ομως ο τυπος  :hi:
λιγο επιπολαιο και βιαστικο βρισκω απλως το "υγειονομικη βομβα" .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
"Ερεθισμοί μετά το ξύρισμα τρόποι να φροντίσουμε το δέρμα"

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ
Αν ο ερεθισμός και η φαγούρα επιμένουν για μέρες ή αν παρατηρήσουμε αλλαγές στην επιφάνεια του δέρματος, όπως φυσαλίδες με πύον και πρήξιμο, συμβουλευόμαστε άμεσα τον γιατρό μας!

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Αγαπητοι μου φιλοι. Πολλοι εργαζομενοι αυτες τις μερες αισθανονται πιεσμενοι στη δουλεια τους και το εκδηλωνουν παρεχοντας κακιστης ποιοτητας εργασια. Ειδικα μαλιστα αν δεν τους δοθει αδεια τις μερες που ζητησαν μπορει να γινουν εκδικητικοι προς τον εργοδοτη τους. Γιατι οι πουτανες να ειναι διαφορετικες;

Εχω στο παρελθον εκθειασει την καλη διαθεση και την υπομονη της [size=18pt]Ανιτας[/size]. Αν ομως καποιοι παλιοι πελατες της λενε οτι φολεψε, δε μπορει να λενε ψεμματα. Δεν εχουν λογο να το κανουν αυτο. Οταν η πουτανα μπαινει στο δωματιο εκνευρισμενη, δε σε αφηνει να της πιασεις τα βυζια, κανει αουτς χωρις λογο, στραβομουτσουνιαζει, βιαζεται, ξεφυσαει, τσιμπουκωνει αγαρμπα, ανυπομονα κ με εκνευρισμο ή δειχνει οτι κανει αγγαρεια, τοτε με βεβαιοτητα μπορουμε να πουμε οτι φαγαμε [size=20pt]φολα[/size].

Δεν ξερω αν η Ανιτα [size=12pt]φολεψε[/size] λογω εποχης ή αν ειναι μονιμη η αλλαγη, παντως σιγουρα με αυτη τη συμπεριφορα δειχνει περιφρονηση κ κακια για τους παλιους πελατες της χαρη στους οποιους κονομησε οσα κονομησε αποκτωντας μαλιστα την πολυτελεια να μην παιρνει αφγανοπακιστανους. Και γιατι αλλωστε να μη δειξει κακια; Ο Ελληνας ειναι ο μεγαλυτερος πιρφορος. Ανεχεται τα παντα και παρακαλαει αυτους που τον φτυνουν.

Η σωστη αντιδραση στην πουτανα που φολεψε ειναι να της δωσουμε την ξεκουραση που επιθυμει. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ολο το καλοκαιρι. Σεπτεμβρη Οκτωβρη που θα γυρισω Αθηνα θα την επικεφθω ο ιδιος και θα αποφανθω αν διορθωθηκε ή αν κανει την τελευταια μπαζα εις βαρος των κοροιδων.

Μεχρι τοτε ας μην ειμαστε τελειως θυματα και μαλακες γιατι το προβλημα δεν ειναι οτι θα χασουμε ενα δεκαευρω --πειτε οτι μας επεσε απ την τσεπη, το προβλημα ειναι οτι θα χασουμε την ψυχικη μας υγεια και στο τελος θα σιχαθουμε το γυναικειο φυλο (και αντε να γινεις περαστικος απο το 99 στα γεραματα :tooth: ).

Να εμπιστευεστε τους συναγωνιστες που φερνουν κακα μαντατα. Σε αυτο το σαιτ επιτελους ανταλλαζουν πληροφοριες πραγματικοι πελατες των μπουρδελων και δε γινεται απλα ενημερωση κονσερβα.
Κύριε Peter Van Norden, εκθέτετε μία καθαρότητα πνεύματος και υποδομή λόγου που καταδεικνύουν την εμπειρία σας στις κοινές γυνές.
Διά ποίον λόγον κάποιοι σας κατηγορούν οτι είσθε πούστης;

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Η τσατσα ηταν ευγενέστατη γιατι ξέρει οτι αμα την βουτηξουν θα έχει μεγάλα προβληματα. Σιγα μη κάνει και τον τσαμπουκά :2funny: :2funny:
Δεν θα ειχα προβλημα να κάνω ένα τηλέφωνο στο ΚΕΛΠΝΟ. Μια φορά μαλάκας ο άλλος δέκα εγω δεν εχω προβλημα. Να το σφραγισουν τουλαχιστον να ηρεμησουμε...
Δι εμέ,ομιλείτε κύριε Μασαζονομάχε;

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Παρατηρώ ότι τους τελευταίους μήνες οι ημερήσιες ενημερώσεις για μπουρδέλα έχουν μειωθεί αισθητά!
Τώρα που το είπες, σκέφθηκα οτι χάσαμε τον Νέα Σμύρνη! Που είσαι Νέα Σμύρνη;  :hmm:
Οι έγκαιρες ημερήσιες ενημερώσεις είναι πολύτιμες όχι μόνο για εμάς που μένουμε μακριά από το κέντρο της Αθήνας αλλά και για τις ιερόδουλες που χάνουν έτσι πελάτες!
Γιατί σκέπτεσαι τις ιερόδουλες που χάνουν πελάτες;

• Like
Αντιδράσεις: vril

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Αφου η διοικηση του σαιτ ακολουθησε μια τακτικη  διογμου απο το 2012-13 και μετα
Κύριε sex_nightmare, δεν φοβείσθε μήπως προσθαλασσωθείτε διά μπάνιον εκ της διοικήσεως του σάιτ;
βαζοντας κλωνο-τραμπουκους να ενοχλουν μελη που προσφεραν στο σαιτ
απο τα ποιο τρανταχτα παραδειγματα ειναι η κλωνοι nick07-duke.nukem  και μετα sferdeklos, ektor lopez κλπ
μερικοι  κουρφαοι ενημερωτες ξενερωσαν και φυσικα οντας στην δεκαετια των 50 πλεον  βρηκαν καποιο ταιρι διοτι τα μπουρδελα δεν ειναι για να γερασεις
Δηλαδή ο nick07 ήτο κλώνος της διοικήσεως;
ωραια, οπως καθε χωρος αφηνει την κληρονομια σε νεα γενια, νεα μελη  αυτα τα μελη δεχτηκαν τον απιστευτο τραμπουκισμο
Απειλες , παραβιαση προσωπικων δεδομενων, ξερεις τι ειχε τραβηξει ο digweed? 
Ο digweed ήτο παλαιό μέλος.
ουτε 5-10 σπιτια δεν ανεβαζει κανενας
Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 1990 είχαμε μπουσάιτ,κινητά και σκατά;;; Άντε γιατί πολύ κακόμαθαν οι νέοι!!!  :knuppel:
Που τα θέλουν όλα live στην οθόνη του Η/Υ τους!
Και φυσικα το θρεντ αναζητηση χαμενων ιεροδουλων πρεπει να διαγραφει, διοτη δεν γνωριζει να απαντησει κανενας σε τιποτα
Είναι τραγική η κατάσταση μ΄αυτό το νήμα... :2funny:
«Αναζητώ εδώ και 5 χρόνια την τάδε, «αναζητώ την δείνα που πριν από 3 χρόνια δούλευε στο τάδε μαγαζί», Θυμάσθε πριν 6-7 χρόνια την τάδε κοπέλα που ήταν εκεί...»
Ρε δε πάτε στον Ερυθρό Σταυρό;;; Που κρέμεσθε από το μουνί μίας πουτάνας; Ε ρε μοναξιά που υπάρχει στον κόσμο...
Καταλαβαινω ξαναλεω, σε τετοια φορουμ,πρεπει να υπαρχει ιντριγκα, τρολαρισμα για να εχει ενδιεφερον και να τραβαει την προσοχη, ας τσακωθουν τα τρολ, με τα αλλα τρολ  και οχι τα τρολ με σοβαρους ενημερωτες
Οι σοβαροί ενημερωτές πρέπει να επιδεικνύουν ανωτερότητα και να μην απαντούν.Εκτελούν λειτούργημα.
Λες να στενοχώρεσε κάποιο τρολ, τον Νέα Σμύρνη και ξέκοψε;
ισως επανλθει μελλοντικα ο digweed με αλλο κλωνο,αλλα δυστηχως τον μισουσε πολυς κοσμος
Ο κόσμος είναι κακός,μισεί,ζηλεύει και φθονεί.
ας κρατησουν τα κλωναρια του nick07 και του δουκα νουκεμ και του τζιμι χ να μην ανεβαζουν ουτε μια κριτικη,ουτε ενα σπιτι και ας διωξουν οσους προσφερανε με μερακι σε αυτο το σαιτ
Παρακαλώ,ποια είναι τα κλωνάρια των nick07, δουκα νουκεμ, τζιμι χ;
Οποιος προσφερε σε αυτον τον τοπο η μπηκε φυλακη, η πεθανε απο εκτελεση.Θα υπαρξει αφοσιωση και θαυμασμος στον digweed πχ ? Δεν υπαρχει περιπτωση,τον φθονουσαν μεχρι που ειχε και 8 αστερια και αυτοι 6
Κύριε sex_nightmare,άξιοι θαυμασμού και σεβασμού είναι οι ήρωες αυτού του τόπου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Αυτοκινητο παρκαριμενο στην Ιασωνος  :respect: :respect:

Συνημμένα

• 0-02-05-f970b939158ec521737c15786254c3006f5c564fa47fbfa8c4b8341904cff629_full.jpg
    0-02-05-f970b939158ec521737c15786254c3006f5c564fa47fbfa8c4b8341904cff629_full.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 76

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
αυτό το κάνε με ότι θες μου το έχει πει κι εμένα  :grin: , και ενώ δεν κάνει πολλά πράγματα σαν υπηρεσία είναι δεχτικη  σε κέφια σε αφήνει να βγάλεις γούστα χωρίς μη και όχι γι'αυτό δεν την λέω φόλα σαν άλλες  :dancing: κιόλα αυτά με 15€  :P χαλάλι !!!!!!

τυπε ποσες φορες τοχεις παρει το Νττορινακι ?  :knockinb: :knockinb:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Λοιπόν θα σας πω τώρα για ένα σύστημα που έχουν στο Ιωαννίνων3 το οποίο θεωρώ εντελώς ανόητο.
χει άδειο δωμάτιο και δεν με εξυπηρετεί μου λέει να περιμένω όχι κυρά μου τέτοιες μαλακίες δεν γίνονται αποδεκτές σηκώθηκα και έφυγα.
Αυτές είναι ηλιθιότητες πληρώνω έχει δωμάτιο περνάω τέλος άκου εκεί περίμενε...Λοιπόν το μαγαζί έχει δύο κοπέλες και δύο δωμάτια το ένα δωμάτιο είναι κατηλειμενο από την Άννα έχει πελάτη το άλλο δωμάτιο είναι άδειο και λέω στην τσατσά θέλω να περάσω και βγάζω το20€ο μου λέει περίμενε λίγο τι να περιμένω της λέω θα κάνεις συμμάζεμα να περιμενω οκ όχι μου λέει δεν μπορείς να μπεις γιατί αν έρθει ένας πελάτης και θέλει να περάσει με την άλλη κοπέλα τότε δεν θα έχει δωμάτιο περίμενε μέχρι να βγει η Άννα από το δωμάτιο που είναι και τότε θα μπεις.
Άκουσον άκουσον δίνω τα φράγκα έ

τυπε και εμενα εχει τυχει να μου πει το ιδιο μια υπηρεσια σε αλλο οικο αλλα δεν το βρισκω παραλογο και να σου εξηγησω γιατι..
εχει δυο κοπελες με δυο δωματια, αν η αλλη εχει μπει πριν δυο λεπτα στο δωματιο και ταυτοχρονα βαλει και εσενα στο αλλο δωματιο περιμενοντας εσυ την αλλη να γαμηθει να παει να πλυθει και να ερθει μετα σε εσενα εχουμε δυο δωματια κατειλημενα για την ιδια κοπελα, αν ερχομουν εκεινη τη στιγμη εγω ας πουμε και ηθελα να γαμησω την αλλη κοπελα θα μου ελεγε η υπηρεσια οτι δεν υπαρχει δωματιο, δηλαδη η υπηρεσια σου λεει οτι το χρονο που θα περιμενες την αλλη να γαμηθει μπορεις να τον περασεις και στο σαλονι και οχι μεσα στο δωματιο πιανοντας το.

Αυτο, ελπιζω να εγινα κατανοητος   :hi:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom