Μααλάκας
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Like
- 752
- Πόντοι
- 81
Μία ερώτηση,ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΤΖΟΥΡΑΣ ζεί η Πέθανε?
Δηλαδή;Πουλήθηκε.
Μία ερώτηση,ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΤΖΟΥΡΑΣ ζεί η Πέθανε?
Δηλαδή;Πουλήθηκε.
Μοιράζουν και κολατσιό-αναψυκτικά. Αν πάμε εμείς, θα μας δώσουν;Το κτίριο επί της Φιλιππίδου και Φυλής που παλιότερα ήταν υπηρεσία της ΔΕΗ αν θυμάμαι καλά και πολλά χρόνια ηταν κενό, νοικιάστηκε απο ΜΚΟ και στεγάζει πλέον λάθρο. Πολλούς λάθρο.
Τα λαθροστεκια στη περιοχή της Φυλής και γύρω δρόμων πληθαίνουν επικίνδυνα. Η περιοχή κατα τις εκτιμήσεις μου θα είναι η πρώτη που θα εφαρμοστεί ο νόμος της Σαρία στην Ελλάδα (στα πρότυπα άλλων περιοχών στην Ευρώπη που καταλήφθηκαν απο μουσλίμια).
Αυτό σημαίνει οτι σε λίγα χρονάκια ξεχάστε τα μπουρδέλα.
Φίλε,είναι πολλά τα παιδιά ιεροδούλων.Ας μην απαξιώνουμε γενικά,συνανθρώπους μας.Θα πάει για αυτοκτονία ο Picker *P.
Κάποιος της ξηγήθηκε stealthing .
Άντε να πιθανολογήσεις ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας ...
Το παιδί θα είναι άσπρο,μαύρο,κίτρινο,πράσινο ίσως να γαβγίζει κιόλας ποιος ξέρει .
Βλέπω τους γνωστούς μπουρδελιάριδες του Μπου να ψάχνονται μήπως είναι δικό τους .
Κρίμα για το παιδί αν το κρατήσει, ούτε στον χειρότερο εχθρό σου να είναι πουτάνας γιος (ή κόρη) .
Σε ανύποπτες στιγμές έχω συναντήσει και ακούσει αρκετούς από δαύτους να μιλούν με τσατσάδες.Στα σαλόνια η στα κουζινάκια.Και να λένε στη τσατσά, τι θα γράψουν στο ίντερνετ.Καλά με αυτούς τους προσκυνημένους πυρφόριους λευκούς ιππότες πουτανων και τσατσάδων που τις υπερασπίζονται ενώ αυτές ευχαρίστως θα τους τάιζαν ποντικοφάρμακο για να τους πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν γελώντας πάνω από το πτώμα τους αν μπορούσαν τι να πει κανείς.
Υπέρτατοι ξεφτίλες και σκουληκαντέρες που την ημέρα θα το παίζουν μάτσο άντρες ή ηθικά υποδήματα οικογενειαρχών με παιδιά και το βράδυ θα τους στραπονάρουν οι αγαπούλες τους.
*Θέλω να δω αν κάποιος με παραθέσει ή μου στείλει ΠΜ να μου κάνει παρατήρηση προβάλλοντας την ανωμαλία που τον δέρνει πάνω μου.
Κάποιος είχε γράψει για άρμεγμα απο τα βυζιά μιας κοπέλας στο Φυλής 81 και με τη βαρεσε να παω να δοκιμάσω. Τελικά γάλα δεν είχε γιατί όπως μου είπε (συνενόηση δύσκολη) της το ήπιαν όλο!
Καλή γενικά η κοπέλα, Νέλλη η κάπως έτσι, ακολουθεί κριτική
Έτσι.Όλοι την έχουμε πατήσει με τον έναν η με τον άλλον τρόπο και βάλαμε μυαλό.Οντος δεν αξιζη 2 φορες που τοχα κανει παλια ηρθα σε δυσκολη θεση...Εγω βεβαια τοκανα νομιζοντας πως θα μπαλαμουτιαζο την 1 ωρα και την δευτερη ωρα θα γαμησο...αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα προσπαθουν να σε τελειοσουν...και μετα να υπαρχη μονο μπλα μπλα...ολες το κανουν αυτο ειναι νομος!
Αν ξέραμε τι τρώμε....Γιατί μεταφέρονται ασθένειες με γάλα? Εδώ ταιζει το μωρό της...
Οι εποχές άλλαξαν.Αέρας ελευθερίας πνέει πλέον στον ιστότοπο!Αλλες εποχες μπορει να ετρωγες μπαν γι αυτο το ποστ. Κατ ελαχιστον θα εμφανιζονταν 2-3 χρηστες με 5 ποστ να σε διαψευσουν.
Tane, είσθε πουτάνα;Μια τανα μπορει να σου φτιαξει η να σου γαμησει τη ζωη
Εκτός αυτού,από την αρχή,έτσι ήταν.Μία έτσι - μία γιουβέτσι.Προϊόντος του χρόνου,κατάλαβε πόσα κορόιδα υπάρχουν και χειροτέρεψε.Για έναν που δεν την έχει πάρει,2-3 φορές το πολύ θα περάσει καλά.Αλλά μετά μακριά.Η κοπέλα είναι πολλά χρόνια στη δουλειά κι έχει βαρεθεί.Δεν έχει κίνητρο.Είναι όμορφη και βγάζει μεροκάματο από την εμφάνισή της και μόνο,οπότε δεν τη νοιάζει αν είναι καλή στο δωμάτιο και δεν τη νοιάζει αν αποκτήσει σταθερή πελατεία.
Να θίξω ένα άλλο θέμα τώρα που με απασχολεί.
Τα κουνούπια τίγρης τα αντιμετώπιζα αποτελεσματικά με ταμπλέτες teza.
Αλλά υφιστάμεθα επιδρομή άλλου είδους κουνουπιών πλέον.Τα οποία είναι πιο μικρά από τα τίγρης και δεν επηρεάζονται από τις ταμπλέτες teza.Μ΄έχουν ταράξει τα πούστικα.
Ξέρει κανείς τίποτα; Υπάρχουν ομοιοπαθείς εις την σεβαστήν ομήγυριν;
Μήπως αντιμετωπίζονται με άλλα μέσα;
το υγρο ινε κ αοσμοΝα θίξω ένα άλλο θέμα τώρα που με απασχολεί.
Αλλά υφιστάμεθα επιδρομή άλλου είδους κουνουπιών πλέον.Τα οποία είναι πιο μικρά από τα τίγρης και δεν επηρεάζονται από τις ταμπλέτες teza.Μ΄έχουν ταράξει τα πούστικα.
Οι σπείρες βρωμοκοπούν καμένη ουσία!τυπε δοκιμασε αυτο διωχνει τα παντα...
1.Διόρθωσε τα ελληνικά σου.Ομιλείς στον Κωνσταντίνον Κατακουζηνόν!το υγρο ινε κ αοσμο
Οντως στις αρχες περιπου τον Οκτώβρη γινοταν χαμος για την αννυ αλλα και παλι πιο πολυ χαμος γινοταν για την Βερόνικα.Τωρα οσον αφορα το σωμα γουστα ειναι αυτα για μενα η βερονικα ειναι τοπ οσον αφορα εμφανιση και υπηρεσίες
Εννοείται για τα γουστα μ μαγκα μ το ειπα κιολαςσιγα ρε τυπε που ειναι η βερονικα τοπ σε εμφανιση ....
για τα γουστα σου εννοεις βεβααια.... μετρια ειναι, απλα κανει κανει φουλ τιποτα αλλο.