quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Τι έχει εκεί;πηγαινε λιγο Ιασωνος 10 :S :S :S
Γύρισε η ψηλή νταρντάνα Σάρα
Τι έχει εκεί;πηγαινε λιγο Ιασωνος 10 :S :S :S
Αν έχει και συμμετοχή είναι vfm στα 15την ειδα και εγω την ιδια λεμε, αδυνατη με τουρλωτο κωλαρι και τατου στο αριστερο κωλομαγουλο, φορουσε και γυαλια, δεν ειναι μαυρη μουναρο-γυφτακι ειναι
πρεπει να παιζει κωλοτρυπιδι ,για πεταξου μια :S :S :SΤι έχει εκεί;
Γύρισε η ψηλή νταρντάνα Σάρα
Είμαι μακριά από Μετάξι τώρα, δεν μπορω :'(πρεπει να παιζει κωλοτρυπιδι ,για πεταξου μια :S :S :S
στα αρχιδια σου τυπε,ε;αμα σου ελεγαν για τιποτα βυζουμπες με τα ποδια θα πηγαινες :S :S :SΕίμαι μακριά από Μετάξι τώρα, δεν μπορω :'(
πρεπει να παιζει κωλοτρυπιδι ,για πεταξου μια :S :S :S
συγκηνητικη κινηση τυπε :'( :S :S :Sκαι εγω ειμαι μακρια τυπε... εκανε μια κορασιδα ωτοστοπ στην κολωνου και πεταγομαι μεχρι αεροδρομιο
Αν πας αεροδρόμιο έλα να με πάρεις να πάμε Μετάξι και θα κοιμηθώ στην γιαγιά μουκαι εγω ειμαι μακρια τυπε... εκανε μια κορασιδα ωτοστοπ στην κολωνου και πεταγομαι μεχρι αεροδρομιο
στα αρχιδια σου τυπε,ε;αμα σου ελεγαν για τιποτα βυζουμπες με τα ποδια θα πηγαινες :S :S :S
ξερει η γιαγια τις αμαρτιες σου τυπε; :S :S :SΑν πας αεροδρόμιο έλα να με πάρεις να πάμε Μετάξι και θα κοιμηθώ στην γιαγιά μου
Κάτι έχει υποψιαστει :S :S :Sξερει η γιαγια τις αμαρτιες σου τυπε; :S :S :S
ξερει η γιαγια τις αμαρτιες σου τυπε; :S :S :S
Τυχερός εμένα μου φτιάχνει μόνο γεμιστά και γαλοκτομπουρεκοεμενα η γιαγια μου τις ξερει τις αμαρτιες μου... ειναι τσατσα σε οικο, με φτιαχνει και με τις κοπελες και ριχνω και κανα κρεμπιε που και που.
στειλε πμ που δουλευει να γαμησουμε και μεις πιο φτηνα και με ανεση χρονου :S :S :Sεμενα η γιαγια μου τις ξερει τις αμαρτιες μου... ειναι τσατσα σε οικο, με φτιαχνει και με τις κοπελες και ριχνω και κανα κρεμπιε που και που.
στειλε πμ που δουλευει να γαμησουμε και μεις πιο φτηνα και με ανεση χρονου :S :S :S
Τι βαρδια κάνει η γιαγιά σου, να κάνει την άλλη η δικιά μουκαι με κρεμπιε τυπε...
εχεις πμ
αυτη ειναι η γιαγια σου τυπε :S :S :Sκαι με κρεμπιε τυπε...
εχεις πμ
αυτη ειναι η γιαγια σου τυπε :S :S :S
οικογενειοκρατια παντου στην Ελλαδα :-οποτε καταλαβες και ποιες εχω κρεμπεδιασει ....
οικογενειοκρατια παντου στην Ελλαδα :-
θα της πω οτι ειμαι φιλος του εγγονου της να γαμαω τσαμπα