Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Darthpanda

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Sorry for google translate:
Θα επισκεφθώ σύντομα την Ελλάδα και πολλά νησιά "Ρόδο" και "Σαντορίνη".
υπάρχουν κάποια στούντιο εκεί; ευχαριστώ!

I'm going to be visiting Greece soon and also the islands "Rhodes" and "Santorini".
are there any studios there? thank you!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.073
Πόντοι
6.796
Απ οσο γνωρίζω κάποια μπαναρισμένα μέλη λογο επιθέσεων απένταντι στον Digweed, ξαναγραφώντουσαν και αρχίζαν πάλι τις επιθέσεις επι προσωπικού.. εξου και ο Digweed έβριζε όσους ουσιαστικά τον είχαν πειράξει επ προσωπικού..

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.725
Πόντοι
201
Απ οσο γνωρίζω κάποια μπαναρισμένα μέλη λογο επιθέσεων απένταντι στον Digweed, ξαναγραφώντουσαν και αρχίζαν πάλι τις επιθέσεις επι προσωπικού.. εξου και ο Digweed έβριζε όσους ουσιαστικά τον είχαν πειράξει επ προσωπικού..
Κανείς δέν έχει το δικαίωμα να βρίζει στο φόρουμ.
Δηλαδή αν ήταν κάποιος άλλος και όχι ο Digweed θα μας ενοχλούσε να βρίζει ενώ ο Digweed οχι ?
Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι μάγκες ανεξάρτητα αν χάσαμε εναν αρχηγο της ενημέρωσης.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.799
Πόντοι
2.846
Κανείς δέν έχει το δικαίωμα να βρίζει στο φόρουμ.
Δηλαδή αν ήταν κάποιος άλλος και όχι ο Digweed θα μας ενοχλούσε να βρίζει ενώ ο Digweed οχι ?
Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι μάγκες ανεξάρτητα αν χάσαμε εναν αρχηγο της ενημέρωσης.
Ο 'κύριος' Digweed, δεν ξερω τι καπνό φουμαρει και τι ζόρια τραβαει, αλλα καλο είναι να κανει κάμποσες ψυχο-θεραπειες :rockon: :rockon: Ειχα εκφρασει πολλες φορες τις ευχαριστιες μου προς το προσωπο του, για τις αναλυτικες ενημερώσεις που μας παρείχε, και παντα εκανα Like στα posts του. Όμως, όταν σχολιασα σε ένα Post μου το γεγονος ότι δυστυχως και η Λυδια του Κολωνου-27 κανει ακα γαμησια, και ειχα προειδοποιησει τους συναγωνιστες για τους κινδυνους, αυτος ο ηλίθιος καταλαβε το αντιθετο, ή δεν ειχε παρει τα ψυχο-φαρμακα του εκεινη την ημερα, και αρχισε να με βριζει δημοσια στο forum. Εγω του απαντησα ευγενικα, και του ειπα ότι καταλαβε λαθος, και αυτος όχι μονο με ξαναβρισε, αλλα μου εστειλε και προσωπικο μηνυμα οπου μου εβριζε χωρις λογο τη μανα μου κλπ. Βεβαια, επειδή φοραει τσαμπα τα παντελόνια, όταν πηγα να τον βρισω κι εγω με προσωπικο μηνυμα, αυτος ειχε κανει κατι στις ρυθμισεις και δεν ειχα τη δυνατοτητα να του απαντησω στο αναλογο υφος  :pipa1: :2on1: :pipa2: Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να βριζει καποιον χωρις να τον ξερει, και μαλιστα χωρις λογο. Ας φαει λοιπον τωρα το banaki του, και αν δε μπορει ο ιδιος, τοτε ας φροντισει το site να κανει έρανο και να του αγορασει καμποσα ψυχο-φαρμακα. Άντε, γιατι εχω βαρεθεί να βλεπω τοσους τσαμπα -μαγκες του κωλου  :vomit: :vomit:

Croucho Marx

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2017
Like
14
Πόντοι
0
:hi:
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.
Με δημόσια απειλητικά μηνύματα εναντίον του από δεύτερους λογαριασμούς(όπως πολύ σωστά έγραψε ο professorx)λογικό ήταν να βρίσει και αυτούς που τα έγραψαν αλλά και αυτούς που καμώνονται ότι τον αποθέωναν ενώ είναι οι ίδιοι που παλιότερα του είχαν κάνει αυτά που ανέφερες.

Are You Ready?

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Βρήκα το σωστό θέμα για να σχολιάσω.
Το "Dude007" περιείχε συμβολισμό, γιατί ο Big Lebowski (δηλ. ο Dude), κάθε δυο λέξεις έριχνε και μια βρισιά.
Προτείνω το επόμενο Nickname να είναι "Άγιος Γεώργιος", ως συνέχεια του σπάνιου και συλλεκτικού Avatar του Digweed.
Εγώ προτείνω το Motherfucker=γαμιάς μάνας για νέο νικ του γαμάω μανούλες.

• Like
Αντιδράσεις: vril

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
Το Πάσχα πέρασε, αλλά ο digweed δεν βρυκολάκιασε.
Φαίνεται ότι του κάρφωσαν σταυρό.
Στ' αρχίδια.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Παράθεση από: professorx  (σήμερα στις 15:20)
Να ενημερώσω τους φίλους που παρακολουθούν το νήμα ότι στο Έλλης 3 εργάζεται η  Ρωσόφωνη μιλφ Βαλεντίνα που εργαζόταν πριν περίπου 2 χρόνια στο Διδυμου 27.Επέστρεψε πάλι.
Εμφανισιακά είναι αδύνατη,τα μαλλιά της είναι ξανθά πάνω από τους ώμους.Το πρόγραμμα της παραμένει το ίδιο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μέσα παραμένει πάρα πολύ καλή.
Ευχαριστούμε.
Μήπως τότε είχε εργαστεί και στο Διδύμου 18 υπόγειο; Γιατί θυμάμαι μια Βαλεντίνα ξανθιά,αδύνατη με ελεύθερο στοματικό που είχα δει εκεί.

Μααλάκας

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Like
752
Πόντοι
81
Παράθεση από: DreamerRE  (σήμερα στις 16:32)
Ου δε φανταζεσαι..
Ξερεις τι κολλησα εγω απο σεντονι? Κατα πασα πιθανοτητα ηταν στο κολωνου 47 κατω με την ζανα.. σταση στα γονατα εγω να την γαμαω πισοκολλητο.. παω σπιτι και νιωθω φαγουρα στα γονατα καο στο καλαμι τι στο διαολο λεω κοιταω πολυ προσεκτικα και ειχα κολλησει ψειρες του εφηβαιου. Μετα απο πολυυυυ ψαξιμο κι αν δε με πιστευεις ψαξτο κι εσυ οι ψειρες του εφηβαιου ανοικουν στα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και φολιαζουν σε σεντονια και κλινοσκεπασματα.. μπορουν επεισης νε μετακινηθουνε σε ολο το σωμα..
Μου επιτρέπετε μία ιδέα αγαπητοί φίλοι; Μπορούμε να πηγαίνουμε στους οίκους με τα δικά μας σεντόνια.
Ένα δικό μας σεντόνι που είναι ούτως η άλλως για πλύσιμο.Κατόπιν το βάζουμε στο πλυντήριο μαζί με όλα τα βρώμικα στους 70 βαθμούς Κελσίου.
Καλόν είναι να έχομε και μία απολυμαντική λοσιόν μαζί μας 95 βαθμών.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Μία ακόμη καλή περίπτωση ήταν η Σοφία η Σόνια από κολ. 15 δεξιά. Μαύρη με κωλαρα.
Τι παίζει μέσα;

Μουναρα η Σονια, και πολυ καλη μεσα με κυριως pse συμπεριφορα.
Εχει κριτικες στο κολωνου 32β.
Δεν ειναι μαυρη τυπε, γυφτορουμανα πρεπει ναναι.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Μουναρα η Σονια, και πολυ καλη μεσα με κυριως pse συμπεριφορα.
Εχει κριτικες στο κολωνου 32β.
Δεν ειναι μαυρη τυπε, γυφτορουμανα πρεπει ναναι.
Άλλη λέω ρε. Σήμερα είναι μία μαύρη στο κολ. 15 δεξιά.
Αν είσαι εκεί περνα μία βόλτα  :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Άλλη λέω ρε. Σήμερα είναι μία μαύρη στο κολ. 15 δεξιά.
Αν είσαι εκεί περνα μία βόλτα  :hi:

την ειδα και εγω την ιδια λεμε, αδυνατη με τουρλωτο κωλαρι και τατου στο αριστερο κωλομαγουλο, φορουσε και γυαλια, δεν ειναι μαυρη μουναρο-γυφτακι ειναι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom