perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Διακόπηκε το πρωτάθλημα, εκδιώχθηκε κι ο digweed...
Κι εγώ δε νιώθω καλά τώρα τελευταία.
"εκδιώχθηκε κι ο digweed..." Για ποιό λόγο?
Διακόπηκε το πρωτάθλημα, εκδιώχθηκε κι ο digweed...
Κι εγώ δε νιώθω καλά τώρα τελευταία.
πριν 2-3 μέρες ήταν πρωίΣυνεχιζει πρωινη βαρδια;
Γιατί είναι λίγο ανθηρόστομος..."εκδιώχθηκε κι ο digweed..." Για ποιό λόγο?
Λευτεριά στον Digweed.Γιατί είναι λίγο ανθηρόστομος...
Κανείς δέν έχει το δικαίωμα να βρίζει στο φόρουμ.Απ οσο γνωρίζω κάποια μπαναρισμένα μέλη λογο επιθέσεων απένταντι στον Digweed, ξαναγραφώντουσαν και αρχίζαν πάλι τις επιθέσεις επι προσωπικού.. εξου και ο Digweed έβριζε όσους ουσιαστικά τον είχαν πειράξει επ προσωπικού..
Ο 'κύριος' Digweed, δεν ξερω τι καπνό φουμαρει και τι ζόρια τραβαει, αλλα καλο είναι να κανει κάμποσες ψυχο-θεραπειες Ειχα εκφρασει πολλες φορες τις ευχαριστιες μου προς το προσωπο του, για τις αναλυτικες ενημερώσεις που μας παρείχε, και παντα εκανα Like στα posts του. Όμως, όταν σχολιασα σε ένα Post μου το γεγονος ότι δυστυχως και η Λυδια του Κολωνου-27 κανει ακα γαμησια, και ειχα προειδοποιησει τους συναγωνιστες για τους κινδυνους, αυτος ο ηλίθιος καταλαβε το αντιθετο, ή δεν ειχε παρει τα ψυχο-φαρμακα του εκεινη την ημερα, και αρχισε να με βριζει δημοσια στο forum. Εγω του απαντησα ευγενικα, και του ειπα ότι καταλαβε λαθος, και αυτος όχι μονο με ξαναβρισε, αλλα μου εστειλε και προσωπικο μηνυμα οπου μου εβριζε χωρις λογο τη μανα μου κλπ. Βεβαια, επειδή φοραει τσαμπα τα παντελόνια, όταν πηγα να τον βρισω κι εγω με προσωπικο μηνυμα, αυτος ειχε κανει κατι στις ρυθμισεις και δεν ειχα τη δυνατοτητα να του απαντησω στο αναλογο υφος Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να βριζει καποιον χωρις να τον ξερει, και μαλιστα χωρις λογο. Ας φαει λοιπον τωρα το banaki του, και αν δε μπορει ο ιδιος, τοτε ας φροντισει το site να κανει έρανο και να του αγορασει καμποσα ψυχο-φαρμακα. Άντε, γιατι εχω βαρεθεί να βλεπω τοσους τσαμπα -μαγκες του κωλουΚανείς δέν έχει το δικαίωμα να βρίζει στο φόρουμ.
Δηλαδή αν ήταν κάποιος άλλος και όχι ο Digweed θα μας ενοχλούσε να βρίζει ενώ ο Digweed οχι ?
Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι μάγκες ανεξάρτητα αν χάσαμε εναν αρχηγο της ενημέρωσης.
Απ οσο γνωρίζω κάποια μπαναρισμένα μέλη λογο επιθέσεων απένταντι στον Digweed, ξαναγραφώντουσαν και αρχίζαν πάλι τις επιθέσεις επι προσωπικού.. εξου και ο Digweed έβριζε όσους ουσιαστικά τον είχαν πειράξει επ προσωπικού..
Εγώ προτείνω το Motherfucker=γαμιάς μάνας για νέο νικ του γαμάω μανούλες.Το "Dude007" περιείχε συμβολισμό, γιατί ο Big Lebowski (δηλ. ο Dude), κάθε δυο λέξεις έριχνε και μια βρισιά.
Προτείνω το επόμενο Nickname να είναι "Άγιος Γεώργιος", ως συνέχεια του σπάνιου και συλλεκτικού Avatar του Digweed.
Ρώτα προτού μπεις,την κοπέλα.Φυσικά χωρίς χρηματική επιβάρυνση.Υπάρχει περίπτωση να δεχτεί κάποια σε Φυλής/Μετάξ να βάλω δικιά μου καπότα?
Ευχαριστούμε.Παράθεση από: professorx (σήμερα στις 15:20)
Να ενημερώσω τους φίλους που παρακολουθούν το νήμα ότι στο Έλλης 3 εργάζεται η Ρωσόφωνη μιλφ Βαλεντίνα που εργαζόταν πριν περίπου 2 χρόνια στο Διδυμου 27.Επέστρεψε πάλι.
Εμφανισιακά είναι αδύνατη,τα μαλλιά της είναι ξανθά πάνω από τους ώμους.Το πρόγραμμα της παραμένει το ίδιο.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Μέσα παραμένει πάρα πολύ καλή.
Μου επιτρέπετε μία ιδέα αγαπητοί φίλοι; Μπορούμε να πηγαίνουμε στους οίκους με τα δικά μας σεντόνια.Παράθεση από: DreamerRE (σήμερα στις 16:32)
Ου δε φανταζεσαι..
Ξερεις τι κολλησα εγω απο σεντονι? Κατα πασα πιθανοτητα ηταν στο κολωνου 47 κατω με την ζανα.. σταση στα γονατα εγω να την γαμαω πισοκολλητο.. παω σπιτι και νιωθω φαγουρα στα γονατα καο στο καλαμι τι στο διαολο λεω κοιταω πολυ προσεκτικα και ειχα κολλησει ψειρες του εφηβαιου. Μετα απο πολυυυυ ψαξιμο κι αν δε με πιστευεις ψαξτο κι εσυ οι ψειρες του εφηβαιου ανοικουν στα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα και φολιαζουν σε σεντονια και κλινοσκεπασματα.. μπορουν επεισης νε μετακινηθουνε σε ολο το σωμα..
Μία ακόμη καλή περίπτωση ήταν η Σοφία η Σόνια από κολ. 15 δεξιά. Μαύρη με κωλαρα.
Τι παίζει μέσα;
Πάω να δωΜουναρα η Σονια, και πολυ καλη μεσα με κυριως pse συμπεριφορα.
Εχει κριτικες στο κολωνου 32β
Άλλη λέω ρε. Σήμερα είναι μία μαύρη στο κολ. 15 δεξιά.Μουναρα η Σονια, και πολυ καλη μεσα με κυριως pse συμπεριφορα.
Εχει κριτικες στο κολωνου 32β.
Δεν ειναι μαυρη τυπε, γυφτορουμανα πρεπει ναναι.
πηγαινε λιγο Ιασωνος 10 :S :S :SΆλλη λέω ρε. Σήμερα είναι μία μαύρη στο κολ. 15 δεξιά.
Αν είσαι εκεί περνα μία βόλτα
Άλλη λέω ρε. Σήμερα είναι μία μαύρη στο κολ. 15 δεξιά.
Αν είσαι εκεί περνα μία βόλτα