Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
Εχεις απολυτο δικιο απλα μια παρακληση παιδια γραφετε τα παντα συγκεκριμενννα οτι πιασει το αυτι  και το ματι σας..Η γενικολογιες δεν φτανουνε..Χρονια ειμαι στο  αθλημα και ξερω απλα μια που υπαρχει το σαιτ ειναι υπερβολιλα βολικο να φυλαχτουμε..ΥΓΕΙΑ πρωτα!Τωρα αν το δει καποιος αρρωστος ψυχικα και τρεξει να κανει ακαποτα δικαιωμα του..Οι υπολοιποι ασ φυλαχτουμε..Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους..
Ρε μεγάλε να προφυλαχθείς θέλεις ή να τρέξεις να πας;Έσύ δεν έγραφες στο νήμα των ακάποτων κακομοίρηδων και τους υπόστήριζες κιόλας;

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τα ακαποτα στη πακιστανουπολη.αυτοι που πραγματικα γαμανε πουτανες τελειωμενες ακαποτα ειναι κατι γεροντια που δεν τα γραφουν κιολας.τα υπολοιπα ειναι τρολ απο κατι παρακμιακα πιτσιρικια
Όλων των λογιών παίζουν φίλε η κακομοιριά ούτε ηλικία ξεχωρίζει ούτε μόρφωση.Η στέρηση είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Ρε μεγάλε να προφυλαχθείς θέλεις ή να τρέξεις να πας;Έσύ δεν έγραφες στο νήμα των ακάποτων κακομοίρηδων και τους υπόστήριζες κιόλας;
καποια υποψια ειχα και εγω για αυτον.και επισης ετσι οπως τα γραφει μου φαινεται την εχει κανει τη μαλακια του και εκλασε μεντες. :lheel: :orchestra: :orchestra:

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Είδα τον Bardamu "Banned" στην ημ.ενημ.για μπουρδέλα.Ποίον το ατόπημα του κυρίου Bardamu που τον οδήγησε στη μπανιέρα;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ναι εγραψα εκει για ακα γαμησια..Αλλα οχι με επαγγελματια......Υποστηριχα γιατι εσπαγα πλακα οπως πολυ εκει....Χρονια πολλα φιλος.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
καποια υποψια ειχα και εγω για αυτον.και επισης ετσι οπως τα γραφει μου φαινεται την εχει κανει τη μαλακια του και εκλασε μεντες. :lheel: :orchestra: :orchestra:
Οχι φιλε μου καμια σχεση..Ειμαι 7ψυχος εγω..Χωρις πλακα τωρα...Οπως ειπα και πριν εχω γραψει ακαγαμησια...Αλλα κοπελες εκτος μπουρδελων..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
R.I.P    HotVenom    :priest: :priest: :priest:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
ελα φιλε τωρα ποιος γαμιας μου,μια 40χρονη κλωσα που μιλαγε μιλαγε και του ειπα ακριβως που ειμαι στη φωκαιας και δεν ηρθε ποτε?καλα οχι οτι εσυ εισαι καλυτερος.ο μονος ανδρισμος που μπορεις να δειξεις ειναι να ζορισεις καμια πουτανα.αλλα αυτο ειναι ανδρισμος στο μυαλο σου,στην πραγματικοτητα ειναι το κομπλεξ απο την εκφραση αηδιας που παιρνουν καποια πιπινακια οταν τις γαμας επειδη ειναι στην ευαλωτξ θεση που δεν μπορουν να πουμ οχι.και για σενα εχω καταλαβει τι παιζει αλλα δεν ειμαι να ασχολουμαι πολυ.στα παπαρια μου.δουλευε αγορι μου γιατι η αθλια ζωη σου χωρις χρημα μπορει να γινει πιο αθλια.

:blahblah1: :blahblah1: :tired: :tired:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
γαμησε χωρίς καποτα τον νταγκερ Ρουθ
κυριοι διαχειριστες το μελος αυτο παντα τις ιδιες ιστοριες κανει σε ολα τα θρεντ.παρακαλω φροντιστε το θεμα καθως αχρηστευει πολλες σελιδες και συνεχεια κανει προσωπικες επιθεσεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom