Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
ετσι τυπε...ριπορτ στα κατακάθια ....
σκασε μωρη μπαρτζοκα θες και ριπορτ σκουπιδαριο με τα αισχη που εχεις γραψει εδω μεσα.ισα μωρη σαμπρελα που εχεις και τσιπα για να θιχτεις.

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
A καλά και κει που έλεγα ότι θα γλεντούσαμε λίγο τον στερημένο τον HotDog (το Dog είναι από το γλείψιμο) ήρθε και o dirtisxxx η τρολάρα του σάιτ που κάνει copy-paste συνέχεια τα ίδια και τα ίδια να μας χαλάσει το σκηνικό.Πάω να διαβάσω καμια κριτική :tired:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τον Ιησουν Χριστον να μην τον πιανεις στο στομα σου!!!! Τον Ιησουν Χριστον!!!!!!

Ρε φίλε σε site με μπουρδέλα είσαι. Μιλάμε για για ασελγή πράγματα εδώ μέσα. Αν δε σου αρέσει, υπάρχει το site της εκκλησίας της Ελλάδας και αν δεν ικανοποιηθεί και κει σύρε μέχρι το κατηχητικό να ιδείς αν έρχομα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Παιδια πληροφορια για να προσεχουμε..Κολωνου 45 μακρυ διαδρομο ευθεια.Μια μιλφ προς γκιλφ..Απαξιωτικη φατσα αλλα με πολυ ωραιο κωλο στρογγυλοτατο και γεματο..γυρω στα 57..Πρεπει να ειναι...πολυ ρομαντικη...Ενας φιλος μου μπηκε δυο φορες σε αυτην..Και τις 2 φορες πηγε να του το βαλει ακαποτα μεσα της!!!Ο φιλος μου της ειπε ξεχασες κατι?Kαι αυτη ΚΑΙ τις δυο φορες του την εδωσε την καποτα για να...την βαλει μονος του..Κανενα παρομοιο σκηνικο σε εσας?(Aπογευματινη-βραδυνη βαρδια)

Ας προσέλθουν οι φίλοι του κρεμπιέ. Πολλές εφαρμόζουν αυτό το σύστημα αν μάλιστα κάποιος έχει πιει και κάνα δυο ποτηράκια σίγουρα μετά θα αρχίσει τα παρε δώσε  και με το νοσοκομείο
Συγγρός.
Εδώ τώρα δεν χρειάζεται ένας Λοβέρδος; Ή τουλάχιστον είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έχει χαρτιά από γιατρούς; Να δουλεύει νόμιμα δηλαδή!

:vomit:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.328
Πόντοι
22.785
Ας προσέλθουν οι φίλοι του κρεμπιέ. Πολλές εφαρμόζουν αυτό το σύστημα αν μάλιστα κάποιος έχει πιει και κάνα δυο ποτηράκια σίγουρα μετά θα αρχίσει τα παρε δώσε  και με το νοσοκομείο
Συγγρός.
Εδώ τώρα δεν χρειάζεται ένας Λοβέρδος; Ή τουλάχιστον είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα να έχει χαρτιά από γιατρούς; Να δουλεύει νόμιμα δηλαδή!

:vomit:
... Η νεαρά έπρεπε να αναμένει την έλευσιν του συρμού και ουχί με το αιδείον.........

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Απλα  το λεω γιατι πραγματικα ειναι απο τις πιο κραυγαλεες περιπτωσεις που εχω ακουσει..Και  μαλιστα απορησα πως δεν εχει αναφερθει κανεις απο εδω.Αν καποιος του τυχει παρομοιο παρακακω να το γραψει για περισσοτερη επιβεβαιωση.Δεν ειναι παιχνιδια αυτα τυποι μου.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Απλα  το λεω γιατι πραγματικα ειναι απο τις πιο κραυγαλεες περιπτωσεις που εχω ακουσει..Και  μαλιστα απορησα πως δεν εχει αναφερθει κανεις απο εδω.Αν καποιος του τυχει παρομοιο παρακακω να το γραψει για περισσοτερη επιβεβαιωση.Δεν ειναι παιχνιδια αυτα τυποι μου.
τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τα ακαποτα στη πακιστανουπολη.αυτοι που πραγματικα γαμανε πουτανες τελειωμενες ακαποτα ειναι κατι γεροντια που δεν τα γραφουν κιολας.τα υπολοιπα ειναι τρολ απο κατι παρακμιακα πιτσιρικια

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Μου έχει τύχει στο παρελθόν πολλές φορές, Όχι στο μαγαζί που αναφέρεται εδώ, αλλά μπορεί και σε αυτό.
Γενικώς τώρα απέχω από το σπορ και κατεβαίνω σπάνια.
Μάλιστα πολλές φορές το ανακοίνωναν και στο σαλόνι. Ένα καιρό ήταν σύστημα στο  Διδύμου 18Β
με κάτι τελειωμένες μετά γκράνι καταστάσεις. Μάλιστα τα δωμάτια γέμιζαν. τόσο μαλάκες είναι μερικοί.
Λιοσίων και Μεταξουργείο σου καθόταν ξαφνικά. Ίδια φάση απέφευγαν την καπότα.

Τον λόγο τον ξέρουν μόνο οι εργαζόμενες!
Δεν είναι μόνο τα γερόντια. Είναι τα μπαγκλακόπάκια,οι γύφτοι, οι φυλακόβιοι με άδεια και αποφυλακιστήρια, τα πρεζόνια και ότι μπορείς να φανταστείς.
Ακόμα και κιρυλάτοι γραβατάδικες που γουστάρουν αυτή την σαπίλα.

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Μου έχει τύχει στο παρελθόν πολλές φορές, Όχι στο μαγαζί που αναφέρεται εδώ, αλλά μπορεί και σε αυτό.
Γενικώς τώρα απέχω από το σπορ και κατεβαίνω σπάνια.
Μάλιστα πολλές φορές το ανακοίνωναν και στο σαλόνι. Ένα καιρό ήταν σύστημα στο  Διδύμου 18Β
με κάτι τελειωμένες μετά γκράνι καταστάσεις. Μάλιστα τα δωμάτια γέμιζαν. τόσο μαλάκες είναι μερικοί.
Λιοσίων και Μεταξουργείο σου καθόταν ξαφνικά. Ίδια φάση απέφευγαν την καπότα.

Τον λόγο τον ξέρουν μόνο οι εργαζόμενες!
Δεν είναι μόνο τα γερόντια. Είναι τα μπαγκλακόπάκια,οι γύφτοι, οι φυλακόβιοι με άδεια και αποφυλακιστήρια, τα πρεζόνια και ότι μπορείς να φανταστείς.
Ακόμα και κιρυλάτοι γραβατάδικες που γουστάρουν αυτή την σαπίλα.

:zombie: :shit: :zombie: :shit:
περισυ ειχε γραφτει πως στο κολωνου 47 εκδιδοταν μια απο τις οροθετικες ιεροδουλες απο το σκανδαλο του 12.γενικα αμα δεις τις φατσες που γυρνανε χαμηλα στη κολωνου καταλαβαινεις απολυτα.και καποια γεροντια αποδω που ταχα μου εχουν μια μορφωση επιβραβεβουν τετοιες πραξεις οταν γραφονται

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Δημόσιος κίνδυνος οποίος γαμαει χωρις προφυλακτικο

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τα ακαποτα στη πακιστανουπολη.αυτοι που πραγματικα γαμανε πουτανες τελειωμενες ακαποτα ειναι κατι γεροντια που δεν τα γραφουν κιολας.τα υπολοιπα ειναι τρολ απο κατι παρακμιακα πιτσιρικια
Εχεις απολυτο δικιο απλα μια παρακληση παιδια γραφετε τα παντα συγκεκριμενννα οτι πιασει το αυτι  και το ματι σας..Η γενικολογιες δεν φτανουνε..Χρονια ειμαι στο  αθλημα και ξερω απλα μια που υπαρχει το σαιτ ειναι υπερβολιλα βολικο να φυλαχτουμε..ΥΓΕΙΑ πρωτα!Τωρα αν το δει καποιος αρρωστος ψυχικα και τρεξει να κανει ακαποτα δικαιωμα του..Οι υπολοιποι ασ φυλαχτουμε..Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους..

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
γιατι ρε μαγκες τα γλειφομουνια δεν ειναι επικινδυνα ?
δε λεω ,εχω κανει μονο δυο φορες , πανω στην καβλα δε καταλαβαινεις αλλα μη νομιζετε οτι ειναι αθωο το γλειφομουνι !!!

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
γιατι ρε μαγκες τα γλειφομουνια δεν ειναι επικινδυνα ?
δε λεω ,εχω κανει μονο δυο φορες , πανω στην καβλα δε καταλαβαινεις αλλα μη νομιζετε οτι ειναι αθωο το γλειφομουνι !!!

B0RkopaIYAAW6Se.jpg

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω θεωρω οτι  στο θεμα ακαποτου γαμησιου πολλοι δεν εχουν μυαλο    και το θεωρουν και μαγκια  εγω ειμαι κατα του ακαποτου γαμησιου 

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο καθε πελατης επιλεγει τι θα κανει απλο προγραμμα τσιμπουκι με η χωρις καποτα γλυφομουνι και  αλλα      πραγματα αυτος  αποφασιζει  τη θα κανει γνωριζει και τις συνεπειες 

ΖΟΡΜΠΑΣ

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
246
Πόντοι
26
Kαι τα φιλιά στο στόμα πεταχτά η με γλωσσα επικίνδυνα είναι μπορείς να κολλήσεις ένα σωρό αρρωστιες

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
ο καθε πελατης επιλεγει τι θα κανει απλο προγραμμα τσιμπουκι με η χωρις καποτα γλυφομουνι και  αλλα      πραγματα αυτος  αποφασιζει   τη θα κανει γνωριζει και τις συνεπειες   
εσυ τι συνηθως πως το κανεις ,με καποτα η χωρις?για το τσιμπουκι μιλαω μονο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom