Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Παιδια πληροφορια για να προσεχουμε..Κολωνου 45 μακρυ διαδρομο ευθεια.Μια μιλφ προς γκιλφ..Απαξιωτικη φατσα αλλα με πολυ ωραιο κωλο στρογγυλοτατο και γεματο..γυρω στα 57..Πρεπει να ειναι...πολυ ρομαντικη...Ενας φιλος μου μπηκε δυο φορες σε αυτην..Και τις 2 φορες πηγε να του το βαλει ακαποτα μεσα της!!!Ο φιλος μου της ειπε ξεχασες κατι?Kαι αυτη ΚΑΙ τις δυο φορες του την εδωσε την καποτα για να...την βαλει μονος του..Κανενα παρομοιο σκηνικο σε εσας?(Aπογευματινη-βραδυνη βαρδια)
εμενανε δε μοθ εχι τιχι τετιο πραμα ποτεσ!
οι περισοτερεσ μοθ βαζοθν αμεσοσ τιν γκαποτα μολισ μποθνε οι αλλεσ
τιν βαζοθν σε λιγο
κ οι ιπολιπεσ με ροτανε
--θελισ να βαλισ γκαποτα τορα ?
κ εγο λεω
--νε να βαοθμε τιν γκαποτα τορα κατα βοθλισιν!
κ ετσι τιν βαζοθν!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
Αναλογα την κορασιδα αλλα τσιμπουκι μου αρεσει χωρις καποτα

Dr Serway

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
138
Πόντοι
0
τοσα και τοσα εχουν γραφτει για τα ακαποτα στη πακιστανουπολη.αυτοι που πραγματικα γαμανε πουτανες τελειωμενες ακαποτα ειναι κατι γεροντια που δεν τα γραφουν κιολας.τα υπολοιπα ειναι τρολ απο κατι παρακμιακα πιτσιρικια

Πόσο καμένος πρέπει να είναι κάποιος για κάνει ακάποτο γαμήσι με πουτάνα;  :headbang:
Και με γκόμενα ακόμα μάγκες μου πάντα καποτούλα!
Ακάποτα μονο με πολύ σταθερές και τσεκαρισμένες σχέσεις.
Αλλιώς το κάτω κεφάλι θα σας φάει το επάνω!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πόσο καμένος πρέπει να είναι κάποιος για κάνει ακάποτο γαμήσι με πουτάνα;  :headbang:
Και με γκόμενα ακόμα μάγκες μου πάντα καποτούλα!
Ακάποτα μονο με πολύ σταθερές και τσεκαρισμένες σχέσεις.
Αλλιώς το κάτω κεφάλι θα σας φάει το επάνω!
Πεστα...γιατι οταν τα λεω εγω..τους βρωμαει ο κωλος μου και τα βυζια μου ξαφνικα...!!! :rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
με καποιες μονο κορασιδες στο τσιμπουκι εγω θελω καλο τσιμπουκι   

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Πριν λίγο επέστρεψα από στοχευμένη κατάθεση στην skinny Φωτεινή από Κολωνού 27Β . . .Όλη η πράξη έλαβε χώρα με προφύλαξη για να προλάβω τους διάφορους ακάποτους μύστες!!!  :hi: :hi:
αν θυμαμαι καλα ειχες γραψει πως την ειχες γαμησει καποτε χωρις καποτα.εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο....πως το γαμας αυτο το πραμα ρε μαν εστω και με καποτα?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο καθενας  εχει την ευθυνη τον πραξεων του  εγω   δεν κανω  ζορμπα μαλακιες με ακαποτα γαμησια    

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
δηλαδη θες να πεις οτι οποιος ειχε πει για την κωλαρα σου ζητησε ακαποτο :think:
αποτι θυμαμαι ο τομυ ντεβιτο της το ειχε πει αυτο αλλα σιγουρα οχι γιατι δεν τον αφησε οχι να γαμησει ακαποτα.σε συζητηση για γυμνο τσιμπουκι εγινε αυτο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω δεν εχω παθει τιποτα σε ακα τσιμπουκια το αλλο  το μισω ακαποτα γαμησια διοτι καταστρεφεις την ζωη σου

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εχω κανει πολλες φορες με την  αννα  χωρις καποτα τσιμπουκι   

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
αν θυμαμαι καλα ειχες γραψει πως την ειχες γαμησει καποτε χωρις καποτα.εγω θα σε ρωτησω κατι αλλο....πως το γαμας αυτο το πραμα ρε μαν εστω και με καποτα?
3 - 4 πιστονιές είχα ρίξει για να μου φύγει η καύλα....Βέβαια μετά απ'όσα τράβηξα σκέπτομαι με το πάνω κεφάλι και ας με ''δουλεύουν'' πολλοί εδώ μέσα. Επίσης έχω άρρωστα γούστα γι'αυτό γαμάω αυτό το ''πραμα'' όπως την χαρακτηρίζεις. Όπως και εσύ γαμάς κάποια μουνάρα της Φυλής ή κάποιου studio ή κάποιο call-girl ή κάποια γκόμενα έτσι και εγώ γουστάρω να γαμάω άρρωστα milf gilf στο Μετάξι!!  :hi: :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Μου έχει τύχει στο παρελθόν πολλές φορές, Όχι στο μαγαζί που αναφέρεται εδώ, αλλά μπορεί και σε αυτό.
Γενικώς τώρα απέχω από το σπορ και κατεβαίνω σπάνια.
Μάλιστα πολλές φορές το ανακοίνωναν και στο σαλόνι. Ένα καιρό ήταν σύστημα στο  Διδύμου 18Β
με κάτι τελειωμένες μετά γκράνι καταστάσεις. Μάλιστα τα δωμάτια γέμιζαν. τόσο μαλάκες είναι μερικοί.
Λιοσίων και Μεταξουργείο σου καθόταν ξαφνικά. Ίδια φάση απέφευγαν την καπότα.

Τον λόγο τον ξέρουν μόνο οι εργαζόμενες!
Δεν είναι μόνο τα γερόντια. Είναι τα μπαγκλακόπάκια,οι γύφτοι, οι φυλακόβιοι με άδεια και αποφυλακιστήρια, τα πρεζόνια και ότι μπορείς να φανταστείς.
Ακόμα και κιρυλάτοι γραβατάδικες που γουστάρουν αυτή την σαπίλα.

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

Ειναι αστειο να γραφονται τετοια οταν ολοι κανουμε γλειφομουνι-γλειφοκωλι και δινουμε πιπα ακαποτα (δλδ βουταμε τον πουτσο μας στα υπολλειματα σπερματικου υγρου απο το πρεζονι που μολις εχυσε), δινουμε γλωσσοφιλα και δεχομαστε γλειφοκωλι, δεχομαστε στον οργανισμο μας το μιγμα σαλιου-σπερματος της πουτανας που μπορει να περιεχει ιους εητζ, ηπατιτιδας, συφιλης.

Λιγοτερο επικινδυνο απο τα παραπανω μου φαινεται το να γαμησεις μουνι ακαποτα.

Και μη μου πειτε για καθαρες πουτανες... Βλεπεις, καβλωνεις, πληρωνεις. Ετσι λειτουργει το μπουρδελο. Ποιος καθεται να σκεφτει ποσο καθαρη ειναι η καθε μια.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
3 - 4 πιστονιές είχα ρίξει για να μου φύγει η καύλα....Βέβαια μετά απ'όσα τράβηξα σκέπτομαι με το πάνω κεφάλι και ας με ''δουλεύουν'' πολλοί εδώ μέσα. Επίσης έχω άρρωστα γούστα γι'αυτό γαμάω αυτό το ''πραμα'' όπως την χαρακτηρίζεις. Όπως και εσύ γαμάς κάποια μουνάρα της Φυλής ή κάποιου studio ή κάποιο call-girl ή κάποια γκόμενα έτσι και εγώ γουστάρω να γαμάω άρρωστα milf gilf στο Μετάξι!!  :hi: :hi:
σεβαστα τα γουστα σου βασικα αλλα το λεω γιατι και γω γαμαω κανα μιλφ και γκιλφ αλλα αυτη ειναι πολυ ασχημη.και κουβαλαει και παρασημα οπως αποδειχθηκε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom