Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrospetroupetran

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
ΣΜΝ ALERT!!!!!

Μόλις επέστρεψα απο αφροδισιολόγο.

Κόλλησα σίγουρα τουλαχιστον ενα ΣΜΝ και μου χορηγηθηκε αντιβιωση και σειρα εξετασεων.

Υποψηφιες κοπελες που ειχα επισκευτει προσφατα ειναι οι- κατα σειρα επικινδυνοτητας

- Μαρια Φωκαιας 17 κατω (ακαποτη πιπα)
- Νικολ Φυλης 59 (ακαποτη πιπα)
- Εβελινα Αγ.Πετρου 7 (ακοποτη πιπα για πολυ λιγο)

μάλλον η Μαρια ή μπορει και η Νικολ με παρασιμοφορισε, ελπιζω με κατι περαστικο.
Δεν αναφερω αλλες κοπελες καθως υπηρχε πιπα με καποτα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Είχες φαγούρες τύπε; Πως το  κατάλαβες;

:shit:

petrospetroupetran

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Φαγουρα στη βαλανο αλλα και γυρο περιοχη
Τσουξιμο στην ουρηθρα, πιο πολυ στο κατουρημα
και ενα διαφανο υγρο σαν precum αλλα και κιτρινη γλυτσα

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
ΣΜΝ ALERT!!!!!

Κόλλησα σίγουρα τουλαχιστον ενα ΣΜΝ και μου χορηγηθηκε αντιβιωση και σειρα εξετασεων.

Υποψηφιες κοπελες που ειχα επισκευτει προσφατα ειναι οι- κατα σειρα επικινδυνοτητας

μάλλον η Μαρια ή μπορει και η Νικολ με παρασιμοφορισε, ελπιζω με κατι περαστικο.

Θα μπορούσες εαν δεν σου κάνει κόπος να ανεβάσεις την οποιαδήποτε γνωμάτευση ή/και τη συνταγή? εννοείται χωρίς να φαίνονται ονόματα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το είχα πάθει πριν αρκετά χρόνια για αυτό και
δεν έχει νόημα να αναφέρω μαγαζί από ακάποτηη πίπα,
Τον πήρε κατευθείαν στο στόμα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω.
Αλοιφές και χάπια.

Περαστικά

petrospetroupetran

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Θα μπορούσες εαν δεν σου κάνει κόπος να ανεβάσεις την οποιαδήποτε γνωμάτευση ή/και τη συνταγή? εννοείται χωρίς να φαίνονται ονόματα.

Δεν το θεωρω σωστο γιατι οι αντιβιωσεις ειναι δυσκολα φαρμακα, υπαρχουν αλλεργιες κ.α. Εαν καποιος εχει οποιαδηποτε υποψια, ας παει σε γιατρο.
Εγω πηγα σε γιατρο του ΕΟΠΠΥ, φιλικοτατος και εννοειτε χωρις χρεωση.

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
Δεν το θεωρω σωστο γιατι οι αντιβιωσεις ειναι δυσκολα φαρμακα, υπαρχουν αλλεργιες κ.α. Εαν καποιος εχει οποιαδηποτε υποψια, ας παει σε γιατρο.
Εγω πηγα σε γιατρο του ΕΟΠΠΥ, φιλικοτατος και εννοειτε χωρις χρεωση.

Το είπα γιατί είσαι νέο μέλος και ανέφερες ένα σοβαρό θέμα (υγείας) για το οποίο θα χρειαστούμε τουλάχιστον αυτα που ζήτησα.

Μπορώ να βρω εγω να πω οτι η Χ έχει HIV, αλλα ποιος ειμαι εγώ και τι ρόλο βαράω?

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Φαγουρα στη βαλανο αλλα και γυρο περιοχη
Τσουξιμο στην ουρηθρα, πιο πολυ στο κατουρημα
και ενα διαφανο υγρο σαν precum αλλα και κιτρινη γλυτσα

Βλενορροια τύπε ειχα κολλήσει και εγώ μπορεί καο χλαμύδια. Σου εύχομαι περαστικά και να κόψεις τα ακα όσο ωραία και ηδονικά είναι!!! Στο λέει ένας παθών  :hi:

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
να και βλενορροια με ακα πιπα,χωρις γαμησι :S :S :S,αν λεει αληθεια τελικα,οπως του ζητανε να αποδειξει
Ελπίζω να μην λέει μαλακιες γιατί δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα !!!!!! Επίσης εχει κανείς ιδέα τι λέει στα ενδότερα η Λιζα απο Κολωνου 47 ισόγειο ???? Ρωσσιδα σχετικά ψηλή με πεσμένα 3αρια μπορεί και 4αρια τα οποία ασφυκτικά συγκρατούσε ο στηθόδεσμος !!!!  :wanker:

numpas

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2016
Like
3
Πόντοι
0
Χλαμύδια συμπτώματα
Συνήθως δεν αναφέρουν άνδρες ή γυναίκες κανένα σύμπτωμα μετά από την σεξουαλική επαφή που είχαν με το μολυσμένο άτομο.

Συμπτώματα μπορεί να υπάρξουν μετά από 1-3 εβδομάδες μετά την επαφή με το μικρόβιο. Τα συμπτώματα στις γυναίκες είναι κολπικές εκκρίσεις περισσότερες των φυσιολογικών και σταγόνες αίμα εκτός περιόδου.

Πόνος χαμηλά στην κοιλιά, κάψιμο στην ουρήθρα ,ναυτία ακόμη και πυρετός. Ενώ οι άνδρες έχουν πόνο και κάψιμο στην ουρήθρα , κίτρινο ή γαλακτώδες υγρό από το πέος, διόγκωση και πόνο των όρχεων, πρήξιμο και ερυθρότητα γύρω από το πέος.

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος,το συνεχίζω εδώ και όχι στο θέμα για ΣΜΝ.
ΣΜΝ ALERT!!!!!

Ο γιατρός,τι είδους ΣΜΝ σου είπε οτι κόλλησες;
Αν έχεις τη καλοσύνη,μας αναρτάς εδώ τη συνταγή χωρίς το όνομά σου.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
αυτή που σε κόλλησε γνώριζε άραγε ότι έχει χλαμύδια??? Έχει κάποια συμπτώματα στην γυναικα??
Νε με αγκαποτο τσιμοθκι κολας κ τα χλαμιδια κ τι γκονορια κλπ! Ο ανθροπος ποθ σε καμη το τσιμοθκι εχη παθη κ φαριγγιτιδα αλλα μπορι κ να εχι ιπολιματα ριζογαλοθ απο τον προιγοθμενο στο βρεμενο λαριγκι τοθ ποθ τα πιρε για να ξεδιψαση!

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
ΣΜΝ ALERT!!!!!

Τυπε δεν μας τα λες καθόλου καλά με αυτά που γραφεις πως γίνεται να σου δώσανε πρωτα αντιβίωση χωρίς να σου πουν τι έχεις κολλήσει και μετά  να κάνεις εξετάσεις όπως γράφεις .Πρωτα κάνεις εξετάσεις και μετά σου δίνουν αντιβίωση την επόμενη φορά που θα γράψεις μαλακια σκέψου πριν γράψεις το μόνο που θες είναι να τρομάξεις κοσμο. Πόσο μ@λ@κ@ς εισαι

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Δεν ξέρω τι παίζει με τον τύπο που λέει για αφροδίσια νοσήματα,αλλά πρόσφατα τον έδωσα στην ναταλυ από κωλονου ημιυπόγειο ακαποτα...Η μαλάκια είναι ότι κάποιες δεν ρωτάνε τον αρπαζουν κατευθείαν γυμνό...Τέλος τα ακαποτα. :pipa2:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Τυπε δεν μας τα λες καθόλου καλά με αυτά που γραφεις πως γίνεται να σου δώσανε πρωτα αντιβίωση χωρίς να σου πουν τι έχεις κολλήσει και μετά  να κάνεις εξετάσεις όπως γράφεις .Πρωτα κάνεις εξετάσεις και μετά σου δίνουν αντιβίωση την επόμενη φορά που θα γράψεις μαλακια σκέψου πριν γράψεις το μόνο που θες είναι να τρομάξεις κοσμο. Πόσο μ@λ@κ@ς εισαι
μπορι να σοθ δοσοθν ενεσι κ χαπια γενικης χρισης να τα παρης αμεσος μετα ποθ θα καμης τις εξετασεις για να μιν ιπποφερις κ οταν βγοθν μετα απο μερες βλεποθν τιν σινεχια !Στο σιγκροθ με αμεσο βλεποθν καπια σε 20 λεπτα περνης αγωγη κ καμης κ επανεξετασι μετα απο διαστιμα!αλα αφτο καλιτερα να γινοταν θρεατ στα θρεατς τις ηγιας αντη για τα πορδελα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom