Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
εγω σου προτεινω οχι να κοψεις αυτα που κανεις αλλα οταν σου μπαινει το δακτυλο στο κωλο οπως του λουκιανου να κανεις ενα κοινο καλο και να ενημερωνεις για τα παθηματα σου και οχι να λες παπαριες για φραπεδες
Εγώ έριξα κρεμπιέ στην Φωτεινή του Λουκιανού 2 φορές και δεν κόλλησα το παραμικρό. Σε εσένα και ακάποτη πίπα να κάνει, θα πεθάνεις επιτόπου γιατί είσαι τριπλοκαποτάκιας και δεν πίνεις καφέ  :s&m_1:

petrospetroupetran

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα αλά έπιασα το νόημα και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.
Η ανάρτησή μου είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, όποιος Θέλει με πιστεύει. Δεν έχω καμιά σκοπιμότητα ούτε θέλω να θίξω κάποια κοπέλα ή κάποιο μαγαζί. Είμαι πεπεισμένος ότι η κοπέλα που με κόλλησε, δεν ξέρει ότι έχει σμν.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ή βλεννόρροια ή/και χλαμύδια και μου έδωσε 2 αντιβιώσεις η μια σε συνέχεια της άλλης. Επιβεβαίωσε ότι δεν κολλάει ευκολα κάποιος από στοματικό. Με αυτήν την αγωγή, μάλλον θα μου περάσει.

Από τη στιγμή που παίρνω αγωγή, δεν έχει νόημά να κάνω εξετάσεις για αυτά τα σμν. Οι εξετάσεις που θα κάνω είναι για Ηπατίτιδα, Σύφιλη και Αιτζ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.

Αν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να ξανά κάνω εξετάσεις για ΟΛΑ σε 3 μήνες

Steffan

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
21 Νοε 2016
Λύσεις
2
Like
281
Πόντοι
26
δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.
Η ανάρτησή μου είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, όποιος Θέλει με πιστεύει.

Νομίζω το παίρνεις λιγο προσωπικά, χωρίς λόγο. Δεν γνωρίζουμε ποιος είσαι.

Το site υπάρχει για ενημέρωση.

Είπες οτι η ανάρτηση σου έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, αν ανεβάσεις λοιπόν τα χαρτιά θα ενημερώσεις ακόμα καλύτερα.

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
Εγώ έριξα κρεμπιέ στην Φωτεινή του Λουκιανού 2 φορές και δεν κόλλησα το παραμικρό. Σε εσένα και ακάποτη πίπα να κάνει, θα πεθάνεις επιτόπου γιατί είσαι τριπλοκαποτάκιας και δεν πίνεις καφέ  :s&m_1:
πολυ thc περιεχει ο καφες σου και σε εχει χαζεψει.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Άρα τελικά έφερες στην Ελλάδα τον καφέ που περιμένουμε δυό χρόνια!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα αλά έπιασα το νόημα και δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.
Η ανάρτησή μου είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, όποιος Θέλει με πιστεύει. Δεν έχω καμιά σκοπιμότητα ούτε θέλω να θίξω κάποια κοπέλα ή κάποιο μαγαζί. Είμαι πεπεισμένος ότι η κοπέλα που με κόλλησε, δεν ξέρει ότι έχει σμν.

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι ή βλεννόρροια ή/και χλαμύδια και μου έδωσε 2 αντιβιώσεις η μια σε συνέχεια της άλλης. Επιβεβαίωσε ότι δεν κολλάει ευκολα κάποιος από στοματικό. Με αυτήν την αγωγή, μάλλον θα μου περάσει.

Από τη στιγμή που παίρνω αγωγή, δεν έχει νόημά να κάνω εξετάσεις για αυτά τα σμν. Οι εξετάσεις που θα κάνω είναι για Ηπατίτιδα, Σύφιλη και Αιτζ, ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ.

Πολυ σωστα.

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ακα πιπες, γλωσσοφιλα, γλειφομουνια ειναι για οσους εχουν λεφτα να πληρωνουν ιδιωτες γιατρους. Στο διαλυμενο ΕΣΥ του ΣΥΡΙΖΑ δε θα βρειτε την υγια σας.
Με τα γλωσσόφιλα σίγουρα κάτι μπορείς να τσιμπήσεις.Θεωρω ότι τσιμπάς ευκολότερα κάποιον ιο ή κανα βακτήριο. Τώρα όσον αφορά τα γλυφό μουνια όσο και να αρρωσταίνω για να γλείφω τα έχω κόψει προσωπικά μαχαίρι. Ακα πίπες .... Δεν είμαι γενικά φαν της πίπας και η Αλιονα που μου εχει πάρει η Σονια, η Μαργαρίτα απο Ιααωνος που κατα την γνώμη μου κάνουν τις καλύτερες πίπες που μου έχουν παρει δεν με ξετρελάναν καλές ναι μεν αλλά προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο. Επίσης να προσθέσω ότι το σάλιο εχει τόσα πολλα ένζυμα κυρίως λυσοζύμη η οποία γαμαει σχέδον τα πάντα αν πχ δεν το σάλιο δεν ήταν τόσο ισχυρό θα νοσούσαμε καθημερινά και στο τέλος θα πεθαίναμε όποτε μην φοβάστε τόσο πολυ τα γλωσσόφιλα. Προσωπικά όταν γλωσσοφιλιαζω τανες απο Disneyland και έχω πονόλαιμο μου περνάει ο πονόλαιμος και όλα. Αυτό το γράφω σοβαρά για όσους μπαχαλακηδες χλευάσουν το σχόλιο αυτό  :hi:

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Εγώ έριξα κρεμπιέ στην Φωτεινή του Λουκιανού 2 φορές και δεν κόλλησα το παραμικρό. Σε εσένα και ακάποτη πίπα να κάνει, θα πεθάνεις επιτόπου γιατί είσαι τριπλοκαποτάκιας και δεν πίνεις καφέ  :s&m_1:
Τύπε μην κοκορεύεσαι ότι πέτυχες καποιο κατόρθωμα εμένα ακόμα και εχθές που της ζήτησα κρεμπιε έτσι για να δω αντίδραση μου είπε ναι ενώ η Λυντια που της ειχα πει και αυτής παλι για να την τεστάρω μου είχε πει όχι. Όποτε δεν είναι καποιο κατόρθωμα που της πάτησες 2 κρεμπιεδες εγώ θα μπορούσα να της ειχα ρίξει 10. Εγώ σου εύχομαι να βάλεις γρήγορα μυαλό χωρίς να είναι αργά. Εγώ πάντως όσο φέρνω στο μυαλό μου τις εικόνες εκείνων των ημερών, την αναμονή 4 5 ωρών στο Συγγρος για να πάρουν δείγμα απο την ουρήθρα επειδή δεν μου είχαν πει οι μαλακές ασκούμενοι στην εφημερία ότι δεν έπρεπε να ούρηση για κανα 4ωρο πριν μου πάρουν δείγμα, το άγχος μέχρι να βγουν οι πρώτες εξετάσεις καθώς και το άγχος μέχρι να περάσει ένα εύλογο διάστημα για να μην εμφανιστούν τιποτα σημάδια HIV δεν θέλω να το ξαναζήσω όσο ωραία και ευφραντικα να είναι τα ακαποτα και δη οι κρεμπιεδες!!!! Να και εγώ θα μπορούσα σήμερα να ρίξω κρεμπιε σε μουνι ή απευθυσμενο..... ωραία και να το έκανα τί θα κατάφερνα το πολυ πολυ να κόλλαγα καμία σύφιλη ή τιποτα χειρότερο απο το απευθυσμενο !!!!! Εγώ προσωπικά αναλογίζομαι και σας καλώ και εσάς να αναλογιστείτε αν το κάνουν τόσο εύκολα με εμένα που δεν με ξέρουν οπως και εσάς φανταστείτε ποσό εύκολα θα το κάνουν και με τον οιοδηποτε άλλο!!!!!!  :orchestra:

haris69

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
1
Η διπλή καπότα δεν παρέχει προστασία αφού λόγω των τριβών και της θερμότητας που αναπτύσετε σπάνε εύκολα και οι δυο μαζί.
Πάντως αν έχουν χύσει στο στόμα της εργαζόμενης  πάκηδες αλλά και δικοί μας Έλληνες πρεζόνια, φυλακόβιοι και ότι άλλο θες
και μετά στον παίρνει σκέτο στο στόμα είμαστε πολύ τυχεροί από κάθε άποψη που την βγάζουμε καθαρή.
Δεν θέλει πολύ σκέψη.

Εδώ σάντουιτς τρως χωρίς να πλύνεις τα χέρια σου και βγάζεις καντίλες.

:shit: :shit: :shit:
Δύο προφυλακτικά είναι πιο ασφαλή από ένα ? Η χρήση δυο προφυλακτικών δεν συνιστάται. Η σύσταση είναι να χρησιμοποιείται ένα νέο προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική επαφή.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

τι μας λες ρε τυπε,ποιος γιατρος δινει αγωγη πριν τις εξετασεις?εκτος αν πηγες σε καναν κτηνιατρο,πλακα μας κανεις?και εστω σου εδωσε.δεν επρεπε να κανεις εστω μετα για να ξερεις τι ακριβως ηταν?και  η βλενορροια και τα χλαμυδια δεν περνουν με απλες αντιβιωσεις,θελει ενεσεις και συγκεκριμενες θεραπειες,οχι οτι να ναι :S :S :S

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
τι μας λες ρε τυπε,ποιος γιατρος δινει αγωγη πριν τις εξετασεις?εκτος αν πηγες σε καναν κτηνιατρο,πλακα μας κανεις?και εστω σου εδωσε.δεν επρεπε να κανεις εστω μετα για να ξερεις τι ακριβως ηταν?και  η βλενορροια και τα χλαμυδια δεν περνουν με απλες αντιβιωσεις,θελει ενεσεις και συγκεκριμενες θεραπειες,οχι οτι να ναι :S :S :S

Συνήθως πριν τις εξετασεις δινουν αγωγη. Αν πας στο ΙΚΑ δε γραφουν καθολου εξετασεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Συνήθως πριν τις εξετασεις δινουν αγωγη. Αν πας στο ΙΚΑ δε γραφουν καθολου εξετασεις.
στο Συγγρος αλλα και καθε σοβαρος γιατρος πρωτα σε ξεψαχνιζουν και μετα χορηγουν στο καπακι την αγωγη.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
μινι τσαρκουλες για τα χρονια πολλα...  :grin:

κηφισου 60.....η λολα. πετιτ ομορφη καστανομελαχροινη τσιγγανορουμανα. εδω και χρονια μια απο τα ιδια....κανει συγκεκριμενο προγραμμα μεσα σε αυστηρα πλαισια. μετριο πιπονι με λαστιχο φυσικα,δε στριβει,δεν εχει ελαστικοτητα,κλεβει στις στασεις. αλλη μια ομορφη ξεπετα και ολιγον μπιχλα  :rolleyes:

κων132....η γνωστη και με εξαιρετεα πιτσιρικα εμανουελα με ξινο και κρυο σαλοναρισμα. εχει τιμηθει στο παρελθον με μετριοκαλες εντυπωσεις. νομιζω εχει αδυνατισει λιγο σε σχεση με το καλοκαιρι. 50 το απλο, 60 το ακα και 80 τελειωτικο(που και πως δεν αναφερθηκε)., ετερη κοπελα η αλεξανδρα....λεπτη μελαχροινη ρουμανοπιπινουλα. καλο κορμακι-κλασσικο ρουμανικο, απο φατσα μου εφερε καπως στη μις χαρμολυπη. αδιαφορη . 50 το απλο και 60 το ακα.  :badair:

κων 94.....η μελανυ. οι φωτος την γοητευουν. κοντουλα τσιγγανοβουλγαρα με καααααλο ας πουμε σωματακι,με πολυ γλυκια και ζεστη συμπεριφορα. μεσα το παλευει μια χαρα,την ιδρωσε τη φανελα,αλλα τεχνικα ειναι σε μετριο επιπεδο ,οπως και σε εμφανιση. κανει ολα τα προγραμματα,νομιζω και πρωκτικο αν και δεν ειμαι σιγουρος,επιλεχθηκε προγραμμα με μασαζ στα 60 ευρω.

αυτα και καλη χρονια σε ολο το κοσμο,αν και δε το βλεπω,η ξεφτιλα του ελληνα θα βαθυνει περισσοτερο,τουλαχιστον μηπως γινει κανα θαυμα φετος και παμε στον πατο συντομα...  :hi:
Και ξαναρωτώ: Ποιοι είναι αυτοί που ακόμα δίνουν 50 ευρώ για να γαμήσουν,άκουσον-άκουσον! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ο Έλλην έχει καβάντζα-λεφτά,ακόμα;;;;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Και ξαναρωτώ: Ποιοι είναι αυτοί που ακόμα δίνουν 50 ευρώ για να γαμήσουν,άκουσον-άκουσον! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Ο Έλλην έχει καβάντζα-λεφτά,ακόμα;;;;

Εχει πεσει το επιπεδο Φυλης. Αναγκαζομαστε να τα δωσουμε.

Διαγόρας

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2015
Like
671
Πόντοι
86
Δύσμοιρε Λαέ!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Πρέπει να υπάρξει ένας Αυτιάς για να σε καθοδηγεί και να σε προστατεύει και στις πουτάνες!!! :s&m_3:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Καπου εκει η τσατσα της φωναξε να τελειωνει και το παιχνιδι χαθηκε. Την ακουγα να μιλαει εξω απο το δωματιο και δεν μπορουσα να τελειωσω. Η κοπελα το παλεψε αλλα 2-3 λεπτα με γλυψιμο, δαχτυλα κτλ, ηταν δεκτικη σε οτι ελεγα αλλα επαιρνε και πρωτοβουλιες, αλλα δεν μπορεσα να τελειωσω. Μου ειπε διστακτικα: Πρεπει να παω εξω. Της ειπα οτι το καταλαβαινω και την χαιρετησα. Συνολικη παραμονη στο δωματιο γυρω στο δεκαλεπτο.

Στο ξεπεταδικο Φυλης 65 η τσατσα φωναζει την πουτανα να τελειωνει πριν καν περασει δεκαλεπτο! Μεταξουργειο δηλαδη και ζητανε εικοσαευρο!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom