You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άμα απείλησε τον Digweed,καλά του κάνανε.Ο Digweed είναι Θεσμός!Και δεν ήταν αυτός και τον "έκαψε"ότι απείλησε τον Digweed.
Έτσι έγραφε ο Dude007.η εγραφε ο τζουνης απο το λογαριασμο του ξεκωλιαρη26 η του εστελνε ο τζουνης τις παραθεσεις του και τις εκανε copy paste ο εροτιαρης.παντως δεν εγραφε ετσι ο εροτιαρης
Και τελικά ο Τζούνης,τον έκαψε.Σωστά;
Γιατί τον λες ξεκωλιάρη;
Υπάρχει φόβος να διαγραφούμε και μεις που διάγωμεν αθώαν φιλολογικήν συζήτησην περί του θέματος;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τελικ τι εγινεμε τα 20ευρα?ποιος πακι τα εκανε φαλαφελ :S :S :S
Τύπε,από τη στιγμή που το δημοσιοποίησες εδώ, τα 40 ευρώ έκαναν φτερά.Ακόμη κι αν το μάθει ο δικαιούχος και πάει να τα ζητήσει,δεν θα πάρει τίποτα.
Μήπως έκανες λάθος που δεν τα κράτησες εσύ από το να τα κρατήσει κάποιος άλλος που δεν είναι δικά του;
Αν λες αλήθεια και δεν τρολλάρεις. ;)
Μήπως έκανες λάθος που δεν τα κράτησες εσύ από το να τα κρατήσει κάποιος άλλος που δεν είναι δικά του;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.790
- Πόντοι
- 41.129
Τύπε,από τη στιγμή που το δημοσιοποίησες εδώ, τα 40 ευρώ έκαναν φτερά.Ακόμη κι αν το μάθει ο δικαιούχος και πάει να τα ζητήσει,δεν θα πάρει τίποτα.
Όχι δε μπορώ να βάλω αλλουνου λεφτά στην τζεπη μου. Είμαι τίμιος πολίτης.αλλωστε η βλαχορουμανα Μελίσσα μου είχε κάνει καλό γαμησι και πέταγα στα σύννεφα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Αλλη φορα να τα κρυβεις στο δωματιο αλλα να μην λες αμεσως που. Να βαζεις ενα μικρο κουιζ.
Και σένα τι σε κόφτει; Μιλήσαμε ποτέ μαζί; Η είσαι ο Μπαρνταμού;Προφανώς και δεν είναι αυτό αλλά το ότι είσαι ή το παίζεις πονηρίδης.
Το ότι είναι "μάπα το καρπούζιον"(η Γιάννα δηλαδή)το έγραψες όχι παραθέτοντας την προσωπική σου εμπειρία αλλά μόλις διάβασες ότι είναι η ίδια Γιάννα από τη μοντελοαλυσίδα.
Και κατόπιν άρχισες να ρωτάς για να μάθεις αυτά που ήδη(υποτίθεται ότι) ξέρεις για την συγκεκριμένη και τις επιδόσεις της.
Μάλλον δεν αντέχεις να βλέπεις το κατάφωρο άδικο σαν τρίτος,σε πνίγει η αδικία και είπες να παρέμβεις.
Καλέ μου φίλε,θα απαντήσει ο Μπαρνταμού αν θέλει.Take it easy!
Ναι,καλά,όχι απλά περσινά ξινά σταφύλια είναι η Μαρία η Αλβάνιδα από Ιάσωνος 1 αλλά προ-προ-προ-προπέρσινα.Αλλά κάπου γράφηκε οτι δουλεύει.Έτσι είναι η κάνω λάθος;1)Το δεύτερο.
Αγαπητέ professorx,την έχω δει.2)Όταν επιστρέψει πέρνα να την δεις απο κοντά και θα λυθεί η απορία σου
Λες να είναι κυριευμένη από τον βελζεβούλ; Έλεγα μήπως την πήρε κανένας και έκανε τίποτα μυστήρια στο δωμάτιο...
Και από τότε της έμεινε το «Άννα η μυστήρια».
Οφείλουν και μπορούν.Αλλά πρέπει να δώσουν λεφτά στους φύλακες για να το κάνουν.Άρα,δεν πρόκειται.Οι ιδιοκτήτες κυττούν να βγάλουν από τη μύγα,ξύγκι και να κονομήσουν τσάτρα-πάτρα,διαχρονικά.Οι ιδιοκτήτες των Οίκων είναι αυτοί που αφενός οφείλουν και αφετέρου έχουν τη δυνατότητα να καταστείλουν την εγκληματικότητα στους δρόμους γύρω από τους Οίκους.
Εδώ κτυπούν ακομη την πόρτα η κάνουν σινιαλο για έξοδο τη κοπέλας από το δωμάτιο στα 7 λεπτά,χρονομετρώντας.
Δεν πιστεύω να δυσαρεστήσει κανέναν και αυτό το μήνυμά μου και να υποδείξει στους κυρίους διαχειριστές να το σβήσουν όπως σβήστηκαν κάποια προηγούμενα;;;
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Δεν την έχω πετύχει κάπου.Ναι,καλά,όχι απλά περσινά ξινά σταφύλια είναι η Μαρία η Αλβάνιδα από Ιάσωνος 1 αλλά προ-προ-προ-προπέρσινα.Αλλά κάπου γράφηκε οτι δουλεύει.Έτσι είναι η κάνω λάθος;
Απλά η αύρα της αποπνέει ένα μυστήριο.Για αυτό και της βγήκε το μυστήρια.Αγαπητέ professorx,την έχω δει.
Λες να είναι κυριευμένη από τον βελζεβούλ; Έλεγα μήπως την πήρε κανένας και έκανε τίποτα μυστήρια στο δωμάτιο...
Και από τότε της έμεινε το «Άννα η μυστήρια».
Όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν την άποψή τους κατά την ταπεινή μου γνώμη.Πόσο μάλλον οι γνήσιοι...κύριοι,από τη στιγμή που δε συνεισφέρω όπως μέλη σαν τον professor x,τoν Digweed,το Φανούρη,τον εκλεκτικό,τον επιρρεπή,το Σμύρνη κι άλλους που ξεχνάω,θεωρώ πως δεν έχω δικαίωμα να κάνω χρήση μιας τόσο μεγάλης παράθεσης,προς υπεράσπιση γραφούμενων μου..Συγγνώμη..
magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
..καλημέρα φίλε..να'σαι καλά..Όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν την άποψή τους κατά την ταπεινή μου γνώμη.Πόσο μάλλον οι γνήσιοι.