Για δες που αναφέρεται ο SS πριν πεις τη μαλακία σου
Είδα που αναφέρεται. Μην ανυσυχείς.
σπαμάρεις;;;
Πιπη, σου είπα, άσε να μιλήσει κάνας άλλος.
Για δες που αναφέρεται ο SS πριν πεις τη μαλακία σου
σπαμάρεις;;;
ζητησεσ καμια φορα βοηθεια με θεμα και δεν σε βοηθησε κανενασ , ασχετωσ αν σπαμαρουν τα θρεντΣτο θέμα για τη Ρωσία που σύμφωνα με την Αυριανή προσφέρει 100 δις ευρώ για να εγκαταστήσει ναυτική βάση στη Σύρο μετά από 40 σελίδες spam από διάφορους καραγκιόζηδες (βλέπε House of fun) έγραψα το παρακάτω μήνυμα το οποίο πιστεύω ότι κολλάει σε ολόκληρο σχεδόν το forum:
Παίδες το έχω παρτατηρήσει άπειρες φορές. Ξεκινάει κάποιος ένα θέμα είτε σοβαρό όπως αυτό είτε λιγότερο σοβαρό και αρχίζουν από κάτω καλαμπούρια ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν γνωριστεί μέσα στο site, διάλογοι παντώς είδους και άσκοπα posts από χρήστες που έχουν μαζέψει 10.000 posts γράφοντας μηνύματα της μιας σειράς χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται ένα θέμα με 40 σελίδες μέσα στις οποίες κάποιος που ενδιαφέρεται για το θέμα πρέπει να σκάψει για να βρει καμιά 10αριά μηνύματα που είναι σοβαρά και σχετικά με το θέμα. Ουσιαστικά δηλαδή το θέμα καταστρέφεται και γίνεται εξαιρετικά δυσανάγνωστο.
Και αναρωτιέμαι...γίνεται επίτηδες όλο αυτό ή κάποιοι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με τη συμπεριφορά τους δυσχεραίνουν όλους τους υπόλοιπους χρήστες?
Και για να μην πει κάποιος ότι αυτό γίνεται γιατί το θέμα είναι έξω από τη θεματολογία του site:
1) Εφόσον υπάρχει μέρος του forum το οποίο περιλαμβάνει γενικές, πολιτικές κ.α. συζητήσεις, η ύπαρξη τέτοιων θεμάτων είναι δικαιολογημένη και όποιος δε θέλει ας μην τα διαβάζει
2) Έχω δει θέματα πολύ σχετικά με τη θεματολογία του site όπως το "Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη" να γαμιέται με πολύ παρόμοιο τρόπο.
Δε γίνεται κάπως να σταματήσει όλο αυτό"
Μιας και είπα να μην γαμήσω κι εγώ εκείνο το θέμα με spam άνοιξα ένα καινούριο αν και ξέρω ότι η μαλακία ορισμένων είναι ανίκητη και θα το γαμήσουν και αυτό. Είναι λογική ότι επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι η είδηση δεν είναι έγκυρη να θέλουν να γαμήοσυν το θέμα έτσι απλά????
αντε φυγε ρε σπαμμερ! και να παρεις και το ΠαΠακι μαζι σου!
αχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχα
Ζω σ ένα ψέμα ρε παίχτη, καλά που βρέθηκες στο δρόμο μου απόψε και θα ενστερνιστώ την ελληνοροόδοξη σκέψη σ αυτόν εδώ τον ιστότοπο.Μεγάλη η χάρη σουόταν σε βρίζει κάποιος ή σε φτύνει δεν βάζει τα κλάματα.
μην έχεις αυταπάτες
αααααααχαχαχαχαΑμα ηταν διαχειριστης ο νωντας, θα τους ειχε βρει ολους τους σπαμμερς και τους κλωνους και θα τους ειχε διαγραψει παραυτα....
εχει και μεγαλο σοϊ, θα τον βοηθα ολη η οικογενεια στον αγωνα του...
Πιπη, σου είπα, άσε να μιλήσει κάνας άλλος.
Ρε μαλάκα παππού ΔΕΝ έχουμε δουλειά, ΔΕΝ έχουμε γκόμενα, ΔΕΝ γαμάμε,ΔΕΝ έχουμε φίλους,ΔΕΝ έχουμε ζωή λέμε.
Μαλάκα μας λυπάμαι λέμε
να κοιτάξεις τα τελευταία 40 ποστς σου!!!
πόσα δεν είναι σπαμ ή
Ρε Μαύρε ξεκόλα ρε τύπε,δεν φαίνεσαι τελείως βλάκας,υπάρχει ελπίδα ακόμα
Θα πάρεις κι εσυ το βραβείο σου σύντομα
εισαι σε καλό δρόμο....
Θα πάρεις κι εσυ το βραβείο σου σύντομα
εισαι σε καλό δρόμο....
Ρε Μαύρε ξεκόλα ρε τύπε,δεν φαίνεσαι τελείως βλάκας,υπάρχει ελπίδα ακόμα
οχι ακομη ρε, εχει νεφος στη μοσχα
αχαχαχαχαχαχαχα
Υ.Γ. Λευκορωσσιδια ειναι ;)
ντομοντέτοβο κλειστό...
το μινσκ έχει πρόβλημα; τι σου λένε οι γλύκες;
καλο ειναι να ειμαστε σοβαροιΚυρίες και κύριοι καλό βράδυ ;)
Νώντα βάλε τάξη στο μπουρδέλο
οχι δεν εχει προβλημα...
ηταν να ειμουν εκει τωρα γαμω την τρελλα μου γαμω... με περιμενανε...
καλο ειναι να ειμαστε σοβαροι
Μωρή Τσούλα άντε τράβα στο ΜΗΤΣΑΚΗ ΣΟΥ λέμε.... εχεις σπαμάρει τα πάντα λέμε
Αλήθεια πόσες μέρες εχεις να δεις χαρά στη ΣΟΥΦΡΑ ΣΟΥ
Η αγαμία σε έχει κάνει SPAMMER ;;
Γάμα και λίγο ρε τυρομπιχλιαμένο κάθισμα SATO...