Νέα

Σχετικά με το «χιούμορ» και την έλλειψη σεβασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στην αρχη ειχε πλακα...
αλλα πλεον κατανταει βαρετο με την καθε πατσαβουρα που μπενει εδω μεσα απο το κοσμο... :idiot:

Α!Κοτα.... οπως γουσταρουμε θα μιλαμε... 'This is Internet!!!' :s&m_3:
ωχ τι τυπος ειναι αυτος :think:
εισαι τιτανομεγιστος δικε μου

Επισκέπτης
δεν μ' αρέσει η έλλειψη σεβασμού που υπάρχει προς τις γυναίκες συνομιλήτριες (έτσι το ένιωσα εγώ) και το "χιούμορ" που κάνουν κάποιοι εδώ μέσα.
Είναι που δε μας το είχες πει μέχρι τώρα.
Τώρα που μας το είπες ότι σ'ενοχλεί θα διαβάζουμε πρώτα Ζαμπούνη και μετά θάναπτύσουμε τα επιχειρήματά μας με σεβασμό απέναντι στο συνομιλιτή μας και ειδικά τις γυναίκες.
Δέξου σε παρακαλώ την μεταμέλειά μας.

Α και που είσαι....

Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όχι, τρέχει! Εγώ με άτομα που βρίζουν ασύστολα και προσβάλλουν δεν έχω όρεξη να συνομιλήσω. Στον έξω κόσμο ΕΠΙΛΕΓΩ αυτούς με τους οποίους συναναστρέφομαι, όπως και το φόρουμ εγώ το επιλέγω. Είναι πολύ κάτω του επιπέδου μου το φόρουμ αυτό και η νοοτροπία των χρηστών. Ούτε προσβάλλω και ούτε δέχομαι να με προσβάλλουν. Δεν είναι "πλακίτσα". Είναι απλά εκτόνωση από απωθημένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πρέπει κανείς να μάθει να σέβεται το συνομιλητή και συνάνθρωπό του, είτε συμφωνεί, είτε όχι. Αυτό απλά το ΑΠΑΙΤΩ. Εδώ όμως κάποιοι δεν έχουν τρόπους και γι' αυτό επιλέγω εγώ να την κάνω. Στις γυναίκες του φόρουμ, τι να πω; Καλό κουράγιο; Πώς αντέχετε; Ο.κ. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
Ρε τι λέει το ναυάγιο... :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όχι, τρέχει! Εγώ με άτομα που βρίζουν ασύστολα και προσβάλλουν δεν έχω όρεξη να συνομιλήσω. Στον έξω κόσμο ΕΠΙΛΕΓΩ αυτούς με τους οποίους συναναστρέφομαι, όπως και το φόρουμ εγώ το επιλέγω. Είναι πολύ κάτω του επιπέδου μου το φόρουμ αυτό και η νοοτροπία των χρηστών. Ούτε προσβάλλω και ούτε δέχομαι να με προσβάλλουν. Δεν είναι "πλακίτσα". Είναι απλά εκτόνωση από απωθημένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πρέπει κανείς να μάθει να σέβεται το συνομιλητή και συνάνθρωπό του, είτε συμφωνεί, είτε όχι. Αυτό απλά το ΑΠΑΙΤΩ. Εδώ όμως κάποιοι δεν έχουν τρόπους και γι' αυτό επιλέγω εγώ να την κάνω. Στις γυναίκες του φόρουμ, τι να πω; Καλό κουράγιο; Πώς αντέχετε; Ο.κ. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
κατι θετικο βρισκεις να υπαρχει εδω τελικα?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ρε κοιτουλα  :-* ισα ισα αν το δεις οπως (ειναι) και πολυ χαβαλε θα κανεις και την ωρα σου θα περασεις πολυ ευχαριστα  :sunglasses:.εχει παρα πολυ χαβαλε και "ψωμι" αν δεν τα περνεις ολα σοβαρα (και τιποτα να μην περνεις στα σοβαρα ακομα καλυτερα ;)) και δεν χαλιεσε!! Αλλωστε στην ανωνυμια ειμαστε ολοι ουτε προσωπικες προσβολες παιζουν ουτε θιξιμο προσωπικοτητας... χαλαραααααααααααααααα χαβαλεεεεεεεεεεεεεεεε για ολα ;) ;) no stress no stress  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε κοιτουλα  :-* ισα ισα αν το δεις οπως (ειναι) και πολυ χαβαλε θα κανεις και την ωρα σου θα περασεις πολυ ευχαριστα  :sunglasses:.εχει παρα πολυ χαβαλε και "ψωμι" αν δεν τα περνεις ολα σοβαρα (και τιποτα να μην περνεις στα σοβαρα ακομα καλυτερα ;)) και δεν χαλιεσε!! Αλλωστε στην ανωνυμια ειμαστε ολοι ουτε προσωπικες προσβολες παιζουν ουτε θιξιμο προσωπικοτητας... χαλαραααααααααααααααα χαβαλεεεεεεεεεεεεεεεε για ολα ;) ;) no stress no stress  :2funny:
ξεγραφτηκε... :S

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μην ειστε κακοι...δεν ειναι ολοι συνηθισμενοι ...
νταξει..
ειναι πολυ γλυκια κοπελα παντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom