Νέα

Σχετικά με το «χιούμορ» και την έλλειψη σεβασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
συγγνώμη τώρα....
εάν είμαι 1.50 και πάω να παίξω μπάσκετ με δίμετρους θα φταίνε οι δίμετροι που γαμήθηκε η ψυχολογία μου;
αααααααααααααααχαχααχααχαχαχαχαχα
τι λέτε ρε;

μήπως θέτε και πρώτο πιάτο και ντιζέρτ σε σουβλατζίδικο ;
χαχαχχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νο μπαντα χανευ ;)

Επισκέπτης
ρε τι γλυκο κοριτσι & αρχιδια τουμπανα???
κανει καλα τσιμπουκια???
τα πινει ή τα φτυνει???
κωλαρακι δινει???
απο βυζι πως παει???

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ρε τι γλυκο κοριτσι & αρχιδια τουμπανα???
κανει καλα τσιμπουκια???
τα πινει ή τα φτυνει???
κωλαρακι δινει???
απο βυζι πως παει???
Ρε μαναρι μου δεν την πηδουσαμε την κοπελα !!!  :grin: :grin: :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
στο μπουρδέλα τελεία τι βι βρήκατε να βγάλετε τις ευαισθησίες σας;

γαμώ το κοσμοπόλιτάν σας γαμώ ρε.....
Ευτυχως που δεν εχει παρει πρεφα το θρεντ ο ΠΠ φιλε!
Χαλαρα θα μας εστελνε ολους στο ΕΔΑΔ που καταπιεζουμε το δικαιωμα της μειονοτικιας για ευαισθησιες!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι κανετε ακομα εδω ρε?βγηκα γυρισα κ ακομα μεσα ειστε?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ευτυχως που δεν εχει παρει πρεφα το θρεντ ο ΠΠ φιλε!
Χαλαρα θα μας εστελνε ολους στο ΕΔΑΔ που καταπιεζουμε το δικαιωμα της μειονοτικιας για ευαισθησιες!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και το δικαίωμά της να αυτοπροσδιορίζεται ευαίσθητη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
γτ κακα τα ψεματα ρε κουαρ..αλλα αν δεν εχεις χιουμορ κ στομαχι δε την βγαζεις καθαρη εδω μεσα...
λιγο ευαισθητη παραπανω να εισαι την πουτσισες...

σου βαζω στοιχημα οτι ειμαι πολυ πιο ευαιασθητη απο την κοιτα. ΑΛΛΑ... 1)ειμαστε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ... δεν μας ξερουν προσωπικα οποτε ζμπουτσαμ και 2)οταν βαζεις τετοιο τοπικ λογικο ειναι να τα ακουσεις. ειλικρινα, δεν το περιμενε??????????????

Επισκέπτης
Ελπίζω να δέχεστε και κριτική, απλά ήθελα να σας πω οτι δεν μ' αρέσει η έλλειψη σεβασμού που υπάρχει προς τις γυναίκες συνομιλήτριες (έτσι το ένιωσα εγώ) και το "χιούμορ" που κάνουν κάποιοι εδώ μέσα. Να ξέρετε οτι το χιουμορ, πάυει να είναι πετυχημένο, όταν γίνεται εις βάρος κάποιου ή όταν είναι προσβλητικό. Αυτά από μένα.  ;)
Κοπελιά γιατί δεν βλεπεις το site σαν μια ευκαιρία να μοιραστείς εμπειρίες και γνώσεις περι καύλας ,πούτσας και φετίχ και να μην ασχολείσαι με τα υπόλοιπα κακεντρεχή σχόλια?Μην θίγεσαι κούκλα μου απο τα σχόλια εδώ των μπουρδελιάρηδων..γιατί είναι λογικό όταν μπαίνει μια γυναίκα σε site που ασχολείται αποκλειστικά με οίκους ανοχής και τα συναφή,να το βλέπουν στραβά και με το δίκιο τους..Αλλά εσύ σκέψου λίγο για ποιόν λόγο μπήκες εδώ?Για να κάνεις μόνο χαβαλέ και να χαλαρώνεις μετα την δουλειά?Να κουτσομπολεύεις?Να ηθικολογείς και να κρίνεις τις επιλογές του καθενός?Αν ναι δεν είσαι στο σωστό site..Aν όμως μπήκες γιατί θέλεις να συζητάς για το σεξ,γιατί αγαπάς την πούτσα και θέλεις να μαθαίνεις συνεχώς καινούρια πράγματα για το σεξ γενικότερα..εδώ είναι χάρμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοπελιά γιατί δεν βλεπεις το site σαν μια ευκαιρία να μοιραστείς εμπειρίες και γνώσεις περι καύλας ,πούτσας και φετίχ και να μην ασχολείσαι με τα υπόλοιπα κακεντρεχή σχόλια?Μην θίγεσαι κούκλα μου απο τα σχόλια εδώ των μπουρδελιάρηδων..γιατί είναι λογικό όταν μπαίνει μια γυναίκα σε site που ασχολείται αποκλειστικά με οίκους ανοχής και τα συναφή,να το βλέπουν στραβά και με το δίκιο τους..Αλλά εσύ σκέψου λίγο για ποιόν λόγο μπήκες εδώ?Για να κάνεις μόνο χαβαλέ και να χαλαρώνεις μετα την δουλειά?Να κουτσομπολεύεις?Να ηθικολογείς και να κρίνεις τις επιλογές του καθενός?Αν ναι δεν είσαι στο σωστό site..Aν όμως μπήκες γιατί θέλεις να συζητάς για το σεξ,γιατί αγαπάς την πούτσα και θέλεις να μαθαίνεις συνεχώς καινούρια πράγματα για το σεξ γενικότερα..εδώ είναι χάρμα.

ναι ρε ουφο βγαλτη σκούφια σου και βάρα την  :idiot:

ποιος μιλαει ρε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Για γκόμενο μπήκες αλίντισα?  :o :o

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ουτε εγω μπηκα γ αυτα ρε αλιντισσα...
δεν φταιει αυτο γ το οτι δε την παλεψε η κοιτα...
εγω η κουαρ η κια η βελβυ κ.α δε ψαχνουμε πουτσα...
αλλου ειναι η ουσια!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σου βαζω στοιχημα οτι ειμαι πολυ πιο ευαιασθητη απο την κοιτα. ΑΛΛΑ... 1)ειμαστε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ... δεν μας ξερουν προσωπικα οποτε ζμπουτσαμ και 2)οταν βαζεις τετοιο τοπικ λογικο ειναι να τα ακουσεις. ειλικρινα, δεν το περιμενε??????????????
συμφωνω καργα...
μπες λιγο στο θεμα στο κοσμο κ διαβασε...
θα καταλαβεις... :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom