Νέα

Σχετικά με το «χιούμορ» και την έλλειψη σεβασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
να κρατησω την μαιμου για αβαταρ-καβαντζα; :think:
παρε αβαταρ με φωτο της μπουμπας..
URL]]

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εδω μεσα ειναι καμμια 15αρια χιλιαδες ανθρωποι, αρα ειναι μια σχετικα ακριβής απεικόνιση του εξω κόσμου. Εχει τα πάντα, ότι μπορείς να φανταστείς και έξω. Αρα, αν μπαίνεις εδω θα βλέπεις, οπως όλοι μας, όλων των ειδών συμπεριφορές. Είναι επομένως προσωπική σου απόφαση και επιλογή (όπως και του καθενός απο μας). Χαλάρωσε, δεν τρέχει τιποτε

Όχι, τρέχει! Εγώ με άτομα που βρίζουν ασύστολα και προσβάλλουν δεν έχω όρεξη να συνομιλήσω. Στον έξω κόσμο ΕΠΙΛΕΓΩ αυτούς με τους οποίους συναναστρέφομαι, όπως και το φόρουμ εγώ το επιλέγω. Είναι πολύ κάτω του επιπέδου μου το φόρουμ αυτό και η νοοτροπία των χρηστών. Ούτε προσβάλλω και ούτε δέχομαι να με προσβάλλουν. Δεν είναι "πλακίτσα". Είναι απλά εκτόνωση από απωθημένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πρέπει κανείς να μάθει να σέβεται το συνομιλητή και συνάνθρωπό του, είτε συμφωνεί, είτε όχι. Αυτό απλά το ΑΠΑΙΤΩ. Εδώ όμως κάποιοι δεν έχουν τρόπους και γι' αυτό επιλέγω εγώ να την κάνω. Στις γυναίκες του φόρουμ, τι να πω; Καλό κουράγιο; Πώς αντέχετε; Ο.κ. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Επισκέπτης
Όχι, τρέχει! Εγώ με άτομα που βρίζουν ασύστολα και προσβάλλουν δεν έχω όρεξη να συνομιλήσω. Στον έξω κόσμο ΕΠΙΛΕΓΩ αυτούς με τους οποίους συναναστρέφομαι, όπως και το φόρουμ εγώ το επιλέγω. Είναι πολύ κάτω του επιπέδου μου το φόρουμ αυτό και η νοοτροπία των χρηστών. Ούτε προσβάλλω και ούτε δέχομαι να με προσβάλλουν. Δεν είναι "πλακίτσα". Είναι απλά εκτόνωση από απωθημένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πρέπει κανείς να μάθει να σέβεται το συνομιλητή και συνάνθρωπό του, είτε συμφωνεί, είτε όχι. Αυτό απλά το ΑΠΑΙΤΩ. Εδώ όμως κάποιοι δεν έχουν τρόπους και γι' αυτό επιλέγω εγώ να την κάνω. Στις γυναίκες του φόρουμ, τι να πω; Καλό κουράγιο; Πώς αντέχετε; Ο.κ. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...

Στο καλο αλλα μην μας τα ζαλιζεις αλλο με λογιδρια.
Παρε και τον τερας μαζι σου.Ζητα απο την Νταρια να σου δανεισει το λουρακι της να τον παρεις σπιτι
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Είπε η κοπέλα να δει τι τρέχει και είδε κάφρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πιστευω οτι κατα βαθος θα πεθανε απο καυλα με τα βρωμικα λογακια που ακουσε
Αλλα ελεινιδα γαρ δεν το παραδεχεται.

Καταρχήν δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Ελληνογερμανίδα. Και όχι, δεν πέθανα από καύλα. Αντιθέτως ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγω πιστευω οτι κατα βαθος θα πεθανε απο καυλα με τα βρωμικα λογακια που ακουσε
Αλλα ελεινιδα γαρ δεν το παραδεχεται.
εμοτικον γυναικειου αυνανισμου.... :rockon:

Επισκέπτης
αει μωρη να καθαρισεις κανα φασολακι που απαιτεις κιολας..
απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις οτι το μεσο ειναι απροσωπο,οτι μπηκες σε ενα χωρο που πανω απ ολα κανουμε χαβαλε,σαλτα & γαμησου μηπως στανιαρεις λιγακι..

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Επικοί διαλόγοι  :bounce-glasses:
έχω πεθάνει στο γέλιο λέμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοπελιά που άνοιξες το θρεντ ηρέμησε! Ένα φόρουμ είναι σαν όλα τα άλλα, μόνο π ΄ναι λίγο πιο χύμα.. :grin:

Τέρας τι είναι αυτά που διάβασα;  :o
Αλήθεια είναι;  :o

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καταρχήν δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Ελληνογερμανίδα. Και όχι, δεν πέθανα από καύλα. Αντιθέτως ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
ελα βρε ειμαστε καλα παιδια κατα βαθος....απλα λιγο αυθορμητα...

ε... ειναι και μερικοι καυλωμενοι....

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
αει μωρη να καθαρισεις κανα φασολακι που απαιτεις κιολας..
απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις οτι το μεσο ειναι απροσωπο,οτι μπηκες σε ενα χωρο που πανω απ ολα κανουμε χαβαλε,σαλτα & γαμησου μηπως στανιαρεις λιγακι..

Εξήγησα πως το να βρίζεις, δεν είναι χαβαλές, αλλά αδυνατείτε να το κατανοήσετε. Πρέπι κάποιοι να μάθετε τρόπους και να δέχεστε και μια κριτική, δεν βλάπτει.

Επισκέπτης
Εξήγησα πως το να βρίζεις, δεν είναι χαβαλές, αλλά αδυνατείτε να το κατανοήσετε. Πρέπι κάποιοι να μάθετε τρόπους και να δέχεστε και μια κριτική, δεν βλάπτει.
σιγουρα αλλα αυτο δεν μπορεις να το απαιτεις..
γκεγκε???
μεχρι να παρεις χαμπαρι τι παιζει,τραβα στα φασολακια σου..

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Οπως επιλέγεις στον εξω κοσμο, ετσι επιλέγεις κι εδω. Σου ειπα, χαλαρωσε, εχει πολλά αξιόλογα ατομα κι εδω, κι ακομα κι αυτοι που κανουν τη χοντρη πλάκα, μπορει καποια μερα να χασκογελατε μαζι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom