Επισκέπτης
γνωστο τοις πασοι οτι κυκλοφορεις με πανες,αφου σου κανουν την πατουρα πενηνταρικα τα τραβελια & η νταρια..σε έχω χεσμένο...
γνωστο τοις πασοι οτι κυκλοφορεις με πανες,αφου σου κανουν την πατουρα πενηνταρικα τα τραβελια & η νταρια..σε έχω χεσμένο...
παρε αβαταρ με φωτο της μπουμπας..να κρατησω την μαιμου για αβαταρ-καβαντζα;
παρε αβαταρ με φωτο της μπουμπας..
http://[URL unfurl="true"]www.tagspimp.com/stickers/02/1.gif[/img[/URL]]
[/quote]thanks....μετα την μπελουτσι που ειναι δικια σου...θα μπει...
Εδω μεσα ειναι καμμια 15αρια χιλιαδες ανθρωποι, αρα ειναι μια σχετικα ακριβής απεικόνιση του εξω κόσμου. Εχει τα πάντα, ότι μπορείς να φανταστείς και έξω. Αρα, αν μπαίνεις εδω θα βλέπεις, οπως όλοι μας, όλων των ειδών συμπεριφορές. Είναι επομένως προσωπική σου απόφαση και επιλογή (όπως και του καθενός απο μας). Χαλάρωσε, δεν τρέχει τιποτε
να κρατησω την μαιμου για αβαταρ-καβαντζα;
Όχι, τρέχει! Εγώ με άτομα που βρίζουν ασύστολα και προσβάλλουν δεν έχω όρεξη να συνομιλήσω. Στον έξω κόσμο ΕΠΙΛΕΓΩ αυτούς με τους οποίους συναναστρέφομαι, όπως και το φόρουμ εγώ το επιλέγω. Είναι πολύ κάτω του επιπέδου μου το φόρουμ αυτό και η νοοτροπία των χρηστών. Ούτε προσβάλλω και ούτε δέχομαι να με προσβάλλουν. Δεν είναι "πλακίτσα". Είναι απλά εκτόνωση από απωθημένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πρέπει κανείς να μάθει να σέβεται το συνομιλητή και συνάνθρωπό του, είτε συμφωνεί, είτε όχι. Αυτό απλά το ΑΠΑΙΤΩ. Εδώ όμως κάποιοι δεν έχουν τρόπους και γι' αυτό επιλέγω εγώ να την κάνω. Στις γυναίκες του φόρουμ, τι να πω; Καλό κουράγιο; Πώς αντέχετε; Ο.κ. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
είπε η κοπέλα να δει τι τρέχει και είδε κάφρους
Εγω πιστευω οτι κατα βαθος θα πεθανε απο καυλα με τα βρωμικα λογακια που ακουσε
Αλλα ελεινιδα γαρ δεν το παραδεχεται.
εμοτικον γυναικειου αυνανισμου....Εγω πιστευω οτι κατα βαθος θα πεθανε απο καυλα με τα βρωμικα λογακια που ακουσε
Αλλα ελεινιδα γαρ δεν το παραδεχεται.
αει μωρη να καθαρισεις κανα φασολακι που απαιτεις κιολας..Όχι, τρέχει! Εγώ με άτομα που βρίζουν ασύστολα και προσβάλλουν δεν έχω όρεξη να συνομιλήσω. Στον έξω κόσμο ΕΠΙΛΕΓΩ αυτούς με τους οποίους συναναστρέφομαι, όπως και το φόρουμ εγώ το επιλέγω. Είναι πολύ κάτω του επιπέδου μου το φόρουμ αυτό και η νοοτροπία των χρηστών. Ούτε προσβάλλω και ούτε δέχομαι να με προσβάλλουν. Δεν είναι "πλακίτσα". Είναι απλά εκτόνωση από απωθημένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πρέπει κανείς να μάθει να σέβεται το συνομιλητή και συνάνθρωπό του, είτε συμφωνεί, είτε όχι. Αυτό απλά το ΑΠΑΙΤΩ. Εδώ όμως κάποιοι δεν έχουν τρόπους και γι' αυτό επιλέγω εγώ να την κάνω. Στις γυναίκες του φόρουμ, τι να πω; Καλό κουράγιο; Πώς αντέχετε; Ο.κ. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
στον πουτσο μας..Καταρχήν δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Ελληνογερμανίδα. Και όχι, δεν πέθανα από καύλα. Αντιθέτως ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
ελα βρε ειμαστε καλα παιδια κατα βαθος....απλα λιγο αυθορμητα...Καταρχήν δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Ελληνογερμανίδα. Και όχι, δεν πέθανα από καύλα. Αντιθέτως ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
αει μωρη να καθαρισεις κανα φασολακι που απαιτεις κιολας..
απο την στιγμη που δεν καταλαβαινεις οτι το μεσο ειναι απροσωπο,οτι μπηκες σε ενα χωρο που πανω απ ολα κανουμε χαβαλε,σαλτα & γαμησου μηπως στανιαρεις λιγακι..
ερεθιστηκες και συ;Τέρας τι είναι αυτά που διάβασα; :o
Αλήθεια είναι; :o
Τέρας τι είναι αυτά που διάβασα; :o
Αλήθεια είναι; :o
Καταρχήν δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Ελληνογερμανίδα. Και όχι, δεν πέθανα από καύλα. Αντιθέτως ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.
σιγουρα αλλα αυτο δεν μπορεις να το απαιτεις..Εξήγησα πως το να βρίζεις, δεν είναι χαβαλές, αλλά αδυνατείτε να το κατανοήσετε. Πρέπι κάποιοι να μάθετε τρόπους και να δέχεστε και μια κριτική, δεν βλάπτει.
Οπως επιλέγεις στον εξω κοσμο, ετσι επιλέγεις κι εδω. Σου ειπα, χαλαρωσε, εχει πολλά αξιόλογα ατομα κι εδω, κι ακομα κι αυτοι που κανουν τη χοντρη πλάκα, μπορει καποια μερα να χασκογελατε μαζιΌχι, τρέχει! Εγώ με άτομα που βρίζουν ασύστολα και προσβάλλουν δεν έχω όρεξη να συνομιλήσω. Στον έξω κόσμο ΕΠΙΛΕΓΩ αυτούς με τους οποίους συναναστρέφομαι, όπως και το φόρουμ εγώ το επιλέγω. Είναι πολύ κάτω του επιπέδου μου το φόρουμ αυτό και η νοοτροπία των χρηστών. Ούτε προσβάλλω και ούτε δέχομαι να με προσβάλλουν. Δεν είναι "πλακίτσα". Είναι απλά εκτόνωση από απωθημένα ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Πρέπει κανείς να μάθει να σέβεται το συνομιλητή και συνάνθρωπό του, είτε συμφωνεί, είτε όχι. Αυτό απλά το ΑΠΑΙΤΩ. Εδώ όμως κάποιοι δεν έχουν τρόπους και γι' αυτό επιλέγω εγώ να την κάνω. Στις γυναίκες του φόρουμ, τι να πω; Καλό κουράγιο; Πώς αντέχετε; Ο.κ. ο καθένας κάνει τις επιλογές του...