Νέα

Σχετικά με το «χιούμορ» και την έλλειψη σεβασμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κο(ί)τα!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε παραθαλάσιε έχεις δίκιο.. λίγος χαβαλές δεν βλάφτει.. αλλά από τον χαβαλέ μέχρι την συμπεριφορά ορισμένων υπάρχει πίστεψε με μεγάλη απόσταση...

αυτά τα λες εσύ που έχεις καεί.
Ο πλέζουρ δε βρίζει γυναίκες παρά σπάνια και ο χουάιτ με πολλές από αυτές που έχει βριστεί τελικά βρήκαν άκρη.
Επειδή βρίζουν εσένα δεν πάει να πει ότι βρήκες σύμμαχο στις γυναίκες  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
να είσαι σίγουρη ότι έχει...

Τωρε ρε γιε πουτανας τι ζορι τραβας και πεταγεσαι μουνοδουλε?Δεν ντρεπεσαι λιγο την ηλικια σου?
Μπαρμπα ξεμωραμενε.Με ξερεις και εισαι και σιγουρος ρε τελειωμενε πατσοκοιλια?
Θελεις να σου ξανακατεβασω ολη σου την οικογενεια και να κλαψουριζεις σαν γυναικουλα?

Επισκέπτης
ρε παραθαλάσιε έχεις δίκιο.. λίγος χαβαλές δεν βλάφτει.. αλλά από τον χαβαλέ μέχρι την συμπεριφορά ορισμένων υπάρχει πίστεψε με μεγάλη απόσταση...
κομπλεξικε πουτσοπνιχτη κλαψεεεεεεεεεεεε..
γαμω το σπιτι σου παλιοπουσταρα..
Υ.Γ τα παραπανω τα εγραψα για να σε επιβεβαιωσω μωρη αχορταγη χυσορουφηχτρα..
συνεχισε τωρα την κλαψομουνιαση..
σε επανασυνδεω με την καραπουτσακλαρα μου,μεχρι να βρεις το θαρρος να ερθεις να μου κλαφτεις μπροστα μου παλιοπεοεπαιτη..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τοτε τι αναφερεσαι σε "Σεβασμο στις γυναικες?"Γιατι τι ειναι οι γυναικες δηλαδη που χρηζεται σεβασμο?
Να ελεγες "σεβασμο στον συνομιλιτη σου"
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
σωστα και φεμινιστικα τα ειπες... :rockon: :rockon:

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
τοτε τι αναφερεσαι σε "Σεβασμο στις γυναικες?"Γιατι τι ειναι οι γυναικες δηλαδη που χρηζεται σεβασμο?
Να ελεγες "σεβασμο στον συνομιλιτη σου"
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο.κ. λάθος μου, εσύ γιατί γίνεσαι τόσο επιθετικός δηλαδή;  :huh: Σεβασμός και στα 2 φύλα εννοείται.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αυτά τα λες εσύ που έχεις καεί.
Ο πλέζουρ δε βρίζει γυναίκες παρά σπάνια και ο χουάιτ με πολλές από αυτές που έχει βριστεί τελικά βρήκαν άκρη.
Επειδή βρίζουν εσένα δεν πάει να πει ότι βρήκες σύμμαχο στις γυναίκες  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν χρειάζομαι συμμάχους μπούμπα.. τα καταφέρνω και μόνος μου πίστεψε με.. .ειδικά τύπους σαν τον πλέζουρα ή τον ασπρούλη θέλω καμμιά δεκαρία για πρωινό... ειλικρινά σου λέω τους έχω γραμμένους ...

το αν βρίσκει κάποιος άκρη ή όχι δεν μου λέει τίποτε... η συμπεριφορά των εν λόγω είναι γνωστή σε όλους...

OP
OP
Κ

Κο(ί)τα!

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, πώς μιλάτε έτσι μεταξύ σας; Αλήθεια έχω σοκαριστεί!  :o
Γιατί τέτοια επιθετικότητα; Ηρεμίστε λίγο.

Επισκέπτης
δεν χρειάζομαι συμμάχους μπούμπα.. τα καταφέρνω και μόνος μου πίστεψε με.. .ειδικά τύπους σαν τον πλέζουρα ή τον ασπρούλη θέλω καμμιά δεκαρία για πρωινό... ειλικρινά σου λέω τους έχω γραμμένους ...

το αν βρίσκει κάποιος άκρη ή όχι δεν μου λέει τίποτε... η συμπεριφορά των εν λόγω είναι γνωστή σε όλους...

καλα παρε καμια γλουταμινη θειο για τις αρθρωσεις σου πρωτα.
Το μονο που θελεις για καμια δεκαρια για πρωινο ειναι τιποτα κρουασαν με λουκανικοπιτες.

Επισκέπτης
Ρε παιδιά, πώς μιλάτε έτσι μεταξύ σας; Αλήθεια έχω σοκαριστεί!  :o
Γιατί τέτοια επιθετικότητα; Ηρεμίστε λίγο.

Ετσι ειμαστε.
Οι νεοι βραζουμε απο τεστορονη και ο μπαρμπας τερας εχει βαρεσει οτι φαρμακευτικο υπαρχει σε τεστορονη για να ανταπεξελθει.
Αν δεν μπορεις να το συνηθισεις παρε τα γοβακια σου και τραβα για galea μερια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τις μόνες κριτικές που δεχόμαστε εδώ είναι για τα μπουρδέλα και τα στούντιο.
Άιντε άιντε, ακόμα δεν ήρθες σαχλαμάρω θίχτηκες!
μαγδαλω να την προσφωνησεις στο επομενο ποστ....

ΥΓ αν γραψει κριτικες θα φαει μπαν;

Επισκέπτης
παλιοκουφάλα παραθαλάσσιε την γυροφέρνεις να έρθει σε σένα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σου πω μια αληθεια.....αρχιζω να μαζευω ελιες απο την αλλη βδομαδα και θα χρειαστω καμποσα χερια. Μπορει να μην ξερει να οδηγαει, ελπιζω ομως οτι θα ξερει να σκυβει.

Επισκέπτης

μωρη λουμπινα τραβα να σαλιαρισεις με κανα τραβελι λεμε..
αφου μας εχεις για πρωινο τι μυξοκλαιγεσαι καθε τρεις & λιγο???
αντε ρε κιναιδε πεοεπαιτη να σε γαμησει η νταρια με κανα strapon..
αντε μωρη καριολα μην αρχισω να βγαζω στην φορα τα απλυτα & τις φωτο σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom