Νέα

Σχέση από απόσταση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εσυ δεν "υποτιθεται" οτι διεγραψες το λογαριασμο σου????????
παλι εδω?

δεν υποτιθεται καθολου
αλλα δεν με διαγραφουυν για καποιο λογο

συνεχιζω να σας διαβαζω απλα δεν θελω να γραφω.. σημερα ομως τα διαβασα αυτα κ δεν αντεξα *P

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ειμαι 20 χρονων κ τα εχω με μια κοπελια που ειναι 21 κ σπουδαζει πατρα!τα εχουμε 3 μηνες τωρα αλλα γνωριμασταν 9 μηνες πριν!(ειχαμε γνωριστει μεσω ιντερνετ).απλα κολλαμε παρα πολυ αλλα δν το εχω ξανακανει αυτο(δλδ να γνωρισω ανθρωπο μεσω ιντερνετ κ σχεση απο αποσταση!)Για αυτο ηθελα να μαζεψω γνωμες!

Αυτη τη λεπτομερεια οτι τη ξερει απο το ιντερνετ δεν την ηξερα..
χα χα χα χα  σχεση μεσω ιντερνετ και απο αποσταση....
εισαι καμενος απο χερι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δεν υποτιθεται καθολου
αλλα δεν με διαγραφουυν για καποιο λογο

συνεχιζω να σας διαβαζω απλα δεν θελω να γραφω.. σημερα ομως τα διαβασα αυτα κ δεν αντεξα *P

ε επειδη το ξερανε γιαυτο δε σε διεγραψαν :2funny:
σου λενε σιγα μην κρατηθει αυτη....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κάποιος/α είπε ψέμματα...
καποιος ειναι ο πιο αδυναμος κρικος... ? *P

ρε πατε καλα?? :P δεν ειπα οτι φευγω επειδη με επιασε στα πρασα να διαβαζω κριτικες ο γκομενος κ δεν μπορω να ξεπλυνω τη ντροπη κ παω να πεσω στα ποδια του για να γινω χωμα να με συγχωρεσει.. σαν κατι ωραια παρομοια τοπικ αποχωρησεων που εχουμε διαβασει κατα καιρους :cheesy: :P
αλλλοουυυυυυυυς λογους ειχα κ εχω, κ εκει ειναι ο λογαριασμος μου κ ακομη διαγραφη θελω ασχετο που δεν μου τη δινουν.. οποτε βρουν χρονο αν δεν τους κανει κοπο ας πατησουν το ντελιτε.. :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για μένα η σχέση απο απόσταση είναι θεική ιδέα.
Αλλά στο μυαλό μου εγώ την είχα αλλοιώς.
Οτι την έχει τόσο μεγάλη ....που και απο μακρυά σε φτάνει!
Χαλάστηκα με το περιεχόμενο τελικά..  :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
been there done that.........σχεσεις απο αποσταση δεν υφιστανται κατα τη γνωμη μου.......εδω χρονια ζευγαρι και φευγει ο αλλος/η αλλη για 2-3 μηνες για επαγγελματικους λογους και γινεται πανικος.......ξεκινωντας εξ αρχης μια σχεση απο αποσταση δινεις υποσυνειδητα και την "αδεια" για το κερατο που θα πεσει......

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
been there done that.........σχεσεις απο αποσταση δεν υφιστανται κατα τη γνωμη μου.......εδω χρονια ζευγαρι και φευγει ο αλλος/η αλλη για 2-3 μηνες για επαγγελματικους λογους και γινεται πανικος.......ξεκινωντας εξ αρχης μια σχεση απο αποσταση δινεις υποσυνειδητα και την "αδεια" για το κερατο που θα πεσει......
Πολύ σωστή και συνειδητοποιημένη σε βρίσκω. Μπράβο! ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δηλαδή για να καταλαβω.. τα έχουμε καταφέρει στις σχέσεις τις κοντινές και άρχισαν να μας προβληματίζουν οι εξ αποστάσεως; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην πεις!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Δικιο εχει.
Κοιτα να δεις που συμφωνουμε αλλη μια φορα. Δε θα τα παμε καλα........

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Κι εγώ λέω ότι παπαρολογείτε!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
analogos ta atoma den einai oloi idioi

Σωστα δεν ειναι. Αλλοι ειναι λιγοτερο μαλακες και καταλαβαινουν νωρις οτι αυτο δε βγαινει πουθενα παρα κακο κανει και αλλοι ειναι περισσοτερο και τραβανε το λουκι σε μια αυταπατη οτι εχουν γκομενα και τους ειναι πιστη.Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.(να το παιξω και λιγο δικαιος μια φορα)

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σωστα δεν ειναι. Αλλοι ειναι λιγοτερο μαλακες και καταλαβαινουν νωρις οτι αυτο δε βγαινει πουθενα παρα κακο κανει και αλλοι ειναι περισσοτερο μαλάκες και τραβανε το λουκι σε μια αυταπατη οτι εχουν γκομενα και τους ειναι πιστη.Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες.(να το παιξω και λιγο δικαιος μια φορα)
Δεν σε έβρισα. :P :P :P

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μπαααααα...σιγα να μην κρατρησει η σχεση ετσι...

και να τη ξεκινησεις στο τελος κλαις τα λεφτα που εφαγες σε κινητα και στα πηγαινε-ελα.... :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom