Νέα

Σχέση από απόσταση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εσυ πως την κρινεις?
Οταν κανεις Ο,τι περναει απο το χερι σου ωστε να εισε μαζι ειναι θετικο! οκ!
Αλλα σε καποια φαση κουραζει! Και μαλιστα παααααρα πολυ!

Τα χρηματα βασικα τα εχω χεσμενα απο την στιγμη που επιλεγω να κανω κατι για το ετερον ημισι (το οποιο βρισκοταν ετσι και  αλλιως μακρια)!

Αλλα οπως προειπα ειναι κουραζει.... και τον εναν και τον αλλον.
Ετσι δεν ειναι?  ;)

οκ ισως λαθος διατυπωση.
ακομα και ετσι θεωρω οτι το οικονομικο παιζει μεγαλο ρολο.
οταν ειναι να ξεκινησεις μια τετοια σχεση σκεφτεσαι και το μπερντε να το πουμε ετσι.

ναι και το μπερντε σκεφτεσαι και κουραζει απο ενα σημειο και μετα και κοροϊδο μπορει να νιωσεις σε καποιο σταδιο της σχεσης....απλα η ενσταση μου ειναι οτι δεν μπορεις να ζυγιζεις μια σχεση με βαση το πορτοφολι γιατι στην τελικη δεν ειναι αυτο που σου μενει ως αναμνηση μετα.....ΕΑΝ αυτο σου μενει και εκφραζεις μια πικρία ως προς αυτο τοτε μαλλον κατι δεν εχεις κανει εσυ καλα (ο οποιοσδηποτε δε μιλαω συγκεκριμενα) για να εχεις φτασει σε σημειο να νιωθεις "εκμεταλλευμενος" ή να κλαις τα λεφτουδακια σου.....

καθε σχεση πρεπει να εχει καποιες παραχωρησεις....αλλοτε αυτες ειναι ψυχικες αλλοτε και οικονομικες εφοσον επιλεγεις να ξεκινησεις μια σχεση απο αποσταση.....αλοιμονο ομως αν το μονο που μας μενει στο τελος αυτης της σχεσης ειναι το αθροισμα των διοδιων και της βενζινης που ξοδεψαμε....σα να μου λεει καποιος οτι αυτο που του εχει μεινει απο μια σχεση ειναι τα λεφτα που εδωσε για τους καφεδες και τα σινεμα που πηγαινανε....

ισως βεβαια εσεις να το ειπατε πιο πολυ χαριτολογωντας και να μην δωσατε τη σημασια που προφανως εγω εξελαβα ως τοσο σημαντικη οποτε συγχωρεστε με :P

παρολαυτα ειναι ενα ρεαλιστικο γεγονος το οποιο δεν πρεπει να παραβλεπουμε....για μενα ομως μεγαλυτερη ειναι η συναισθηματικη φθορα που μενει τελικα απο κατι τετοιο παρα το οικονομικο......ισως επειδη ειμαι πολυ λαααααρτζ  :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ναι και το μπερντε σκεφτεσαι και κουραζει απο ενα σημειο και μετα και κοροϊδο μπορει να νιωσεις σε καποιο σταδιο της σχεσης....απλα η ενσταση μου ειναι οτι δεν μπορεις να ζυγιζεις μια σχεση με βαση το πορτοφολι γιατι στην τελικη δεν ειναι αυτο που σου μενει ως αναμνηση μετα.....ΕΑΝ αυτο σου μενει και εκφραζεις μια πικρία ως προς αυτο τοτε μαλλον κατι δεν εχεις κανει εσυ καλα (ο οποιοσδηποτε δε μιλαω συγκεκριμενα) για να εχεις φτασει σε σημειο να νιωθεις "εκμεταλλευμενος" ή να κλαις τα λεφτουδακια σου.....

καθε σχεση πρεπει να εχει καποιες παραχωρησεις....αλλοτε αυτες ειναι ψυχικες αλλοτε και οικονομικες εφοσον επιλεγεις να ξεκινησεις μια σχεση απο αποσταση.....αλοιμονο ομως αν το μονο που μας μενει στο τελος αυτης της σχεσης ειναι το αθροισμα των διοδιων και της βενζινης που ξοδεψαμε....σα να μου λεει καποιος οτι αυτο που του εχει μεινει απο μια σχεση ειναι τα λεφτα που εδωσε για τους καφεδες και τα σινεμα που πηγαινανε....

ισως βεβαια εσεις να το ειπατε πιο πολυ χαριτολογωντας και να μην δωσατε τη σημασια που προφανως εγω εξελαβα ως τοσο σημαντικη οποτε συγχωρεστε με :P

παρολαυτα ειναι ενα ρεαλιστικο γεγονος το οποιο δεν πρεπει να παραβλεπουμε....για μενα ομως μεγαλυτερη ειναι η συναισθηματικη φθορα που μενει τελικα απο κατι τετοιο παρα το οικονομικο......ισως επειδη ειμαι πολυ λαααααρτζ  :2funny:

Δεν ενιωσα σε καμια μα καμια περιπτωση οτι με εκμεταλευοταν η κοπελια.
Οσο κρατησε το χαρηκαμε και διασκεδασαμε και οι δυο. Απλα Ξερεις...... οταν ταιριαζουν δυο ανθρωποι (οι οποιοι ειναι και πολυ συναισθηματικοι) η αποσταση τελικως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΟΥΚΙ.
Αρα καλυτερα να σταματησει και να ταβηξει ο καθενας τον δικο του δρομο παρα να κοροιδευει ο ενας τον αλλον. Ετσι τουλαχιστον το ειδαμε εμεις. (ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ... ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ...)  :-

Ξαναλεω πως οι παραχωρισεις (στο οικονομικο τουλαχιστον διοτι αυτο ειναι το κυριοτερο, γινοντουσαν ετσι κι αλλιως)
Δεν παραπονεθηκα ποτε για τα καυσιμα/διοδια κτλ. και δεν θα το κανω ποτε αυτο διοτι ειναι γυφτια (συνηθως εγω ημουν αυτος που ταξιδευα ωστε να την δω εστω και για λιγες ωρες...)  :(

Μα φυσικα και ειναι ρεαλιστικοτατο το γεγονος!
Και αυτο ας το εχου υπ οψιν αυτοι που εχουν καβουρια ή τελος παντως εκεινοι που δεν εχουν την οικονομικη ευχερια ωστε να διατηρισουν τουλαχτιστον υποτυποδεις επαφες...!  ;)

Διοτι στην τελικη σχεση εξ αποστασεως για μενα ειναι η σχεση εκεινη στην οποια δυο ατομα βλεπονται σε πολυ αραια χρονικα διαστηματα.  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οκ απλα παρεξηγησα τοτε τη βαρυτητα που εδωσες στο γεγονος συγγνωμη :) ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι ηταν το μονο που απεμεινε.....και το πηρα λιγο στραβα......συμφωνω μαζι σου :) εχω περασει απο το ιδιο λουκι σε μια αρκετα σεβαστη αποσταση δυο φορες και δεν το ξανακανω.....το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου.......ειναι βαρυ το τριπακι και δε μπορω να το ξανασηκωσω.... :)

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικα χαφτομουνιδες υπαρχουν πολλοι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Οκ απλα παρεξηγησα τοτε τη βαρυτητα που εδωσες στο γεγονος συγγνωμη :) ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι ηταν το μονο που απεμεινε.....και το πηρα λιγο στραβα......συμφωνω μαζι σου :) εχω περασει απο το ιδιο λουκι σε μια αρκετα σεβαστη αποσταση δυο φορες και δεν το ξανακανω.....το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου.......ειναι βαρυ το τριπακι και δε μπορω να το ξανασηκωσω.... :)

Ναι ενταξι! Κοιταξα παλι λιγο το μηνυμα μου και ειναι αρκετα παρεξηγησημο μπορω να πω!!!  :grin:
Αρα αγαπητη μουνιτσα με νιωθεις απολυτα!  :-
Κι εγω το εχω υποσχεθει πλεον στον εαυτο μου πως δεν προκειται να ξανα ασχοληθω με αυτες τις περιπτωσεις. Για μενα ειναι εξαιρετικα ψυχοφθορες.  :'(

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να κανουμε ενα γκρουπ θεραπυ ολοι οι εξ αποστασεως χωρισμενοι να λεμε τον πονο και τον καημο μας :2funny:
μετα θα κανουμε γκρουπ χαγκ και θα πινουμε τσαγακι μελετωντας εις βαθος τον εαυτο μας :P

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
να κανουμε ενα γκρουπ θεραπυ ολοι οι εξ αποστασεως χωρισμενοι να λεμε τον πονο και τον καημο μας :2funny:
μετα θα κανουμε γκρουπ χαγκ και θα πινουμε τσαγακι μελετωντας εις βαθος τον εαυτο μας :P

Τσαι και συμπαθεια δηλαδη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι οχι! Ειναι μια καλη ευκαιρια για τις πονεμενες ψυχες του φορουμ!  :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
με συγκινήσατε πάλι...Έχω αρχίσει να γίνομαι ευσυγκίνητη. Λέτε να κάνω μια σχέση απο απόσταση μπας και γίνω πιο σκληρή; :boobies:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ο Γιώργος ξέρει τι λέει !
Φυσικά και μπορεί να υπάρξει τηλεσχέση !
Οπως λέμε τηλεμπουγάτσα !
Να σε παίρνει τηλ να σου ξομολογιέται  με λεπτομέρειες πόσο σε τηλεαγαπά αλλά και συ να τη τηλεγαμάς !
Τηλεκατάσταση

Τηλεσυμφωνώ. :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
με συγκινήσατε πάλι...Έχω αρχίσει να γίνομαι ευσυγκίνητη. Λέτε να κάνω μια σχέση απο απόσταση μπας και γίνω πιο σκληρή; :boobies:

Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα γινεις πιο σκληρη! Τουλαχιστον οταν θα περνας την φαση! Μετα θα γινεις τσιμεντο! Στο υπογραφω!  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μπετον αρμε.......και οπως θα εισαι μπετον αρμε πηδα και στο λιμανι να πιασεις σιγουρα πατο :P

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
και βεβαία υπάρχει - αερογαμία

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το μονο σιγουρο ειναι πως δεν θα γινεις πιο σκληρη! Τουλαχιστον οταν θα περνας την φαση! Μετα θα γινεις τσιμεντο! Στο υπογραφω!  :2funny:

προσεξε που βάζεις την υπογραφή σου.. ;)

OP
OP
R

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
speed σε ποια πολη εμενες εσυ κ σε ποια πολη η κοπελα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν ,θα σας πω ένα δικό μου παράδειγμα από έναν γνωσ΄το μου.
Σε ένα του ταξίδι ερωτεύτηκε μια Γιαπωνεζούλα τρελλά,και αυτή αυτόν.
Τρελλός έρωτας.
Αυτός μόνιμα εδώ,αυτή μόνιμα στο Τζαπάν.
Δεν λένε να χωρίσουνε,τους αρέσει που είναι μαζί κλπ,κλπ.
τι κανουν με την απόσταση;
μια φορά ,περίπου ανά μήνα,συναντιόντε κάπου στην μέση της απόστασης,σε κάποια Ασιατική χώρα κ περνάνε μερικές μέρες μαζί.
Εντάξει,είναι λίγο οικονομικά γαμήσι,αλλά μπρος στον έρωτα,τι να σου πουν τα λεφτά.

Είναι για μένα ,ένα τρανό παράδειγμα ότι ο έρωτας,ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και μην ξεχνάτε κ τον φίλο σας τον ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΛΗ με το Σαρλιζάκι του.
Εγώ εδώ ,το Σαρλιζάκι μου στο Αμέρικα,αλλά κάπως-κάπου βρισκουμε τον τρόπο,και αναμεσα σε γυρίσματα,όσκαρ,celebrities κλπ,κλπ,βρίσκουμε τον τρόπο να συναντιόμαστε. :smitten:

Συνημμένα

• 57305842_Charlize048Aweb_filtered.jpg
    57305842_Charlize048Aweb_filtered.jpg
    85,7 KB · Εμφανίσεις: 42

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom