boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ωπ, την κάνω τώρα λέμεεεεΜετα θα πρεπει να με αποκατaστησειs...
Ωπ, την κάνω τώρα λέμεεεεΜετα θα πρεπει να με αποκατaστησειs...
Ωπ, την κάνω τώρα λέμεεεε
Kαι το δευτερο παιδι θα στο δωση μετα?Eτσι ε????.....Πρωτα θα γλεντησειs το σμιλεμενο μου κορμι και αφου
ξεδιψασειs πανω του ολουs τουs αρρωστημενουs ποθουs σου
θα με αφησειs μ ενα μωρο στην αγκαλια???
Ελλεηνιδα!!!!!! ντροπη
Kαι το δευτερο παιδι θα στο δωση μετα?
Το κορμι μας θελουνε για να ασελγουν επανω μας και την διατροφη για να περνανε καλα με τον επομενοΜετα.........θα με σερνει μια ζωη στα δικαστηρια και θα μου κραταει την διατροφη....α ρε κενωνια μπαμπεσα !!!!!!!!!!!
Αλλα ετσι ειναι φιλε μου δυστυχωs....Μονο το κορμι μαs σκεπτονται οι αχαριστεs!!!!
Το κορμι μας θελουνε για να ασελγουν επανω μας και την διατροφη για να περνανε καλα με τον επομενο
Δεν μας βγαζουν τα ματια γιατι μας χρειαζονται δεν σβηνη η φωτια τους χωρις το αρσενικο οτι αλλα μεσα να χρησιμοποιησουνεEτσι ετσι.........Ευτυχωs που υπαρχει και το site για να μαθαινουμε
Ερχεται και η καυτη ομολογια τουs και ετσι μαs ανοιγουνε τα ματια αντι να μαs τα βγαζουνε......Ελλεηνιδεs με τ ονομα!!!!!
Θα δικαιωθουμε λεs???? Θα ...υπαρξει και μερα του αντρα?????? Να την γιορταζουμε οπωs θελουμε...στα στριπ κλαμπs???Δεν μας βγαζουν τα ματια γιατι μας χρειαζονται δεν σβηνη η φωτια τους χωρις το αρσενικο οτι αλλα μεσα να χρησιμοποιησουνε
Ναι ρε στάνταρ
Εγώ εννοούσα ότι αν θέλει κάποιος σχέση και δε θέλει να ξενοπηδάει, τουλάχιστον αυτό θα είναι πιο εύκολο όταν τη βλέπει την άλλη/τον βλέπει τον άλλο. Το ξενοπήδημα δεν είναι μόνο θέμα απόστασης, αλλά η απόσταση φέρνει στάνταρ το ξενοπήδημα, αυτό εννοούσα.
Εκτός αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας που δεν ξενοπηδάει οπότε άσ'το
παψεεεεεεεεε καταθλιψη θα παθω *P
Δεν χρειαζεται να καθιερωθη ημερα του αντρα καλυτερα δεν ειναι να την κανουμε οπως μας βολευη σε καθε ειδους ΓΑΜΑΖΙ,η σχεση απο αποσταση μας βολευη να ξεφευγουμε για αλλουΘα δικαιωθουμε λεs???? Θα ...υπαρξει και μερα του αντρα?????? Να την γιορταζουμε οπωs θελουμε...στα στριπ κλαμπs???
Η μηπωs πρεπει να καθιερωθει αυτο το.....σχεσειs απο αποσταση.....ωστε να ημαστε παρα πολυ ηρεμοι?????? ...Δεν ειν κακο!!!!!
Δεν χρειαζεται να καθιερωθη ημερα του αντρα καλυτερα δεν ειναι να την κανουμε οπως μας βολευη σε καθε ειδους ΓΑΜΑΖΙ,η σχεση απο αποσταση μας βολευη να ξεφευγουμε για αλλου
Και τι να γραφη θελω καθε μερα η καθε δυο μερες να ξεφορτωνο να φευγουν τα παλιαΟπωs φτιαχτηκε το συμφωνητικο για τη συγκατοικηση με το νεο νομο να φτιαχτει κι ενα αλλο για την ...απο αποσταση...Αρκετα βολικο
Και τι να γραφη θελω καθε μερα η καθε δυο μερες να ξεφορτωνο να φευγουν τα παλια
Γειά σου baby...
Ε ειναι σιγουρο οτι θα πιαση αραχνεςΜια φορα την εβδομαδα......Κι αν εχει τα .."ρουχα τηs" την εχασε την βδομαδα....Και δεν μεταφερεται...Κατι σαν τιs αργιεs ενα πραγμα
σχεση απο αποσταση!
πιστευετε οτι μπορει να υπαρξει?
Κόβεις το κεφάλι σου δηλαδή;Οχι. Κατηγορηματικα!
Κόβεις το κεφάλι σου δηλαδή;
Η παροιμια λεει, ματια που δεν βλεπονται γρηγορα λησμονιουνταιΚόβεις το κεφάλι σου δηλαδή;