Νέα

Σχέση από απόσταση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
ακουσεσ μικρε δεν ιπαρχι θετικι
απαντισι στιν εροτισι........εχισ να γνορισισ γινεκακια απιρα.

Επισκέπτης
σχεση απο αποσταση!
πιστευετε οτι μπορει να υπαρξει?
1)Ποιος ο λόγος της απόστασης?
2)Ηλικία (δικιά σου και της κορασίδος)
3)Ποιος ο λόγος που θα πρέπει να διατηρηθεί η σχέση?

Γίνε πιο σαφής για να βοηθηθείς.

OP
OP
R

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι 20 χρονων κ τα εχω με μια κοπελια που ειναι 21 κ σπουδαζει πατρα!τα εχουμε 3 μηνες τωρα αλλα γνωριμασταν 9 μηνες πριν!(ειχαμε γνωριστει μεσω ιντερνετ).απλα κολλαμε παρα πολυ αλλα δν το εχω ξανακανει αυτο(δλδ να γνωρισω ανθρωπο μεσω ιντερνετ κ σχεση απο αποσταση!)Για αυτο ηθελα να μαζεψω γνωμες!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
αραξε λιπον κ ακου τορα .........
ορεξι να εχις ν ακουσ κ να απαντασ ...
για καλο κ για κακο φιαξε κ ενα καφε.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ειμαι 20 χρονων κ τα εχω με μια κοπελια που ειναι 21 κ σπουδαζει πατρα!τα εχουμε 3 μηνες τωρα αλλα γνωριμασταν 9 μηνες πριν!(ειχαμε γνωριστει μεσω ιντερνετ).απλα κολλαμε παρα πολυ αλλα δν το εχω ξανακανει αυτο(δλδ να γνωρισω ανθρωπο μεσω ιντερνετ κ σχεση απο αποσταση!)Για αυτο ηθελα να μαζεψω γνωμες!
μην ταλαιπωρήσε φίλε. ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι εφικτό να κρατήσεις τη σχέση σου. εξάλλου υπάρχουν παράγοντες απρόβλεπτοι, όπως να γνωρίσεις κάποια άλλη. Αλλά η γνώμη μου είναι να είσαι χαλαρός, μην αγχώνεσαι, μην τρελαίνεσαι και όλα θα τα φροντίσει ο χρόνος... ;) ;) ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Οχι ΔΕΝ μπορει να υπαρξει. θα πεσει το κερατο συννεφο αμφοτερα φυσικα μεσα στις δυο πρωτες βδομαδες.
Σχεσεις εξ'αποστασεως και μαλακιες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά, μια και είστε μικροί εγώ λέω να βλέπεστε μια στο τόσο άμα θέλετε αλλά σχέσεις και ζήλειες και μαλακίες κρατήστε τα έξω. Δεν πρόκειται να κρατηθείτε να μην κερατωθείτε, οπότε πάρτε το χαλαρά, και άμα τελειώσει αυτή και είστε στο ίδιο μέρος βλέπετε.

Επισκέπτης
1)Είσαι πολύ μικρός για να αγχώνεσαι για κάτι τέτοιο.
2)Η κοπελιά είναι Πάτρα ενώ εσύ? Υποθέτοντας πάντως ότι είσαι Αθήνα ε......δεν είναι και 1000 μίλια η απόσταση.
3)Ξέρεις με πόσες μπορεί να κολλάς πολύ χωρίς να το ξέρεις?

Τεσπα το συνεχίζεις όπως κάτσει χωρίς άγχος έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι κάποια στιγμή μπορεί να σου ζητήσει να μείνει μόνη να σκεφτεί το μέλλον τις σπουδές την καριέρα κτλ. οπότε ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι?

Πάνω απ'όλα χαλαρά γιατί έχεις πολύ πορεία μπροστά σου.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Και πες οτι λειπεις 2 μηνες και παιρνεις αδεια και την βλεπεις......
Που ξερεις οτι δε σε κερατωσε?
Δλδ θα πιστευεις οτι σου λεει?

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
"Μακριά και αγαπημένοι" :thumbsup: φυσικά όταν δεν υπάρχουνε παιδιά.
Ο Yorgos έχει δίκιο οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που είσαι σε απόσταση.
Έτσι διατηρείτε το παθος, η επιθυμία

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Και αν εχει και παρεα...που σιγουρα θα εχει...........ολο και καποιος θα κανει κατι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
θα σου παραχωρησω το εργαλειο να πιγενισ σε
χρονο ΤΤ...........

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
"Μακριά και αγαπημένοι" :thumbsup: φυσικά όταν δεν υπάρχουνε παιδιά.
Ο Yorgos έχει δίκιο οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που είσαι σε απόσταση.
Έτσι διατηρείτε το παθος, η επιθυμία
Το πάθος και η επιθυμία διατηρούνται όταν η απόσταση είναι από το σπίτι του ενός μέχρι του άλλου, όχι από τη μια πόλη στην άλλη και να βλέπονται όποτε να'ναι και στο μεταξύ να ξενοπηδιούνται.
Άμα θέλει να τη βλέπει να τη βλέπει, αλλά δε χρειάζονται οι κοροϊδίες περί σχέσης

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Eίτα από απόσταση είτε από κοντά, οι ίδοι κίνδυνοι είναι, με γυναίκα μπλέκεις...
Αμα θέλει σε κερατώνει μπρος στα μάτια σου...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ

OP
OP
R

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βασικα μολισ τελειωσει τισ σπουδες της το καλοκαιρι θα γυρισει πισω στην πολη που μεγαλωσε(πολη της επαρχιας).οποτε κ μετα θα υπαρχει αποσταση αλλα δν το σκεφτομαι τοσο πολυ!το τωρα με ενδιαφερει!

Επισκέπτης
βασικα μολισ τελειωσει τισ σπουδες της το καλοκαιρι θα γυρισει πισω στην πολη που μεγαλωσε(πολη της επαρχιας).οποτε κ μετα θα υπαρχει αποσταση αλλα δν το σκεφτομαι τοσο πολυ!το τωρα με ενδιαφερει!
Δηλαδή και το χειμώνα απόσταση και το καλοκαίρι απόσταση?

Άσε λεβέντη μου μη χάνεις τα καλύτερα χρόνια έτσι.
Μην τιμωρείς έτσι τον εαυτό σου.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά τότε ξέχνα το.
Πήγαινε κάνα σ/κ στην πάτρα, να έρθει κι αυτή κανένα εκεί όπου είσαι, καλά να περνάτε, χαλαρά και τελείωσε το θέμα. Τι δηλαδή, θες να έχεις μούφα σχέση με τον υπολογιστή και το κινητό;
Πιτσιρίκος είσαι ρε, διασκέδαζε όσο μπορείς και άσε τα μπλεξίματα και τις ταλαιπωρίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom