Νέα

σχεση αλβανου με ελεηνιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πειραματίσου να γράψεις κανένα βιβλίο με τις εμπειρίες σου,

και μην χαραμίζεσαι εδώ μέσα.

Α, και κάτι άλλο:

Μάζεψε και αυτό το αδέσποτο τον δοπαμίνα, κρίμα είναι.

Πενταγιωτισσα ενα ονομα μια ιστορια!

Καληνυχτα μωρακια :*

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.066
Πόντοι
1.686
Μάγκες, η Πενταγιώ είναι καυλάκι !  :rockon:

Πενταγιώ, πως πάει το μεταπτυχιακό ;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.362
Πόντοι
786
εγω ειμαι αρκετα μοντερνααα ο φιλος μου ειναι ετων 40 ;)

προφανώς έχει θέματα η κοπέλα,
και δεν έχει πατρικό πρότυπο,
το οποίο αναζητά στο 40χρονο αλβανό,

και πόσο μοντέρνο είναι ο 40χρονος να έχει σχέση με 25χρονη
(ανέκαθεν γίνονταν αυτό και πάντα το φρέσκο κρέας θα ελκύει);

ο αλβανός είναι πρόοδος σε σχέση μ' αυτόν από τα μπαμπέιντος,
λιγότερο πτωχοί και πιο κοντά στον ευρωπαϊκό πολιτισμό

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Οι γκόμενες γουστάρουν ψευτομαγκιά, πούλημα μούρης και χρήμα. Αν έχεις μόνο τα πρώτα δύο θα γαμάς γκόμενες διπλανής πόρτας, αν έχεις και το χρήμα συν τα άλλα 2 θα γαμάς και μουνάρες που δουλεύουν σε μαγαζιά κλπ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Και να συμπληρώσω ότι εμείς δίνουμε από μικρές ηλικίες ακόμα "δύναμη" σε μειονότητες όπως Γιούφτους, Αλβανούς κλπ.. Φοβόμαστε πολύ.. Λέμε έλα ρε μαλάκα τώρα μαγκιές πουλάμε θα μαζευτούν 10 άτομα και θα μας γαμήσουν, ενώ η σωστή νοοτροπία έπρεπε να είναι "10 αυτοί?15 εμείς θα τους γαμήσουμε τα ράματα". Να δεις μετά πως δεν θα παίζουν πουστιές και δεν θα κάνουν μαγκιές Αλβανοί, Γιούφτοι κλπ..

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Και να συμπληρώσω ότι εμείς δίνουμε από μικρές ηλικίες ακόμα "δύναμη" σε μειονότητες όπως Γιούφτους, Αλβανούς κλπ.. Φοβόμαστε πολύ.. Λέμε έλα ρε μαλάκα τώρα μαγκιές πουλάμε θα μαζευτούν 10 άτομα και θα μας γαμήσουν, ενώ η σωστή νοοτροπία έπρεπε να είναι "10 αυτοί?15 εμείς θα τους γαμήσουμε τα ράματα". Να δεις μετά πως δεν θα παίζουν πουστιές και δεν θα κάνουν μαγκιές Αλβανοί, Γιούφτοι κλπ..
Τύπε μακάρι να μπορούσα να σου κάνω 10 likes. Έχεις απόλυτο δίκιο. Πούτσα και ξύλο.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Δειτε στο φορουμ του κοσμοπολιταν..
στις σχεσεις..
αθλια ελλεεινιδα λεει πως τα εχει με αλβανο,την εξευτλιζει ασχημα επειδη ειναι εθνικιστης αλλα αυτη θελει να το παει σοβαρα μαζι του..
Οποτε μαγκες μου,δεν φταινε οι αλβανοι,οι ρομα κλπ..
Οι ελληνιδες ειναι το προβλημα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.772
Πόντοι
3.506
τυπε είμαι σίγουρος πως ο Αλβανός την γαμαει σύστηματικα από κώλο επειδή είναι ελλεηνιδα και την αλβανίδα που θα παντρευτεί θα την γαμαει μόνο από μουνι....Αυτά από μένα αυτά θα της έγραφα ως απάντηση

Αυτό ακριβώς της έγραψε κάποιος που τη τραμπούκισε ωραία...

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δειτε στο φορουμ του κοσμοπολιταν..
στις σχεσεις..
αθλια ελλεεινιδα λεει πως τα εχει με αλβανο,την εξευτλιζει ασχημα επειδη ειναι εθνικιστης αλλα αυτη θελει να το παει σοβαρα μαζι του..
Οποτε μαγκες μου,δεν φταινε οι αλβανοι,οι ρομα κλπ..
Οι ελληνιδες ειναι το προβλημα.

Εν τω μεταξύ μ'αρ'εσει που την ξευτιλίζει, είναι 22 ετών αυτή και νομίζει ότι θα κάνει και σοβαρή σχέση.  :jerking:

Iasonas81

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
6
Πόντοι
0
διαβαστε τι γραφει μια κοπελα στο cosmopolitan
Γεια σας. Ειμαι 22 και εχω 2 χρονια σχεση με ενα παιδι απο την Αλβανια. Δεν ημουν ρατσιστρια και δεν ειχα κανενα προβλημα να προχωρησω μαζι του. Ειναι 3 χρονια πιο μεγαλος απο μενα. Το μονο θεματακι που υπηρχε ειναι οτι ειναι πολυ φανατικος και εθνικιστής με τη χωρα του. Δεν εδωσα σημασια ουτε σε αυτο γιατι καταλαβαινω οτι ειναι μακρια απο την πατρίδα του. Βεβαια ο φανατισμός του βγαίνει και αλλου οπως στο κρεβατι αλλα στο κρεβατι ολα επιτρεπονται. Στη σχεση μας ιδιαιτερα προβλήματα δεν υπαρχουν. Εχω σκεφτει ακομα και πιο σοβαρη σχεση μαζι του και το εχουμε συζητησει. Το θεμα ειναι οτι ειδα "τυχαια" μια συνομιλια με εναν φιλο του που χωρισε με μια κοπελα ελληνιδα επισης. Αναμεσα σε αυτα που ειπε ο δικος μου ηταν ατακες του στυλ "οι ελληνιδες ειναι για κρεβατι, οι αλβανιδες για πιο σοβαρα" και του το έλεγε συνέχεια και επεμενε. Δεν καταλαβαινω γιατι εχει αυτη τη λογικη και γιατι ειναι τοσο φανατικος. Πως μπορω να κανω σχεδια μαζι του αν εχει τέτοιες αποψεις? :vomit: :vomit:
Χαχα, μέχρι και οι αλβανοί κατάλαβαν ότι οι ελληνίδες είναι για τον @@τσο :-)

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Χαχα, μέχρι και οι αλβανοί κατάλαβαν ότι οι ελληνίδες είναι για τον @@τσο :-)

Παίζοντας ίσως τον δικηγόρο του διαβόλου, κάποιος θα έλεγε ότι αφού και οι Έλληνες πάνε με ξένες (Αλβανίδες, Ρουμάνες, Ρωσίδες) και κάποιοι κάνουν και σχέσεις μαζί τους, γιατί να μην κάνει και η κοπέλα; Βέβαια αυτό δεν στέκει για τον εξής απλό λόγο: Με το τουπέ που έχουν οι περισσότερες ελλεηνίδες, ο Έλλην τη σήμερον δυσκολεύεται να καλύψει ακομα και τις βασικές σεξουαικές του ανάγκες. Οπότε αναγκάζεται να καταφύγει στα αλλοδαπά τεμάχια. Οι δικές μας όμως, δεν πιστεύω ότι μέσα σε μια θάλασσα μπάκουρων δυσκολεόνται να βρουν κάποιον για σεξ ή σχέση. Οπότε το να πας με Αλβανό είναι λίγο κουφό. Πόσο μάλλον να θες και σοβαρή σχέση μαζί του από τα 22 σου. Αλλά cosmopolitan θα μου πείτε...

Iasonas81

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Σάτυρε νομίζω απάντησες μόνος σου στο ερώτημα-σχόλιο που έθεσες, προσφορά για σεξ έχουν άφθονη και την αφήνουν ανεκμετάλλευτη. Παράλληλα, υπάρχει και σημαντικό μέρος του αντρικού πληθυσμού διαθέσιμο και για σχέση, για όσες (υποτίθεται) θέλουν κάτι πιο σοβαρό. Όμως, αντι να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις και να διαλέξουν έναν (ή και περισσότερους, αρκεί να είναι ειλικρινείς μαζί τους), μοιράζουν αβέρτα χυλόπιτες σε διάφορες φάσεις και για διάφορους λόγους, μέχρι κάποιος να τις πετύχει στη φάση της ανασφάλειάς τους (αχ, θα μείνω μόνη, κανένας δε με θέλει, πρέπει να κάνω σχέση-παντρευτώ κλπ), οπότε κάθονται στον πρώτο που θα τους την πέσει (έλληνα, αλβανό, όμορφο, άσχημο, ψηλό, κοντό, δεν έχει σημασία, κατά προτίμηση πλούσιο). Όταν πάλι ο εγωισμός-ανασφάλεια τονωθεί, κάνουν στο φίλο/γκόμενο/άντρα τους τη ζωή πατίνι και, ή τον χωρίζουν (πιο τίμιο, αλλά σπάνιο), ή τον κερατώνουν, ή τον ξεφτιλίζουν ή τα δυο τελευταία μαζί. Όταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η "σχέση" αυτή τελειώσει, ο κύκλος ξαναρχίζει με παραλλαγές από την αρχή.
Σταματάω το off topic...

Σάτυρος82

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Σάτυρε νομίζω απάντησες μόνος σου στο ερώτημα-σχόλιο που έθεσες, προσφορά για σεξ έχουν άφθονη και την αφήνουν ανεκμετάλλευτη. Παράλληλα, υπάρχει και σημαντικό μέρος του αντρικού πληθυσμού διαθέσιμο και για σχέση, για όσες (υποτίθεται) θέλουν κάτι πιο σοβαρό. Όμως, αντι να κάνουν κάποιες υποχωρήσεις και να διαλέξουν έναν (ή και περισσότερους, αρκεί να είναι ειλικρινείς μαζί τους), μοιράζουν αβέρτα χυλόπιτες σε διάφορες φάσεις και για διάφορους λόγους, μέχρι κάποιος να τις πετύχει στη φάση της ανασφάλειάς τους (αχ, θα μείνω μόνη, κανένας δε με θέλει, πρέπει να κάνω σχέση-παντρευτώ κλπ), οπότε κάθονται στον πρώτο που θα τους την πέσει (έλληνα, αλβανό, όμορφο, άσχημο, ψηλό, κοντό, δεν έχει σημασία, κατά προτίμηση πλούσιο). Όταν πάλι ο εγωισμός-ανασφάλεια τονωθεί, κάνουν στο φίλο/γκόμενο/άντρα τους τη ζωή πατίνι και, ή τον χωρίζουν (πιο τίμιο, αλλά σπάνιο), ή τον κερατώνουν, ή τον ξεφτιλίζουν ή τα δυο τελευταία μαζί. Όταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η "σχέση" αυτή τελειώσει, ο κύκλος ξαναρχίζει με παραλλαγές από την αρχή.
Σταματάω το off topic...

Δίκιο έχεις σε ότι λες. Αν και δεν χρειάζονται κάποιος ιδαίτερος λόγος για να σου ρίξουν χυλόπιτα. Και ούτε πρόκειται ποτέ να στον πουν. Απλά ξέρουν ότι μέχρι τα 30 έχουν επιλογές και το εκμεταλέυονται στο έπακρο. Πολλές φορές όμως πληγόνωντας ανθρώπους που στην τελική τους φέρθηκαν γαμάτα και δεν άξιζαν τετοιες συμπεριφορές. Επίσης όπως σωστά παραθέτεις, έτσι φέρονται ακόμα και σε άτομα που αποκαλούν "φίλους" τους. Παίρνουν την επιβεβαίωση που θέλουν από αυτούς (ειδικά αν είναι μπάκουρες) και όταν τους βαρεθούν, βρίσκουν μια μαλακισμένη δικαιολογία και ξεκόβουν. Αλλά πίστεψε με, όσες γκόμενες μου έχουν φερθεί έτσι, έχω παρατηρήσει ότι με την πάροδο των ετών κάνουν τη ζωή τους όλο και πιο σκατά. Πλησιάζουν ή περνάνε τα 30, και ακόμα διερωτώνται τι συμβαίνει και είναι μόνες!

Iasonas81

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Δίκιο έχεις σε ότι λες. Αν και δεν χρειάζονται κάποιος ιδαίτερος λόγος για να σου ρίξουν χυλόπιτα. Και ούτε πρόκειται ποτέ να στον πουν. Απλά ξέρουν ότι μέχρι τα 30 έχουν επιλογές και το εκμεταλέυονται στο έπακρο. Πολλές φορές όμως πληγόνωντας ανθρώπους που στην τελική τους φέρθηκαν γαμάτα και δεν άξιζαν τετοιες συμπεριφορές. Επίσης όπως σωστά παραθέτεις, έτσι φέρονται ακόμα και σε άτομα που αποκαλούν "φίλους" τους. Παίρνουν την επιβεβαίωση που θέλουν από αυτούς (ειδικά αν είναι μπάκουρες) και όταν τους βαρεθούν, βρίσκουν μια μαλακισμένη δικαιολογία και ξεκόβουν. Αλλά πίστεψε με, όσες γκόμενες μου έχουν φερθεί έτσι, έχω παρατηρήσει ότι με την πάροδο των ετών κάνουν τη ζωή τους όλο και πιο σκατά. Πλησιάζουν ή περνάνε τα 30, και ακόμα διερωτώνται τι συμβαίνει και είναι μόνες!
Πολύ σωστός σε όλα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom