Νέα

σχεση αλβανου με ελεηνιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
προχτες στο μετρο Ελλεηνιδα χαμουρευοταν με Συριο-γυφτοπακι,δεν ξερω τι στον πουτσο ηταν,αυτος με αθλια φορμα,βρωμιαρης,αυτη λεσι αλλα ωραια.Στο τσακ δεν επενεβη,πραγματικα,δεν ξεω τι θα γινοταν αν ηταν η αδελφη μου η στο περιβαλλον μου. :vomit: :vomit: :vomit: :S :S :S
:hi: :hi: :hi:

kaiadas.jpg

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
Ειμαι απο μικρη πολη του Βορρα οπου πολυ ωραιες γκομενες ανυπαντρες σπανιζουν εχει ενα χρονο σχεδον μιλαω με Ελληνιδα που συμπαθει Χρυση Αυγη και για αυτο μιλαμε κυριως -και γιατι ειναι τρελο μουνακι- και ειναι φαν του Χιου φανατικα και μου πεταξε οτι τα ειχε με Αλβανο ποδοσφαιριστη σουπερλιγκ  προσφατα , οτι την επεσε η ιδια σε αραπη λαθροπροσφυγα :vomit: και γαμιεται με Συριζαιους στη πολη που σπουδαζει Μαθηματικος ,η ιδια ειναι κορη αγροτοεπιχειρηματια Αριστερου πρωην πασοκου συριζα και πλεον ψηφιζει Κουλη με μητερα θρησκοληπτη και της το περασε κομμωτρια χωρισμενη απο πατερα και αδελφη εξισου μουναρα με 55 χιλιαδες followers insta αριστερη φαν του Γκλετσου ...Την σκυλοβρισα κ την εσβησα 5 φορες(ειδικα οταν μου ειπε ειναι υπερ υιοθεσιας απο γκει και οτι ολοι αντρες γουσταρουμε να μας ανοιγουν την τρυπα)  ως Alpha male Ελλην Πλευρικος, αλλα και παλι με μιλαει γιατι διψα για Εθνικη επιμορφωση που της στερησε το δηλητήριο του Open Society του αντιρατσισμου και της Σχολης του Σικαγο καθως και των Globalist media Hollywood  του ΠουστοΣορος και του αριστεροδεξιου κατεστημενου του Κολωνακιου...Μονο που γαμηθηκε με Αλβανο την θεωρω μαγαρισμενη και της το ειπα η αληθεια ειναι μασαω  να βγω μαζι της διοτι δεν ειμαι σε τελεια φυσικη κατασταση(δεν αντεχω στη σκεψη χυλοπιτας απο αλβανογαμημενη) και ηδη μου ειπε δε σε βλεπω ερωτικα με εκανε ξεφτιλα και ανεφερε τα δεκαδες μοντελα και ποδοσφαριστες που της στελνουν καθημερινα,αλλα οταν μπουκαραν κλεφτες εμενα θυμηθηκε να στειλει και να με εχει επιφυλακη...Συμπερασματικα αν κ με τρωει η αγαμια και θα ηταν γκομενα που θα ηθελα να της κανω παιδια με ολο αυτο το πλαισιο ουτε για καφε δεν παω ...Αυτη ειναι η κωλοΕλλαδα 2017 του Αριστεροστροφου Εκφυλισμου που εχει Τσιπρα πρωθυπουργο και πουστοδεξιο επομενο...δεν αξιζει τιποτα και καμια τους οσο ομορφη κι ειναι..τα πουλαω ολα και παω ΤΡΑΜΠ Αμερικα να πανε ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ BETA MALES ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΥΛ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Μετα τους πακηδες αλβανους ινδους και αραπαδες
περιμενουμε περιγραφη απο τα γαμησια που σου
εριξαν πιθηκοι σκυλοι αλογα και χελωνες καρετα καρετα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μετά από αλβανό το επόμενο στάδιο για μια γκόμενα είναι να τα φτιάξει με οποδό του Σώρα  :grin:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.500
Πόντοι
506
Καμια 200κιλη θα ναι

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τις ελλεινιδες στη σημερον εποχη της γαμανε αλβανοι και γυφτοι.συχνο το φαινομενο να βλέπεις αλβανο με ελληνιδα η γυφτο.ο μεσος αλβανος στην ελλαδα είναι πιο αλητηριος από τον μεσο ελληνα πιο θρασυς και γενικα βγαζει πιο αντριλα με αποτέλεσμα πολλες από τις ελληνιδες να πεφτουν στα δυχτια τους.τα ελληνοπουλα είναι παιδια πιο μορφωμένα με δραστηριότητες αλλα στο τομεα πεσιματος καμακι υστερουν.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
τις ελλεινιδες στη σημερον εποχη της γαμανε αλβανοι και γυφτοι.συχνο το φαινομενο να βλέπεις αλβανο με ελληνιδα η γυφτο.ο μεσος αλβανος στην ελλαδα είναι πιο αλητηριος από τον μεσο ελληνα πιο θρασυς και γενικα βγαζει πιο αντριλα με αποτέλεσμα πολλες από τις ελληνιδες να πεφτουν στα δυχτια τους.τα ελληνοπουλα είναι παιδια πιο μορφωμένα με δραστηριότητες αλλα στο τομεα πεσιματος καμακι υστερουν.

Τύπε δεν χρειάζεται να εξασκήσεις το καμάκι με Ελλεηνίδα.
Μπορείς να το κάνεις με πραγματικά μωρά του εξωτερικού που ξέρουν να σκέφτονται και να μιλάνε, να εξασκήσεις και την αγγλικήν, ώστε όταν η χώρα γίνει τελείως ακατοίκητη να τις κλάσεις μια για πάντα και να τις αφήσεις να τρώνε τους λάθρο με την ησυχία τους.

Catman25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2017
Like
336
Πόντοι
21
Βρε παιδιά που τις βλέπετε τις Ελληνίδες με λάθρο και πακιδες, αθηνα όταν γυρίζω κέντρο και πειραια, ούτε μια φορά δεν εχει κάτσει να δω τέτοιο ματσαρισμα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
φίλε τι να πάει να πει ένα σοβαρό  καμάκι στο ...Ποπάκι, την Εφούλα, τη Ρούλα η το Ρινιώ...όταν έρχεται 2000-3000 χλμ να τον δει η Sveta η Laura η Elen ή η Julia?
Αυτές συγχρονίζονται μόνο με τον Ahmed τον Busi τον Karim και τον Yaya

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ειμαι απο μικρη πολη του Βορρα οπου πολυ ωραιες γκομενες ανυπαντρες σπανιζουν εχει ενα χρονο σχεδον μιλαω με Ελληνιδα που συμπαθει Χρυση Αυγη και για αυτο μιλαμε κυριως -και γιατι ειναι τρελο μουνακι- και ειναι φαν του Χιου φανατικα και μου πεταξε οτι τα ειχε με Αλβανο ποδοσφαιριστη σουπερλιγκ  προσφατα , οτι την επεσε η ιδια σε αραπη λαθροπροσφυγα :vomit: και γαμιεται με Συριζαιους στη πολη που σπουδαζει Μαθηματικος ,η ιδια ειναι κορη αγροτοεπιχειρηματια Αριστερου πρωην πασοκου συριζα και πλεον ψηφιζει Κουλη με μητερα θρησκοληπτη και της το περασε κομμωτρια χωρισμενη απο πατερα και αδελφη εξισου μουναρα με 55 χιλιαδες followers insta αριστερη φαν του Γκλετσου ...Την σκυλοβρισα κ την εσβησα 5 φορες(ειδικα οταν μου ειπε ειναι υπερ υιοθεσιας απο γκει και οτι ολοι αντρες γουσταρουμε να μας ανοιγουν την τρυπα)  ως Alpha male Ελλην Πλευρικος, αλλα και παλι με μιλαει γιατι διψα για Εθνικη επιμορφωση που της στερησε το δηλητήριο του Open Society του αντιρατσισμου και της Σχολης του Σικαγο καθως και των Globalist media Hollywood  του ΠουστοΣορος και του αριστεροδεξιου κατεστημενου του Κολωνακιου...Μονο που γαμηθηκε με Αλβανο την θεωρω μαγαρισμενη και της το ειπα η αληθεια ειναι μασαω  να βγω μαζι της διοτι δεν ειμαι σε τελεια φυσικη κατασταση(δεν αντεχω στη σκεψη χυλοπιτας απο αλβανογαμημενη) και ηδη μου ειπε δε σε βλεπω ερωτικα με εκανε ξεφτιλα και ανεφερε τα δεκαδες μοντελα και ποδοσφαριστες που της στελνουν καθημερινα,αλλα οταν μπουκαραν κλεφτες εμενα θυμηθηκε να στειλει και να με εχει επιφυλακη...Συμπερασματικα αν κ με τρωει η αγαμια και θα ηταν γκομενα που θα ηθελα να της κανω παιδια με ολο αυτο το πλαισιο ουτε για καφε δεν παω ...Αυτη ειναι η κωλοΕλλαδα 2017 του Αριστεροστροφου Εκφυλισμου που εχει Τσιπρα πρωθυπουργο και πουστοδεξιο επομενο...δεν αξιζει τιποτα και καμια τους οσο ομορφη κι ειναι..τα πουλαω ολα και παω ΤΡΑΜΠ Αμερικα να πανε ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ BETA MALES ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΥΛ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ
Φίλε σαν να μου περιγράφεις Πολωνέζα ...
Γκόμενα δεξιά με αριστερό μουνι...
Παραλαγη του αριστερός με δεξιά τσέπη!

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Ειμαι απο μικρη πολη του Βορρα οπου πολυ ωραιες γκομενες ανυπαντρες σπανιζουν εχει ενα χρονο σχεδον μιλαω με Ελληνιδα που συμπαθει Χρυση Αυγη και για αυτο μιλαμε κυριως -και γιατι ειναι τρελο μουνακι- και ειναι φαν του Χιου φανατικα και μου πεταξε οτι τα ειχε με Αλβανο ποδοσφαιριστη σουπερλιγκ  προσφατα , οτι την επεσε η ιδια σε αραπη λαθροπροσφυγα :vomit: και γαμιεται με Συριζαιους στη πολη που σπουδαζει Μαθηματικος ,η ιδια ειναι κορη αγροτοεπιχειρηματια Αριστερου πρωην πασοκου συριζα και πλεον ψηφιζει Κουλη με μητερα θρησκοληπτη και της το περασε κομμωτρια χωρισμενη απο πατερα και αδελφη εξισου μουναρα με 55 χιλιαδες followers insta αριστερη φαν του Γκλετσου ...Την σκυλοβρισα κ την εσβησα 5 φορες(ειδικα οταν μου ειπε ειναι υπερ υιοθεσιας απο γκει και οτι ολοι αντρες γουσταρουμε να μας ανοιγουν την τρυπα)  ως Alpha male Ελλην Πλευρικος, αλλα και παλι με μιλαει γιατι διψα για Εθνικη επιμορφωση που της στερησε το δηλητήριο του Open Society του αντιρατσισμου και της Σχολης του Σικαγο καθως και των Globalist media Hollywood  του ΠουστοΣορος και του αριστεροδεξιου κατεστημενου του Κολωνακιου...Μονο που γαμηθηκε με Αλβανο την θεωρω μαγαρισμενη και της το ειπα η αληθεια ειναι μασαω  να βγω μαζι της διοτι δεν ειμαι σε τελεια φυσικη κατασταση(δεν αντεχω στη σκεψη χυλοπιτας απο αλβανογαμημενη) και ηδη μου ειπε δε σε βλεπω ερωτικα με εκανε ξεφτιλα και ανεφερε τα δεκαδες μοντελα και ποδοσφαριστες που της στελνουν καθημερινα,αλλα οταν μπουκαραν κλεφτες εμενα θυμηθηκε να στειλει και να με εχει επιφυλακη...Συμπερασματικα αν κ με τρωει η αγαμια και θα ηταν γκομενα που θα ηθελα να της κανω παιδια με ολο αυτο το πλαισιο ουτε για καφε δεν παω ...Αυτη ειναι η κωλοΕλλαδα 2017 του Αριστεροστροφου Εκφυλισμου που εχει Τσιπρα πρωθυπουργο και πουστοδεξιο επομενο...δεν αξιζει τιποτα και καμια τους οσο ομορφη κι ειναι..τα πουλαω ολα και παω ΤΡΑΜΠ Αμερικα να πανε ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ BETA MALES ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΥΛ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ
Εύγε συνΈλλην και εις ανώτερα!!! Απλά κράτα τα στοιχεία αυτής και της οικογενείας της προκειμένου να τα αξιοποιήσουμε εκείνο το βράδυ !!!  :bottom: :bottom:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom