Ειμαι απο μικρη πολη του Βορρα οπου πολυ ωραιες γκομενες ανυπαντρες σπανιζουν εχει ενα χρονο σχεδον μιλαω με Ελληνιδα που συμπαθει Χρυση Αυγη και για αυτο μιλαμε κυριως -και γιατι ειναι τρελο μουνακι- και ειναι φαν του Χιου φανατικα και μου πεταξε οτι τα ειχε με Αλβανο ποδοσφαιριστη σουπερλιγκ προσφατα , οτι την επεσε η ιδια σε αραπη λαθροπροσφυγα
και γαμιεται με Συριζαιους στη πολη που σπουδαζει Μαθηματικος ,η ιδια ειναι κορη αγροτοεπιχειρηματια Αριστερου πρωην πασοκου συριζα και πλεον ψηφιζει Κουλη με μητερα θρησκοληπτη και της το περασε κομμωτρια χωρισμενη απο πατερα και αδελφη εξισου μουναρα με 55 χιλιαδες followers insta αριστερη φαν του Γκλετσου ...Την σκυλοβρισα κ την εσβησα 5 φορες(ειδικα οταν μου ειπε ειναι υπερ υιοθεσιας απο γκει και οτι ολοι αντρες γουσταρουμε να μας ανοιγουν την τρυπα) ως Alpha male Ελλην Πλευρικος, αλλα και παλι με μιλαει γιατι διψα για Εθνικη επιμορφωση που της στερησε το δηλητήριο του Open Society του αντιρατσισμου και της Σχολης του Σικαγο καθως και των Globalist media Hollywood του ΠουστοΣορος και του αριστεροδεξιου κατεστημενου του Κολωνακιου...Μονο που γαμηθηκε με Αλβανο την θεωρω μαγαρισμενη και της το ειπα η αληθεια ειναι μασαω να βγω μαζι της διοτι δεν ειμαι σε τελεια φυσικη κατασταση(δεν αντεχω στη σκεψη χυλοπιτας απο αλβανογαμημενη) και ηδη μου ειπε δε σε βλεπω ερωτικα με εκανε ξεφτιλα και ανεφερε τα δεκαδες μοντελα και ποδοσφαριστες που της στελνουν καθημερινα,αλλα οταν μπουκαραν κλεφτες εμενα θυμηθηκε να στειλει και να με εχει επιφυλακη...Συμπερασματικα αν κ με τρωει η αγαμια και θα ηταν γκομενα που θα ηθελα να της κανω παιδια με ολο αυτο το πλαισιο ουτε για καφε δεν παω ...Αυτη ειναι η κωλοΕλλαδα 2017 του Αριστεροστροφου Εκφυλισμου που εχει Τσιπρα πρωθυπουργο και πουστοδεξιο επομενο...δεν αξιζει τιποτα και καμια τους οσο ομορφη κι ειναι..τα πουλαω ολα και παω ΤΡΑΜΠ Αμερικα να πανε ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ BETA MALES ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥΤΣΑ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΣΤΥΛ ΣΤΙΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ