Νέα

σχεση αλβανου με ελεηνιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pactos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
172
Πόντοι
280
Το "διεκδικήστε" μας μεταφραζεται σε :πεστε την λιμαρια να τονωνεται εμας η αυτοπεποιθηση μας κ να ανεβαινει η μετοχη μας ως instagrammer....ασε μας ρε τριμπαζο που μπαινεις κ στο bourdela κ θες κ διεκδικηση....μαγκες διεκδικειστε καλυτερο μισθο για καλυτερα εσοδα κ καλυτερα ρωσιδακια..απλα τα πραματα....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
Οπως το ειπες.. οι ελληνες κανουν σχεσεις με ανωτερου επιπεδου θηλυκων.
Οι ελληνιδες ομως ριχνουν αρκετα τον πηχη στις επιλογες τους,οσο αφορα τις σχεσεις τους με αλλοδαπους.
Μονο απο τους ελληνες εχουν παραλογες απαιτησεις.. θελουν αερα Ωνασση με phD και εμφανιση Μαρτακη.
Αρα δεν ζηλευουμε..

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.025
Πόντοι
3.425
δεν έχω διαβάσει τί έχετε γράψει πιο πίσω , αλλά προφανώς μερικοί τραβάμε ζόρι στις σχέσεις έλληνα/δας με αλβανό/δα.

Να ρωτήσω το εξής , αν εγώ ο Έλληνας βρεθώ ως μετανάστης σε Αμερική, Γερμανία, Αγγλία κλπ...και γίνω αποδέκτης της λογικής σας  , θα μου αρέσει?

και να τραβάτε ζόρι με το θέμα , μην το λέτε...είναι δείγμα στενομυαλιάς.

Ξεκολλάτε...λογικό ειναι να συμβεί.

Εγώ πάντως...αν ήμουν σε ηλικία γάμου , δεν θα απέκλεια μια αλβανιδα...αν ο χαρακτήρας της και μου έκανε , γιατί όχι?

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
Μια γενική απορία... στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων, δεν είναι λίγο ανεδαφικό το να είναι κάποιος εθνικιστής?

ασε μας ρε φιλαρακο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Μια γενική απορία... στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων, δεν είναι λίγο ανεδαφικό το να είναι κάποιος εθνικιστής?
:)
Αυτοι τι λενε.. τους ρωτησες; ή ερωτησεις του αερα, μεσα απο τα γαλλικα και το πιανο;

Συνημμένα

• i-anaimakti-katalipsi-tis-europis-apo-tous-mousoulmanous.jpg
    i-anaimakti-katalipsi-tis-europis-apo-tous-mousoulmanous.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 77

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Ο Αργύρης Βραχνός είναι από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας και αρχηγός μιας δεμένης οικογένειας. Η Βασιλική είναι η γυναίκα του, ένα κορίτσι που σφύζει από ενέργεια. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχειρούν αποτυγχάνει. Στο μεταξύ η Βασιλική ασφυκτιά, νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής του Αργύρη. Προσπαθεί να τον παρακινήσει να κάνουν πράγματα μαζί, να μοιραστούν την καθημερινότητα. Όμως εκείνος, παρόλο που την αγαπά, έχει πολλές ευθύνες, φορτωμένο πρόγραμμα καθώς και κάποιες ερωτικές περιπέτειες. Και τότε η Βασιλική γνωρίζει τον Ιλία, έναν εργάτη στα κτήματα τους, που εκπέμπει μια διακριτική προστασία, μια βουβή κατανόηση. Ξέρει να την ακούει, όπως δεν την άκουσε κανένας μέχρι τώρα. Χωρίς να το καταλάβει, η Βασιλική τον ερωτεύεται. Όμως ο Ιλία είναι Αλβανός, που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τον αδελφό της, παιδικό του φίλο. Έχει δώσει και το λόγο του ότι σύντομα θα γίνει ο γάμος. Όταν ο Αργύρης ζητάει από την Βασιλική να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια για παιδί, εκείνη τρομάζει συνειδητοποιώντας το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται. Όμως οι συγκυρίες φέρνουν κοντά τους δυο ερωτευμένους. Τα γρανάζια της μοίρας γυρίζουν ερήμην τους και πρέπει να πάρουν αποφάσεις που τους ξεπερνούν.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.511
Πόντοι
11.445
καλα δεν ξερετε οτι οι ελλεηνιδες γαμιουνται με οτι νανε φτανει να δειξει χρημα και ειναι διακριτικος μην το μαθει ο περιγυρος ?? Ενας τουρκος φιλος ερχεται καθε σκ χειμωνα να ξεκωλιασει  :fuck2: ελληνιδες φορωντας ρολεξ και γυρνωντας το κολωνακι με porshe ... :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
με καθε σεβασμο στην καθε ελεηνιδα,μονο ψυχοπαθεις εχουν την αναγκη να σας διεκδικησουν.
να κανετε σχεση με οποιον θελετε και αν αποφασισετε να φυγετε για αλλες πολιτειες,δε θα πεσουμε στα ναρκωτικα.βοηθαω και στην εκδοση εισιτηριων αν υπαρχει μεγαλη αναγκη.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.127
Πόντοι
2.646
Ο Αργύρης Βραχνός είναι από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας και αρχηγός μιας δεμένης οικογένειας. Η Βασιλική είναι η γυναίκα του, ένα κορίτσι που σφύζει από ενέργεια. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχειρούν αποτυγχάνει. Στο μεταξύ η Βασιλική ασφυκτιά, νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής του Αργύρη. Προσπαθεί να τον παρακινήσει να κάνουν πράγματα μαζί, να μοιραστούν την καθημερινότητα. Όμως εκείνος, παρόλο που την αγαπά, έχει πολλές ευθύνες, φορτωμένο πρόγραμμα καθώς και κάποιες ερωτικές περιπέτειες. Και τότε η Βασιλική γνωρίζει τον Ιλία, έναν εργάτη στα κτήματα τους, που εκπέμπει μια διακριτική προστασία, μια βουβή κατανόηση. Ξέρει να την ακούει, όπως δεν την άκουσε κανένας μέχρι τώρα. Χωρίς να το καταλάβει, η Βασιλική τον ερωτεύεται. Όμως ο Ιλία είναι Αλβανός, που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τον αδελφό της, παιδικό του φίλο. Έχει δώσει και το λόγο του ότι σύντομα θα γίνει ο γάμος. Όταν ο Αργύρης ζητάει από την Βασιλική να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια για παιδί, εκείνη τρομάζει συνειδητοποιώντας το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται. Όμως οι συγκυρίες φέρνουν κοντά τους δυο ερωτευμένους. Τα γρανάζια της μοίρας γυρίζουν ερήμην τους και πρέπει να πάρουν αποφάσεις που τους ξεπερνούν.
οικογενειακές ιστορίες τυπε?

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

Να μην σε κρατάμε, όπως μπήκες εδώ, κάνε μεταβολή κ βγες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
καμμια πάρτουζα παίζει στην φάση με την μπαζολα που ερωτεύτηκε το Αλβανό?

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.511
Πόντοι
11.445
Να μην σε κρατάμε, όπως μπήκες εδώ, κάνε μεταβολή κ βγες.

η καθε κυρατσα νομιζει οτι μπηκε στο κοσμοπολιταν και γραφει οτι γουσταρει  :2funny: . Δεν εχουν καταλαβει οτι μπηκανε σε site bourdela . αν δεν θελουν να γραψουν για υπηρεσιες και τιμες τον  :tn04:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Και μουφα να ειναι το αρθρο η πραγματικοτητα
ειναι πως αρκετες ελλεηνιδες γαμιουνται με αλβανα
και αφροασιατες
Θα επρεπε να μαρκαρονται με πυρωμενο μεταλλο
ωστε να ξεχωριζουν
ξεχωρίζουν
Είναι η βουβαλακια
Η καμένα με εκατό χαλκαδες κ τατου σαν φυλακοβιοι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.244
Πόντοι
5.506

Περίληψη από σιριαλ μας έβαλες ρε τύπε;  :think: :think: :think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εφόσον βολεύεσαι με τους αλβανους τι δουλεια εχεις εδώ στο σαιτ να πουλήσεις πνευμα εξυπναδας.
αντε πηγαινε στα πεθερικα σου στο ελμπασαν τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom