Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
γιατι να σας διεκδικησουμε τι εισαστε?πρωταθλημα?ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
γιατι να σας διεκδικησουμε τι εισαστε?πρωταθλημα?ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
γιατι να σας διεκδικησουμε τι εισαστε?πρωταθλημα?
Οπως το ειπες.. οι ελληνες κανουν σχεσεις με ανωτερου επιπεδου θηλυκων.Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
Μια γενική απορία... στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων, δεν είναι λίγο ανεδαφικό το να είναι κάποιος εθνικιστής?
Μια γενική απορία... στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων, δεν είναι λίγο ανεδαφικό το να είναι κάποιος εθνικιστής?
με καθε σεβασμο στην καθε ελεηνιδα,μονο ψυχοπαθεις εχουν την αναγκη να σας διεκδικησουν.Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
οικογενειακές ιστορίες τυπε?Ο Αργύρης Βραχνός είναι από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας και αρχηγός μιας δεμένης οικογένειας. Η Βασιλική είναι η γυναίκα του, ένα κορίτσι που σφύζει από ενέργεια. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχειρούν αποτυγχάνει. Στο μεταξύ η Βασιλική ασφυκτιά, νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής του Αργύρη. Προσπαθεί να τον παρακινήσει να κάνουν πράγματα μαζί, να μοιραστούν την καθημερινότητα. Όμως εκείνος, παρόλο που την αγαπά, έχει πολλές ευθύνες, φορτωμένο πρόγραμμα καθώς και κάποιες ερωτικές περιπέτειες. Και τότε η Βασιλική γνωρίζει τον Ιλία, έναν εργάτη στα κτήματα τους, που εκπέμπει μια διακριτική προστασία, μια βουβή κατανόηση. Ξέρει να την ακούει, όπως δεν την άκουσε κανένας μέχρι τώρα. Χωρίς να το καταλάβει, η Βασιλική τον ερωτεύεται. Όμως ο Ιλία είναι Αλβανός, που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τον αδελφό της, παιδικό του φίλο. Έχει δώσει και το λόγο του ότι σύντομα θα γίνει ο γάμος. Όταν ο Αργύρης ζητάει από την Βασιλική να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια για παιδί, εκείνη τρομάζει συνειδητοποιώντας το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται. Όμως οι συγκυρίες φέρνουν κοντά τους δυο ερωτευμένους. Τα γρανάζια της μοίρας γυρίζουν ερήμην τους και πρέπει να πάρουν αποφάσεις που τους ξεπερνούν.
απο αρλεκιν πρεπει να ειναιοικογενειακές ιστορίες τυπε?
Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
καμμια πάρτουζα παίζει στην φάση με την μπαζολα που ερωτεύτηκε το Αλβανό?Ο Αργύρης Βραχνός είναι από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας και αρχηγός μιας δεμένης οικογένειας. Η Βασιλική είναι η γυναίκα του, ένα κορίτσι που σφύζει από ενέργεια. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχειρούν αποτυγχάνει. Στο μεταξύ η Βασιλική ασφυκτιά, νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής του Αργύρη. Προσπαθεί να τον παρακινήσει να κάνουν πράγματα μαζί, να μοιραστούν την καθημερινότητα. Όμως εκείνος, παρόλο που την αγαπά, έχει πολλές ευθύνες, φορτωμένο πρόγραμμα καθώς και κάποιες ερωτικές περιπέτειες. Και τότε η Βασιλική γνωρίζει τον Ιλία, έναν εργάτη στα κτήματα τους, που εκπέμπει μια διακριτική προστασία, μια βουβή κατανόηση. Ξέρει να την ακούει, όπως δεν την άκουσε κανένας μέχρι τώρα. Χωρίς να το καταλάβει, η Βασιλική τον ερωτεύεται. Όμως ο Ιλία είναι Αλβανός, που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τον αδελφό της, παιδικό του φίλο. Έχει δώσει και το λόγο του ότι σύντομα θα γίνει ο γάμος. Όταν ο Αργύρης ζητάει από την Βασιλική να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια για παιδί, εκείνη τρομάζει συνειδητοποιώντας το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται. Όμως οι συγκυρίες φέρνουν κοντά τους δυο ερωτευμένους. Τα γρανάζια της μοίρας γυρίζουν ερήμην τους και πρέπει να πάρουν αποφάσεις που τους ξεπερνούν.
Να μην σε κρατάμε, όπως μπήκες εδώ, κάνε μεταβολή κ βγες.
και κάποιοι άλλοι είναι κτηνοβατεςΤα εχω με αλβανίδα και περα απο οτι ειναι καθαρη θελει να βαφτισθει χριστιανή!
ξεχωρίζουνΚαι μουφα να ειναι το αρθρο η πραγματικοτητα
ειναι πως αρκετες ελλεηνιδες γαμιουνται με αλβανα
και αφροασιατες
Θα επρεπε να μαρκαρονται με πυρωμενο μεταλλο
ωστε να ξεχωριζουν
Ο Αργύρης Βραχνός είναι από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της Θεσσαλίας και αρχηγός μιας δεμένης οικογένειας. Η Βασιλική είναι η γυναίκα του, ένα κορίτσι που σφύζει από ενέργεια. Το ζευγάρι προσπαθεί να κάνει παιδί, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η εξωσωματική γονιμοποίηση που επιχειρούν αποτυγχάνει. Στο μεταξύ η Βασιλική ασφυκτιά, νιώθει ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ζωής του Αργύρη. Προσπαθεί να τον παρακινήσει να κάνουν πράγματα μαζί, να μοιραστούν την καθημερινότητα. Όμως εκείνος, παρόλο που την αγαπά, έχει πολλές ευθύνες, φορτωμένο πρόγραμμα καθώς και κάποιες ερωτικές περιπέτειες. Και τότε η Βασιλική γνωρίζει τον Ιλία, έναν εργάτη στα κτήματα τους, που εκπέμπει μια διακριτική προστασία, μια βουβή κατανόηση. Ξέρει να την ακούει, όπως δεν την άκουσε κανένας μέχρι τώρα. Χωρίς να το καταλάβει, η Βασιλική τον ερωτεύεται. Όμως ο Ιλία είναι Αλβανός, που ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και τον αδελφό της, παιδικό του φίλο. Έχει δώσει και το λόγο του ότι σύντομα θα γίνει ο γάμος. Όταν ο Αργύρης ζητάει από την Βασιλική να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια για παιδί, εκείνη τρομάζει συνειδητοποιώντας το δίλημμα στο οποίο βρίσκεται. Όμως οι συγκυρίες φέρνουν κοντά τους δυο ερωτευμένους. Τα γρανάζια της μοίρας γυρίζουν ερήμην τους και πρέπει να πάρουν αποφάσεις που τους ξεπερνούν.
εφόσον βολεύεσαι με τους αλβανους τι δουλεια εχεις εδώ στο σαιτ να πουλήσεις πνευμα εξυπναδας.Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !
και κάποιοι άλλοι είναι κτηνοβατες
Κ τι μ αυτό δηλ???