Νέα

σχεση αλβανου με ελεηνιδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 387
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Ισχύει όμως το ίδιο και αντίστροφα;δηλαδή να ξέρει η γκόμενα ότι έχεις πηδήξει όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ και την Αφρική; :think:
Όχι βέβαια.Εμείς είμαστε άνδρες.Ότι θέλουμε κάνουμε.

Εγγρ.
10 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Διαβάζω αρκετά σχόλια σε τουτο εδώ το topic και πραγματικά γεμίζω μια μικρή χαρά (ξεχάστηκα λίγο από την σκατίλα που επικρατεί)!

Σιχάθηκα όλα τα κωλοφόρουμ όπου πάσης φύσεως φεμινιστές (πιθανώς μπινέδες), αξύριστες χίπισες, αντιρατσιστές. λαθρολάγνοι κάθονται και το παίζουν ιστορία

Άμα είχα κόρη θα προτιμούσα να κάνει αλλαγή φύλου που λέει ο λόγος παρά να τα φτιάξει με αράπη ή με αλβανομετανάστη

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
Ισχύει όμως το ίδιο και αντίστροφα;δηλαδή να ξέρει η γκόμενα ότι έχεις πηδήξει όλο το πρώην ανατολικό μπλοκ και την Αφρική; :think:
Δεν νομιζω οτι ειναι ίδια τα μεγέθη..
Οι γκομενες του ανατολικου μπλόκ ειναι κατα μέσο όρο, ετη φωτος ανώτερες απο τις ελλεινίδες. Οποιος εχει κυκλοφορήσει με καυλιτσα ανατολικου μπλόκ σε ελληνικα μπαράκια-καφετέριες-παραλιές, ξερει πολυ καλα πως κοιτάνε οι ελληνίδες τον αλλοδαπό ανταγωνισμό τους  :dancing:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Οι γκομενες του ανατολικου μπλόκ ειναι κατα μέσο όρο, ετη φωτος ανώτερες απο τις ελλεινίδες. Οποιος εχει κυκλοφορήσει με καυλιτσα ανατολικου μπλόκ σε ελληνικα μπαράκια-καφετέριες-παραλιές, ξερει πολυ καλα πως κοιτάνε οι ελληνίδες τον αλλοδαπό ανταγωνισμό τους  :dancing:

μιλησες δυνατα, τυπε!

Είναι ΤΡΟΜΕΡΟ εάν προσεξεις τα χρωματα στα μουτρα τους πως αλλαζουν, και πως σκυλιαζουν, και να παρατηρήσεις ΠΟΣΗ κακια αρχιζει και ρεει, σαν τα πετρελαια του Ιραν!

Μονο μια φορα εζησα κατι αντιστοιχο, με μια φιλη (δυστυχως γκομενα παλιου φιλου) Ιταλιδα, θεομουνιτσα, που χαμε βγει για ποτο σ ένα μαγαζι, και εντελως τυχαια ηταν εκει μια μετριοτητα που μ ειχε απαξιωσει!
Κοιταγε σαν τρελη, φρικαρισμενη! Εξηγησα στην φιλη τι παιζει, και εγινε φουλ διαχυτικη ισα να την τσιγκλισουμε!
Ένα υπεροχο βραδυ....
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η τυπισσα που μ απαξιωσε, δειλα-δειλα εμφανιστηκε να στελνει μνμτα τυπου 'τι κανεις, πως εισαι?' και τετοια...την επιασε ο πονος...δεν απαντησα ποτε, και κοιμηθηκα ησυχος!

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Οι Ελληνίδες είναι η χειρότερη φάρα στον κόσμο. Τα έχουμε πει αυτά.
Προσωπικά, είχα διάφορες και απο ανατολικό μπλόκ και απο άλλα μέρη του πλανήτη :vomit:, και είναι έτη φωτός καλύτερες και σε χαρακτήρα και σε εμφάνιση.
Οι Ελλεηνίδες είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί. Το μόνο που τους αξίζει είναι περιφρόνυση. Τπτ άλλο. Ζούμε στη χώρα που και τα 6αράκια έχουνυφάκι ντίβας  :jerking: :jerking:.

Φυσικά μιλάω στατιστικά, υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις :heavymetalbig:.

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
μιλησες δυνατα, τυπε!

Είναι ΤΡΟΜΕΡΟ εάν προσεξεις τα χρωματα στα μουτρα τους πως αλλαζουν, και πως σκυλιαζουν, και να παρατηρήσεις ΠΟΣΗ κακια αρχιζει και ρεει, σαν τα πετρελαια του Ιραν!

Μονο μια φορα εζησα κατι αντιστοιχο, με μια φιλη (δυστυχως γκομενα παλιου φιλου) Ιταλιδα, θεομουνιτσα, που χαμε βγει για ποτο σ ένα μαγαζι, και εντελως τυχαια ηταν εκει μια μετριοτητα που μ ειχε απαξιωσει!
Κοιταγε σαν τρελη, φρικαρισμενη! Εξηγησα στην φιλη τι παιζει, και εγινε φουλ διαχυτικη ισα να την τσιγκλισουμε!
Ένα υπεροχο βραδυ....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι η τυπισσα που μ απαξιωσε, δειλα-δειλα εμφανιστηκε να στελνει μνμτα τυπου 'τι κανεις, πως εισαι?' και τετοια...την επιασε ο πονος...δεν απαντησα ποτε, και κοιμηθηκα ησυχος!
Εγω τυπε οταν ειχα κατεβάσει 2 καλοκαιρια την Ουκρανέζα μου,τοτε ειχε γίνει ο κακος χαμος...αντρες και γυναικες να με-την κοιτάνε σα χάνοι. Η δέ προ-δεκαετίας πρωην μου ελληνιδα γκομένα σταμάτησε να μου γραφει pm στο facebook καθως συνηδήτοποίησε οτι παίζω μπάλα μονο με ανατολικου μπλόκ μοντελάκια και πλέον ειμαι απροσπέλαστος (τουλαχιστον είχε μυαλο).

Απο την αλλη, ελληνιδες φιλες φίλων μου επιάναν την κουβέντα απο εκει που παλιότερα περνούσα απαρατήρητος...
Μιλάμε για πολύ σκατοφάρα ρε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Εγω τυπε οταν ειχα κατεβάσει 2 καλοκαιρια την Ουκρανέζα μου,τοτε ειχε γίνει ο κακος χαμος...αντρες και γυναικες να με-την κοιτάνε σα χάνοι. Η δέ προ-δεκαετίας πρωην μου ελληνιδα γκομένα σταμάτησε να μου γραφει pm στο facebook καθως συνηδήτοποίησε οτι παίζω μπάλα μονο με ανατολικου μπλόκ μοντελάκια και πλέον ειμαι απροσπέλαστος (τουλαχιστον είχε μυαλο).

Απο την αλλη, ελληνιδες φιλες φίλων μου επιάναν την κουβέντα απο εκει που παλιότερα περνούσα απαρατήρητος...
Μιλάμε για πολύ σκατοφάρα ρε.

δυστυχως, δεν μπορουσες να το πεις πιο σωστα...'σκατοφαρα'!
Είναι εμετικα ηλιθια οντα!
Eν τω μεταξυ, δεν ξερω πως και γιατι, ομολογω πως πολλα απ αυτά που συμβαινουν με δαυτες, δεν μου χουν τυχει-βεβαια, στις σχεσεις μου προσπαθουσα να είμαι οσο το δυνατον πιο επιλεκτικος! Τα φαινόμενα απατουν βεβαια-αλλη ιστορια αυτή!

Αλλα πχ. ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ να βλεπω κατι τσοκαρα να πιανουν στα βρωμοστοματα τους γυναικες αλλης καταγωγης, με μοναδικο επιχειρημα την καταγωγή...είναι ζωα, ουτε προς βρωση δεν κανουν

Rapturee

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Like
256
Πόντοι
21
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ να βλεπω κατι τσοκαρα να πιανουν στα βρωμοστοματα τους γυναικες αλλης καταγωγης, με μοναδικο επιχειρημα την καταγωγή...είναι ζωα, ουτε προς βρωση δεν κανουν
Aυτές ειναι οι νεοελλεινίδικες μαλακίες τους προσπαθώντας να επιτεθουν στο ανώτερο που δε μπορουν να φτάσουν. Να τις κατηγορεις για ρατσισμό οταν λένε τέτοια καθως παγώνουν και δε μπορουν να ανταποκριθούν στο επιχείρημα περαιτέρω.Και επισης να τις λες οτι δεν ρωτάνε οι ξένες απο την πρώτη κουβέντα τι δουλειά κανεις, και τι αμαξι έχεις.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
η αληθεια είναι ότι τα τελευταια χρονια πολλες ελληνιδες τα χουν μπλεξει με αλβες.
οι αλβες οι περισσοτεροι είναι χαμηλου μορφωτικου επιπεδου αλλα εχουν θρασος και κουτοπονηρια και αυτό τους βοηθαει στο να ριξουν τη κάθε ελληνιδα.
αυτό που λειπει στον μεσο ελληνα το εχουν οι αλβανοι γι αυτό και ριχνουν τη κάθε μια ελληνιδα.
σαφως οι γκομενες που ριχνουν είναι οι περισσοτερες κατω του μετριου.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Οι γκομενες του ανατολικου μπλόκ ειναι κατα μέσο όρο, ετη φωτος ανώτερες απο τις ελλεινίδες. Οποιος εχει κυκλοφορήσει με καυλιτσα ανατολικου μπλόκ σε ελληνικα μπαράκια-καφετέριες-παραλιές, ξερει πολυ καλα πως κοιτάνε οι ελληνίδες τον αλλοδαπό ανταγωνισμό τους  :dancing:
δε πιανουν μια οι ελληνιδες μπροστα στο ανατολικο μπλοκ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Οι Ελληνίδες είναι η χειρότερη φάρα στον κόσμο. Τα έχουμε πει αυτά.
Προσωπικά, είχα διάφορες και απο ανατολικό μπλόκ και απο άλλα μέρη του πλανήτη :vomit:, και είναι έτη φωτός καλύτερες και σε χαρακτήρα και σε εμφάνιση.
Οι Ελλεηνίδες είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί. Το μόνο που τους αξίζει είναι περιφρόνυση. Τπτ άλλο. Ζούμε στη χώρα που και τα 6αράκια έχουνυφάκι ντίβας  :jerking: :jerking:.

Φυσικά μιλάω στατιστικά, υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις :heavymetalbig:.

Στατιστικά πάντα... Έτσι.

Πάντως, τις Ασιάτισσες μόγγολα τις ανεβάζουν,

τις Σλάβες πουτάνες τις κατεβάζουν...

Νινα.Θ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !

fobmove

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Με καθε σεβασμο στον καθε συνομιλητη . Βρεθηκα εδω απο σποντα και κοντεψα να χασω τα μαλλια μου απο οσα διαβασα . Γιατι τοσο κολλημα ορισμενοι ? Τι προβλημα υπαρχει για την επιλογη καθε ελληνιδας ? Δεν εχουμε δικαιωμα να διαλεξουμε αυτον που μας αρεσει ? Που ζουμε ? Εσεις γιατι θελετε να τσιμπατε καθε τουριστρια που παταει το ποδι της σε ελληνικο νησι ? Τι σας πειραζουν οι αλβανοι βρε παιδακια μου ? Ζηλευετε η μου φαινεται ? Το πραγμα ειναι παρα πολυ απλο ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΑΣ !

Για ποιο λογο ενας ελληνας αντρας να διεκδικησει μια ελληνιδα;

Επισκέπτης

Συμφωνό μαζί σου!

Επισκέπτης

Τα εχω με αλβανίδα και περα απο οτι ειναι καθαρη θελει να βαφτισθει χριστιανή!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.228
Πόντοι
2.646
καθένας παίρνει ότι του αξίζει τυπε.Και πρέπει και να αξίζεις για να σε διεκδικήσει κάνεις.

Aria

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
10
Πόντοι
0
Μια γενική απορία... στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων, δεν είναι λίγο ανεδαφικό το να είναι κάποιος εθνικιστής?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Τα είχες ποτέ με Αλβανό; Εγώ επειδή τα χα με αλβανίδα μ βγαλε το χειροτερο της εαυτό,μ το τριψε στην μούρη ότι οι Αλβανοί/ιδες, έχουν κόμπλεξ με τους Έλληνες, εγώ θα λεγα κατωτερότητας.Δες την Φουρέϊρα,που έγινε πρώτο όνομα στην Ελλάδα και όταν μετά από χρόνια άλλαξε από Μεξικάνα σε αλβανίδα γύρισε και τα ριξε στο μπουλιγκ που δέχτηκε απ τους Έλληνες...

Μωρη καργια,χορτασες απ τον Έλληνα χρήμα και τον βγάζεις κ ρατσιστή από πάνω.

Εάν εσύ θες να γαμηθεις με Αλβανό για να δεις ότι δεν ταιριάζεις μην μας λες να σε διεκδικήσουμε!

Γιατί μια τρακαρισμενη Φεράρι, όσο και να την πουλάς, μόνο ο σκραπατζης θα ενδιαφερθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom