Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τσεχια να πας το μονο ευκολο.160 ευρω πηγαινε ελα.η διαφορα ειναι οτι οι τσεχες εχουν ενα εκφυλο βλεμα.σε τρελαινει.οποιος ξερει την συλβια σαιντ ξερει τι εννωωκαι ειναι πολυ πιο ομορφες και ζεστες απο τις ρωσσιδες.το ασχημο ειναι οτι θα ερωτευτεις.δεν μπορεις να το αποφυγεις.πολλοι ελληνες εχουν γυρισει παντρεμενοι.και ο προισταμενος μου ο τυχερος.
κανενα προβλημα ο καλος μυλος ολα τα αλεθει!!!!!

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τσεχια να πας το μονο ευκολο.160 ευρω πηγαινε ελα.η διαφορα ειναι οτι οι τσεχες εχουν ενα εκφυλο βλεμα.σε τρελαινει.οποιος ξερει την συλβια σαιντ ξερει τι εννωωκαι ειναι πολυ πιο ομορφες και ζεστες απο τις ρωσσιδες.το ασχημο ειναι οτι θα ερωτευτεις.δεν μπορεις να το αποφυγεις.πολλοι ελληνες εχουν γυρισει παντρεμενοι.και ο προισταμενος μου ο τυχερος.

Συγγνώμη πού βρήκες εισιτήριο 160 ευρώ για Τσεχία;

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
με λεωφορειο τυπε αν σε ενδιαφερει σου δινω και τηλεφωνα.εχω και για την σλοβακια.

Α με λεωφορείο και τραίνο γνωρίζω και εγώ νόμζα ότι μίλαγες για αεροπορικά και εντυπωσιάστηκα γιατί δεν τα βρίσκεις κάτω από 240 :fuck1:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα στους διεθνης παικτες!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
με καραβι παω και εγω στην αμερικη πολλη φθηνα αν ειναι ετσι με λεωφορειο στο βουκουρεστι πας με 60ε!!!!!!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Από τότε που έκλεισε η Sky Europe τον ήπιαμε πραγματικά.Τέρμα τα φτηνά εισιτήρια για Τσεχία.Και όχι μόνο αυτό.Ακρίβηνε και τα δικά της η CSA λόγω έλλειψης ανταγωνισμού.Και μη φέρετε γκόμενα με MALEV γιατί θα σας βρίσει(ελεεινή εταιρία και Ούγγροι)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σλοβακια λεμε  :rockon:

μη παρεκλινεις απο αρχικη σου τοποθετηση

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μαστερακο πες μας για τσεχια-σλοβακια!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Α με λεωφορείο και τραίνο γνωρίζω και εγώ νόμζα ότι μίλαγες για αεροπορικά και εντυπωσιάστηκα γιατί δεν τα βρίσκεις κάτω από 240 :fuck1:
γαμησε τα εκλεισε η skyeurope και τον ειπιαμε.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.549
Πόντοι
216
Χαιρετω τα ενδοξα και εμπειρα μελη του φορουμ!

Ψαχνω εδω και καιρο να βγαλω ακρη με τον δικο μου καημο, αλλα απο οσα διαβασα σε αλλα θεματα δεν εβγαλα ακρη, βασικα δεν μπορεσα να καταληξω πουθενα, οποτε ανοιγω αυτο το θεμα.
Το θέμα: μακροχρόνιες σχέσεις με αλλοδαπές! Ποιες αλλοδαπες ειναι καλυτερες/προτιμοτερες για μακροχρονιες σχεσεις; Μιλω για ανατολικοευρωπαιες/σλαβες δηλαδη: πολωνες, ρουμανες, εσθονες, λετονες, λιθουανες. Ρωσιδες τις αφηνω απεξω γιατι δεν μπορω να μπλεξω με visa καταστασεις, προτιμω ευρωπαίες, να μετακινουμαστε χωρις διατυπώσεις.

Θελω να βρω μία, να μένουμε μαζι, να συζουμε, και αν τα παμε καλα, να ειμαστε μαζι για πολλά χρόνια. Αυτο που λεμε 'μακροχρονια σχέση', κι οσο μας πάει.
Προσέξτε όμως: δίχως προοπτική γάμου.
Εδω το παραδοξο ίσως, οτι απο τη μια δεν θελω μια για μια νυχτα ή ενα μηνα, αλλα το γεγονος οτι την θέλω μια για χρόνια, δεν σημαινει οτι θα της δωσω και γαμο. Ειναι λιγο περιεργη κατασταση, για αυτο και θελω τα φωτα σας προς ποιες εθνικοτητες να κινηθω, και τι να προσεξω. Μιλαμε παντα για επαφές με τηλεφωνο/ιντερνετ, ταξίδια εξω, και αν ολα πανε καλα, να ερθει ελλαδα(ή οπου είμαι στην ευρωπη-κανεις δεν ξερει τι μας ξημερωνει) να ειμαστε μαζι. Δεν μιλω για αλλοδαπες που ζουνε ηδη στην ελλαδα.

Οπως ειπα και πιο πριν, εχω διαβασει σε αλλα θεματα του φορουμ διαφορα. Πχ. οτι οι πολωνες συνηθως στο εξαμηνο ζητουν γαμο(έτσι είναι; άκυρο λοιπον?). Οτι οι ρουμανες θελουν το χρήμα μονο(δεν θελω πουτανες, συντροφο ψάχνω). Και αλλα παρόμοια.

Οσοι ξέρετε πράγματι για γυναίκες των παραπάνω εθνικοτήτων που μπορουν να αποδεχτουν μια μακροχρονια σχέση διχως γαμο, πειτε το. Ξερω οτι σε μεγαλο βαθμο παιζει ρολο ο χαρακτηρας της καθεμιας, αλλα καποια πραγματα ειναι και θεματα νοοτροπίας της κάθε εθνικοτητας, οποτε ξεροντας την ψυχολογία μιας εθνικοτητας (ξερω καποιοι απο εσας εχετε πλουσιες εμπειριες με αλλοδαπες/και οχι μονο με πουτανες και καθημερινες αλλοδαπες κοπελες) μπορω να προσανατολιστω αναλογα, και να μη χτυπιεμαι σε μια εθνικοτητα που δεν θα εχω καμία τύχη για μακροχρόνια σχέση, επειδη εκει τα βλεπουν αλλιως τα πράγματα.

Περιμένω τις χρησιμες παρατηρήσεις σας.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
780
Πόντοι
96
αν δε θες γαμο γιατι δε παιρνεις 5-6 διαφορετικες (κατι σαν τον ΟΗΕ ενα πραμα) και να δεις ποια το εχει καλυτερα...? μολις τελειωσεις και αν ολα πανε καλα, μας λες και μας...
Τι λες?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.515
Πόντοι
2.357
επειδη εσυ δεν θες γαμο αυτο τι σημαινει ?

οτι δηλαδη θα τραβολογας μια κοπελα - γυναικα οπως θες πες την ετσι ?

εχεις σκεφτει την πιθανοτητα να βρεις αυτο που ψαχνεις ?

κομματακι δυσκολο μου φαινεται..... και ξενη κιολας !!!!

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Αυτο που θες ειναι πολυ δυσκολο να το βρεις. Ολες οι γυναικες καποια στιγμη θελουν να κανουν παιδια και οικογενεια. Εδω ερχεται ο γαμος. Εγω θα ελεγα αν βρεις καμια κοπελα καταλληλη, να δεις το θεμα πιο ψυχραιμα, και να αποκατασταθεις οπως λεμε. Ακομα και αν δεν παντρευτεις, μπορεις να συζεις και να εχεις και παιδι, το οποιο ειναι το ονειρο καθε γυναικας και δεν μπορεις να της το στερησεις. Μπορειτε ακομα απλα να κανετε εναν συμφωνο ελευθερης συμβιωσης αντι για γαμου. Απο οτι εχω καταλαβει οι γυναικες απο την ανατολη ειναι πιο παραδοσιακες και σκοπευουν σε γαμο και παιδια. Αυτο που ζητας παιζει συνηθως σε δυτικες γυναικες, αλλα εισαι σιγουρος πως θες να μπλεξεις με τετοια?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.549
Πόντοι
216
επειδη εσυ δεν θες γαμο αυτο τι σημαινει ?

οτι δηλαδη θα τραβολογας μια κοπελα - γυναικα οπως θες πες την ετσι ?

εχεις σκεφτει την πιθανοτητα να βρεις αυτο που ψαχνεις ?

κομματακι δυσκολο μου φαινεται..... και ξενη κιολας !!!!

Γιατι, όταν της πηδάς και φεύγεις είναι καλύτερα? Όπως καποιος ξηγιέται εξαρχης οτι 'δεν θελω δέσμευση-one night stand και δεν σε ξερω δεν με ξερεις', έτσι μπορει να εξηγηθει και καποιος οτι θελω να μαστε μαζι για χρονια διχως γαμους και τα συναφή. Δεν καταλαβαινω γιατι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο. Ο καθενας πρεπει να μπορει να διαλεξει αυτο που του ταιριάζει.

madk4speed, καταλαβαινω αυτο που λες. Οι ανατολικες ειναι πιο παραδοπιστες, εχεις δικιο. Αυτα τα μυαλα εχω τωρα, δεν ξερω στο μελλον αν θα το δω διαφορετικα, αλλα δεν μπορω να πιεζω καταστασεις, σημερα σε γνωρισα και μεθαυριο η γυναικα αρχιζει το παραμυθι περι αποκαταστασης. Με δυτική γυναίκα αυτονομη-businesswoman σιγουρα δεν θελω να μπλεξω...
Θελω να ειμαι εξασφαλισμενος, διοτι με γαμο και παιδι, αν κατι παει στραβα, η γυναικα μπορει να σε πηδάει μια ζωή, όλοι ξερουμε τι θα πει διαζυγιο, απο 'καλη γυναικα' μπορει να γίνει 'σκυλα' που να θελει να σε ξεσκισει. Και μη πει κανείς, 'δεν θα μου τύχει εμένα' γιατι ο τόπος έχει γεμίσει διαζύγια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom