Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
madk4speed, καταλαβαινω αυτο που λες. Οι ανατολικες ειναι πιο παραδοπιστες εχεις δικιο.

Άλλο παραδοσιακός (=αυτός που ακολουθεί την παράδοση) και άλλο παραδόπιστος (=αυτός που υποκύπτει στον παρά, το χρήμα). Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και μόνο :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε μου μυαλο δεν εχεις καθολου να σκεφτεις λιγο?ποια γυναικα θα θελει κατι τετοιο?και κυρτιως αλλοδαπη?να ζει μαζι σου και να μην ξερει αυριο αν θα την διωξεις η οχι?δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να βρεις αυτο που ψαχνεις.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μεγαλε για καμια βουλγαρα εισαι να ξερεις.
μονο αυτες κανουν τετοια πραγματα.
αλλα να ξερεις οτι αυτη θα θελει μια μικρη αποζημιωση. :uglystupid: :uglystupid:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Θεωρω την ειλικρινεια σημαντικο πραγμα. Απο να της τάζει καποιος γάμους και στο τελος να την παρατα, βάσει προμελετημενου σχεδιου, ειναι καλύτερα έτσι;
Ωραια, τοτε της χαϊδεύεις τα αυτια, της πουλας αγαπες, αυτη περιμενει γαμο, και μετα την παρατας! Πιο καλά οπως μου τα λετε! Περνάς καλα, και στο τελος κανεις κι αυτο που θες(δηλαδη...αντε γεια)! Καμια δεσμευση ετσι κι αλλιως!
Απο το να της πεις ειλικρινα τι θές, καλυτερα έτσι!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Επιπλεον να πω οτι σε sites γνωριμιων εχω βρει προφιλ γυναικων που ΔΕΝ θελουν παιδια, οποτε πιστευω βασιμα δεν θελουν και γαμο. Και δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι ολες πουτανες και γι αυτο δεν θελουν γαμο και παιδια.

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Απορω με αυτα που διαβαζω ωρες ωρες....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Γιατι, όταν της πηδάς και φεύγεις είναι καλύτερα? Όπως καποιος ξηγιέται εξαρχης οτι 'δεν θελω δέσμευση-one night stand και δεν σε ξερω δεν με ξερεις', έτσι μπορει να εξηγηθει και καποιος οτι θελω να μαστε μαζι για χρονια διχως γαμους και τα συναφή. Δεν καταλαβαινω γιατι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο. Ο καθενας πρεπει να μπορει να διαλεξει αυτο που του ταιριάζει.

Aμα εχει προηγηθει εξηγηση ειναι απολυτα αποδεκτο....
το θεμα ειναι οτι πολυ σπανια γινετε εξηγηση εξ αρχης σε τετοια θεματα...  ;)

madk4speed, καταλαβαινω αυτο που λες. Οι ανατολικες ειναι πιο παραδοπιστες, εχεις δικιο. Αυτα τα μυαλα εχω τωρα, δεν ξερω στο μελλον αν θα το δω διαφορετικα, αλλα δεν μπορω να πιεζω καταστασεις, σημερα σε γνωρισα και μεθαυριο η γυναικα αρχιζει το παραμυθι περι αποκαταστασης. Με δυτική γυναίκα αυτονομη-businesswoman σιγουρα δεν θελω να μπλεξω...
Θελω να ειμαι εξασφαλισμενος, διοτι με γαμο και παιδι, αν κατι παει στραβα, η γυναικα μπορει να σε πηδάει μια ζωή, όλοι ξερουμε τι θα πει διαζυγιο, απο 'καλη γυναικα' μπορει να γίνει 'σκυλα' που να θελει να σε ξεσκισει. Και μη πει κανείς, 'δεν θα μου τύχει εμένα' γιατι ο τόπος έχει γεμίσει διαζύγια...
Αυτα ακριβως ειναι που φοβαμαι παρα πολυ....

εχω δει γνωστους μου που πληρωνουν μια ζωη και δεν μπορουν να σηκωσουν κεφαλι με τιποτα
και ειναι ολο στα δανεικα.....

ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ......  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλημερα σε ολους-ες!!!!!!!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν καταλαβαινω γιατι ανοιχτηκε ενα θρεντ αφου υπαρχει ιδιο ακριβως και τα περισσοτερα που γραφονται θα καταληξουν σε επαναληψη τι θα πει μακροχρονια σχεση απο σκετη σχεση οταν υπαρχουν πανω απο 2000 απαντησεις!!!

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Θεωρω την ειλικρινεια σημαντικο πραγμα. Απο να της τάζει καποιος γάμους και στο τελος να την παρατα, βάσει προμελετημενου σχεδιου, ειναι καλύτερα έτσι;
Ωραια, τοτε της χαϊδεύεις τα αυτια, της πουλας αγαπες, αυτη περιμενει γαμο, και μετα την παρατας! Πιο καλά οπως μου τα λετε! Περνάς καλα, και στο τελος κανεις κι αυτο που θες(δηλαδη...αντε γεια)! Καμια δεσμευση ετσι κι αλλιως!
Απο το να της πεις ειλικρινα τι θές, καλυτερα έτσι!

Και πόσο καιρό λες να κάτσει να σε περιμένει;
ή θα σε "τυλίξει" και θα παντρευτείς ή θα σε παρατήσει εκείνη.. :2funny:
αυτό που ψάχνεις.. μόνο στα όνειρα :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
στο ξαναπα 1-2 χρονια το πολυ για νορμαλ κοπελα μετα το πουλι πεταει και αλλος το πηδαει απο μπαρ και στριπ μπορει να περιμενεις συμβιοση αλλα παντα κατι θα φυτρωνη στο κεφαλι σου εκτος αν δεν εχεις προβλημα!!!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
στο ξαναπα 1-2 χρονια το πολυ για νορμαλ κοπελα μετα το πουλι πεταει και αλλος το πηδαει απο μπαρ και στριπ μπορει να περιμενεις συμβιοση αλλα παντα κατι θα φυτρωνη στο κεφαλι σου εκτος αν δεν εχεις προβλημα!!!!!!!
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Σωτηρη τι λεει ρε ολα καλα??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν διαβάσει κανείς αυτό το θρεντ νομίζει ότι οι μόνες αλλοδαπές είναι οι ανατολικοευρωπαίες. Μου αρέσει ο κοσμοπολιτισμός στον ελληνάρα πάντως χαχα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom