dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τυπε συνελθε....φιλικα στο λεω..
Θελω να ειμαι εξασφαλισμενος
madk4speed, καταλαβαινω αυτο που λες. Οι ανατολικες ειναι πιο παραδοπιστες εχεις δικιο.
μεγαλε για καμια βουλγαρα εισαι να ξερεις.
μονο αυτες κανουν τετοια πραγματα.
αλλα να ξερεις οτι αυτη θα θελει μια μικρη αποζημιωση.
Γιατι, όταν της πηδάς και φεύγεις είναι καλύτερα? Όπως καποιος ξηγιέται εξαρχης οτι 'δεν θελω δέσμευση-one night stand και δεν σε ξερω δεν με ξερεις', έτσι μπορει να εξηγηθει και καποιος οτι θελω να μαστε μαζι για χρονια διχως γαμους και τα συναφή. Δεν καταλαβαινω γιατι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο. Ο καθενας πρεπει να μπορει να διαλεξει αυτο που του ταιριάζει.
Αυτα ακριβως ειναι που φοβαμαι παρα πολυ....madk4speed, καταλαβαινω αυτο που λες. Οι ανατολικες ειναι πιο παραδοπιστες, εχεις δικιο. Αυτα τα μυαλα εχω τωρα, δεν ξερω στο μελλον αν θα το δω διαφορετικα, αλλα δεν μπορω να πιεζω καταστασεις, σημερα σε γνωρισα και μεθαυριο η γυναικα αρχιζει το παραμυθι περι αποκαταστασης. Με δυτική γυναίκα αυτονομη-businesswoman σιγουρα δεν θελω να μπλεξω...
Θελω να ειμαι εξασφαλισμενος, διοτι με γαμο και παιδι, αν κατι παει στραβα, η γυναικα μπορει να σε πηδάει μια ζωή, όλοι ξερουμε τι θα πει διαζυγιο, απο 'καλη γυναικα' μπορει να γίνει 'σκυλα' που να θελει να σε ξεσκισει. Και μη πει κανείς, 'δεν θα μου τύχει εμένα' γιατι ο τόπος έχει γεμίσει διαζύγια...
Θεωρω την ειλικρινεια σημαντικο πραγμα. Απο να της τάζει καποιος γάμους και στο τελος να την παρατα, βάσει προμελετημενου σχεδιου, ειναι καλύτερα έτσι;
Ωραια, τοτε της χαϊδεύεις τα αυτια, της πουλας αγαπες, αυτη περιμενει γαμο, και μετα την παρατας! Πιο καλά οπως μου τα λετε! Περνάς καλα, και στο τελος κανεις κι αυτο που θες(δηλαδη...αντε γεια)! Καμια δεσμευση ετσι κι αλλιως!
Απο το να της πεις ειλικρινα τι θές, καλυτερα έτσι!
στο ξαναπα 1-2 χρονια το πολυ για νορμαλ κοπελα μετα το πουλι πεταει και αλλος το πηδαει απο μπαρ και στριπ μπορει να περιμενεις συμβιοση αλλα παντα κατι θα φυτρωνη στο κεφαλι σου εκτος αν δεν εχεις προβλημα!!!!!!!
ταστρωσα τα πραγματα σουζα να ουμε κλαρινο!!!!
Σωτηρη τι λεει ρε ολα καλα??
Και εγω ολα ο.κ...πηρα παρατα μεχρι της 10/5υαστρωσα τα πραγματα σουζα να ουμε κλαρινο!!!!
δες π.μ.Και εγω ολα ο.κ...πηρα παρατα μεχρι της 10/5
και γω καποτε αγοραζαν γκομενες 2-3000 ξερετε ποιοι!!πια γκομενα θα χανει το χρονο της θελουν γαμο και παιδι!Απορω με αυτα που διαβαζω ωρες ωρες....