Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Επιπλεον να πω οτι σε sites γνωριμιων εχω βρει προφιλ γυναικων που ΔΕΝ θελουν παιδια, οποτε πιστευω βασιμα δεν θελουν και γαμο. Και δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι ολες πουτανες και γι αυτο δεν θελουν γαμο και παιδια.

Οτι και να λενε στην αρχη, ειναι σιγουρο πως αργοτερα η δουλεια θα παει προς οικογενεια και παιδια. Οι γυναικες εχουν βιολογικο ρολοι, και αν αρχισει να χτυπαει εχεις 2 επιλογες. Κανεις οικογενεια ή χωριζεις.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οτι και να λενε στην αρχη, ειναι σιγουρο πως αργοτερα η δουλεια θα παει προς οικογενεια και παιδια. Οι γυναικες εχουν βιολογικο ρολοι, και αν αρχισει να χτυπαει εχεις 2 επιλογες. Κανεις οικογενεια ή χωριζεις.

τικ τακ τικ τακ

σαν ωρολογιακη βομβα ναουμ

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τικ τακ τικ τακ

σαν ωρολογιακη βομβα ναουμ

Εσυ τελικα οντως με παιρνεις απο πισω σαν το σκυλι... Παραξενο αφου ξερω πως εισαι στο 30% των ελληνιδων που εχουν γκομενο και γαμιουνται.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εσυ τελικα οντως με παιρνεις απο πισω σαν το σκυλι... Παραξενο αφου ξερω πως εισαι στο 30% των ελληνιδων που εχουν γκομενο και γαμιουνται.

URL]]

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.big-dog-clothing.com/wp-content/uploads/2009/04/chocolate-labrador-puppy.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

Την μουσουδα αυτη την εχω δει σε καρτα νομιζω. Να απλωσω το χερι να χαιδεψω ή θα με δαγκωσεις?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μια ζωη λεω οτι ειμαι ελλεηνιδα και τωρα απαντας σαν να μου λες κατι καινουριο.

Τεσπα, κατσε στην ουρα. Τωρα ειμαι δεσμευμενος. Αλλα αν χωρισω θα σε βολεψω αν εισαι καβλατζα, ετσι για να μην λες οτι δεν παω με ελληνιδες...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τεσπα, κατσε στην ουρα. Τωρα ειμαι δεσμευμενος. Αλλα αν χωρισω θα σε βολεψω αν εισαι καβλατζα, ετσι για να μην λες οτι δεν παω με ελληνιδες...

μην ανησυχεις, μεχρι τοτε θα παραμενω στο 70%.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

ON THE ROAD ,οταν θα σου πει τις ηδονες που θα νοιωσει ,η ΒΕΛΒΥ με το αγορι που θα της στειλω.Που δεν θα ξερει οτι την βρηκε απο τα ηλεκτρονικα της ιχνη εδω .Και θα σου πει ποσο απολαυστικους οργασμους ειχε .
Τοτε θα κανεις την σεξουαλικη σου επανασταση και θα στειλεις πμ ακομη και στον μαστερ 21, που ειναι μικροτερος σου 15 χρονια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχαχα μπραβο ερευνητη σε ολα μεσα επεσες !!

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Χαιρετω τα ενδοξα και εμπειρα μελη του φορουμ!

Ψαχνω εδω και καιρο να βγαλω ακρη με τον δικο μου καημο, αλλα απο οσα διαβασα σε αλλα θεματα δεν εβγαλα ακρη, βασικα δεν μπορεσα να καταληξω πουθενα, οποτε ανοιγω αυτο το θεμα.
Το θέμα: μακροχρόνιες σχέσεις με αλλοδαπές! Ποιες αλλοδαπες ειναι καλυτερες/προτιμοτερες για μακροχρονιες σχεσεις; Μιλω για ανατολικοευρωπαιες/σλαβες δηλαδη: πολωνες, ρουμανες, εσθονες, λετονες, λιθουανες. Ρωσιδες τις αφηνω απεξω γιατι δεν μπορω να μπλεξω με visa καταστασεις, προτιμω ευρωπαίες, να μετακινουμαστε χωρις διατυπώσεις.

Θελω να βρω μία, να μένουμε μαζι, να συζουμε, και αν τα παμε καλα, να ειμαστε μαζι για πολλά χρόνια. Αυτο που λεμε 'μακροχρονια σχέση', κι οσο μας πάει.
Προσέξτε όμως: δίχως προοπτική γάμου.
Εδω το παραδοξο ίσως, οτι απο τη μια δεν θελω μια για μια νυχτα ή ενα μηνα, αλλα το γεγονος οτι την θέλω μια για χρόνια, δεν σημαινει οτι θα της δωσω και γαμο. Ειναι λιγο περιεργη κατασταση, για αυτο και θελω τα φωτα σας προς ποιες εθνικοτητες να κινηθω, και τι να προσεξω. Μιλαμε παντα για επαφές με τηλεφωνο/ιντερνετ, ταξίδια εξω, και αν ολα πανε καλα, να ερθει ελλαδα(ή οπου είμαι στην ευρωπη-κανεις δεν ξερει τι μας ξημερωνει) να ειμαστε μαζι. Δεν μιλω για αλλοδαπες που ζουνε ηδη στην ελλαδα.

Οπως ειπα και πιο πριν, εχω διαβασει σε αλλα θεματα του φορουμ διαφορα. Πχ. οτι οι πολωνες συνηθως στο εξαμηνο ζητουν γαμο(έτσι είναι; άκυρο λοιπον?). Οτι οι ρουμανες θελουν το χρήμα μονο(δεν θελω πουτανες, συντροφο ψάχνω). Και αλλα παρόμοια.

Οσοι ξέρετε πράγματι για γυναίκες των παραπάνω εθνικοτήτων που μπορουν να αποδεχτουν μια μακροχρονια σχέση διχως γαμο, πειτε το. Ξερω οτι σε μεγαλο βαθμο παιζει ρολο ο χαρακτηρας της καθεμιας, αλλα καποια πραγματα ειναι και θεματα νοοτροπίας της κάθε εθνικοτητας, οποτε ξεροντας την ψυχολογία μιας εθνικοτητας (ξερω καποιοι απο εσας εχετε πλουσιες εμπειριες με αλλοδαπες/και οχι μονο με πουτανες και καθημερινες αλλοδαπες κοπελες) μπορω να προσανατολιστω αναλογα, και να μη χτυπιεμαι σε μια εθνικοτητα που δεν θα εχω καμία τύχη για μακροχρόνια σχέση, επειδη εκει τα βλεπουν αλλιως τα πράγματα.

Περιμένω τις χρησιμες παρατηρήσεις σας.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Η απάντηση είναι μία:Τσέχες.Οι Τσέχες δε θέλουν γάμο.Δηλαδή για αυτό που θες είναι οι πιο κατάλληλες,μην κάνεις όμως το λάθος και φέρεις καμία για πολύ στην Ελλάδα γιατί βαριούνται γρήγορα και δεν μπορούν να συνηθίσουν το ελληνικό χάος.(ενώ Ρωσίδες,Πολωνές προσαρμόζονται καθ' ό,τι και στις χώρες τους η ίδια παρανομία και διαφθορά παίζει οπότε είναι εξοικειωμένες).

vasilis3

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ισπανιδες και ξερω ψωμι παιδια!! και μετα Ιταλιδες!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16

Και αυτό δε θα ταίριαζε στην περίπτωση; :cheesy: Εξ'άλλου, αν ακούσεις το σημείο από το 1:30-1:43 είναι ακριβώς ο δρόμος πάνω στον οποίο πατάει το επόμενο ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αν διαβάσει κανείς αυτό το θρεντ νομίζει ότι οι μόνες αλλοδαπές είναι οι ανατολικοευρωπαίες. Μου αρέσει ο κοσμοπολιτισμός στον ελληνάρα πάντως χαχα!
δεν εχει γραψει ακομα συναγωνιστης για σχεση εκτος ανατολης ας βρεθη και εμεις θα τον ακουσουμε εξαλου δεν ηρθε να μεινη στην ελλαδα σουηδεζα δανεζα γερμανιδα κ.λ.π. μονο για διακοπες ερχονται!!!!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν εχει γραψει ακομα συναγωνιστης για σχεση εκτος ανατολης ας βρεθη και εμεις θα τον ακουσουμε εξαλου δεν ηρθε να μεινη στην ελλαδα σουηδεζα δανεζα γερμανιδα κ.λ.π. μονο για διακοπες ερχονται!!!!!!

γιατι άραγε :think: :think: :think: :think:

αυτες δεν ερωτευονται Ελληνες?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γιατι άραγε :think: :think: :think: :think:

αυτες δεν ερωτευονται Ελληνες?
απλα εχουν αλλη κοτλτουρα αλλο σκεπτικο και γενικα πολλη καλυτερο επιπεδο ζωης γι να ρθουν στην τελειωμενη ελλαδιτσα οταν στην ανατολη  μισθος ειναι απο 100-200ε εμενα με 1000ε π.χ.με θεωρουν αμπραμοβιτς ενω μια γερμανιδα με αυτα με θεωρει κλανια!!!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
απλα εχουν αλλη κοτλτουρα αλλο σκεπτικο και γενικα πολλη καλυτερο επιπεδο ζωης γι να ρθουν στην τελειωμενη ελλαδιτσα οταν στην ανατολη  μισθος ειναι απο 100-200ε εμενα με 1000ε π.χ.με θεωρουν αμπραμοβιτς ενω μια γερμανιδα με αυτα με θεωρει κλανια!!!

αυτο ακριβως ηθελα να καταδειξω.
Δεν ειναι ο φεμινισμος που δεν υπηρξε στην ανατολ ευρωπη, ειναι ξεκαθαρα η φτωχεια τους.
Κι εσεις νομιζετε οτι σαν ηρασθησαν σφόδρα!
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom