Χαιρετω τα ενδοξα και εμπειρα μελη του φορουμ!
Ψαχνω εδω και καιρο να βγαλω ακρη με τον δικο μου καημο, αλλα απο οσα διαβασα σε αλλα θεματα δεν εβγαλα ακρη, βασικα δεν μπορεσα να καταληξω πουθενα, οποτε ανοιγω αυτο το θεμα.
Το θέμα: μακροχρόνιες σχέσεις με αλλοδαπές! Ποιες αλλοδαπες ειναι καλυτερες/προτιμοτερες για μακροχρονιες σχεσεις; Μιλω για ανατολικοευρωπαιες/σλαβες δηλαδη: πολωνες, ρουμανες, εσθονες, λετονες, λιθουανες. Ρωσιδες τις αφηνω απεξω γιατι δεν μπορω να μπλεξω με visa καταστασεις, προτιμω ευρωπαίες, να μετακινουμαστε χωρις διατυπώσεις.
Θελω να βρω μία, να μένουμε μαζι, να συζουμε, και αν τα παμε καλα, να ειμαστε μαζι για πολλά χρόνια. Αυτο που λεμε 'μακροχρονια σχέση', κι οσο μας πάει.
Προσέξτε όμως: δίχως προοπτική γάμου.
Εδω το παραδοξο ίσως, οτι απο τη μια δεν θελω μια για μια νυχτα ή ενα μηνα, αλλα το γεγονος οτι την θέλω μια για χρόνια, δεν σημαινει οτι θα της δωσω και γαμο. Ειναι λιγο περιεργη κατασταση, για αυτο και θελω τα φωτα σας προς ποιες εθνικοτητες να κινηθω, και τι να προσεξω. Μιλαμε παντα για επαφές με τηλεφωνο/ιντερνετ, ταξίδια εξω, και αν ολα πανε καλα, να ερθει ελλαδα(ή οπου είμαι στην ευρωπη-κανεις δεν ξερει τι μας ξημερωνει) να ειμαστε μαζι. Δεν μιλω για αλλοδαπες που ζουνε ηδη στην ελλαδα.
Οπως ειπα και πιο πριν, εχω διαβασει σε αλλα θεματα του φορουμ διαφορα. Πχ. οτι οι πολωνες συνηθως στο εξαμηνο ζητουν γαμο(έτσι είναι; άκυρο λοιπον?). Οτι οι ρουμανες θελουν το χρήμα μονο(δεν θελω πουτανες, συντροφο ψάχνω). Και αλλα παρόμοια.
Οσοι ξέρετε πράγματι για γυναίκες των παραπάνω εθνικοτήτων που μπορουν να αποδεχτουν μια μακροχρονια σχέση διχως γαμο, πειτε το. Ξερω οτι σε μεγαλο βαθμο παιζει ρολο ο χαρακτηρας της καθεμιας, αλλα καποια πραγματα ειναι και θεματα νοοτροπίας της κάθε εθνικοτητας, οποτε ξεροντας την ψυχολογία μιας εθνικοτητας (ξερω καποιοι απο εσας εχετε πλουσιες εμπειριες με αλλοδαπες/και οχι μονο με πουτανες και καθημερινες αλλοδαπες κοπελες) μπορω να προσανατολιστω αναλογα, και να μη χτυπιεμαι σε μια εθνικοτητα που δεν θα εχω καμία τύχη για μακροχρόνια σχέση, επειδη εκει τα βλεπουν αλλιως τα πράγματα.
Περιμένω τις χρησιμες παρατηρήσεις σας.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.