master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αυτη δε τρωει λουκανικα και οτιδηποτε σε λυπαρο.
Η Τζεσσικα Αλμπα ........ σαν να λεει ....
ελα να σε ρουφηξω λουκανικακι μου.....
αυτη δε τρωει λουκανικα και οτιδηποτε σε λυπαρο.
Η Τζεσσικα Αλμπα ........ σαν να λεει ....
ελα να σε ρουφηξω λουκανικακι μου.....
υπαρχουν και λουκανικα κοτοπουλο και γαλοπουλα χωρις λυπαρα!!αυτη δε τρωει λουκανικα και οτιδηποτε σε λυπαρο.
δες π.μ.Σωτηρη τι εγινε ρε εχουμε κανα νεο???
δες και εσυ..δες π.μ.
Ασε ρε τυπε αμα αρχισουν το ποτο ειναι να κρυφτεις..σωτηρη ασε την ρωσσιδα το ψυγειο να σου γνωρισω καμια τσεχα να δεις τι σημαινει γυναικα.
δεν ειπα για πολωνεζες ρε μητσο!!Ασε ρε τυπε αμα αρχισουν το ποτο ειναι να κρυφτεις..
Μπορει να κανω και λαθος αλλα 5 τσεχες που ξερω γινονται ζαντα καθε μερα..δεν ειπα για πολωνεζες ρε μητσο!!
σωτηρη ασε την ρωσσιδα το ψυγειο να σου γνωρισω καμια τσεχα να δεις τι σημαινει γυναικα.
οτι πεις μαστερακο την αλλη βδομαδα θα ειμαι αθηνα!!!!!σωτηρη ασε την ρωσσιδα το ψυγειο να σου γνωρισω καμια τσεχα να δεις τι σημαινει γυναικα.
μητσο μηπως δουλευουν σε τιπουτα μπαρ,λεω εγω τωρα.Μπορει να κανω και λαθος αλλα 5 τσεχες που ξερω γινονται ζαντα καθε μερα..
Πανταμητσο μηπως δουλευουν σε τιπουτα μπαρ,λεω εγω τωρα.
οι τσεχες που λες που δουλευουν?μητσο μηπως δουλευουν σε τιπουτα μπαρ,λεω εγω τωρα.
στην τσεχιαοι τσεχες που λες που δουλευουν?
ρε εγω μιλαω για νορμαλ κοπελες.οχι της νυχτας.
Γιατη ρε τι εχουν της νυχτας?? γαμω τα παιδια ειναι ολες τουςρε εγω μιλαω για νορμαλ κοπελες.οχι της νυχτας.
αυτο ειναι το ασχημο τυπε οτι ειναι γαμω τα παιδια.και οσα περισσοτερα παιδια μπορουνε γαμουνΓιατη ρε τι εχουν της νυχτας?? γαμω τα παιδια ειναι ολες τους
να μας πεις την διαφορα και να με πας στην τσεχια!!!!!ρε εγω μιλαω για νορμαλ κοπελες.οχι της νυχτας.
τσεχια να πας το μονο ευκολο.160 ευρω πηγαινε ελα.η διαφορα ειναι οτι οι τσεχες εχουν ενα εκφυλο βλεμα.σε τρελαινει.οποιος ξερει την συλβια σαιντ ξερει τι εννωωκαι ειναι πολυ πιο ομορφες και ζεστες απο τις ρωσσιδες.το ασχημο ειναι οτι θα ερωτευτεις.δεν μπορεις να το αποφυγεις.πολλοι ελληνες εχουν γυρισει παντρεμενοι.και ο προισταμενος μου ο τυχερος.να μας πεις την διαφορα και να με πας στην τσεχια!!!!!