και φυσικα
δεν διαβασα* ολον τον μισογύνικο παροξυσμό σου, διασπαρτο απο ωραια προεκλογικου τυπου τσιτάτα, καθως αν τελικα μαθω πως δεν εχεις κανει και ΚΑΜΙΑ σχεση με ελληνιδα ΔΕΝ θα μου κανει βεβαια καμια εντυπωση. (δεν απευθυνομαι προσωπικα)
δεν θα εισαι ο πρωτος εξαλλου μα ουτε και ο τελευταιος. ξερω αρκετο κοσμο και εντος και εκτος σαιτ που δεν εχει κανει
ποτέ του σχεση με ελληνιδα και παραυτα ξερει πώς ειναι, ωστε να το αποφευγει..
(μηπως θελεις να σου αναφερω παραδειγματα ????
)
ή μηπως θελεις να σου αναφερω παραδειγματα που κοκκινιστοι τεμπελχαναδες παντρεμενοι, ξημεροβραδυάζονται στο bourdela.tv και στις πουτανες και η γυναικα τους για να μην τραβηξει λόρδες τρεχει σαν παλαβη, ωσαν να ειναι ο αντρας του σπιτιου ? εσυ μετα απ αυτο τι περιμενεις ? αγαπη, στοργη και προδέρμ απο μια τετοια γυναικα ????
αυτο βεβαια ειναι το δηθεν. η πραγματικοτητα ειναι πως δεν ξερει πώς να δημιουργησει και να διατηρησει μια σχεση, οπότε καταφευγει στο πληρωμενο, καθως κι αυτο που περιγραφεις πληρωμενο ειναι..
σε καμια περιπτωση δεν θα υπερασπιστω ουτε την ελληνιδα, μα ουτε και τον κοκκινιστο της, αλλα αν τελικα το σκεφτεις και καταληξεις σε καποιο συμπερασμα, θα δεις πως για καθε βημα του άλλου εμπρος, καποιος αλλος κανει πισω.
βασει αυτου, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ, κι ας λετε ό,τι λετε για τις ελληνιδες.
πανω απο δυο φορες το εχω θιξει το θεμα του κλασικου του μαλακα του ελληνα που καθεται να τρωει φάπες και του αρεσει κιολας στο παρον σαιτ και ολοι σφυριξαν αδιαφορα.
οταν καθεσαι και τρως κατραπακιές, φταιει ο αλλος που στις δινει ????
Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ (των τεμαχιων) να παιζεται το παιχνιδι ετσι ??
αφου εσεις φορεσατε μουνακια, επρεπε κι αυτα να φορεσουν πουλακια !
ποσοι απο σας νομιζεις οτι μπορουν και ειναι διατεθιμενοι να προσφερουν ό,τι πρεπει σε μια γυναικα ????
εχετε μυθοποιησει τα ρωσοουκρανάκια (ή και αντιστοιχα τα κουβανακια, τα ταιλανδεζάκια κλπ) που τους σκατε παντα με το κατιτίς σας ή τα φερνετε οπως λες εδω και ξεφευγουν για λιγο απ τη φτωχεια τους και ειστε τοσο μαλακες που νομιζετε οτι σας ερωτευονται σφόδρα με την πρωτη ματια βρε ζωα !!
λιγούρια φτωχομπινεδιάρηδες..
για να σας δω να το κανετε αυτο με κανεναν χορτατο λαο. αλλα ξεχασα, οι χορτατοι λαοι δεν εχουν ομορφες γυναικες, αυτο ειναι προνομιο των πεινασμενων..
* αμα θελεις μην διαβασεις το ποστ μου ουτε εσυ..