sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δηλ.τι ακριβως ρωτας?
Ρώτησα τον "Φακπαο" ποια είναι η χώρα της γυναίκας του (δες παράθεση με υπογράμμιση)
δηλ.τι ακριβως ρωτας?
σορυ φιλε διαβασα την αρχη του ποστ,ουτε εγω ξερω!!!Ρώτησα τον "Φακπαο" ποια είναι η χώρα της γυναίκας του (δες παράθεση με υπογράμμιση)
απλα θελουν να τις ερωτευτης και να σε ερωτευτουν,ειναι αυτο που λεω ο εσω κοσμος αν δεν το ζεις δεν το καταλαβαινεις!!!!!περι ορέξεως ουδείς μιλα... οπως και να είναι. Πάντως πέρα από τα σωματικά τους χαρακτηριστικά ή την ομορφιά τους αυτές οι κοπέλες έχουν ένα τρομέρο προσόν - δεν ξέρω πώς να το εκφράσω- μία διαίσθηση να σε νιώθουν, να σε καταλαβαίνουν. Μία εσωτερική καλοσύνη που δεν είναι υπερβολική ,ούτε ελλιπής, μία αίσθηση του μέτρου.
ειναι η λιβιτσανου?ελα δικε μου, παρε. και χωρις φωτοσοπ και φιλτρα οπως η ουκρανα του βίντεου..
ειναι η λιβιτσανου?
μεμο ευχαριστω συνεχα γιατι μας βγαλαν μπαζα τα προηγουμενα ρουσκι!!!!!!!!!
ζητω οι Ελληνιδες!
σορυ για την αροπορημενη απαντηση η λολα δεν ειναι?
μεμο ευχαριστω συνεχα γιατι μας βγαλαν μπαζα τα προηγουμενα ρουσκι!!!!!!!!!
τοσα ξερουν τοσα λενε....μεμο ευχαριστω συνεχα γιατι μας βγαλαν μπαζα τα προηγουμενα ρουσκι!!!!!!!!!
ο παπας συγκρινε το ρουσκι με την λιβιτσανου για την περιφερεια της δεν μας ειπε ομως μεμο χε!χε!τοσα ξερουν τοσα λενε....
ευτυχως που υπαρχουνε και αυτοι γιατι αλλιως θα ειχε πολυ κινηση επανω ;)
ασε να πηγαινουμε εκει εμεις οι μπαζοφιλοι!
αχαχαχα
αν κλικαρης μεσα εχει 4-5 κλιπ για δεστε καλυτερα!!Η δεύτερη είναι πιο μπάζο από την προηγούμενη. Η πρώτη ειναι υπέροχη
ποναμε οσοι αγαπαμε οτι πεις δημητρακη σου χαλαω χατιρι!!!!η αληθεια ειναι οτι ειχα νταραβερι με μια γαματη ρουμανα αλλα δεν εκατσε η φαση,εκανε επιθεση ο κοκκινος στρατος!!!!Καθενας με τον πονο του.....
Ε και εγω με τον δικο μου!!!!!!!
Οι πιο μουναρες ειναι οι Ρουμανες και δεν ακουω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μεμο γερα με τσαμπουκα βαλε να βλεπουν ολοι τα μωρα!!!!μεγαλο παρτι θα γινει χς!χε!λες ναναι μπαζο?
καλημεραααα σε ολους-ες!!!!!!!!