sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
θελει να σε τυλιξει μην χασει το κελεπουρι
Που είσαι εσύ βρε;!;!
θελει να σε τυλιξει μην χασει το κελεπουρι
Καθόλου φίλε, πολλές ενδεχομένως να σε πιέζουν με αυτό το θέμα, εάν καταλάβουν ότι σε συγκινεί η ιδέα "παιδί"
το καταλαβαινω αυτο .....
το θεμα ειναι οτι ενα παιδι ειναι τεραστια ευθυνη να το φερεις στον κοσμο .....
βασικα πιστευω οτι μια σχεση για να φτασει σε αυτο το αποτελεσμα πρεπει να δοκιμαστει καλα πρωτα....
γιατι μετα την πληρωνουν ΚΑΙ τα παιδια που ειναι τα πιο ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ
Ρε παιδια δεν σκοπευω να κανω παιδι. Χαλαρωστε. Ουτε χαζος ειμαι. Πρωτα θα γινουν αλλα πραγματα. Και αν ειμαστε μαζι στο μελλον βλεπουμε. Να ξεκαθαρισω πως η κοπελα δεν χρειαζεται γαμο για να παρει χαρτια να μεινει Ελλαδα.
αλλα βαζοντας το παιδι μπροστα μπορει να σου τρωει πολυ περισσοτερα λεφτα σε σχεση με το να ειναι απλα "συζυγος" ή "πρωην συζυγος"
ειναι τρελά ερωτευμένη μαζι σου λέμε!!!!
τι διαολο! μιλάτε λες και εκπαιδεύετε το σκυλο σας.
Ενω οι Ελληνιδες διαφερουν ε? Ρε πουτανες αφου ολες ψαχνεται αντρα να πληρωνει τα παιδια σας.... Δεν γαμιεστε λεω εγω?
αυτη δεν το ξερει οτι εχει σχεση μαζι του.απορω πώς με τετοιες αποψεις ξεπεσες τοσο κι εκανες σχεση με γκομενα :S
απορω πώς με τετοιες αποψεις ξεπεσες τοσο κι εκανες σχεση με γκομενα :S
για να ειμαστε ειλικρινεις ολες οι γυναικες το θελουν λιγο πολυ αυτον. Τον μαλακα που θα πληρωνει τα μουλικα τους
αυτη δεν το ξερει οτι εχει σχεση μαζι του.
Re τα γιουσουφακια δεν ειναι ευνουχισμενα?????Καλως το γιουσουφακι του ektor lopez.... δες εσυ καμια τσοντα και παιξε το πουλακι σου και ασε μας εμας....
ποιος ειναι ο λοπεζ ρε πηραμε καναν παιχτη και δεν το ξερω?Καλως το γιουσουφακι του ektor lopez.... δες εσυ καμια τσοντα και παιξε το πουλακι σου και ασε μας εμας....
Ενω οι Ελληνιδες διαφερουν ε? Ρε πουτανες αφου ολες ψαχνεται αντρα να πληρωνει τα παιδια σας.... Δεν γαμιεστε λεω εγω?
απορω πώς με τετοιες αποψεις ξεπεσες τοσο κι εκανες σχεση με γκομενα :S