αθωο μικρο αβγαλτο αμετοχο πλασματακι μου εσυ...μέμο, αυτά σε αυτές που τα λένε.
εγώ το είπα σε αυτόν που το είπε.
εμένα βρες μου ένα ποστ που να λέω αυτά.
"εγω δε ξερω τιποτα, τυχαια περνουσα"
αχαχαχαχα
αθωο μικρο αβγαλτο αμετοχο πλασματακι μου εσυ...μέμο, αυτά σε αυτές που τα λένε.
μέμο, αυτά σε αυτές που τα λένε.
ρε παιδί μου, εσύ ξέρεις να ισχύει το αντίθετο?
η κοινή λογική λέει ότι όταν έχεις παιδί στο ελλαδιστάν πάει με τη μητέρα και εκείνη μπορεί να ζητήσει διατροφή. εσύ ξέρεις να ισχύει το αντίθετο?
με παιδί θα πληρώνει διατροφή, με το γάμο η γυναίκα θα πάρει ό,τι δικαιούται από το διαζύγιο. στην πρώτη περίπτωση θα παίρνει περισσότερα και σε βάθος χρόνου.
γιατί τέτοια λύσσα?
άμα ξέρεις κάτι άλλο πες το.
εσενα δε σε παιρνει σοβαρα ουτε ο ραφυ....κανεις δεν σε παιρνει στα σοβαρα και το ξερεις.εκτος βεβαια απο .... την ραφυ.
1.το 90% των ρωσσιδων που βλεπονται στην ελλδα ειναι πουτανες."ολες οι ρωσσιδες ειναι πουτανες"
"ολες οι ξενες σας θελουνε για τη βιζα"
"οι ρωσσιδες ειναι ψυχρες και αχαρες"
τωρα και σε σι ντι
κλωνα, η κατασκευαστρια ψυχολογος!απαντα σε υποθετικά σου ποστ για να αποδεικνύει μετά ποσες υποθετικές μαλακίες λες και να αισθάνεται ότι σε κατατροπώνει (υποθετικά πάντα)
αθωο μικρο αβγαλτο αμετοχο πλασματακι μου εσυ...
"εγω δε ξερω τιποτα, τυχαια περνουσα"
αχαχαχαχα
και μετα μαζευει τα ευρω να παει στην παταγια να γαμησει.απαντα σε υποθετικά σου ποστ για να αποδεικνύει μετά ποσες υποθετικές μαλακίες λες και να αισθάνεται ότι σε κατατροπώνει (υποθετικά πάντα)
εμ ουτε ενα πλυντηριο δε μπορω να βαλω εγω αχρηστος ειμαι!1.το 90% των ρωσσιδων που βλεπονται στην ελλδα ειναι πουτανες.
2.εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων φυσικα και σας θελουν για την βιζα.ειδικα εναν μαλακα σαν και σενα,τι αλλο να σε θελει ρε μεμο;
3.παθων και συμφονων.
νομικός κι εσύ;
θα σου απαντησω με ενα ποιημα....τραλαλά.
βρε βλαμένο τρολ
εσυ πολυ ασχολεισαι με καποιον που δεν ασχολειται κανεις...και μετα μαζευει τα ευρω να παει στην παταγια να γαμησει.
ενα τερας απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων.
τί είναι το τρολ ;
θα σου απαντησω με ενα ποιημα....
θελεις τραλαλα
θελω τραλαλο
θελεις γλυφιτζουρι
χωνακι παγωτο....
λογια βγαλμενα απο τη ζωη......
γουτσου γουτσου μωλε θυμωσε....όχι, να κάθομαι να απολογούμαι για κάτι που δεν έχω πει ποτέ.
επειδή εσύ έχεις κάβλες.
δε σφάξανε
Μερικοι εδω μεσα βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασματα. Δεν ξερετε ολη την ιστορια και λεπτομερειες για να κρινετε.
δεν κρίναμε
σου εφιστησαμε την προσοχή πάνω σε πραγματα που ΕΣΥ μας ειπες.
Αλλωστε δεν σου ειπα "χωρισε την", σου ειπα "πρόσεχε" και "εχε τα ματια σου ανοιχτα" και "σκεψου"
δικαιωμα σου να κανεις ο,τι θες.