sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οκλεγε..... ΜΕ ΠΜ!!
οκλεγε..... ΜΕ ΠΜ!!
αγγλιδα ειπες ειναι?κανε αν θες μια περιγραφη συμπεριφορας!!!
Δωσε της οτι θελει,τα παντα!!!! αστην ετσι κανα δυμινο να καλομαθει... και μετα κοψιμο ολα ΜΑΧΑΙΡΙ εκει θα δεις συμπεριφορες και αν φερθει ο.κ...Ρωσσιδα. Τωρα ειμαστε σε φαση οτι θελω εγω...γενικως. Συντομα θα νοικιασουμε σπιτι μαζι εδω στην Αγγλια. Και βλεπουμε. Την εχω στο μικροσκοπιο συνεχεια και παρατηρω συμπεριφορες...
ωραια!!!!!στο μελλον θα μας πεις ειναι καλο να ξερουμε και να μαθαινουμε!!!!!!Ρωσσιδα. Τωρα ειμαστε σε φαση οτι θελω εγω...γενικως. Συντομα θα νοικιασουμε σπιτι μαζι εδω στην Αγγλια. Και βλεπουμε. Την εχω στο μικροσκοπιο συνεχεια και παρατηρω συμπεριφορες...
Δωσε της οτι θελει,τα παντα!!!! αστην ετσι κανα δυμινο να καλομαθει... και μετα κοψιμο ολα ΜΑΧΑΙΡΙ εκει θα δεις συμπεριφορες και αν φερθει ο.κ...
το κανα και εγω για πιο πολυ ειπα οτι δεν εχω μια και πολλες φορες μου βαζε αμολυβδη ολα οκ.σπαθι!!!!!Δωσε της οτι θελει,τα παντα!!!! αστην ετσι κανα δυμινο να καλομαθει... και μετα κοψιμο ολα ΜΑΧΑΙΡΙ εκει θα δεις συμπεριφορες και αν φερθει ο.κ...
αν δεν το εκπεδευσης το σκυλι καποια στιγμη μπορει να σε δαγκωση και ξερεις .....θα ποναει!!!!!!!τι διαολο! μιλάτε λες και εκπαιδεύετε το σκυλο σας.
το κανα και εγω για πιο πολυ ειπα οτι δεν εχω μια και πολλες φορες μου βαζε αμολυβδη ολα οκ.σπαθι!!!!!
τι διαολο! μιλάτε λες και εκπαιδεύετε το σκυλο σας.
αν σε αγαπαει ετσι ειναι σε αυτο εχουν ψηλα τον πηχι αν καψουρευτουν ........Δεν καταλαβες, οτι εκανα με αλλες τα εχω κομμενα εδω και καιρο. Τα τελειως απαραιτητα μονο για να μην καλομαθαινει...αλλιως αν δεν της αρεσει ας παει παλι πισω στη Ρωσσια. Το αρνητικο ειναι οτι ζηλευει γενικως...
οταν θεωρησουν οτι ο αντρας που ειναι μαζι τους τηρη τις καταλοιλες προυποθεσεις το θελουν γιατυ ειναι πιστες στο θεσμο της οικογενειας!!!!!!Δεν ειναι καθολου του χρηματος, δεν κοιταζει να μου τρωει χρημα. Τσεκαρισμενο αυτο. Ομως το μονο που σκεφτεται ειναι να κανει οικογενεια...και φοβαμαι πως βιαζεται πολυ.
Οι γυναικες αυτες εχουν μαθει σε πολυ ασχημες συμπεριφορες απο τους αντρες. Δεν εχουν πολλες απαιτησεις. ΟΚ ποτε δεν θα χτυπαγα γυναικα, το ξερει και το εκτιμαει. Αλλα ξερει επισης πως στην πρωτη μαλακια που θα κανει την εκανα...
αν σε αγαπαει ετσι ειναι σε αυτο εχουν ψηλα τον πηχι αν καψουρευτουν ........
Δεν ειναι καθολου του χρηματος, δεν κοιταζει να μου τρωει χρημα. Τσεκαρισμενο αυτο. Ομως το μονο που σκεφτεται ειναι να κανει οικογενεια...και φοβαμαι πως βιαζεται πολυ.
Οι γυναικες αυτες εχουν μαθει σε πολυ ασχημες συμπεριφορες απο τους αντρες. Δεν εχουν πολλες απαιτησεις. ΟΚ ποτε δεν θα χτυπαγα γυναικα, το ξερει και το εκτιμαει. Αλλα ξερει επισης πως στην πρωτη μαλακια που θα κανει την εκανα...
καλησπερα φιλε μου ολα οκ. τι γεινετε με τους σεισμους καταλαβενετε τιποτα?Φιλε μου απο οτι εχω καταλαβει στην Μ.Β γνωριστηκατε? Η Μ.Β ειναι μεγαλη "προξενητρα" και εγω εκει γνωρισα την τωρινη μου γυναικα πριν απο περιπου 4μιση χρονια. Ξερεις ποσοι συμφοιτητες μου Ελληνες ειναι τωρα παντρεμενοι με κοπελιες που γνωρισανε στην Μ.Β. Ολα καλα να σου πανε.
μπα δεν νομιζω ηδικια μου την ξερει και τα πανε καλα θα δουμε στην συνεχεια!!!!!!!Κοιτα να δεις Ρωσιδα ειναι, μουσουλμανα ειναι (ευτυχως τοσο θρησκα οσο και εγω), η μανα μου θα το παθει το εγκεφαλικο, αυτο ειναι δεδομενο. Αν τωρα η κοπελα ειναι αψογη απεναντι μου, βλεπουμε για το μελλον.
καλησπερα φιλε μου ολα οκ. τι γεινετε με τους σεισμους καταλαβενετε τιποτα?
Φιλε μου απο οτι εχω καταλαβει στην Μ.Β γνωριστηκατε? Η Μ.Β ειναι μεγαλη "προξενητρα" και εγω εκει γνωρισα την τωρινη μου γυναικα πριν απο περιπου 4μιση χρονια. Ξερεις ποσοι συμφοιτητες μου Ελληνες ειναι τωρα παντρεμενοι με κοπελιες που γνωρισανε στην Μ.Β. Ολα καλα να σου πανε.