Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = cool11 link = topic = 82527.msg1801139 # msg1801139 date = 1271183268]
Παιδια, ας μη χαλαμε το νήμα μιλωντας για ελλεεινιδες!

Ας πει καποιος για το τι λενε οι υπολοιπες ανατολικοευρωπαιες, περα απο ρωσιδες που ειναι στα τοπ.
Πολωνια, Ρουμανια, Λιθουανια, Λετονια, Εσθονια.
μοιαζουν Ποσο 'στη συμπεριφορα με τις θηλυκοτατες ρωσιδες? Εχουν κι αυτες παρομοια συμπεριφορα με τις ρωσιδες? Τι ξερετε γι αυτες τις εθνικοτητες οσον αφορα τη σχέση μαζί τους? Λέει ... ή οχι?
[/ Quote]για μολδαβεζες ξερω ειναι το ιδιο ακριβως με τις ρωσιδες ιδια χουγια εχουν απλως νομιζω οτι δεν εχουν τοσο ομορφια οσο οι ρωσιδες!!!!και δεν παιζη ξανιθο-γαλανο!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτες πανε περισσοτερο προς ρουμανες νομιζα.....

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[Παράθεση συγγραφέας = gl link = topic = 82527.msg1801742 # msg1801742 date = 1271194277]
αυτες πανε περισσοτερο προς ρουμανες νομιζα .....
[/ Quote]το κοματι που ειναι προς την μερια της ρωσιας οχι!!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οι ρουμανες ειναι η του υψους η του βαθους υπαρχουν τσιγγανες αλλα οσο ανεβαινεις προς τα πανω καλυτερευουν γενικα μεσος ορος !!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
[Παράθεση συγγραφέας = cool11 link = topic = 82527.msg1801139 # msg1801139 date = 1271183268]
Παιδια, ας μη χαλαμε το νήμα μιλωντας για ελλεεινιδες!

Ας πει καποιος για το τι λενε οι υπολοιπες ανατολικοευρωπαιες, περα απο ρωσιδες που ειναι στα τοπ.
Πολωνια, Ρουμανια, Λιθουανια, Λετονια, Εσθονια.
μοιαζουν Ποσο 'στη συμπεριφορα με τις θηλυκοτατες ρωσιδες? Εχουν κι αυτες παρομοια συμπεριφορα με τις ρωσιδες? Τι ξερετε γι αυτες τις εθνικοτητες οσον αφορα τη σχέση μαζί τους? Λέει ... ή οχι?
[/ Quote]για μολδαβεζες ξερω ειναι το ιδιο ακριβως με τις ρωσιδες ιδια χουγια εχουν απλως νομιζω οτι δεν εχουν τοσο ομορφια οσο οι ρωσιδες!!!!και δεν παιζη ξανιθο-γαλανο!!!!!
σωτο τοπ για σενα ειναι οι ρωσσιδες επειδη δεν εχεις παει και με αλλες γυναικες.αυτοι που ξερουν λενε οτι νουμερο ενα ειναι οι σλοβακο τσεχες και μετα ερχονται οι πολωνες.ρωσσιδες ειναι πιο κατω και απο τις λετονες και εσθονες.ειναι ιδια επιπεδα με μολδαβορουμανες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
περαν της πλακας ολα τα νομιζματα εχουν δυο οψεις...

με λιγα λογια δεν ειναι ολες το ιδιο,για να μην παρεξιγηθω δεν λεω οτι η δικια μου ανηκει στης <<καλες>>
αλλα σιγουρα υπαρχουν και καλες..........
μητσο ξερεις οτι σε παω και ειμαστε και κοντοχωριανοι.το μπλεξιμο που εχεις δεν θα σου βγει σε καλο.αν ντε και καλα θελεις ξενη.καλυτερα να γνωρισεις καποια εκτος τετοιου χωρου.
και κυριως μακρια απο τετοιες εθνικοτητες.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μητσο ξερεις οτι σε παω και ειμαστε και κοντοχωριανοι.το μπλεξιμο που εχεις δεν θα σου βγει σε καλο.αν ντε και καλα θελεις ξενη.καλυτερα να γνωρισεις καποια εκτος τετοιου χωρου.
και κυριως μακρια απο τετοιες εθνικοτητες.
Για μενα χασεις κερδισεις το παιχνιδη ειναι που μετραει..
Ποτε μου δεν πηρα τιποτα στα σοβαρα και το ιδιο κανω και με την ιδια μου την ζωη το πιο πιθανο ειναι να βγω χαμενος θα ξερω ομως οτι επεξα και αυτο μου φτανει..

Το χειροτερο για μενα ειναι να γερασεις και να σκευτεις.Κοντευω να πεθανα και τι εκανα στη ζωη μου τιποτα!!!

Για αυτο σας λεω γαμηστε τα ολα και οτι γινει εγινε.........................

Γεια σου ρε πατριωτακι!!!!!!!!!!!!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σωτο τοπ για σενα ειναι οι ρωσσιδες επειδη δεν εχεις παει και με αλλες γυναικες.αυτοι που ξερουν λενε οτι νουμερο ενα ειναι οι σλοβακο τσεχες και μετα ερχονται οι πολωνες.ρωσσιδες ειναι πιο κατω και απο τις λετονες και εσθονες.ειναι ιδια επιπεδα με μολδαβορουμανες.

Kαι ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν δηλαδή?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εχω πει πολλες φορες οτι δεν θεωρο τοπ καποιες γυναικες απο καποιες αλλες,ολα ειναι θεμα χημειας και γουστου,ολες οι γυναικες του πλανητη εχουν προβληματα και οι ανδρες βεβαια,εχω παει με ολες που αναφερεις εκτος απο σλοβακα περιμενω καποιον συναγωνιστη αν εχη σχεση να μας τα πει,να διαβαζεις το θρεντ καλα για να δεις τι γραφω και για τις μολδαβορουμανες που αναφερεις δες καλυτερα τον χαρτη που συνορευει!!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Για μενα χασεις κερδισεις το παιχνιδη ειναι που μετραει..
Ποτε μου δεν πηρα τιποτα στα σοβαρα και το ιδιο κανω και με την ιδια μου την ζωη το πιο πιθανο ειναι να βγω χαμενος θα ξερω ομως οτι επεξα και αυτο μου φτανει..

Το χειροτερο για μενα ειναι να γερασεις και να σκευτεις.Κοντευω να πεθανα και τι εκανα στη ζωη μου τιποτα!!!

Για αυτο σας λεω γαμηστε τα ολα και οτι γινει εγινε.........................

Γεια σου ρε πατριωτακι!!!!!!!!!!!!!!
φιλαρακι το να χανεις ομως συνεχεια καπου ποναει πραγματη η αναλωση τις ζωης μας συλεγοντας εμπειριες φθηρετε καπου λοιπων μηπως πρεπει να σταματαμε?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
και που τα ξερεις αυτα εζησες με καποια απο αυτες και εχεις μετρο συγκρισης? η θεωριτικα ακους τι λενε και βγαζεις γνωμη?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπερα δημητρη!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
φιλαρακι το να χανεις ομως συνεχεια καπου ποναει πραγματη η αναλωση τις ζωης μας συλεγοντας εμπειριες φθηρετε καπου λοιπων μηπως πρεπει να σταματαμε?
Sαφως και καπου σταματαμε,αλλα οπως ειπα πριν εμενα ακομα με περνει και συνεχιζω :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Sαφως και καπου σταματαμε,αλλα οπως ειπα πριν εμενα ακομα με περνει και συνεχιζω :rockon: :rockon: :rockon:
δημητρη φιλε μου πιστεψε με δεν εχει να κανει με την ηλικια για ψυχοφθορα λεμε και πραγματι οι γυναικες αυτου τουγκειμ  ειναι σπαστικες!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
δημητρη φιλε μου πιστεψε με δεν εχει να κανει με την ηλικια για ψυχοφθορα λεμε και πραγματι οι γυναικες αυτου τουγκειμ  ειναι σπαστικες!!!!
Ναι ρε φυλε αλλα στα αρχιδια μου,ηλικρινα το αντεχω το πολλη πολλη να με παρει καμια φορα απο κατω ετσι για καμια μερα το πολλη δυο...Μετα ολα ο.κ δεν με νοιαζει τιποτα

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ναι ρε φυλε αλλα στα αρχιδια μου,ηλικρινα το αντεχω το πολλη πολλη να με παρει καμια φορα απο κατω ετσι για καμια μερα το πολλη δυο...Μετα ολα ο.κ δεν με νοιαζει τιποτα
γιγαντα μητσαρα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom