sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ενοω οι δικες μας κυριες!!!!!!!!ολες οι μαναδες ξερουν για αυτες της πουτανες της ξενες που τρονε τα λευτα τον παιδιον..
ενοω οι δικες μας κυριες!!!!!!!!ολες οι μαναδες ξερουν για αυτες της πουτανες της ξενες που τρονε τα λευτα τον παιδιον..
να δεις την δικια μου......................................ενοω οι δικες μας κυριες!!!!!!!!
οκ.παντα καλα!!!μου αρεσει που μαθαινουμε νεα απο ελληνες εκτος ελλαδας μακαρι να προστεθουν και αλλοι!!!Καλησπερα φιλε μου, αν λες για τον σεισμο που εγινε στο Θιβετ, δεν καταλαβαμε τιποτα εδω, απο τις ειδησεις το εμαθα.
ολες οι μαναδες ξερουν για αυτες της πουτανες της ξενες που τρονε τα λευτα τον παιδιον..
το ξερει.......Εγω ξερω οτι περναω πιο καλα απο ποτε, και μαζι της νιωθω πολυ αντρας, με σεβεται και μετραει ο λογος μου. Γαμησι σουπερ χυνει συνεχεια. Αλλα ειπαμε ειναι υπο εξεταση.
οποιος καει απο χυλο φυσαει και το γιαουρτι!!!!!τι διαολο! μιλάτε λες και εκπαιδεύετε το σκυλο σας.
τι διαολο! μιλάτε λες και εκπαιδεύετε το σκυλο σας.
οποιος καει απο χυλο φυσαει και το γιαουρτι!!!!!
Αν θελεις κατι πιστο στο σπιτι σου, παιρνεις σκυλο, οχι γυναικα.
καλησπερα απο μονο του βγηκε καηκε το λαπτοπ!μαλακα εκανες παραθεση σωστη. χωρις λαθη.
νταξ!!!!τα λεμε!!!!!
Mprabo soto!!!!!!
Δεν ειναι καθολου του χρηματος, δεν κοιταζει να μου τρωει χρημα. Τσεκαρισμενο αυτο. Ομως το μονο που σκεφτεται ειναι να κανει οικογενεια...και φοβαμαι πως βιαζεται πολυ.
Οι γυναικες αυτες εχουν μαθει σε πολυ ασχημες συμπεριφορες απο τους αντρες. Δεν εχουν πολλες απαιτησεις. ΟΚ ποτε δεν θα χτυπαγα γυναικα, το ξερει και το εκτιμαει. Αλλα ξερει επισης πως στην πρωτη μαλακια που θα κανει την εκανα...
Αυτη θελει παιδι. Εδω και τωρα. Οσο για τον γαμο λεει ειναι απλα ενα κομματι χαρτι και δεν ειναι αυτο που κραταει ενα ζευγαρι μαζι.
οοοοοοοοοοοπα τυπε ο γαμος ειναι οντος ενα κοματι χαρτι που δεν κραταει ενα ζευγαρι μαζι..Αυτη θελει παιδι. Εδω και τωρα. Οσο για τον γαμο λεει ειναι απλα ενα κομματι χαρτι και δεν ειναι αυτο που κραταει ενα ζευγαρι μαζι.
θελει να σε τυλιξει μην χασει το κελεπουριΑυτη θελει παιδι. Εδω και τωρα. Οσο για τον γαμο λεει ειναι απλα ενα κομματι χαρτι και δεν ειναι αυτο που κραταει ενα ζευγαρι μαζι.
Αυτη θελει παιδι. Εδω και τωρα. Οσο για τον γαμο λεει ειναι απλα ενα κομματι χαρτι και δεν ειναι αυτο που κραταει ενα ζευγαρι μαζι.
1. Ανατολικές:Αν ψάχνεται να φύγει από την χώρα της, και η Ελλαδίτσα της φαίνεται "παράδεισος" (όπως στις περισσότερες ανατολικές), τότε 1.000.000 % θα φθάσει στο θέμα γάμος ώστε να φτιάξει χαρτιά. Αν δεν ψάχνεται να φύγει από την πατρίδα της, άλλο θέμα. Εξαιρώ τις Τσέχες που θεωρώ ότι είναι μια κατηγορία μόνες τους. Μην λησμονείτε ότι σε ορισμένες χώρες υπάρχει πολύ βαθύ χρηστιανικό συναίσθημα, και όλα κρίνονται υπό το πρίσμα αυτό.Ενταξει, μπορω να το καταλαβω να θελουν γαμο. Αμα ομως περνατε καλα μαζι, αν πχ. εσυ δεν θες γαμο, τι λες, αυτη θα σε αφησει;
Τι μετρα πιο πολυ γι αυτην? Σιγουρα θα θελει καλο αντρα & γαμο. Αν βρει καλο αντρα, μπορει να συμβιβαστει με το 'χωρις γαμο'/οικογενεια;
Καθόλου φίλε, πολλές ενδεχομένως να σε πιέζουν με αυτό το θέμα, εάν καταλάβουν ότι σε συγκινεί η ιδέα "παιδί"Καλα σου λεει ...
Ομως πρεπει να προσεξεις μην ειναι καμια ελαφρομυαλη
και μπλεξεις ασχημα μετα.....
θα σου ελεγα να της ζητησεις να δωσει λιγο χρονο στην σχεση σας
να δεις λιγα πραγματα ακομη .......
Μπορει να ειμαι και λαθος ομως.....