dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γιατη εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν με δουλεβει??????????????????????
Να της δοσω 2-3 χιλιαρικα το μηνα για να κατσει σπιτη.Δεν υπαρχει περιπτοση, δεν το θελω εγω γιατη μετα θα ειναι σαν να σταματαει τη δουλεια με πολους και να την κανει με εναν ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ. Ναι να την εχω σπιτη μου να μην της λιπι τιποτα, να μην ξαναδουλεψει ποτε της, αλλα οχι να της δινω μινιατικο...
Αυτο ακριβως φοβαμαι, αλλα δυστιχος ειναι στο χαρακτιρα μου να ψαχνω τα παντα και να βλεπω τα πραγματα απο την κακη τους πλευρα γιαυτο και σκευτομαι παντα τα χειροτερα.φίλε μου συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω αλλά νομίζω ότι πέφτεις σε παγίδα έτσι όπως σκέφτεσαι.. υπάρχει περίπτωση να τα έχεις με κάποια κοπέλα και να μην της δίνεις πράγματα και χρήμα;;; αν θέλεις να το δεις σε φάση πληρωμή πάντα έχεις την δυνατότητα να το δεις έτσι.... χαλάρωσε λοιπόν προχώρα την σχέση σου και αν αισθανθείς ότι κάποια στιγμή δεν πάει άλλο χάλασέ την αλλά μην παίζεις mind games στον εαυτό σου γιατί και δεν θα βγάλεις άκρη και θα τρελλαθείς στο τέλος....
φιλικά kanenas
(πελατης ειναι αυτος που πηγαινη καθε μερα κερναει 5-10 ποτα και δεν κοιματε μαζι της αυτο σημαινη πελατης για αυτην,εσυ εισαι ετσι?οχιιιι!!!εξ αλλου οσοι πανε εκει δεν πανε για να πηδηξουν,πανε και αρκετοι παντρεμενοι για να μιλησουν να χαλαρωσουν το χω δει το εργο πολλες φορες.Κατανοητα ολα αυτα.θα σου το πω οσο πιο απλα γινεται πολλες φορες σκευτομαι οτι ισος κανω λαθος και ειμαι και εγω πελατης αυτο θελω να τσεκαρω χωρις να καταλαβει οτι αμφιβαλω για αυτη. ηπαρχει τροπος?????????????????
τα βλεπεις μονοπατα δεν σκεφτεσε τις αναγκες τις,Αυτο ακριβως φοβαμαι, αλλα δυστιχος ειναι στο χαρακτιρα μου να ψαχνω τα παντα και να βλεπω τα πραγματα απο την κακη τους πλευρα γιαυτο και σκευτομαι παντα τα χειροτερα.
παιρναμε καλα,και οτι ειναι να γινει θα γινει
Μην το λες αυτο γιατη αν δεν σκευτομουν της αναγκες της δεν θα δεχομουν να βλεπομαστε μια στο τοσο,να ζουμε χωρια,να σπαω τα νευρα μου,και πολλα αλλα.. θα την ειχα στιλη στο διαολο και θα ειχα ισιχαση.τα βλεπεις μονοπατα δεν σκεφτεσε τις αναγκες τις,
νομιζω δεν περνει ρισκο ιατι μιλαμε για μια σχεση 4 χρονωνακριβώς.... παίρνεις εν γνώση σου ένα ρίσκο γιατί αλλιώς δεν γίνεται να παίξεις το παιχνίδι και περνάς καλά
και ποιος ειπε οτι αν εισουν με μια αλλη κοπελα που δεν εκανε αυτη την δουλεια θα ζουσατε μαζι κατι τετοιο ινετε οταν και οι2 ειναι ετοιμοι σορυ φιλε αλλα ουτε εγω ζω μαζι.Μην το λες αυτο γιατη αν δεν σκευτομουν της αναγκες της δεν θα δεχομουν να βλεπομαστε μια στο τοσο,να ζουμε χωρια,να σπαω τα νευρα μου,και πολλα αλλα.. θα την ειχα στιλη στο διαολο και θα ειχα ισιχαση.
Σεβομαι της αναγκες της γιαυτο και κανω υπομονη.
Για πες μου ρε φιλε (αν επιτρεπτε)και ποιος ειπε οτι αν εισουν με μια αλλη κοπελα που δεν εκανε αυτη την δουλεια θα ζουσατε μαζι κατι τετοιο ινετε οταν και οι2 ειναι ετοιμοι σορυ φιλε αλλα ουτε εγω ζω μαζι.
νομιζω δεν περνει ρισκο ιατι μιλαμε για μια σχεση 4 χρονων
καληνυχτα παω και εγω να ξεραθω γιατη αυριο αστα να πανε.δημητρη καληνυχτα ειμαι πρωι τα λεμε αυριο
Δεν σε καταλαβενω τι θα μπορουσα να κανω λαθος????????[quote author = link dimitrisniva = topic = 82527.msg1732393 # msg1732393 date = 1268866787]
Για πες μου ρε φιλε (αν επιτρεπτε)
1) καθε ποτε την βλεπεις;
2) καθε ποτε πας στην δουλια της
3) καθε ποτε πατε για καφεδες ποτα φαγητα κτλ
και γενικοτερα ποσο χρονο παιρνατε μαζι; : s & m_2:
[/ quote]οποτε θελω και οσο θελω τα πραγματα ειναι απλα,μηπως νομιζης οτι τα κανεις σωστα και δημιουργεις προβλημα?